Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ 3ης Σεπτεμβρίου 89

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Έχει και προκαρκτικά στα 60? :think:
γιατι να μην εχει??? Λιγα ειναι τα 60 ειδικα για τετοια ιδρυματα ?? (εννοω τα πιο παρακμιακα, μη κυριλε χωροι/περιοχες)

μη δινετε παραπανω, μια χαρα ειναι τα 60  :s&m_2:

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
αυτη η λιλα πωσ ειναι εμφανισιακα??ηλικια

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

στα 60 ειχε και μασαζακι περισσοτερο χαιδεμα θα ελεγα αλλα ειχε.. η λιλα ειναι 22-25 1.60 το πολυ και αδυνατουλα..ειναι οτι πρεπει αν θελεις να κανεις ακροβατικα χωρις μεγαλο κοπο..δεν μιλαει ουτε αγγλικα ουτε ελληνικα..μονο λεξεις..ειναι το μονο αρνητικο που βρηκα...για την ωρα το εν λογο μαγαζι δεν εχει κατι αλλο αξιο προσοχης..ελπιζω να φερει η ελενη τιποτα καινουργιες αθλητριες..

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
860
Πόντοι
96
Ποιο κουδούνι χτυπάει κανείς ;
Kαι τι ώρα πετυχαίνει κάποιος την Ασιάτισσα ; :huh: 

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Ποιο κουδούνι χτυπάει κανείς ;
Kαι τι ώρα πετυχαίνει κάποιος την Ασιάτισσα ; :huh: 

ναι υπερβαση γραφει το κουδουνι  4ος οροφος ..και δεν νομιζω να εχεις προβλημα με το κινεζακι..συνηθως εκει ειναι...εκτος αν εισαι καντεμαρος..

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
860
Πόντοι
96
Αν πάω , πρέπει να πω κάτι ιδιαίτερο για να αποφύγω να μου φάνε τα λεφτά κάνονταw μου μόνο μασάζ ; Το λέω αυτό γιατί θα πάω πρώτη φορά και δεν με ξέρουν. :huh:

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Αν πάω , πρέπει να πω κάτι ιδιαίτερο για να αποφύγω να μου φάνε τα λεφτά κάνονταw μου μόνο μασάζ ; Το λέω αυτό γιατί θα πάω πρώτη φορά και δεν με ξέρουν. :huh:

δεν χρειαζεται να πεις τιποτα...χαλαρος πες οτι θελεις Λιλι εχεις ακουσει καλα λογια...αν ρωτησει πες απο site...γνωριζουν την υπαρξη μας... :) καλο βολι!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
στα 60 ειχε και μασαζακι περισσοτερο χαιδεμα θα ελεγα αλλα ειχε.. [size=10pt]η λιλα[/size] ειναι 22-25 1.60 το πολυ και αδυνατουλα..ειναι οτι πρεπει αν θελεις να κανεις ακροβατικα χωρις μεγαλο κοπο..δεν μιλαει ουτε αγγλικα ουτε ελληνικα..μονο λεξεις..ειναι το μονο αρνητικο που βρηκα...για την ωρα το εν λογο μαγαζι δεν εχει κατι αλλο αξιο προσοχης..ελπιζω να φερει η ελενη τιποτα καινουργιες αθλητριες..

ο λίλα? :think:

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
860
Πόντοι
96
Eντέλει επισκέφθηκα το ευαγές ίδρυμα .
Η υποδοχή ήταν ευγενική , ο χώρος καθαρός και περιποιημένος.Επίσης είχε καθαρές πετσέτες και μπορούσες να κάνεις μπάνιο με ζεστό νερό πριν και μετά το μασάζ.
Το ασσιατάκι φιλικό και δεν βιαζόταν.
Μασάζ μετά μουσικής.
Δεν ξέρω αν ήμουν τυχερός λόγω της οικονομικής κρίσης , γιατί  δεν βιαζόντουσαν τύπου ξεπέτας .Ί :rolleyes:σως την ώρα που πήγα δεν είχε πολύ κόσμο.  :rolleyes:     

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
ποσο καθαρο χρονο δηλαδη χωρις τα πλυσιματα? :think:

μια ωριτσα στο νερο..μαζι με το μασαζ που το κανει κανονικη κοπελα που γνωριζει απο μασαζ..και μετα συνεχιζεις με αλλη για τα περαιτερω...το τελευταιο 10ημερο το πανε ετσι εκει..

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
860
Πόντοι
96
Ο χρόνος δεν μετράει για το λουτρό.Πας να πλυθείς στο λουτρό πριν την "συνεδρία" και μετά πάλι αν θέλεις. Το πόσο χρόνο θα μείνεις κατά την περιποίηση εξαρτάται από το πότε θα ικανοποιηθείς .Δεν βιάζονται.Τουλάχιστον όταν πήγα εγώ. ;)   

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Ο χρόνος δεν μετράει για το λουτρό.Πας να πλυθείς στο λουτρό πριν την "συνεδρία" και μετά πάλι αν θέλεις. Το πόσο χρόνο θα μείνεις κατά την περιποίηση εξαρτάται από το πότε θα ικανοποιηθείς .Δεν βιάζονται.Τουλάχιστον όταν πήγα εγώ. ;)   

μια ωριτσα στο νερο..μαζι με το μασαζ που το κανει κανονικη κοπελα που γνωριζει απο μασαζ..και μετα συνεχιζεις με αλλη για τα περαιτερω...το τελευταιο 10ημερο το πανε ετσι εκει..

ok, clear  :thumbsup:

muffdiver

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
Μολις επεστεψα απο το εν'λογω φυσικοθεραπευτηριο (sic). Ημουν ο τελευταιος πελατηςτης ημερας πραγμα που συνηθως δεν ειναι καλο, παρ'ολα αυτα εμεινα απολυτα ικανοποιημενος.
Οι επιλογες ηταν περιορισμενες μια και υπηρχς μονο η λιλη και η Ελενα η ιδιοκτητρια η οποια ομως δεν καταλαβα αν κανει και αυτη προγραμμα.
Ο χωρος ιδιεταιρα καθαρος και προσεγμενος, με διακοσμηση βασισμενη στο προσωπικο γουστο της ιδιοκτητριας, και η Λιλη προθυμη και δεκτικη σε οτι κι αν προσπαθησα.

Τιμια προταση στα 80 ευρω μια και εκτος του οτι δεν υπηρχε καμια βιασυνη, οταν επεσα θυμα προωρης εκσπερματωσης η κινεζουλα ακαθεκτη συνεχισε για δευτερο γυρο τον οποιο μαλιστα εδειξε να απολαμβανει κιολας.

Η Ελενα μου υποσχεθηκε οτι την επομενη φορα θα εχει περισσοτερα κοριτσια και ντουετο φυσιοθεραπειας/πουτσοθεραπειας με κανονικο μασαζ απο κανονικη φυσικοθεραπευτρια + μπριζολα απο πουτσοθεραπευτρια στην ιδια τιμη.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom