Νέα

2η φορά με την ίδια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

klewnas

Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Ρε λαμόγια  :grouphug:,

σας εχει τυχει να ζητήσετε 2η φορά από την ταναπού χωρίς να το ξέρει η τσατσα? εννοειτε οτι σκάτε με δικο σας καποτόνι γιατι σ'αυτες δίνουν ένα μονο...

για ρίχτε κανα info...  :badair:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
αν χυνεις στο λεπτο  :sperm: και σου ξανασηκωνεται στο καπακι  :dancing: και ολα αυτα εντος του οριου των 5 λεπτων που καθεται η τανα στο δωματιο... κατι γινεται :grin:.
εννοειται οτι θα συμφωνησει και η τανα και οτι θα εχεις και καποτα δικια σου εκτος αν εχεις συνενοηθει με την τσατσα...
:idiot: με λιγα λογια πας αλλου να γαμησεις  :sperm:

airwolfakos

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
εμενα μου έτυχε μια φορα επειδη είχα τα γενεθλια μου, μου έκανε δώρο  την 2η φορά. Συγκεριμένα ήταν η Ελλη.  Για όσους την ξερουν και στην τηλεόραση  Δημητρα Παπα... κατι τετοιο

Επισκέπτης
μου εχει κατσει  τετοια φαση αρκετες φορες και ο λογος ειναι οτι πηγαινω σε συγκεκριμενες  οποτε με εχουν μαθει πολυ καλα και μου ξηγιουνται!!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Στην Αθηνας εχει κατσει αλλα εδωσα ακομα ενα 20αρικο(50 συνολο)για 2η φορα,συνολικα εκατσα γυρω στα 50 λεπτα συνεχομενα.
Περιττο να πω οτι τα μαυρακια εχουν στο πορτοφολι τους καμια 10αρια καποτες τουλαχιστον.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Στην Αθηνας εχει κατσει αλλα εδωσα ακομα ενα 20αρικο(50 συνολο)για 2η φορα,συνολικα εκατσα γυρω στα 50 λεπτα συνεχομενα.
Περιττο να πω οτι τα μαυρακια εχουν στο πορτοφολι τους καμια 10αρια καποτες τουλαχιστον.

Μήπως  να αλλάξεις το nick σου σε ... Gamaomauroules; :dancing:

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
191
Πόντοι
6.055
Eγω έχω γαμήσει πουτάνα-τσατσά και πελάτη 2 φορές στο καπάκι και χρεώθηκα μόνο την επίσκεψη

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Eγω έχω γαμήσει πουτάνα-τσατσά και πελάτη 2 φορές στο καπάκι και χρεώθηκα μόνο την επίσκεψη

Δεν εισαι καλος φιλε μου.... Και εγω τα ιδια αλλα εχω τραβηξει επιπλεον και 2  :jerking: , μεσα στο 20λεπτο. Νομιζω οτι το ρεκορ μου μονο ο Flash Gordon μπορει να το καταρριψει.   :cool2:

Επισκέπτης
Στη φυλής το 1997 είχα γαμήσει μια Ρουμάνα , αδιανόητο μουνί που έκανε ένα γαμήσι ακριβώς όπως το ήθελα , με τα κουνήματά της , τα βογκητά της , τα πάντα . Ήταν η πρώτη φορά που έκανα κέφι και για δεύτερο γύρο στο καπάκι και όχι για τσιγάρο .
Πλήρωσα βέβαια αλλά άξιζε

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
εγω εχω γαμησει πουτανα-τσατσα-πελατη και τον τροχονομο στο φαναρι εξω απο το μπουρδελο

Επισκέπτης
όσους την ξερουν και στην τηλεόραση  Δημητρα Παπα..
----
παλιό  post- τώρα το είδα , Φίλε  airwolfakos εννοείς οτι η ίδια η ανωτέρω ηθοποιός δουλεύει και ως cg ως Ελλη, ή ήταν κάποια στο στυλ  της ? Info ? please...!

sas1977

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
43
Πόντοι
16
όσους την ξερουν και στην τηλεόραση  Δημητρα Παπα..
----
παλιό  post- τώρα το είδα , Φίλε  airwolfakos εννοείς οτι η ίδια η ανωτέρω ηθοποιός δουλεύει και ως cg ως Ελλη, ή ήταν κάποια στο στυλ  της ? Info ? please...!

Φίλε palio-farsa-laws νομίζω ότι ο airwolfakos μιλάει για τη Δήμητρα Π. ή καλλιτεχνικά Έλλη (πρόεδρος) στο «σπίτι» της Αχαρνών...

Επισκέπτης
πιτσιλαο πιο γριγορα και απο τιν σκια μου..!αχχαχαχαχαχαχα!!α ρε καυλιαριδες εχετε πλακα!!!να στε καλα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom