You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2η φορά με την ίδια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα klewnas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 25
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 214
- Πόντοι
- 36
αν χυνεις στο λεπτο και σου ξανασηκωνεται στο καπακι και ολα αυτα εντος του οριου των 5 λεπτων που καθεται η τανα στο δωματιο... κατι γινεται .
εννοειται οτι θα συμφωνησει και η τανα και οτι θα εχεις και καποτα δικια σου εκτος αν εχεις συνενοηθει με την τσατσα...
με λιγα λογια πας αλλου να γαμησεις
εννοειται οτι θα συμφωνησει και η τανα και οτι θα εχεις και καποτα δικια σου εκτος αν εχεις συνενοηθει με την τσατσα...
με λιγα λογια πας αλλου να γαμησεις
airwolfakos
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εμενα μου έτυχε μια φορα επειδη είχα τα γενεθλια μου, μου έκανε δώρο την 2η φορά. Συγκεριμένα ήταν η Ελλη. Για όσους την ξερουν και στην τηλεόραση Δημητρα Παπα... κατι τετοιο
Επισκέπτης
μου εχει κατσει τετοια φαση αρκετες φορες και ο λογος ειναι οτι πηγαινω σε συγκεκριμενες οποτε με εχουν μαθει πολυ καλα και μου ξηγιουνται!!
Gamaomanoules
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 26
- Πόντοι
- 16
Στην Αθηνας εχει κατσει αλλα εδωσα ακομα ενα 20αρικο(50 συνολο)για 2η φορα,συνολικα εκατσα γυρω στα 50 λεπτα συνεχομενα.
Περιττο να πω οτι τα μαυρακια εχουν στο πορτοφολι τους καμια 10αρια καποτες τουλαχιστον.
Περιττο να πω οτι τα μαυρακια εχουν στο πορτοφολι τους καμια 10αρια καποτες τουλαχιστον.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Στην Αθηνας εχει κατσει αλλα εδωσα ακομα ενα 20αρικο(50 συνολο)για 2η φορα,συνολικα εκατσα γυρω στα 50 λεπτα συνεχομενα.
Μήπως να αλλάξεις το nick σου σε ... Gamaomauroules;
Jules_Jordan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 12
- Like
- 191
- Πόντοι
- 6.055
Eγω έχω γαμήσει πουτάνα-τσατσά και πελάτη 2 φορές στο καπάκι και χρεώθηκα μόνο την επίσκεψη
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Eγω έχω γαμήσει πουτάνα-τσατσά και πελάτη 2 φορές στο καπάκι και χρεώθηκα μόνο την επίσκεψη
Δεν εισαι καλος φιλε μου.... Και εγω τα ιδια αλλα εχω τραβηξει επιπλεον και 2 , μεσα στο 20λεπτο. Νομιζω οτι το ρεκορ μου μονο ο Flash Gordon μπορει να το καταρριψει.
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Εννοείς ότι γάμησες ΚΑΙ τον πελάτη;Ποιός ήταν, ο...Κωστέτσος;
Eγω έχω γαμήσει πουτάνα-τσατσά και πελάτη
Μπα σε καλό σου ρε φίλε, τόσες μαλακίες μαζεμένες από τοτέ που δούλευα για μία τράπεζα έχω να ακούσω
Αυτήν την ιστορία θέλω να την ακούσω ;)
Επισκέπτης
Στη φυλής το 1997 είχα γαμήσει μια Ρουμάνα , αδιανόητο μουνί που έκανε ένα γαμήσι ακριβώς όπως το ήθελα , με τα κουνήματά της , τα βογκητά της , τα πάντα . Ήταν η πρώτη φορά που έκανα κέφι και για δεύτερο γύρο στο καπάκι και όχι για τσιγάρο .
Πλήρωσα βέβαια αλλά άξιζε
Πλήρωσα βέβαια αλλά άξιζε
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
εγω εχω γαμησει πουτανα-τσατσα-πελατη και τον τροχονομο στο φαναρι εξω απο το μπουρδελο
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
εγω εχω γαμησει πουτανα-τσατσα-πελατη και τον τροχονομο στο φαναρι εξω απο το μπουρδελο
Με την ίδια πούτσα;
Επισκέπτης
όσους την ξερουν και στην τηλεόραση Δημητρα Παπα..
----
παλιό post- τώρα το είδα , Φίλε airwolfakos εννοείς οτι η ίδια η ανωτέρω ηθοποιός δουλεύει και ως cg ως Ελλη, ή ήταν κάποια στο στυλ της ? Info ? please...!
----
παλιό post- τώρα το είδα , Φίλε airwolfakos εννοείς οτι η ίδια η ανωτέρω ηθοποιός δουλεύει και ως cg ως Ελλη, ή ήταν κάποια στο στυλ της ? Info ? please...!
sas1977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 43
- Πόντοι
- 16
όσους την ξερουν και στην τηλεόραση Δημητρα Παπα..
----
Φίλε palio-farsa-laws νομίζω ότι ο airwolfakos μιλάει για τη Δήμητρα Π. ή καλλιτεχνικά Έλλη (πρόεδρος) στο «σπίτι» της Αχαρνών...
Επισκέπτης
καυλιαριδες!!!!!
καυλιαριδες!!!!!
ρε Πιτσι μην εισαι τοσο μετριοφρων! τι λενε τα παλικαρια για κατορθωματα και αηδιες! εισαι ο μοναδικος εδω που πηδαει πριν απο τη σκια του!!!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
ρε Πιτσι μην εισαι τοσο μετριοφρων! τι λενε τα παλικαρια για κατορθωματα και αηδιες! εισαι ο μοναδικος εδω που πηδαει πριν απο τη σκια του!!!!
Πίτσι-λουκ!!!
Επισκέπτης
πιτσιλαο πιο γριγορα και απο τιν σκια μου..!αχχαχαχαχαχαχα!!α ρε καυλιαριδες εχετε πλακα!!!να στε καλα!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 558
- Εμφανίσεις
- 35K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 53
- Εμφανίσεις