Νέα

Η γρίπη των χοίρων... - Ιός της "νέας" γρίπης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα το κάνετε το εμβόλιο για τον ιο Η1Ν1;

• Ναι

Ψήφοι: 2 40,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 3 60,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    5

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι μαθαινεις νυχτιατικα στο bourdela...
ωραια φιλε αυτα δεν τα ειχα ξανακουσει
στο θεμα μας τωρα , η δικια μου γνωμη ειναι το εμβολιο να εχει τις ιδιες ενδειξεις χορηγησης με το εμβολιο της κοινης γριππης
εχει φανει ουτως η αλλως οτι η νεα γριππη δεν εχει μεγαλυτερη νοσηροτητα και θνητοτητα απο την εποχιακη αλλα μαλλον το αντιθετο

εγώ με το φτωχό μου το μυαλό ξέρω ότι εκτός από κάτι θανατηφόρους (έμπολα κλπ), ο οργανισμός όσο πιο υγιής είναι τόσο λιγότερο επιρρεπής είναι στις ασθένειες.
Οπως επίσης είναι κοινός τόπος ότι η οποιαδήποτε μορφή της κλασσικήε γρίπης μπορεί να οδηγήσει έναν εξαντλημένο οργανισμό στην πνευμονία.
Απο κει και πέρα, όταν μου λένε κάνει ινσουλίνη για να μη γίνεις διαβητικός, ή πάρει ασπιρίνα για να μην πονέσει το κεφάλι σου τους λέω να πάνε να γαμηθούνε. Αμα ανεβεί το ζάχαρο το ξανασυζητάμε.
Καλή σας νύχτα.

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Σε λίγο θα κάνω ένα ποστ από email που έλαβα .
Έχει ενδιαφέρουσες πληροφορίες .
:hmm:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Διότι το γράμμα άλφα σημαίνει οντότητα από την οποία μπορεί να παραχθεί κάτι.
ωραίος! γι' αυτό η λέξη ''γαμάω'' έχει 2 άλφα. χωρίς γαμήσι, ανα-παραγωγή δεν γίνεται
Η λέξη ΠΕΔΙΟ σημαίνει χώρος επειδή το έψιλο έχει τη έννοια αφαιτηρίας προς..εκκίνησης από ένα σημείο , φανερώνοντας έτσι

και το ''χέζω'' γι' αυτό μάλλον γράφεται με έψιλο. εκκίνηση από τον κώλο και κατάληξη στη χέστρα

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Είνα σε μορφή powerpoint ppt πως θα το ποστάρω εδώ ?

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Σαν αρχείο, κι αν είναι μεγάλο ανέβασε το σε rapidshare.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δεν ξέρω αν έχει κατανοήσει ο κόσμος γιατί μας παροτρύνουν να κάνουμε το εμβόλιο. αυτά που έγραψε κάποιος για σχέδιο εξόντωσής μας από σκοτεινές δυνάμεις, γελοία ακούγονται. είναι δεδομένο ότι η νέα γρίπη δεν είναι πιο βαριά από την κλασσική. το πρόβλημα είναι ότι τούτη μεταδίδεται με μεγάλη ταχύτητα προκαλώντας πανδημία. άρα θα έχει πιο πολλά θύματα από την παλιά, αφού θα νοσήσει περισσότερος κόσμος. άρα αν κάποιος αρρωστήσει βαριά όταν θα είναι σε έξαρση το πρόβλημα, δεν θα βρίσκει δωμάτιο σε νοσοκομείο γιατί θα είναι όλα γεμάτα. άρα μας λένε να κάνουμε το εμβόλιο για να μην πάθουμε ακριβώς αυτό που περιγράφω. το θέμα λοιπόν είναι: ποια πιθανότητα είναι μεγαλύτερη; να αρρωστήσω βαριά από τον ιό και να κινδυνεύσει η ζωή μου επειδή δεν θα υπάρχει κρεβάτι να με βάλουν ή να πάθω τις παρενέργειες που (όπως κάθε φάρμακο) θα έχει το εμβόλιο;  

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Μην ποστάρει κανείς μέχρι να τελειώσω ......

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Είμαι ο geo33 και μόλις τελείωσα .

:2funny: :2funny: :2funny:

geo33(1)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Πιστεύω να φανούν χρήσιμες αυτές οι πληροφορίες ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom