Νέα

2 νεκροί....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alfa291
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Ντάξει ξηγιέσαι dstp και σε είχα περάσει για μπουρζουά ..... Πράγματι υπάρχει μία κάποια διαφορά ανάμεσα στον αλήτη που θα μπει για να σε τελειώσει και στον άνθρωπο που μπορείς να μεταπείσεις μπας και δεν το κάνει. Ο πρώτος απλά δεν είναι σε θέση να καταλάβει (λόγω παιδείας, πρέζας, ψυχοπαθολογίας κλπ.). Ντροπή να το λέμε αλλά εκεί θα καταλήξουμε σε κανα δεκάρι χρόνια να σου χτυπάνε την πόρτα και το μυαλό σου να πηγαίνει πρώτα στην καραμπίνα. Όλα αυτά βέβαια τα διορθώνει η σωστή ΠΑΙΔΕΙΑ αλλά ας το αφήσουμε καλύτερα γιατι το θέμα έχει εξαντληθεί .........

fkmenace

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
14
Πόντοι
6
Καλά μάγκες επιτρέψτε μου, αλλά έχετε ξεφύγει όλοι.

Τι πάει να πει τα 'θελε και τα παθε ρε, είστε σοβαροί? Τί είναι αυτά που λες ρε Τοντόκ? Δηλαδή αν μου κοιτάξεις στραβά τη γκόμενα θα έρθω να σε χαστουκίσω με το γάντι μου και θα σου δώσω ραντεβού στη ραχούλα 5 το πρωί να μονομαχήσουμε με τι σπάθες μας? Και ο άλλος έφτασε ήδη στα μάγκνουμ.

Δεν διαφωνεί κανείς ότι έκαναν μαλακία τα παλικάρια, αλλά όποιος βρίσκει λογική στο γεγονός ότι για την οποιαδήποτε αφορμή, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ, σηκώνεται κάποιος και σε μαχαιρώνει, ή βλέπει πολύ τηλεόραση, ή νομίζει ότι κάνει πολύ παρέα με τον 50cent και τον Paul  Pierce

aspirin

Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2005
Like
18
Πόντοι
6
παιδιά δεν θέλει μαγκιές. Όπου βλέπετε ξύλο φύγετε με τη μία. Στη Θεσ/νικη σαν φοιτητής γύρω στο 2000 είχα κάνει την εξής μαλακία (σόρρυ).
Περίμενα εγώ κ άλλοι 3 σε ένα καρτοτηλέφωνο έναν τύπο ο οποίος μιλούσε με τις ώρες. Πώς μου ήρθε δε ξέρω και πάω κ του λέω "τελείωνε περιμένουμε κ εμείς". Με το που κλείνει το τηλέφωνο με άρχισε στις γρήγορες κ το πήρα το μάθημα μου. Κ πάλι καλά που έφαγα μερικές ψιλές.
Από τότε δεν ανακατεύομαι πουθενά, δεν προκαλώ κανέναν κ δεν έχω μπλέξει με τίποτα. Μου εχουν τύχει πολλά στο δρόμο αλλά δεν το "έπαιξα" μάγκας κ ζώ! Αυτό να κάνετε κ εσείς. Εϊναι το ασφαλέστερο.

Επισκέπτης
με λιγα λογια οπωσ λενε και στο χωριο μου! οπου δει φαι τρεξε!!! οπου δεισ ξυλο φυγε!!!!

sigma

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
ʼλλο πράγμα η αυτοάμυνα, άλλο η αυτοδικία και άλλο να κυκλοφορείς με σιδερικό και να καθαρίζεις. Αν κυκλοφορείς με σιδερικό μια μέρα θα στο βάλουν στο κώλο, αν είσαι τυχερός δε θα τρβήξουν τη σκανδάλη...

Γνώμη μου, αγωνίζεσαι και εν ανάγκη σκοτώνεις μόνο αν έχεις εξαντλήσει κάθε επιλογή, δηλαδή δε μπορείς να φύγεις. Τώρα απο βρισιές κανένας δεν έπαθε ποτέ τίποτα και κανενός η μάνα δε γαμιέται με λόγια. Οπότε αν μπορείς να φύγεις φεύγεις, αν σου ζητήσουν λεφτά και σε απειλούν δώστα, θα βγάλεις άλλα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Τι πάει να πει τα 'θελε και τα παθε ρε, είστε σοβαροί? Τί είναι αυτά που λες ρε Τοντόκ? Δηλαδή αν μου κοιτάξεις στραβά τη γκόμενα θα έρθω να σε χαστουκίσω με το γάντι μου και θα σου δώσω ραντεβού στη ραχούλα 5 το πρωί να μονομαχήσουμε με τι σπάθες μας? Και ο άλλος έφτασε ήδη στα μάγκνουμ.

Δεν διαφωνεί κανείς ότι έκαναν μαλακία τα παλικάρια, αλλά όποιος βρίσκει λογική στο γεγονός ότι για την οποιαδήποτε αφορμή, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ, σηκώνεται κάποιος και σε μαχαιρώνει, ή βλέπει πολύ τηλεόραση, ή νομίζει ότι κάνει πολύ παρέα με τον 50cent και τον Paul  Pierce

Όποιος φέρεται με τέτοιο τρόπο σε αγνώστους που δε του έχουν φταίξει σε τίποτα, είτε για να τη βρει είτε για να πουλήσει μούρη σε γκόμενες, παίζει ρώσικη ρουλέτα, οπότε δε του φταίει κανένας αν του βγει σε κακό! Σιγά μην τον λυπηθούμε κιόλας!

Και όσοι άντρες κάνουν καβγάδες για γκόμενες είναι αξιολύπητοι και βούρλα, οπότε ότι και να τους συμβεί μου είναι αδιάφορο! Και γενικά οι μαγκιές στους δρόμους και οι αλητείες είναι δείγμα κατώτερων ανθρώπων!

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
ʼλλο πράγμα η αυτοάμυνα, άλλο η αυτοδικία και άλλο να κυκλοφορείς με σιδερικό και να καθαρίζεις. Αν κυκλοφορείς με σιδερικό μια μέρα θα στο βάλουν στο κώλο, αν είσαι τυχερός δε θα τρβήξουν τη σκανδάλη...

Εγραψες !!! Εβγαλες το ηθκο διδαγμα του topic μεγαλε!

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775

[/quote]

ασ επου αν οπλοφορεις μπορει να φας και κανενα αθωο.
π.χ.  παω μια μερα για καφε με ενα φιλο μου και οι δυο με τις μηχανες μας και επειδη ειχε τρελο κρυο φορουσαμε και οι δυο κουκουλες μεσα απο τα κρανη.κατεβαινουμε λοιπον βγαζουμε τα κρανη ενω ταυτοχρονα πηγαιναμε προς το μαγαζι.Μας βλεπει λοιπον ο 50αρης ιδιοκτητης του μαγαζιου και τον κοβω οτι χεστηκε.μολις βγαλαμε και τις  κουκουλες 10 μετρα πριν το μαγαζι και μας αναγνωρισε μας λεει εσεις ειστε ρε και νομιζα οτι θα μας ληστεψουν.αν λοιπον αυτος ειχε σιδερικο πως θα αντιδρουσε?Δεν λεω οτι θα μας την μπουμπουναγε,αλλα κανεις δεν αποκλειει οτι καποιος θα την κανει την μαλακια

Επισκέπτης
Αυτό με τη μπαλακλάβα κάτω από το κράνος το έχω πάθει κι εγώ...Σε νομίζουν για ληστή!Και αν ο άλλος τρομοκρατηθεί πατάει το "κουμπί" και βγαίνει η...χοντρή (σφαίρα).Δεν είναι αστεία αυτά.

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Αυτό με τη μπαλακλάβα κάτω από το κράνος το έχω πάθει κι εγώ...Σε νομίζουν για ληστή!Και αν ο άλλος τρομοκρατηθεί πατάει το "κουμπί" και βγαίνει η...χοντρή (σφαίρα).Δεν είναι αστεία αυτά.

αλητες μηχανοβιοι.τρομαζετε τον κοσμο :2funny:

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Ξέρετε που θα ταίριαζε πολύ καλά η βία.
Σε αυτους τους γνωστους άγνωστους που κατευθύνονται από κόμματα και απο συμφέροντα, παρουσιάζονται σε πορείες από το πουθενά και τα σπάνε όλα.
Εκεί θα γούσταρα, να μαζευτούμε 100 άτομα με κράνη και ρόπαλα, να τους εμφανιστούμε από το πουθενά και να τους πελεκήσουμε στη κυριολεξία.
Θα ξανάβγαιναν μετά ;;;;;  :sunglasses:

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Ξέρετε που θα ταίριαζε πολύ καλά η βία.
Σε αυτους τους γνωστους άγνωστους που κατευθύνονται από κόμματα και απο συμφέροντα, παρουσιάζονται σε πορείες από το πουθενά και τα σπάνε όλα.
Εκεί θα γούσταρα, να μαζευτούμε 100 άτομα με κράνη και ρόπαλα, να τους εμφανιστούμε από το πουθενά και να τους πελεκήσουμε στη κυριολεξία.
Θα ξανάβγαιναν μετά ;;;;;  :sunglasses:

ωραια και μετα θα γινεις ιδιος με αυτους! και τι θα χαρεις ετσι? ασε φιλε αυτοι πανε πακετο με τα ματ οι μεν κοροϊδευουν τους δε.. και για να σου πω και κατι που οι περισσοτεροι το γνωριζουν, αυτοι που εσυ τους αποκαλεις "γνωστους αγνωστους" και που οι ιδιοι λενε οτι ειναι "αναρχικοι" (ναι σας πιστεψαμε τωρα..!) ειναι η καβατζα της εκαστοτε κυβερνησης για να διαλυει συλλαλητηρια και να βγαινει αυτη η εικονα ντροπης.. ασε ρε φιλε τους εχουμε φαει στη μαπα και θα τους τρωμε για παντα αμα ηθελαν θα τους επιαναν νομιζεις οτι ειναι δυσκολο?

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
ωραια και μετα θα γινεις ιδιος με αυτους! και τι θα χαρεις ετσι? ασε φιλε αυτοι πανε πακετο με τα ματ οι μεν κοροϊδευουν τους δε.. και για να σου πω και κατι που οι περισσοτεροι το γνωριζουν, αυτοι που εσυ τους αποκαλεις "γνωστους αγνωστους" και που οι ιδιοι λενε οτι ειναι "αναρχικοι" (ναι σας πιστεψαμε τωρα..!) ειναι η καβατζα της εκαστοτε κυβερνησης για να διαλυει συλλαλητηρια και να βγαινει αυτη η εικονα ντροπης.. ασε ρε φιλε τους εχουμε φαει στη μαπα και θα τους τρωμε για παντα αμα ηθελαν θα τους επιαναν νομιζεις οτι ειναι δυσκολο?

Ασε που εαν θελανε τα ματ τους τσακιζανε στο ξυλο... αλλα αντι γι αυτο καθοντε και τους κοιτανε απο αποσταση να σπανε και να καινε τις περιουσιες του κοσμακη!!!!

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αφού δε το κάνουν τα ματ, κάποιος πρέπει να το κάνει.
Ετσι δεν είναι.
100 άτομα ,κράνοι ,ρόπαλα και πελέκημα.
Θα ξαναβγουν μετα;;;;;;;;;;;;;

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
100 άτομα ,κράνοι ,ρόπαλα και πελέκημα.
Θα ξαναβγουν μετα;;;;;;;;;;;;;

Και πολλα λες!!!!
30 με 40 ατομα ψυχωμενα και αποφασισμενα να μην κανουν πισω και σου λεω μετα αν θα ξανασπανε και θα καινε ξενα πραγματα.

TiLesTora

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2005
Κριτικές
2
Like
71
Πόντοι
1
Δέστε το .
Είναι το site των αναρχικών.

Έχουν και forum για να λένε πότε και που πέφτει ξύλο, βρίζουν τους ΚΚΕδες  ΠΑΣΠΙΤΕΣ ΔΑΠΙΤΕΣ όπως στο κάτωθι link
front.php3?lang=el&article_id=334104

Πολύ ενδιαφέρον...

OP
OP
A

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Και πολλα λες!!!!
30 με 40 ατομα ψυχωμενα και αποφασισμενα να μην κανουν πισω και σου λεω μετα αν θα ξανασπανε και θα καινε ξενα πραγματα.

Φίλε πανάθα moutsos13,

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο μέσα είσαι στο νούμερο!

Κράνος μηχανής, καπάκι μεταλλικού σκουπιδοτενεκέ στο αριστερό και αλτηράκι (λείο και βαρύ παλαιού τύπου, όχι τα νέα με τη "βίδα") στο δεξί και φύγαμε!

99% δεν θα χρειαστεί να κάνουμε τίποτα! Θα την κάνουν σε χρόνο μηδέν!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
99% δεν θα χρειαστεί να κάνουμε τίποτα! Θα την κάνουν σε χρόνο μηδέν!

Φιλε αλφα ετσι ειναι. Οσες φορες τους εχω δει σε <<δραση>>
ποτε δεν καθοντε να πλακωθουν. Πετανε πετρες και μολοτοφ απο αποσταση και φευγουν τρεχοντας...

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Δεν διαφωνεί κανείς ότι έκαναν μαλακία τα παλικάρια, αλλά όποιος βρίσκει λογική στο γεγονός ότι για την οποιαδήποτε αφορμή, ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ, σηκώνεται κάποιος και σε μαχαιρώνει, ή βλέπει πολύ τηλεόραση, ή νομίζει ότι κάνει πολύ παρέα με τον 50cent και τον Paul  Pierce
  Σορυ φιλε αλλα ο Paul Pierce ειναι και μια χαρα παιδι και ειναι και γαμω τους παιχτες.. Ο ιδιος ηταν θυμα μαχαιρωματος οταν την επεσε σε γκομενα μαφιοζου το Σεπτεμβρη του 2000. Αυτος δεν ειχε καν μαχαιρι απανω του... Ετσι για να ξερουμε τι λεμε και να μη θιγουμε σοβαρους ανθρωπους...

Επισκέπτης
Εδώ ξέρω άνθρωπο που σκότωσε οπλοφόρο ληστή που μπήκε στο σπίτι του και έφαγε 5 χρονάκια... 

Από κάτι τέτοια βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι ...

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΑΒΕΡΤΑ ...

σε καμία σοβαρή χώρα στον κόσμο δεν θα καταδικαζόταν, μόνο στη γαμιο-Ελλάδα όπου διάφοροι "προοδευτικοί" θέλουν να μας πείσουν  ότι τα ορφανά του παραπετάσματος πρέπει να μπαίνουν στα σπίτια μας, να μας παίρνουν τα σώβρακα και εμείς να τους κοιτάμε ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom