Νέα

2 νεκροί....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alfa291
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 61
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Κυρίως γυμναζομαι για να έχω την δυνατότητα να τρέχω γρηγορα.

Επισκέπτης
Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί,αλλά μπορείς να την αποφύγεις.Αρκεί να μην αρπάζεσαι.Σε έβρισαν Κάποιοι;Αστους και πήγενε στη δουλειά σου.Δεν είναι εποχές για "αντριλίκια".Και όπλο να φέρεις,πρέπει να είσαι αποφασισμένος να το χρησιμοποιήσεις,και να είσαι και αποφασισμένος να πεθάνεις,αν ο άλλος είναι καλύτερος.Δεν είναι αστεία αυτά.Και κάτι ακόμα.Όχι σχόλια για τις πουτάνες μόλις βγαίνετε από μπουρδέλα,σε αγνώστους.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
215
Πόντοι
36
Η εγκληματικότητα έχει αυξηθεί,αλλά μπορείς να την αποφύγεις.Αρκεί να μην αρπάζεσαι.Σε έβρισαν Κάποιοι;Αστους και πήγενε στη δουλειά σου.Δεν είναι εποχές για "αντριλίκια".Και όπλο να φέρεις,πρέπει να είσαι αποφασισμένος να το χρησιμοποιήσεις,και να είσαι και αποφασισμένος να πεθάνεις,αν ο άλλος είναι καλύτερος.Δεν είναι αστεία αυτά.Και κάτι ακόμα.Όχι σχόλια για τις πουτάνες μόλις βγαίνετε από μπουρδέλα,σε αγνώστους.
Συμφωνω μαζι σου. Δεν ειναι τυχαιο που λενε οτι του φευγαλα η μανα δεν εκλαψε ποτε!!!
Βεβαια εινα και να μην σου τυχει. Την προηγουμενη βδομαδα, 2 τετραγωνα απ τη δουλεια μου, πυροβολησανε ενα παληκαρι στο ποδι προσπαθωντας να τον ληστεψουνε. Ενα συναδελφος απ τη δουλεια ηταν πολυ κοντα στο περιστατικο καθως πηγαινε για τυροπιτα στο φουρνο...

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Και κάτι ακόμα.Όχι σχόλια για τις πουτάνες μόλις βγαίνετε από μπουρδέλα,σε αγνώστους.

Καλά τα υπολοιπά, αλλά αυτό το τελευταίο δεν το έπιασα, γιατί όχι, αν σε ρωτήσει κάποιος;

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Nα θυμίσω ότι στο συγκεκριμένο τόπικ μιλάμε για άτομα που τα'θελαν και τα'παθαν!

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
παντως το θεμα ειναι γαματο που εχετε ανοιξει.
πραγματικα δεν ηξερα οτι υπαρχουν τυπακια  που κυκλοφορουν με gunia στο δρομο (εκτος απο αυτους της μαφιας κ τους μπατσους)! ειλικρινα ξερετε τη πιστευω? οτι αυτος που κυκλοφορει με gun για να προστατευτει συμβαλει στην αυξηση της εγκληματικοτητας! γιατι σου λεει ο αλλος σουγια αυτος? χατζαρι εγω! πιστολα αυτος? δικανιά εγω! ε και οπου να'ναι θα κυκλοφορουμε και με τεθωρακισμενα μπας και μας τη πεσουν τπτ καμικαζι της χεζμπολαχ!!!!!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 10728

Επισκέπτης
Λοιπον..νεες ινφο αναφερουν οτι το περιστατικο δεν εχει σχεση ουτε με μπουρδελα ουτε με αρης-παοκ....ολα εγιναν απο κατι ματιες που ανταλαξανε..ο ενας ειχε σακιδιο και μεσα ειχε μαχαιρι τοβγαλε και τον εστειλε τον αλλον..ηταν 2 μεσα σε αυτοκινητο και 2 εκτος..οι εντος την πατησαν..ο ενας παντως διεφυγε τον κινδυνο...οι αστυνομικοι δεν θεωρουν την περιπτωση ξεκαθαρισμα λογαρισμων καθως και οι 4 ηταν Ελληνες..παντως δεν εχουν συλαβει ακομη τους δραστες.
Αντε και ασυνομικο ρεπορταζ κανω :dancing:

kmule

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Μπα, μην το παρακάνεις ρε, αντε να κυκλοφορούμε με την κιθάρα του τύπου στο Desperado, αλλά με τεθωρακισμένο παραπάει.  :2funny: :grin:

roi34

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τωρα αν ειναι να σου κατσει τετοιο περιστατικο χεσε μεσα.αντε να ακουμε ενα το 2μηνο.εδω εχουμε 6 νεκρους απο τροχαια την ημερα!!κ να απαντησεις κ εσυ με κανα μαχαιρι ξερω γω κ σκωτοσεις κανεναν,χειροτερα ειναι.μετα θα ζεις σαν τον παλαιοκωστα ξερω γω ,σαν κυνηγημενος.ανθρωποκτονιες σηνυθως τις εξυχνιαζουν.η φυλακη ειναι για τους λεβεντες.να ξερεις οτι σε 15 χρονια θα ξαναδεις τον ηλιο :'(

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
35
Like
5.070
Πόντοι
7.195
Παίδες τελευταία παίζει να κυκλοφορούν με πιστόλι νορμάλ τύποι και καλά για εκφοβισμό για να προστατευτούν. Μερικοί ακόμα πιό βλάκες κουβαλάν ψεύτικα. Περιττό να πούμε πόσο κινδυνεύουν οι μάγκες αυτοί έτσι και πέσουν σε καμμιά στραβή..

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
Πόσες πιθανότητες υπάρχουν να δεχθείς επίθεση για οποιοδήποτε λόγο στην Αθήνα,
και ποιος σε προστατεύει;;

για πες μας τελικα ποσες ειναι τελικα οι πιθανοτητες,ειναι τοσες που να δικαιολογουν τα περι οπλοφοριας που ελεγες πριν.εγω ειμαι 26 και δεν μου εχει τυχει κατι που να το δικαιολογει...μια φορα ειχα πλακωθει με 2 νταλικερηδες,ενας ειχε και ροπαλο,και εχουν ληστεψει και συγγενη μου με οπλο στο μαγαζι του,τον επιασαν την επμενη μερα,αλλα αυτα τα περι οπλοφοριας τα βρισκω υπερβολικα,επικινδυνα και ηλιθιωδη.

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
Ακουστε τρελο περιστατικο (ουδεμια σχεση με τα παραπανω απλα για το γελιο) που μου εχει τυχει:
οντας φανατικος κυνηγος εχουμε παει με μια παρεα 5 ατομα με το φορτηγακι sportage το οποιο στην πλαϊνη μεγαλη πορτα εχει παραθυρο (εχει σημασια θα καταλαβαιτε μετα) για κυνηγι στην αμφιλοχια και μετα απο ατελειωτες ωρες περπατημα, μια διανυκτερευση στο ψωλοκρυο και καμποση βροχη πηραμε το δρομο για την αθηνα. στην εθνικη καπου κοντα στη θηβα και ενω η ωρα ηταν 3 νταλα καταμεσημερο ο Γιαννης ο φιλος μου που οδηγουσε ειχε πιασει αριστερη και πηγαινε καυλωμενα 140. Σε καποια φαση μου λεει οτι καποιος παπαρας με punto του παιζει τα φωτα πισω να δω ποιος ειναι, κοιταω αγνωστος, μας πηγαινε προφυλακτηρες. κανουμε δεξια περναει κανει δεξια κι αυτος. ο φιλος μου κανει αριστερα και τον ξαναπερναει το οποιο μαλλον ενοχλησε τον μικρουλι με το punto ο οποιος ξανακολλαει προφυλακτηρες. Α λεω δε παμε καλα μεσημεριατικα και ο δικος μου ξανα κανει δεξια. Το τυπακι περναει απο αριστερα μπαινει δεξια και βγαζει απο παραθυρο κολοδαχτυλο! διπλα του καθοταν μια γκομενα και πισω αλλο ενα ζευγαρι. Α μαλιστα λεω για τις γκομενες γινονται ολα. Τα παιρνω κι εγω στο κρανιο λεω του Γιαννη μπες αριστερα ξανα και περιμενε. ξυπναω και τους αλλους και παιρνουμε θεση "μαχης". με αλλα λογια βγαζουμε 4 καραμπινες απο τις θηκες και τοτε λεω του δικου μου προχωρα. ε αυτο που ακολουθησε δε μπορειτε να φανταστειται τι γελιο ειχε!! :) ;)  το σκεφτομαι και με ποιανουν γελια... πλαγιαζουμε το punto απο αριστερα ανοιγουμε το πισω παραθυρο απο το φορτηγακι και ξαφνικα αγναντευουν 4 καννες σε αποσταση 2 μετρα απο το punto. ο μαγκας στο πισω καθισμα (που αποδιχθηκε φλωρος) επεσε πανω στη γκομενα του για να σωθει ενω αυτη τσιριζε και το punto επιασε τερμα δεξια βρηκε λιγο χωρο και εξαφανιστηκε προς φυγη!!!... αντιλαμβανεστε τι επαθε το παλικαρι? θα νομιζε οτι επεσε σε τπτ μαφια!! ετσι για να μαθει να κανει κολπακια και να επιδυκνυεται στις γκομενες...

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
1
Όντως οι καιροί είναι επικίνδυνοι και πρέπει να φυλάσεσαι..
Απ τη μια συμφωνώ οτι πρέπει να προφυλάσεσαι με κάποιο όπλο, απ την άλλη αν γίνει κανάς τσαμπουκάς κ "φας" κανέναν&και δεν καταφέρεις να ξεφύγεις?  Ή αν τσακωθείς με κανά φίλο σου κ πάνω στα νεύρα σου του ρίξεις καμία και μετά το σκυλομετανιώσεις? Γενικώς θέλουν προσοχή αυτά τα πράγματα και ειδικά που απο τη στιγμή κανένα δικαστήριο, όσο δίκιο κ να έχεις, δεν πρόκειται να σε αφήσει ελεύθερο.. Εδώ ξέρω άνθρωπο που σκότωσε οπλοφόρο ληστή που μπήκε στο σπίτι του και έφαγε 5 χρονάκια... 

jedai

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εγω παλι συμφωνω για τους επειδιξιες με τις γκομενες πολυ ψευτομαγκες!Ασε και σε μενα μου την ειχαν πεσει 2 σε μια καφετερια και ο με τον ενα ειχα αρθει μουρη με μουρη και ο αλλος γελαγε και αποσυρθηκα αυτοι ειχαν κατι κοπελες οταν ανεβηκα στην καφετερια και ειχαν και μια BMW καμπριο ηταν παρεα και  ετσι κρατηθηκα αλλα χαλαστικα για το υπολοιπο της βραδιας!καλα ρε και γιατι δεν του πεταξες και το καβλι σου να και ελεγες στην γκομενα "γουσταρεις?"

Επισκέπτης
Καλά τα υπολοιπά, αλλά αυτό το τελευταίο δεν το έπιασα, γιατί όχι, αν σε ρωτήσει κάποιος;

Το 1991 ξυλοφόρτωσαν έναν συμμαθητή μου,επειδή όταν βγήκε από μπουρδέλο στη Φυλής,είπε σε κάποιους που τον ρώτησαν,ότι η γκόμενα ήταν άχρηστη.Είχε πληρώσει και δεν του άρεσε η επίδοσή της στο δωμάτιο.Βγήκε λοιπόν από το μπουρδέλο και απάντησε σε κάποιους περαστικούς.Πιο κάτω τον πρόλαβαν 2 τύποι και του είπαν "ρε μάγκα δε σού αρεσε η κοπέλα ε;Κι έσπευσες να το πεις σε όλους;Είσαι πολύ μάγκας;" και κάτι τέτοια που δεν τα θυμάμαι όλα,και έφαγε τις μπουνιές του,και ήρθε στο σχολείο μαύρος!Από τότε ούτε στο Μεταξουργείο πήγε ούτε Φυλής.Δε δικαιούται κανείς να δυσφημεί το "εμπόρευμα" του κάθε μαγαζιού...Εδώ γράψτε ότι θέλετε.Έξω από μπουρδέλα μη λέτε τίποτα.

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Αν κάποιος απο εσάς είχε κάποιο κοντινό του πρόσωπο το οποίο κακοποιούνταν με οποιοδήποτε τρόπο από κάποιον αλλοδαπό ή και Ελληνα, Τι θα κάνατε;;;
Με την προυπόθεση την χαλαρότητα της αστυνομίας να συλλάβει και να τιμωρήσει το/τα συγκεκριμένα άτομα.
Αν το αγαπημένο σας ή κοντινό σας πρόσωπο Π.χ. βιάζονταν ,
Τι θα κάνατε;;;
Αν ξέρατε και ποιος το έκανε αλλά λόγω ανεπαρκών αποδεικτικών στοιχείων ήταν ελεύθερος.Τι θα κάνατε;;;
Αν μετά απο αυτό βγαίνατε μία βόλτα και σας την έπεφταν για ειρωνία και τίποτα μάγκες, τι θα κάνατε;;;
Οχι δεν είμαι παθών, απλώς σκέφτομαι μερικές εκδοχές που μπορούν να συμβούν.  

Επισκέπτης
Ο καθένας μπορεί να γράψει ότι θέλει από την ασφάλεια του σπιτιού του.Στην πράξη όμως μπορεί όλα να ήταν διαφορετικά.Αυτό που ξέρω εγώ,είναι ότι αν επιχειρήσει κάποιος να μπει στο σπίτι μου,και τον αντιληφθώ,θα δοκιμάσει magnum φυσίγγια με σκάγια 3-4!Είναι σίγουρο.Εκτός αν τον έχω καταλάβει από νωρίς,οπότε θα ειδοποιηθεί η ΕΛ.ΑΣ.Αν έρθει εγκαίρως,έχει καλώς.Αλλιώς...

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
σορυ ρε φιλε αλλα ολοκληρο μαγκνουμ που το κονομησες?

Επισκέπτης
χαχαχαχα καραμπίνα έχω φίλε.Πάω για κυνήγι.Δεν είναι ούτε πιστόλι ούτε περίστροφο.Έγραψα "σκάγια 3-4" έπρεπε να το καταλάβεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom