Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε συ περσόνα, όσο και να συμφωνώ με τη δήλωσή σου αυτή, δεν νομίζω πως με καλμάρει καθόλου, μάλλον σε απελπισία με ρίχνει.η φύση εκδικείται.
ρε συ περσόνα, όσο και να συμφωνώ με τη δήλωσή σου αυτή, δεν νομίζω πως με καλμάρει καθόλου, μάλλον σε απελπισία με ρίχνει.η φύση εκδικείται.
Αν δεν έχει κάμερες τι να πάει να κάνει?εξηγείστε μου κάτι γαμώ τη φάρα μου γαμώ.
Το νόημα έχει να υπάρχει κάμερα ΤΩΡΑ που να ακολουθεί τον πρωθυμουργό;;;;;;
Μη χέσω, αν θες να κάνεις κάτι, κάντο χωρίς κάμερες!! Πρωθυπουργός είσαι το φελέκι μου μέσα!!
εξηγείστε μου κάτι γαμώ τη φάρα μου γαμώ.
Το νόημα έχει να υπάρχει κάμερα ΤΩΡΑ που να ακολουθεί τον πρωθυμουργό;;;;;;
Τσουπροχθές μιλούσα με μέλος του σάιτ.
του έλεγα...
αδερφέ αυτός είναι ο πάτος;
μου λέει σχεδόν.
τώρα ερωτώ ξανά.
αυτό είναι;
ρε συ περσόνα, όσο και να συμφωνώ με τη δήλωσή σου αυτή, δεν νομίζω πως με καλμάρει καθόλου, μάλλον σε απελπισία με ρίχνει.
Φταίει καταρχάς το κράτος που δεν κάνε ελέγχους.Και μετά φταίω εγώ που αγόρασα.Όταν εδώ μέσα ρωτάνε όλοι "ποια δίνει κώλο;" "ποια κάνει ακάπωτο;" "ποια τα παίρνει στο στόμα;" οι προαγωγοί βρίσκουν το "προϊόν" που θέλει ο κόσμος.Απλά πράγματα είναι.Το κράτος ας αναζητήσει τρόπους να σταματήσει αυτό το πράγμα.Από εκεί και πέρα,αν ακούς ότι μια κοπέλα κάνει το ένα και το άλλο,να την αποφεύγεις.Επομένως εσύ δεν θα ρίξεις καμία ευθύνη στον προαγωγό, έτσι; Φταίει μόνο ο μαλάκας που πήγε χωρίς να ζητήσει από την πουτάνα χαρτί από το υγειονομικό;
Το σπίτι τους μπορεί να το σώσουν.Δε θα σβήσουν το βουνό.Εδώ,βάζει ο άλλος να ψήσει παϊδάκια,του πετάγεται ένα κάρβουνο και πιάνει φωτιά το χωράφι του και δεν μπορεί να τη σβήσει.Από το καντήλι ξέρεις πόσα σπίτια κάθε χρόνο καίγονται;Και περιμένουν την πυροσβεστική..Το 2001 πήρε φωτιά το πλυντήριο στο σπίτι.Άνοιξε ο αδερφός μου το καπάκι,αποσύνδεσαν την πρίζα,έριξαν νερό και δεν έσβηνε.Έτυχε να είμαι στο μαγαζί ενός φίλου λίγο πιο πέρα και μόλις μου τηλ/σε πήρα εναν πυροσβεστήρα και έσβησα το πλυντήριο.Από τότε αγόρασα δικούς μου.4 έχω στο σπίτι.Συν Αθηνά και χείρα κίνειΦυσικά και παίρνει ο καθένας τις προφυλάξεις του.
Πες μου τώρα, έστω πως είχανε όλες οι κατοικίες πυροσβεστήρες, πες μου τι θα σβήνανε με αυτούς τους πυροσβεστήρες σε αυτή τη φωτιά......
Το θέμα είναι πώς πήρε φωτιά το δάσος...όχι τα σπίτια και πώς θα σωθούνε τα σπίτια. Εκεί είναι αργά ήδη, εκεί πας να σώσεις τα προσχήματα.
Έχουνε καεί ήδη κάποιες δεκάδες χιλιάδες στρέμματα.
Γαμώ τον άνεμό του πάντως....θα καεί η Αθήνα ολόκληρη
Εσύ ετοιμάσου να φας την τσουτσού και να προσέχεις τον δικό σου πάτο απόψε!
ΥΓ Ωραιαο νερο θα πινουμε απο το Μαραθωνα , το αποκαιδι οχι καρκινογο θα ειναι αλλα ποιος ξερει τι ουσεις θα πεσουν στο νερο!!
Ο κραμανλής, η ντόρα, ο παυλόπουλος και το κάθε αλητάκι μπαίνει στο αεροπλάνο σήμερα κιόλας και πάει και μένει για πάντα ελβετία. ΕΜΕΊΣ όμως μένουμε πίσω. Εμείς έπρεπε να είχαμε κάνει κάτι, όχι οι αλήτες
Το εμείς ποιοι είναι enforcer; Όταν το 83,2 ψηφίζει σαν το λάμα πασοκ - νδ και το άλλο 7% κκε είναι στο κόσμο του, ποιοι είναι;
γαμησα σημερα 9-1:30 ελειπα.
το ατριχο κωλαρακι σου ομως παντα ειναι εδω για να με προκαλει..
θα τη φας και θα ναι κρυα καμμια μερα..
εσύ τι ψήφισες τα τελευταία 20 χρόνια;
Τα τελευταία 10 χρόνια πάντως δεν έχω ψηφίσει πασοκ - νδ
it's it!γάτε να καούνε όλα.
Εχω βαρεθεί ν ακούω έχουν προτεραιότητα οι περιουσίες.
Οχι ρε αρχίδια. Το δάσος έχει προτεραιότητα.
Ηταν εκεί πριν το γαμήσετε. Τώρα να πάτε να γαμηθείτε.
γάτε να καούνε όλα.
Εχω βαρεθεί ν ακούω έχουν προτεραιότητα οι περιουσίες.
Οχι ρε αρχίδια. Το δάσος έχει προτεραιότητα.
Ηταν εκεί πριν το γαμήσετε. Τώρα να πάτε να γαμηθείτε.