Νέα

20αρες-30αρες που ειναι ακόμα παρθένες.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans80
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 86
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ήμαρτον τι άλλο θα ακούσουμε από την χαζοκπομπή της Τατιάνας  :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
δε λετε παλι καλα που υπαρχουν και σοβαρες κοπελες :uglystupid:

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
μουσουλμανικα καταλοιπα δεν μπορεις να πεις οτι ειναι.το θεμα ειναι οτι ουτε καλο ειναι να παραμενει καποια παρθενα,αλλα ουτε και καποια να πλακωνετε στις παρτουζες απο 10 χρονων.
απλα στην ελλαδα επειδη υπαρχει μεγαλη λυγουρα στο θεμα σεξ ακομα,μας φαινετε καπως διαστημικη η ολη φαση που ειναι οι γκομενες αυτες.
μην ξεχνας οτι τα παλαιοτερα χρονια στην ελλαδα,καποια που εμενε χηρα στα 40-50 οχι μονο δεν ξαναεκανε σεξ στη ζωη τις,αλλα ηταν και αδιανοητο να ξαναπαντρευτει.

γερο μου εσυ ποτε θα παντρευτεις? τι περιμενεις να πας 80 χρονων και να κατουριεσε πανω σου. αντε βρες μια καλη αλβανιδα και κανε οικογενεια μαγκουφη.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
5
Πόντοι
616
Αξιζει να μεινει παρθενα...

Συνημμένα

• komis.jpg
    komis.jpg
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 30
OP
OP
arcans80

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
γερο μου εσυ ποτε θα παντρευτεις? τι περιμενεις να πας 80 χρονων και να κατουριεσε πανω σου. αντε βρες μια καλη αλβανιδα και κανε οικογενεια μαγκουφη.
οσο παρτουζιαζω την αδερφη σου ειμαι καλα.

Επισκέπτης
Kαι εγώ γνωρίζω 2-3 κοπέλες στα 20,αλλά είναι μπάζα!!! :P

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Γύρισε κάποτε ενας από την Αμερική για να πάρει κορίτσι από τον τόπο του αγνό και αμόλυντο. Γνώρισε λοιπόν κάποια γκόμενα και όταν έγινε η πρώτη φάση μεταξύ τους πέταξε το εργαλείο του έξω και ρώτησε την γκόμενα :"τί είναι αυτό μωρό μου?" και απαντάει αυτή "πούτσα". Αυτός θεώρησε ότι δεν είναι αρκετά αγνή και την σούταρε.. Η ιστορία επαναλήφθηκε αρκετές φορές μέχρι που συνάντησε μια κοπέλα από ενα μακρινό χωριό. Όταν έγινε λοιπόν η πρώτη φάση, της έκανε την παραπάνω ερώτηση και αυτή του απάντησε με πολύ φυσικότητα : "αυτό είναι ενα πουλάκι". Η απάντηση αυτή ικανοποίησε τον φίλο μας και χωρίς πολλά πολλά παντρεύτηκε την κοπέλα με σκοπό να την πάρει μαζί του πίσω στην Αμερική. Την πρώτη νύχτα του γάμου επανέλαβε την ερώτηση στην σύζυγο του πλέον και αυτή του απάντησε και πάλι με φυσικότητα :"αυτό είναι ένα πουλάκι". Τότε αυτός της είπε με ύφος :" τώρα που παντρευτήκαμε, θα σου μάθω μερικά πράγματα.... Αυτό που βλέπεις δεν είναι πουλάκι... Αυτό που βλέπεις είναι πούτσα.." . Η γκόμενα τότε με την ίδια φυσικότητα του απάντησε: "Αυτό δεν είναι πούτσα... είναι πουλάκι. Πούτσα είναι του Βαγγέλη του φούρναρη, του Κώστα του μανάβη, του Βρασίδα του καντηλανάφτη, του Νίκου του κουρέα κλπ"

Αυτό το ολίγον  :offtopic: ανεκδοτάκι για όσους πιστεύουν ότι υπάρχουν στις μέρες μας παρθένες 20άρες....

Επισκέπτης
Γύρισε κάποτε ενας από την Αμερική για να πάρει κορίτσι από τον τόπο του αγνό και αμόλυντο. Γνώρισε λοιπόν κάποια γκόμενα και όταν έγινε η πρώτη φάση μεταξύ τους πέταξε το εργαλείο του έξω και ρώτησε την γκόμενα :"τί είναι αυτό μωρό μου?" και απαντάει αυτή "πούτσα". Αυτός θεώρησε ότι δεν είναι αρκετά αγνή και την σούταρε.. Η ιστορία επαναλήφθηκε αρκετές φορές μέχρι που συνάντησε μια κοπέλα από ενα μακρινό χωριό. Όταν έγινε λοιπόν η πρώτη φάση, της έκανε την παραπάνω ερώτηση και αυτή του απάντησε με πολύ φυσικότητα : "αυτό είναι ενα πουλάκι". Η απάντηση αυτή ικανοποίησε τον φίλο μας και χωρίς πολλά πολλά παντρεύτηκε την κοπέλα με σκοπό να την πάρει μαζί του πίσω στην Αμερική. Την πρώτη νύχτα του γάμου επανέλαβε την ερώτηση στην σύζυγο του πλέον και αυτή του απάντησε και πάλι με φυσικότητα :"αυτό είναι ένα πουλάκι". Τότε αυτός της είπε με ύφος :" τώρα που παντρευτήκαμε, θα σου μάθω μερικά πράγματα.... Αυτό που βλέπεις δεν είναι πουλάκι... Αυτό που βλέπεις είναι πούτσα.." . Η γκόμενα τότε με την ίδια φυσικότητα του απάντησε: "Αυτό δεν είναι πούτσα... είναι πουλάκι. Πούτσα είναι του Βαγγέλη του φούρναρη, του Κώστα του μανάβη, του Βρασίδα του καντηλανάφτη, του Νίκου του κουρέα κλπ"

Αυτό το ολίγον  :offtopic: ανεκδοτάκι για όσους πιστεύουν ότι υπάρχουν στις μέρες μας παρθένες 20άρες....
Kαι όμως υπάρχουνε,με σφραγίδα κιόλας!! :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

εύστοχο το ανέκδοτο  :grin: :grin:

kingoffuck

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Παιδες επειδη τυχαινει να ειμαι στην ηλικια των 20 και ξερω αρκετες κοπελες που ειναι παρθενες μην τρελαινεστε... υπαρχουν! και αρκετες απο αυτεσ ειναι και πολυ καλες! και οταν το μαθαινεις μενεις μαλ**ας! Οι περισσοτερες το κανουν στα 19 βεβαια... 1ο ετος πανεπηστημιου γινεται χαμος απο αιμα και σπερμα!!! javascript:void(0);javascript:void(0);

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Οι περισσοτερες το κανουν στα 19 βεβαια... 1ο ετος πανεπηστημιου γινεται χαμος απο αιμα και σπερμα!!!

Το αίμα είναι την πρώτη φορά, ενώ το σπέρμα ρέει άφθονο από τότε και στο εξής. ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Παιδες επειδη τυχαινει να ειμαι στην ηλικια των 20 και ξερω αρκετες κοπελες που ειναι παρθενες μην τρελαινεστε... υπαρχουν! και αρκετες απο αυτεσ ειναι και πολυ καλες! και οταν το μαθαινεις μενεις μαλ**ας! Οι περισσοτερες το κανουν στα 19 βεβαια... 1ο ετος πανεπηστημιου γινεται χαμος απο αιμα και σπερμα!!! javascript:void(0);javascript:void(0);
ρε τσογλάνι,

ανηλικος εκανες εγγραφη στο σαιτ ??????  :boobies: :boobies:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Μην το αποπαίρνεις το αγόρι, πάτερ μου. Υπερβάλλει λίγο, αλλά εντάξει - είναι το αίμα που βράζει.... :2funny:

Επισκέπτης
Ισχύει,το 40% των γυναικών στα 18-20 έχουνε την πρώτη τους σεξουαλική εμπειρία!!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom