ναι δεν ερωτώ αυτό.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΑ.
Και εγώ είπα παραπάνω όταν το 83,2 ψηφίζει τα δύο, ποιοι είναι αυτοί
ναι δεν ερωτώ αυτό.
ΤΙ ΨΗΦΙΣΕΣ ΕΡΩΤΗΣΑ.
Όταν είναι στην κυβέρνηση η ΝΔ αυτοί είναι οι Πασόκοι και όταν είναι στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ αυτοί είναι οι δεξιοί...Και εγώ είπα παραπάνω όταν το 83,2 ψηφίζει τα δύο, ποιοι είναι αυτοί
δια της εις ατόπου απαγωγής μιας και αρνείσαι επιμελώς να απαντήσεις από αυτά που γράφεις και από τις θέσιες σου μου μένει η επιλογή του ΛΑΟΣ.Και εγώ είπα παραπάνω όταν το 83,2 ψηφίζει τα δύο, ποιοι είναι αυτοί
προχθές μιλούσα με μέλος του σάιτ.
του έλεγα...
αδερφέ αυτός είναι ο πάτος;
μου λέει σχεδόν.
τώρα ερωτώ ξανά.
αυτό είναι;
Όταν είναι στην κυβέρνηση η ΝΔ αυτοί είναι οι Πασόκοι και όταν είναι στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ αυτοί είναι οι δεξιοί...
μόλις θυμήθηκα
Κάποιοι αλήτες είχανε βάλει φωτιά σε χόρτα στο γραμματικό πριν 3 εβδομάδες όταν είχανε πάει εκεί τα συνεργεία για το ΧΥΤA
Όλοι είδανε ποιοι ήταν
Πήγε κανένας από αυτούς φυλακή?
Όχι.
Δε μου το βγάζετε από το μυαλό ότι κάποιος από αυτούς ξεκίνησε αυτή τη φωτιά
Δϊκιο έχεις αλλά η ιστορία έγραψε πως επί διακυβέρνησης ΝΔ κάηκε η Πελοπόννησος και η Αττική. Και ο κόσμος συνεχίζει να τους ψηφίζει.Όταν είναι στην κυβέρνηση η ΝΔ αυτοί είναι οι Πασόκοι και όταν είναι στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ αυτοί είναι οι δεξιοί...
memosan όσο και αν λυπάμαι που το λέω, συμφωνώ μαζί σου
Μακάρι η καταστροφή αυτή να γίνει η αιτια να ενωθούμε εναντια στον πραγματικό εχθρό, τους αλήτες όλων των παρατάξεων
Αναβολή θα πάρετε κουφαλίτσεςΕσύ ετοιμάσου να φας την τσουτσού και να προσέχεις τον δικό σου πάτο απόψε!
Τελευταία έχει προκύψει νέος δραγάτης.δε θυμάμαι ποιος φίλος το έγραψε αλλα είχε δίκιο
η ελλάδα ΔΕΝ έχει απορροφήσει τα κονδύλια για πυροπροστασία δασών
Πιο πολύ ρίχνω το βάρος σε εμάς γιατί δεν προστατέψαμε το δασος, δεν καταγγείλαμε τους καταπατητές, δε βιάσαμε τους υπαλληλους τις πολεοδομίας, δεν κάψαμε τα αυθαίρετα
Ο κραμανλής, η ντόρα, ο παυλόπουλος και το κάθε αλητάκι μπαίνει στο αεροπλάνο σήμερα κιόλας και πάει και μένει για πάντα ελβετία. ΕΜΕΊΣ όμως μένουμε πίσω. Εμείς έπρεπε να είχαμε κάνει κάτι, όχι οι αλήτες
Πολύ φοβάμαι ότι το ίδιο θα ισχύει και μετά από 130 χρόνια...Όχι μετά από 30 χρόνια.
Ο Θανόπουλος την έβαλε την φωτιά για να σας παίξουμε με όλα τα αστέρια μας!Αναβολή θα πάρετε κουφαλίτσες
το είπαν κάτοικοι του Αγιου Στέφανου...
Προσπάθησαν να κάψουν την έκταση που θα γινόταν ο ΧΥΤΑ και χάθηκε ο έλεγχος.
Απλά πράματα.
Στην ελληνική τριτοκοσμική πραγματικότητα ειναι δυνατόν αυτό να είναι ο κανόναςEιναι δυνατον να περνουνε οι δημαρχοι στον ΣΚΑΙ και να ζητανε να πανε αεροπλανα για να κανουν ριψεις νερου???
δια της εις ατόπου απαγωγής μιας και αρνείσαι επιμελώς να απαντήσεις από αυτά που γράφεις και από τις θέσιες σου μου μένει η επιλογή του ΛΑΟΣ.
Αυτή είναι η λύση.
Εγώ ξεκινάω ήδη με την άποψη ότι εγώ είμαι καμμένος από επιλογή.
Κατά συνέπεια οι πυρκαγιές θα είχαν αποφευχθεί εάν η κρατική μηχανή είχε εναποθέσει όλες της τις δυνάμεις στην απομάκρυνση των λαθρομεταναστών
Πώς και δεν το είχα σκεφτεί τοσο καιρό..
Δϊκιο έχεις αλλά η ιστορία έγραψε πως επί διακυβέρνησης ΝΔ κάηκε η Πελοπόννησος και η Αττική. Και ο κόσμος συνεχίζει να τους ψηφίζει.