Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
1..γαμω την δημοκρατια σας οταν ο χριστοφορακος ξυνει τα παπαρια του στην γερμανια & αυτοι που πηραν τις μιζες,σας γαμανε ασαλιωτα..(αν αρχισω να γραφω & αλλα οπως το παραπανω παραδειγμα θα χρειαστω ενα σερβερ για τις λαμογιες)..
2..η μαλακια σου δεν εχει τελος..
ποσα σπιτια εχουν καει???
τα ομορφα(ακριβα αυτοκινητα),ομορφα καιγονται..
3..εχεις διπλωμα ιντερνετικης ψυχολογιας???λες & τα ταρω???
επειδή υπάρχουν μαλάκες πού τά παίρνουν πρέπει νά καιμε τήν περιουσια τού κοσμάκη...
άσε τά παραμύθια είδαμε πέρσι τί κάηκε,κάηκαν καί περίπτερα καί φτηνά αυτοκίνητα καί έγιναν καί απόπειρες δολοφονίας..πανεπιστημιακών φέτος...
ναί έχω ακριβό αυτοκίνητο καί σπίτι καί δουλεύω από παιδί γιά νά τό φτιάξω καί θά πυροβολήσω όποιον μού τά πειράξει,,δέν έχω κάνει σέ κανένα κακό καί δέν γουστάρω νά μού κάνουν ...
πληρώνω φόρους από τήν δουλειά μου καί δέν γουστάρω νά καίνε δημοσια ιδρύματα πού γίναν από τόν κόπο μου καί χιλιάδων άλλων...

Επισκέπτης

Συνημμένα

• greek-youths-clash-with-r-005.jpg
    greek-youths-clash-with-r-005.jpg
    54,7 KB · Εμφανίσεις: 21
  • photo1576.jpg
    photo1576.jpg
    43,1 KB · Εμφανίσεις: 22
  • photo1577.jpg
    photo1577.jpg
    47,3 KB · Εμφανίσεις: 22

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
συνεχιστε να αυτοξεφτιλιζοσαστε..
εισαστε τοσο σιχαμενοι που απαξιω να ασχοληθω μαζι σας..
οι απαντησεις δινονται καθημερινα στον δρομο..
μάθε νά σέβεσε τίε απόψεις τής πλειοψηφιας αναρχοφασιστάκο αλλίώς η μοίρα είναι γραμμένη φυλάκα καί ξύλο

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε κουφάλες μπαχαλάκηδες, αριστεράντζες του κερατά, γατοξεράσματα που έχετε φαγωθεί με τις επετείους του Γρηγοροπουλου με τα λαμόγια που πίνουν το αίμα του λαού και τις λοιπές παπαριές.. κανένα από σας δεν έχω ακούσει ποτέ να λέει έστω και μία λέξη συμπάθειας για τον Αξαρλιάν που τον έφαγε η 17Ν  (αλλα μουνόπανα αυτά κλεφτρόναι του κοινού ποινικού δικαίου που έντυναν τις κλεψιές τους πίσω από τον μανδύα της επανάστασης) .. αλλά αυτός δεν ήταν άνθρωπος.. σκύλος ήταν, δεν τον γέννησε αυτόν μάνα .. ουστ από δω ρε βρωμόσκυλα .. στις τρύπες σας ρε ασπόνδυλα

από κανένα μαλάκα τρίπρα ή αλαβάνο ή άλλον δημοκράταρο δεν άκουσα μιά λέξη συμπάθειας για αυτόν και για τα άλλα θύματα.. από καμμιά "κοινωνική", "αριστερή", "αναρχοαυτόνομη", "προοδευτική" οργάνωση δεν οργανώθηκε ποτέ μια εκδήλωση στην μνημη του...

αμετε λοιπόν στο διάολο... ο τόπος αυτός δεν σας χρειάζεται πρωτόζωα... αφήστε τον τόπο και τον λαό να προοδευσει.. δεν έχει ανάγκη τις θεωρίες σας και την επανάσταση σας... ΖΩΑ

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
κανένα από σας δεν έχω ακούσει ποτέ να λέει έστω και μία λέξη συμπάθειας για τον Αξαρλιάν που τον έφαγε η 17Ν  (αλλα μουνόπανα αυτά κλεφτρόναι του κοινού ποινικού δικαίου που έντυναν τις κλεψιές τους πίσω από τον μανδύα της επανάστασης) .. αλλά αυτός δεν ήταν άνθρωπος.. σκύλος ήταν, δεν τον γέννησε αυτόν μάνα
από κανένα μαλάκα τρίπρα ή αλαβάνο ή άλλον δημοκράταρο δεν άκουσα μιά λέξη συμπάθειας για αυτόν και για τα άλλα θύματα.. από καμμιά "κοινωνική", "αριστερή", "αναρχοαυτόνομη", "προοδευτική" οργάνωση δεν οργανώθηκε ποτέ μια εκδήλωση στην μνημη του...

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

(αφαιρεσα καποια απ την παραθεση γιατι ζοριστηκα λιγο με τους χαρακτηρισμους)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

(αφαιρεσα καποια απ την παραθεση γιατι ζοριστηκα λιγο με τους χαρακτηρισμους)

καλά έκανες.. ίσως οι χαρακτηρισμοί μου να μην ήταν κόσμιοι.. αλλά με πνίγει ρε παιδάκι μου...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ρε κουφάλες μπαχαλάκηδες, αριστεράντζες του κερατά, γατοξεράσματα που έχετε φαγωθεί με τις επετείους του Γρηγοροπουλου με τα λαμόγια που πίνουν το αίμα του λαού και τις λοιπές παπαριές.. κανένα από σας δεν έχω ακούσει ποτέ να λέει έστω και μία λέξη συμπάθειας για τον Αξαρλιάν που τον έφαγε η 17Ν  (αλλα μουνόπανα αυτά κλεφτρόναι του κοινού ποινικού δικαίου που έντυναν τις κλεψιές τους πίσω από τον μανδύα της επανάστασης) .. αλλά αυτός δεν ήταν άνθρωπος.. σκύλος ήταν, δεν τον γέννησε αυτόν μάνα .. ουστ από δω ρε βρωμόσκυλα .. στις τρύπες σας ρε ασπόνδυλα

αμετε λοιπόν στο διάολο... ο τόπος αυτός δεν σας χρειάζεται πρωτόζωα... αφήστε τον τόπο και τον λαό να προοδευσει.. δεν έχει ανάγκη τις θεωρίες σας και την επανάσταση σας... ΖΩΑ
σωστός,άστους νά κάτσουν φυλάκα μερικά χρονάκια η καλύτερα καταναγκαστικη δωρεάν εργασία γία αποκατάσταση τών ζημιών πού κάναν στούς μερικαματιαριδες καί κατασχεση τών περουσιακών τους στοιχείων,,,άν έχουν καί  τίποτε άλλο εκτός από φτηνή πρέζα πού πουλάνε στά πανεπιστήμια λόγω ασύλου,άν καί κάποια λεφτά έχουν από τίς μίζες τών πανεπητημιακών πού δίνουν γιά νά μήν δώσουν άδεια νά μπουκάρει η αστυνομία...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
μάθε νά σέβεσε τίε απόψεις τής πλειοψηφιας αναρχοφασιστάκο αλλίώς η μοίρα είναι γραμμένη φυλάκα καί ξύλο
Το να προτάσεις ότι πρέπει να γίνεται σεβαστή μια άποψη επειδή είναι πλειοψηφική σε κάνει φασίστα και φανερώνει έλλειψη επιχειρήματος.

Το να προτάσεις ότι πρέπει να γίνεται σεβαστή μια άποψη επειδή απλά είναι πρόταση, σε κάνει άνθρωπο...

υ.γ. είμαι δεξιός και όχι καμμένος αριστερός...

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Το να προτάσεις ότι πρέπει να γίνεται σεβαστή μια άποψη επειδή είναι πλειοψηφική σε κάνει φασίστα.

Το να προτάσεις ότι πρέπει να γίνεται σεβαστή μια άποψη επειδή απλά είναι πρόταση, σε κάνει άνθρωπο...

το σωστό είναι να είναι σεβαστές οι αποφάσεις της πλειοψηφίας αφού πρώτα έχει ακουστεί και ληφθεί υπόψιν η γνώμη της μειοψηφίας και εφόσον οι αποφάσεις αυτές δεν είναι αντίθετες με τα συμφέροντα κανενός...

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
γιατί τόν θεωρείς απαράδεκτο σάν άνθρωπο?/μπορείς νά τό αιτιολογήσεις??
μήπως είναι απαράδεκτοι καί η πολυ μεγάλη πλειοψηφια τού ελληνικού λαού καί μάλιστα υπερκομματικά πού συμφωνεί μέ τις τακτικές του> νδ.λαοσ ,πασοκ καί μερικοι από τά υπόλοιπα κόμματα δηλαδή τό 90% τού ελληνικού λαού
Αν ξαναδιαβάσεις πιο προσεκτικά το ποστ μου θα δεις ότι είπα ότι είναι "πολύ ικανός πολιτικός"!
Άρα ταυτίζομαι και εγώ με το "υπερκομματικά"...

Γιατί είναι απαράδεκτος σαν άνθρωπος είναι πασιφανές...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
1..γαμω την δημοκρατια σας οταν ο χριστοφορακος ξυνει τα παπαρια του στην γερμανια & αυτοι που πηραν τις μιζες,σας γαμανε ασαλιωτα..(αν αρχισω να γραφω & αλλα οπως το παραπανω παραδειγμα θα χρειαστω ενα σερβερ για τις λαμογιες)..

Ίσως να έχεις και δίκιο αλλά δεν έδωσα κανένα δικαίωμα στα τάγματα εφόδου του αντιεξουσιαστικού παρακράτους να καθαρίσουν για πάρτυ μου - ιδίως επιτιθέμενα σε μισθωτούς μπατσούληδες, σε δημόσια κτίρια όπου σπουδάζουν όσοι δεν έχουν την πολυτέλεια να πάνε σε ντηριά και lse σαν τη δραγώνα, σε μικρομάγαζα, στη ζωή απλών ανθρώπων...
Αν έκαναν ντου στη βίλα του του κάθε χριστοφοράκου, τα έσπαγαν σε εταιρείες ενοικίασης ανθρώπων ή σε καμια ίντρακομ για το ρόλο της στις συμβάσεις του οτε (ουπς, σόρυ, αυτή ανήκει στο θείο) ίσως να είχαν κάποιο βάρος οι απόψεις τους (και πάλι με πολλές επιφυλάξεις)...
Αλλά ξέχασα...
Τα "παιδιά" δεν επιτίθενται σε φίλους του μπαμπά...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Το να προτάσεις ότι πρέπει να γίνεται σεβαστή μια άποψη επειδή είναι πλειοψηφική σε κάνει φασίστα.

φυσικά καί είμαι υπέρ νά εκφράζει η μειοψηφια τήν γνώμη της ακόμη  καί ο ένας αλλά κάπως κόσμια καί όχι μέ βία...
όταν όμως η μειωψηφια προσπαθεί νά εκφράσει τήν γνώμη της μέ βία συγνώμη αλλά γίνομε βιαιος...

Επισκέπτης
Ίσως να έχεις και δίκιο αλλά δεν έδωσα κανένα δικαίωμα στα τάγματα εφόδου του αντιεξουσιαστικού παρακράτους να καθαρίσουν για πάρτυ μου - ιδίως επιτιθέμενα σε μισθωτούς μπατσούληδες, σε δημόσια κτίρια όπου σπουδάζουν όσοι δεν έχουν την πολυτέλεια να πάνε σε ντηριά και lse σαν τη δραγώνα, σε μικρομάγαζα, στη ζωή απλών ανθρώπων...
Αν έκαναν ντου στη βίλα του του κάθε χριστοφοράκου, τα έσπαγαν σε εταιρείες ενοικίασης ανθρώπων ή σε καμια ίντρακομ για το ρόλο της στις συμβάσεις του οτε (ουπς, σόρυ, αυτή ανήκει στο θείο) ίσως να είχαν κάποιο βάρος οι απόψεις τους (και πάλι με πολλές επιφυλάξεις)...
Αλλά ξέχασα...
Τα "παιδιά" δεν επιτίθενται σε φίλους του μπαμπά...
ξεχασες να μας γραψεις για τις προσυγκεντρωσεις που γινονται στο mall.
συνεχιστε..
η φαιδροτητα σας δεν εχει πατο..
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Επισκέπτης
φυσικά καί είμαι υπέρ νά εκφράζει η μειοψηφια τήν γνώμη της ακόμη  καί ο ένας αλλά κάπως κόσμια καί όχι μέ βία...
όταν όμως η μειωψηφια προσπαθεί νά εκφράσει τήν γνώμη της μέ βία συγνώμη αλλά γίνομε βιαιος...
τι τα θες τα σημεια στιξης,οταν εισαι εντελως ανορθογραφος???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom