γιατι να μην εχει??? Λιγα ειναι τα 60 ειδικα για τετοια ιδρυματα ?? (εννοω τα πιο παρακμιακα, μη κυριλε χωροι/περιοχες)Έχει και προκαρκτικά στα 60?
μη δινετε παραπανω, μια χαρα ειναι τα 60
γιατι να μην εχει??? Λιγα ειναι τα 60 ειδικα για τετοια ιδρυματα ?? (εννοω τα πιο παρακμιακα, μη κυριλε χωροι/περιοχες)Έχει και προκαρκτικά στα 60?
επεστρεψες ή κανεις συλλογη πληροφοριων για να εισαι ετοιμος??Απο μασσαζ και προκαταρκτικα λεει τιποτα;
αυτη η λιλα πωσ ειναι εμφανισιακα??ηλικια
Εχει παει κανεις σε αυτο το ελαιοτριβιο?
4 οροφος πανω απο τον γερμανο,
λειτουργεί ακόμη αυτό παιδια;
Ποιο κουδούνι χτυπάει κανείς ;
Kαι τι ώρα πετυχαίνει κάποιος την Ασιάτισσα ;
Αν πάω , πρέπει να πω κάτι ιδιαίτερο για να αποφύγω να μου φάνε τα λεφτά κάνονταw μου μόνο μασάζ ; Το λέω αυτό γιατί θα πάω πρώτη φορά και δεν με ξέρουν.
στα 60 ειχε και μασαζακι περισσοτερο χαιδεμα θα ελεγα αλλα ειχε.. [size=10pt]η λιλα[/size] ειναι 22-25 1.60 το πολυ και αδυνατουλα..ειναι οτι πρεπει αν θελεις να κανεις ακροβατικα χωρις μεγαλο κοπο..δεν μιλαει ουτε αγγλικα ουτε ελληνικα..μονο λεξεις..ειναι το μονο αρνητικο που βρηκα...για την ωρα το εν λογο μαγαζι δεν εχει κατι αλλο αξιο προσοχης..ελπιζω να φερει η ελενη τιποτα καινουργιες αθλητριες..
ο λίλα?
ποσο καθαρο χρονο δηλαδη χωρις τα πλυσιματα?γιατί δεν βιαζόντουσαν τύπου ξεπέτας
ποσο καθαρο χρονο δηλαδη χωρις τα πλυσιματα?
Ο χρόνος δεν μετράει για το λουτρό.Πας να πλυθείς στο λουτρό πριν την "συνεδρία" και μετά πάλι αν θέλεις. Το πόσο χρόνο θα μείνεις κατά την περιποίηση εξαρτάται από το πότε θα ικανοποιηθείς .Δεν βιάζονται.Τουλάχιστον όταν πήγα εγώ. ;)
μια ωριτσα στο νερο..μαζι με το μασαζ που το κανει κανονικη κοπελα που γνωριζει απο μασαζ..και μετα συνεχιζεις με αλλη για τα περαιτερω...το τελευταιο 10ημερο το πανε ετσι εκει..