Νέα

2η φορά με την ίδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
ρε Πιτσι μην εισαι τοσο μετριοφρων! τι λενε τα παλικαρια για κατορθωματα και αηδιες! εισαι ο μοναδικος εδω που πηδαει πριν απο τη σκια του!!!!
πιτσλιστισ=ταπινοσ φιλε μου..σεβομαι τα κατορθοματα ολον τον καυλιαριδον και χαιρομαι να τα ακουο!!!

Επισκέπτης
εγραψες παλι ρε flesh!!!τι ατακα και αυτι ρε τσαχπινι!!!αχχαχαχαχα!!!!πιτσιλουκ..δεν αντεχο αλο!!εχο ριξει το γελιο τισ ζοις μου εδο μεσα με ολυσ τουσ καυλιαριδες σινεμπουρδελιαριδες !!χεχε!!να στε ολοι καλα ρε παιδια!!!εγιησι το mpourdela.com!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

phzeispsaraka?

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
όσους την ξερουν και στην τηλεόραση  Δημητρα Παπα..
----
παλιό  post- τώρα το είδα , Φίλε  airwolfakos εννοείς οτι η ίδια η ανωτέρω ηθοποιός δουλεύει και ως cg ως Ελλη, ή ήταν κάποια στο στυλ  της ? Info ? please...!

Δήμητρα Παπανδρέου? :P

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εγραψες παλι ρε flesh!!!τι ατακα και αυτι ρε τσαχπινι!!!αχχαχαχαχα!!!!πιτσιλουκ..δεν αντεχο αλο!!εχο ριξει το γελιο τισ ζοις μου εδο μεσα με ολυσ τουσ καυλιαριδες σινεμπουρδελιαριδες !!χεχε!!να στε ολοι καλα ρε παιδια!!!εγιησι το mpourdela.com!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μας εμπνέεις, πιτσιλάκο!!!Να είσαι πάντα καλά!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom