Νέα

6/12. Τρία χρόνια απ' τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα hellonora
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 62K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Ευτυχώς είμαστε στην ΕΕ και έχουμε σταδιακά αρχίσει να γινόμαστε άνθρωποι...

Το τρέλο ζόρι με τα θέματα των απόψεων υφίστανται κυρίως στον τομέα της τέχνης ... εκεί όντως ενίοτε ζορίζομαι..

Σχετικό-άσχετο ... το θέμα με τους Ελβετούς για τους μιναρέδες είναι σαφέστατη οπισθοδρόμηση ... κρίμα γιατί ήταν (είναι) η χώρα-πρότυπο.
Και στο λέει ένας σφοδρός κατακρικριτής των θρησκειών ... αλλά αθεράπευτα φιλελεύθερος...

κοίταξε σχετικά με την τέχνη.. πολλές φορές είναι αρκετά εξτριμ.. όχι ότι με πειράζει αλλά και πάλι απευθύνονται σε περιορισμένο κοινό.. αλλά και πάλι όποιος γουστάρει βλέπει.. όποιος δεν γουστάρει δεν βλέπει..

όσο για τους ελβετούς σαν χώρα είναι πρότυπο αλλά οι ελβετοί δεν φημίζονται για τα δημοκρατικά τους αισθήματα ούτε φημίζονται ότι δεν είναι ρατσιστές (υπάρχει και ένα σχετικό κινηματογραφικό έργο Pane e ciocolatta)... λένε ότι στην Ελβετία δεν υπάρχει αναγκη για αστυνομία είναι όμως φυσικό γιατι κάθε ελβετός είναι ένας χωροφύλακας... και το λέει κάποιος που έχει ζήσει δύο χρονάκια εκεί..

Επισκέπτης
Κατά ένα περίεργο τρόπο η αγάπη τους είναι σαν που εγώ ονομάζω απύθμενο μίσος για την ίδια τους την ανθρώπινη φύση...
στο εχεις γραψει..
Επειδή σε θέματα τέτοια είμαι έτη φωτός μπροστά απο εσένα να σου υπενθυμίσω...

Ο άνθρωπος δεν φταίει για τις αδυναμίες του.Δεν μπορείς να φταις για το πως γεννήθηκες ακόμα και αν είσαι παιδεραστής...
Ο νόμος της ζούγκλας είναι η φύση ... και η φύση είναι εξ ορισμού καλή ... η μάλλον καλύτερα η φύση δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή ... αυτή η διάκριση καλού-κακού είναι ανθρώπινη αδυναμία ... Η ΦΥΣΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ!
Όποιος αντιτίθεται στην φύση τον τρώει το μαύρο φίδι ... αυτονόητο γιατί αλλιώς η φύση δεν "υπήρχε"...

Πουθενά στην φύση δεν υπάρχει αλληλεγγύη ... τώρα αν εσύ είσαι υπεράνω της φύσης ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

& εγω συμφωνω..
την φυση μου λοιπον παλευω,γιατι πολυ απλα δεν γουσταρω να ειμαι ζωο αλλα ανθρωπος..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
& εγω συμφωνω..
την φυση μου λοιπον παλευω,γιατι πολυ απλα δεν γουσταρω να ειμαι ζωο αλλα ανθρωπος..

δεν τα καταφέρνεις όμως καλά στην πάλη αυτή.... χ'ανεις και παραμένεις ζωον....

Επισκέπτης
Μπορούν εναλλακτικά οι αντιεξουσιαστές να κάψουν ένα δέντρο στην πλατεία του Γκστάαντ όπου θα κάνουν χειμερινές διακοπές, για να τηρηθεί το έθιμο!

:2funny:  :2funny:  :2funny:

Απάτση, τσερόκη, σέμινολ και μοϊκάνοι...
Ήρθε το ιππικό!

Χαίρομαι που έστω και έμμεσα παραδέχεσαι που δεν πρόκειται για ταξική εξέγερση αλλά για βαρεμένα τέκνα ακόμη πιο βαρεμένων μεγαλοαστών που ξεσπανε σε φουκαράδες για να πνίξουν την πλήξη τους...
συνεχισε να μας διασκεδαζεις..

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
όσο για τους ελβετούς σαν χώρα είναι πρότυπο αλλά οι ελβετοί δεν φημίζονται για τα δημοκρατικά τους αισθήματα ούτε φημίζονται ότι δεν είναι ρατσιστές (υπάρχει και ένα σχετικό κινηματογραφικό έργο Pane e ciocolatta)... λένε ότι στην Ελβετία δεν υπάρχει αναγκη για αστυνομία είναι όμως φυσικό γιατι κάθε ελβετός είναι ένας χωροφύλακας... και το λέει κάποιος που έχει ζήσει δύο χρονάκια εκεί..
Πιάνεις πολύ σοβαρά θέματα ... τα οποία θέλουν πολύ ώριμο ακροατήριο.
Και ενώ εσύ "το έχεις" μάλλον ... όπως καταλαβαίνεις δεν το έχουν οι περισσότεροι σε ένα φόρουμ.

Απλά λοιπόν θέτω ερωτήματα...
-Γιατί παλιοί αριστεροί έχουν καταντήσει ίσως χείριστοι δεξιοί?
-Γιατί η διαννόηση ακόμα και στην Ελλάδα πλέον στρέφεται δεξιότερα?
-Γιατί οι φιλελεύθεροι όταν (πρώτοι παγκοσμίως) ανέτρεψαν τους απολυταρχικούς άρχοντες δεν θέλησαν παράλληλα και την δημοκρατία?
-Γιατί ο μαρξισμός δεν θέλει ανοιχτή κοινωνία?
-Γιατί οι μεγαλύτεροι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι δεν θέλανε δημοκρατία?

... μήπως λοιπόν οι Ελβετοί είναι σε ένα πολύ ώριμο στάδιο πολιτικής ωρίμανσης?

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Πιάνεις πολύ σοβαρά θέματα ... τα οποία θέλουν πολύ ώριμο ακροατήριο.
Και ενώ εσύ "το έχεις" μάλλον ... όπως καταλαβαίνεις δεν το έχουν οι περισσότεροι σε ένα φόρουμ.

Απλά λοιπόν θέτω ερωτήματα...
-Γιατί παλιοί αριστεροί έχουν καταντήσει ίσως χείριστοι δεξιοί?
-Γιατί η διαννόηση ακόμα και στην Ελλάδα πλέον στρέφεται δεξιότερα?
-Γιατί οι φιλελεύθεροι όταν (πρώτοι παγκοσμίως) ανέτρεψαν τους απολυταρχικούς άρχοντες δεν θέλησαν παράλληλα και την δημοκρατία?
-Γιατί ο μαρξισμός δεν θέλει ανοιχτή κοινωνία?
-Γιατί οι μεγαλύτεροι αρχαίοι Έλληνες φιλόσοφοι δεν θέλανε δημοκρατία?

... μήπως λοιπόν οι Ελβετοί είναι σε ένα πολύ ώριμο στάδιο πολιτικής ωρίμανσης?

αυτά ίσως να τα συζητήσουμε αργότερα εδώ σε κάποιο άλλο φόρουμ ή μεταξύ τυρού και αχλαδιού... από ότι καταλαβαίνω το συγκεκριμένο θρεντ δεν σηκώνει τέτοιου είδους αναζητήσεις.. για την ώρα ας περιοριστούμε στα όσα αναφέρει ο "εκλεκτός" και τα μάλα
"αρσενικός" "κύριος" pleasuregiver...

Επισκέπτης
χαρα στο κουραγιο σου ρε μαλακα
σκοτωνω την ωρα μου & εκ παραλληλου φορτωνω για το απογευμα..
στα παπαρια μου τι γραφουν οι αμοιβαδες..
καποιοι καταλαβαινουν τι γραφω,ασχετα αν δεν συμμετεχουν στην συζητηση..

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
και η αποκάλυψη.. η φωτό του λιονταριού της διανόησης και της πάλης του εσωτερικού κόσμου pleasuregiver

είναι αυτός από κάτω.. αρσενικός και αυτός με τα όλα του... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• a.jpg
    a.jpg
    111,7 KB · Εμφανίσεις: 23

sirtimid

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2006
Like
15
Πόντοι
16
στο εχεις γραψει..
Επειδή σε θέματα τέτοια είμαι έτη φωτός μπροστά απο εσένα να σου υπενθυμίσω...

Ο άνθρωπος δεν φταίει για τις αδυναμίες του.Δεν μπορείς να φταις για το πως γεννήθηκες ακόμα και αν είσαι παιδεραστής...
Ο νόμος της ζούγκλας είναι η φύση ... και η φύση είναι εξ ορισμού καλή ... η μάλλον καλύτερα η φύση δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή ... αυτή η διάκριση καλού-κακού είναι ανθρώπινη αδυναμία ... Η ΦΥΣΗ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ!
Όποιος αντιτίθεται στην φύση τον τρώει το μαύρο φίδι ... αυτονόητο γιατί αλλιώς η φύση δεν "υπήρχε"...

Πουθενά στην φύση δεν υπάρχει αλληλεγγύη ... τώρα αν εσύ είσαι υπεράνω της φύσης ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ!!!

& εγω συμφωνω..
Τι θυμήθηκα...

"Η ανθρώπινη ιδιότητα μου είναι μια συνεχής υπερνίκηση του εαυτού μου." ... τάδε έφη Νίτσε για τον εαυτό του.

Νομίζω ότι με το "παλεύεις" την φύση σου ... εννοείς ότι προσπαθείς να την αντιστρέψεις ... και αυτό είναι λάθος πέρα από αδύνατο!
Μαλλον να την "καλουπώσεις" (άλλη ερμηνεία του "παλεύω") μπορείς ... και αυτό πάλι για το δικό σου συμφέρον και πολύ καλά κάνεις ... τις υστερίες περί ανιδιοτέλειας δεν μπορώ ...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.479
Πόντοι
366
εγω ενα ξερω...οτι η βια φερνει βια...και οσο οι μπατσοι θα κανουν καταχρηση εξουσιας και βιοπραγιες αλλο τοσο θα υπαρχουν και οι αναλογες αντιδρασεις...
κατα την γνωμη μου οι περισσοτερες καταστροφες και ειδικα οσον αφορα την περιουσια του απλου κοσμακη, προερχονται απο προβοκατσια...ειναι σημαντικο να εχεις μαζι σου την 'κοινη γνωμη'...σ αυτο βαζουν και το χερακι τους τα μμε

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Υπάρχει και μια άλλη διάσταση που καλύπτει τόσο τις ενέργειες των κουκουλοφόρων όσο και των προβοκατόρων

Η αυτοδικία

άμα πας να μου σπάσεις το μαγαζί το ξύλο θα το φας είτε είσαι με τη μια πλευρά είτε με την άλλη

Επισκέπτης
Υπάρχει και μια άλλη διάσταση που καλύπτει τόσο τις ενέργειες των κουκουλοφόρων όσο και των προβοκατόρων

Η αυτοδικία

άμα πας να μου σπάσεις το μαγαζί το ξύλο θα το φας είτε είσαι με τη μια πλευρά είτε με την άλλη
ευτυχως που ξερουμε που ειναι το μαγαζι σου & δεν περναμε ουτε απεξω..
γεια σου καλαχαν τιμωρε..
αααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..

Επισκέπτης
Σιγα τις καταστροφες που εγιναν. Σπασανε 5 τραπεζες τα mcdonalds και ενα starbucks. Ασφαλισμενα τα εχουν ρε κοροιδα. Ειδατε κανα μικρο-μαγαζο σπασμενο ?
Ζητανε οι τηλεορασοπληκτοι αστοι περισοτερο ξυλο στου πιτσιρικαδες που πεταγαν πετρες στα χοιρινα. Τους μπατσους που ορμαγαν με τις μηχανες στο πληθος τι τους αξιζει ?

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ευτυχως που ξερουμε που ειναι το μαγαζι σου & δεν περναμε ουτε απεξω..
γεια σου καλαχαν τιμωρε..

Μάστορα δεν έχω μαγαζί. Αλλα το είπα γιατί τις προάλλες έμαθα ότι σε συγκεκριμένο δρόμο τις Αθηνας, στις 17 νοεμβρίου, μαγαζάτορες είχαν βγει στις πόρτες από τα μαγαζιά τους με σιδεριές και αλυσίδες

Κανεις δε μπορεί να κοντρολάρει την αυτοδικία. Ούτε το κράτος ούτε κανένας

Tο συμβατικό σύστημα απονομής "δικαιοσύνης" είναι για γέλια και αυτό αναγκάζει πολύ κόσμο να καταφεύγει στην απονομή δικαιοσύνης μέσω αυτοδικίας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom