Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ 3ης Σεπτεμβρίου 89

• Μέλος που άνοιξε το νήμα FROID
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
πέρασα χτες για την κινεζούλα και το μαγαζί ήταν γεμάτο
οπότε με έστειλαν για βόλτα. δεν μπορούσα να περιμένω οπότε θα ξαναπεράσω σήμερα
πάντως η κα επί της υποδοχής που εμένα μου άρεσε πολύ μου είπε ότι είχε πολλά κορίτσια.

sonap79

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
Τελικά η τιμή στο ίδρυμα είναι 60 ή 80 ευρώ;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505
Λοιπόν, πέρασα πάλι, στην πόρτα ήταν η Έλενα με το ξανθό μαλλί αφάνα. Θεραπαινιδες δύο, μια ξανθιά κυρία, γερμανόφατσα και η χαριτωμένη κινέζα λιλί. Το πρόγραμμα έχει 80 ευρώ για μια ώρα (μπάνιο-μασαζ-μπριζόλα-μπάνιο). Βασικά για όσους γουστάρουν κινεζάκι σε πολύ ωραίο φωτεινό καθαρό χώρο. Γενικά περίμεναν αρκετοί, οπότε είναι της αναμονής.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
το μαγαζί ήταν γεμάτο οπότε με έστειλαν για βόλτα.

Γενικά περίμεναν αρκετοί, οπότε είναι της αναμονής.

κοιτα να δεις... 2 καλες κουβεντες να γραφτουν εδω μεσα και μαζευονται μελισσια. Ποιος ασχολιοταν με αυτο το μαγαζι πριν 2 βδομαδες???

Αλλα που ειναι ολοι αυτοι - κοπαδια, που διαβαζουν και τρεχουν δεξια κι αριστερα - αφου κανουν τη δουλεια τους?? Σιγη ασυρματου

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Η Ελενα μου υποσχεθηκε οτι την επομενη φορα θα εχει περισσοτερα κοριτσια και ντουετο φυσιοθεραπειας/πουτσοθεραπειας με κανονικο μασαζ απο κανονικη φυσικοθεραπευτρια + μπριζολα απο πουτσοθεραπευτρια στην ιδια τιμη.

η Ελενα παιζει την ιδια και την ιδια κασσετα σε οποιο μαγαζι και αν εργαζεται "την αλλη βδομαδα θα εχω πολλες ωραιες κοπελες" και ολο στο δρομο ειναι οι κοπελες και ερχονται....
μην ακουτε τιποτα

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
κοιτα να δεις... 2 καλες κουβεντες να γραφτουν εδω μεσα και μαζευονται μελισσια. Ποιος ασχολιοταν με αυτο το μαγαζι πριν 2 βδομαδες???

Αλλα που ειναι ολοι αυτοι - κοπαδια, που διαβαζουν και τρεχουν δεξια κι αριστερα - αφου κανουν τη δουλεια τους?? Σιγη ασυρματου

Ορθώς διερωτάσαι!!! :hmm: :think: :huh:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
α ρε βαλεντίνε με τί ασχολείσαι αγόρι μου!εσύ είσαι για ανώτερες απολαύσεις.....έλα μαζί μου γερμανία την επόμενη φορά να δούν χαρά στα σκέλια σου......

Δε θά' λεγα ότι είναι ... κακή ιδέα ........................................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :happy: :headbang2: :bounce-glasses: :dancing: κ.λ.π.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
έχω πάει 2 φορές εκεί χωρίς να κάτσω.
1. το πάρκινγκ είναι απίστευτο πρόβλημα στην περιοχή
2. στο τηλέφωνο σου λέει να κλείσεις ραντεβού γιατί η συνεδρία παίρνει αρκετή ώρα και μετά η θεραπένιδα θέλει και χρόνο για την προσωπική της υγιεινή.
3. Αν κλείσεις ραντεβού εκτός ωραρίου παίζει να το δεχτεί
4. το μπάζο του μπάζου το μπάζο ώ μπάζο - πρέπει να έχεις ιδιαίτερα γούστα για να πας εκεί. ή να σου αρέσουνε ΜΟΝΟ τα μιλφάδια (και μάλιστα όχι πρώτης διαλογής) ή να σου αρέσει το κινέζικο (είνια όμορφο κοριτσάκι αλλά όχι κάτι το ιδιάιτερο κατά την ταπεινή μου γνώμη)
5. Πάντα λέει πως θα φέρει άλλες κοπέλες - ειδικά από τη στιγμή που αυτές που έχει δεν ικανοποιούν το φιλοθέαμον κοινό.

εάν είχε όμορφες κοπέλες θα ήταν από τα καλύτερα vfm. Δεν έχει όμως.

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

:rockon:  ειπεs και μια φορα κατι σωστο. :grin:  υποτιθεται οτι  αυτοι ειναι οι εξυπνοι και εμειs  ΟΙ...... ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.  νομιζω οτι τελικα θα πρεπει να υιοθετησουν  αναλογη συμπεριφορα  και οι υπολοιποι.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
860
Πόντοι
96
Εφόσον έμαθα από την ιστοσελίδα μας ότι υπάρχει αυτός ο χώρος που έχει το κινέζικο που με ενδιαφέρει και πήγα , έπρεπε  να ενημερώσω τους συναγωνιστές γιατι παίζει εκεί ,σαν ελάχιστη ανταπόδοση.
Το ότι υπάρχουν κάποιοι που ενώ ξέρουν δεν λένε αλλά μόνο παίρνουν από εμάς , δεν πρέπει να μας αλλάξει γιατί στο τέλος θα διαλυθεί η ιστοσελίδα.
Τώρα για τον χώρο , εγώ πήγα μόνο για το ασιατάκι και όχι για τις άλλες που μπορεί να είναι καλές ή όχι. Άλλωστε στο χώρο αυτό δεν μετράει μόνο η εμφάνιση αλλά και το καλό κρεβάτι. Κυρίως το δεύτερο.  :(     

giomasif

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2009
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Εφόσον έμαθα από την ιστοσελίδα μας ότι υπάρχει αυτός ο χώρος που έχει το κινέζικο που με ενδιαφέρει και πήγα , έπρεπε  να ενημερώσω τους συναγωνιστές γιατι παίζει εκεί ,σαν ελάχιστη ανταπόδοση.
Το ότι υπάρχουν κάποιοι που ενώ ξέρουν δεν λένε αλλά μόνο παίρνουν από εμάς , δεν πρέπει να μας αλλάξει γιατί στο τέλος θα διαλυθεί η ιστοσελίδα.
Τώρα για τον χώρο , εγώ πήγα μόνο για το ασιατάκι και όχι για τις άλλες που μπορεί να είναι καλές ή όχι. Άλλωστε στο χώρο αυτό δεν μετράει μόνο η εμφάνιση αλλά και το καλό κρεβάτι. Κυρίως το δεύτερο.  :(     

Καλα τα λες φιλε Τσαρκα...το κινεζακι το εχω παρει 7-8 φορες...μου ταιριαζει το σωματακι της...στο κατω κατω οτι γουσταρει ο καθενας..εδω αλλοι πληρωνουν για φραπεδακι και μασαζ 80 γιουρια..αφου το γουσταρουν ομως τους σεβομαι...αρα μην ασχολησε με τους σχολιασμους που κανει ο καθενας..

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
πρωινο περασμα απο το χωρο, αρχικα μασαζ 30 λεπτων με φυσιοθεραπευτρια,κατα τα λεγομενα τουλαχιστον,ακολουθως προγραμμα 1ωρας με κοπελα ξανθια μινιον,νεφελη, αν θυμαμαι καλα το ονομα της.συνολο 80 ευρω.καλα περασαμε.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
πρωινο περασμα απο το χωρο, αρχικα μασαζ 30 λεπτων με φυσιοθεραπευτρια,κατα τα λεγομενα τουλαχιστον,ακολουθως προγραμμα 1ωρας με κοπελα ξανθια μινιον,νεφελη, αν θυμαμαι καλα το ονομα της.συνολο 80 ευρω.καλα περασαμε.
περιγραφη κοπελας..?

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
25
Like
90
Πόντοι
5.765
περιγραφη κοπελας..?
τιποτα το ιδιαιτερο,συμπαθητικη κοπελιτσα με μικρο βυζακι και καλο σωμα.στα + της ενα κρυσταλακι στην κοιλιτσα, στα - οχι καλη ποιοτητα δερματος.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εγω παντως στις 3 Σεπτεμβριου '89 πρωτοπηδηξα. Τυχαιο?

OP
OP
FROID

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
ρε μην δινεται πανω απο 60 η ελενιτσα σας πιανει κωτσους
60 να τις λετε πριν μπειτε
και θα δειτε οτι μολις κανεται να φυγεται πως θα τρεχει
απο πισω σας.
τιπ....η ελενιτσα ειναι ελληνιδα απο την χειμαρα....

REBELL

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Περασα προχθες από το εν λογο ιδρυμα. Μασαζ με μια μελαχρινη κατω του μετριου  :headbang: :headbang: :headbang: γιαυτο και δεν θυμαμαι το ονομα της. μετα όμως το κινεζακι είναι σπεσιαλ. Γλειψιμο παντου και βαθυ λαρυγγι :pipa1: :pipa1: οσο πιο βαθια γινετε και στο καβαλημα σκετη καυλα με το μουνακι της να συσπατε και να στον σφιγγει!!! Άλλη αισθηση και στο τελος δεν εφυγε αμεσως αλλα εμεινε εκει καρφωμενη και συνεχιζε να κουνιεται αργα μπρος πισω για καμποση ωρα. Θα ξαναπαω με κλειστα ματια. Λιλι και παλι λιλι το ονομα αυτης. Το συνολο 80. Μονο η Λιλι δεν ξερω την επομενη φορα θα μαθω

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom