Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

270415jimart

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Κριτικές
1
Like
24
Πόντοι
0
Kαι τοτε γιατι στην κριτική που έχεις ανεβάσει λές "πηγα με την γκομενα μου εκει ... και την άφησα να παιζει" ;;; διαβασα την κριτική σου.

Πω ρε φίλε, άλλη φορά θα σου ζητάμε άδεια να γράφουμε και οι δυο.

Acto

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Κριτικές
4
Like
263
Πόντοι
21
Ψάχνω κοπέλα για swinger club (διευκρινίζω για παρέα-είσοδο στο μαγάζι και γιατί οχι κάτι παραπάνω αν προκύψει). Αν υπάρχει κάποια ηλικίας 20-50 που ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm για τα περαιτέρω.

takoulou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2012
Κριτικές
8
Like
471
Πόντοι
306
Καλησπερα.. Το βλεπω πολυ δυσκολα μια αγνωστη κοπελα να ερθει με εναν αγνωστο... Πολυ  απιθανο..Εκει πηγαινουν μονο  ζευγαρια και παρεες.. Μονο αν βρεις καμια βυζιτου και πληρωσεις καλα θα πας...

flirter

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
240
Πόντοι
36
Ψάχνω κοπέλα για swinger club (διευκρινίζω για παρέα-είσοδο στο μαγάζι και γιατί οχι κάτι παραπάνω αν προκύψει). Αν υπάρχει κάποια ηλικίας 20-50 που ενδιαφέρεται ας μου στείλει pm για τα περαιτέρω.
Τύπε πάρε το περιοδικό ΟΚΜ και βρες ζευγάρια που θέλουν ανδρες για παρέα και σεξ. Με αυτούς μπορεί να μπεις στα σουινγκερς. Γκομενα για τέτοιες καταστάσεις πολύ δύσκολα. Εδώ δεν γαμιουνται εύκολα θα πάνε σε τέτοια μαγαζιά; Πρέπει να βρεις πολύ ανοιχτομυαλη τύπισσα που τις αρέσει το μάτι και ερεθίζεται όταν την βλέπουν να γαμιεται η γουστάρει ζεύγη η κοπέλες.

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
καλησπερα παιδια ..νεος στον χωρο ελεγα να επισκεφτω στριπτιτζαδικο με την γυναικα μου(μου το ζητησε απο περιεργια)αλλα οταν ειδε στις ειδησεις το θεμα σχολιασε καλη φαση..που να προτιμησω?

αν δεν εχει σκοπο να παιξει η γυναικα σου (που σιγουρα δεν εχει) να πατε σε στριπτιτζαδικο... αρκετους ανενεργους εχουμε μεσα εκει

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16

ωραια... αν βρεις και πας να μας πεις και ποιος εισαι να σε πεταξουμε εξω...   :knuppel: :knuppel:
δε σας θελουμε τετοιους ξεμπαρκους εκει μεσα!

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Την καλησπέρα μου στους μύστες του θρεντ που γουστάρουν σουίνγκερ φάσεις  :pipa1: :2on1: :orchestra: :grin: :grin:.Δυστυχώς λόγω απουσίας μου με την φρεγάτα δεν μπορέσα να παρεβρεθώ στο μοχίτο νάιτ του σαββάτου,αν και το είχα τεράστια ανάγκη  :rockon: :rockon: :headbang: :headbang:.Έμαθα όμως πληροφορίες από συναγωνιστή που δεν γράφει στο σάιτ και ξερόχυσα  :wanker: :wanker:.Το μαγαζί είχε τιγκάρει μέχρι τις 02:00 με πολλές μουνάρες γύρω στα 30-40 και ελάχιστες πουράτζες-μπαρμπάδια  :happy: :happy:.Από τις 02:30 και μετά το αδιαχώρητο στα δωμάτια,παντού βογγητά και σκληρά απαξιωτικά γαμήσια  :fuck2: :knockinb: :headbaning2:.Ο συναγωνιστής παρατήρησε την έλλειψη πόρτας στο μεγάλο δωμάτιο όπως ανεβαίνεις στον όροφο όπου πλέον γίνεται ακόμα καλύτερο παιχνίδι με περισσότερα ζευγάρια  :grin: :grin:.Στα μείον για ακόμη μία φορά ότι δεν έπαιξε καθόλου ελληνική μουσική που αρκετοί μύστες του σουίνγκ την γουστάρουμε τρελά όταν παρτουζώνουμε  :headbang: :headbang:.Εύχομαι μόλις γυρίσω να επαναληφθεί αντίστοιχη βραδιά με την ίδια επιτυχία  :coolcondom: :coolcondom:

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
εγω αδερφε που είμαι παντρεμένος περνω μια βιζιτα και παω καθε 2 μηνο  απλα εχέμυθα και αθοριβα περναω καλα και ξανα πισω στο χωριο  οντος είναι δυσκολο να εχεις γκομενα η να πας με την γυναικα σου εκει εγω πηγα και με την γυναικα μου εκει αλλα όταν  παω πλεων με βιζιτα εξηγουμε από πριν  στην κοπελα που επιλεγω για τι θα περασουμε εκει  που θα παμε για να μην εχουμε θεματακια γιατι παιδες τα λευτα σημερα  βγενουν δυσκολα και εξατμιζοντε ευκαλα με της υποχρεοσεις μας  και αυτά που μενουν για να κανουμε κανα γουστο πρεπει να σκευτομαστε το πος και τι  εγω περναω καλα και και το ιδιο και υπολοιποι  όταν παω εκει

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
εγω αδερφε που είμαι παντρεμένος περνω μια βιζιτα και παω καθε 2 μηνο  απλα εχέμυθα και αθοριβα περναω καλα και ξανα πισω στο χωριο  οντος είναι δυσκολο να εχεις γκομενα η να πας με την γυναικα σου εκει εγω πηγα και με την γυναικα μου εκει αλλα όταν  παω πλεων με βιζιτα εξηγουμε από πριν  στην κοπελα που επιλεγω για τι θα περασουμε εκει  που θα παμε για να μην εχουμε θεματακια γιατι παιδες τα λευτα σημερα  βγενουν δυσκολα και εξατμιζοντε ευκαλα με της υποχρεοσεις μας  και αυτά που μενουν για να κανουμε κανα γουστο πρεπει να σκευτομαστε το πος και τι  εγω περναω καλα και και το ιδιο και υπολοιποι  όταν παω εκει

:jerking: :jerking: :jerking:

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
τελικά με τον kwstas-kwstas που ηθελε να στον πάρει πιπα βρεθήκατε;

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
καλημερα
μπορει η βραδια μιας και ηταν αφιερωμενη στο κοκκινη γοβα αλλα  από τα κορίτσια που ειδα  προτιμησαν να το εχουν σαν το χρωμα στο στριγκακι τους .
εφτασα στο μαγαζι 12.30 περιπου με την κοπελα μου .
ο θεμης όπως παντα να φροντισει να μας βρει το καλυτερο μερος να κατσουμε .
μας εβαλε λοιπον κατω από το στυλο οπου και μας βγηκε σε καλο .
το μαγαζι ειχε εκεινη την ωρα περιπου στα 25 ζευγάρια .
με το που περναγε η ωρα ολο και ποιο ωραιες παρουσίες ερχονταν στο μαγαζι με το ξανθο να επικρατει σαν χρωμα.
καποια στιγμη στον στυλο ανεβηκε και εκανε έναν χωρο ένα ωραια μελαχρινο με πολύ ωραιο κορμι οπου και μας αφησε καπου στην μεση .
τελικα ειχε τον λογο του .δεν αργησε να παρει και μια ακομα κοπελα λιγο αργοτερα ξανθια και να κανουν ένα ωραιο αισθησιακο αλλα και απλο show οπου ηταν αρκετο για να κανουν τα ζευγάρια να μην αντισταθουν στο θεαμα και να παρουν τον δρομο για το επανω μαγαζι .η κοπελα  ειχε κοκκινο σπτρινκ η μια η άλλη δεν φοραγε τιποτα κατω από το φορεμα .
το μαγαζι ειχε πολύ κοσμο για την βραδια όπως και επανω πολύ παιχνιδι σε διαφορα σχηματα .
δεν θα μπω στιε επανω λεπτομεριες αλλα ηταν καυλα .
αν και ειχα καιρο να παω ειδα ότι εχει διορθωθεί κατά πολύ η μουσικη με το κλιμα να είναι ευχαριστο .
το προσωπικο όπως παντα στη θεση του με ολη την διακριτικοτητα αλλα και την αμεση εξυπηρετηση που τους κατεχει .
εχθες εφυγα με τις καλυτερες εντυπώσεις από τον χωρο σε ολους τους τομεις .
το ματι μου πηρε πολλα κοκκινα στριγκ ιδου και ο τιτλος .
τελικα κοκκινη γοβα η στρινγκ?:think:

nikolakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
2
Like
55
Πόντοι
1
για αυριο κανα ζευγαρι που θα ειναι στο μαγαζι??
θα μαι με τη δικια μου

dimitrelos40

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
ρε παλικαρια, εγω με την δικια μου εχω παει 2 φορες σε στριπτιτζαδικο, και την ειδα πολυ ανετη με τα κοριτσια, την χουφτωναν καργα στον χορό, και χουφτωνε και η δικια μου, γενικα υπηρχε καλη διαθεση και ειδα οτι γουσταρε. Πως κανουμε την μεταβαση για swingers club? Γιατι αλλο τα χαιδεματα, και αλλο να τον φαει απο αγνωστο

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
ρε παλικαρια, εγω με την δικια μου εχω παει 2 φορες σε στριπτιτζαδικο, και την ειδα πολυ ανετη με τα κοριτσια, την χουφτωναν καργα στον χορό, και χουφτωνε και η δικια μου, γενικα υπηρχε καλη διαθεση και ειδα οτι γουσταρε. Πως κανουμε την μεταβαση για swingers club? Γιατι αλλο τα χαιδεματα, και αλλο να τον φαει απο αγνωστο
θες να τον φάει εσύ? Απλς πας εκεί πίνεται ποτό και χαζεύεις τη φάση και βλεπεις αντιδράσεις έχω πάει με κοπέλα δεν σε πιέζει κάνεις για κατι

dimitrelos40

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2017
Like
0
Πόντοι
0
θες να τον φάει εσύ? Απλς πας εκεί πίνεται ποτό και χαζεύεις τη φάση και βλεπεις αντιδράσεις έχω πάει με κοπέλα δεν σε πιέζει κάνεις για κατι
Νομιζω πως θα ξερω σιγουρα οταν ερθω αντιμετωπος με αυτο. Μου αρεσει η ιδεα, οχι αποκλειστικα οτι θα την πηδαει αλλος, οσο οτι θα πηδιομαστε και οι δυο με αλλους, και στην πορεια μπορει να γινουμε και οι τεσσερις ενα κουβαρι(με προσοχη βεβαια, μη τον φαω στα καλα καθουμενα) Βεβαια, δεν εχω παει ποτε σε τετοιο club, και δεν ξερω αν λειτουργει ετσι η φαση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom