Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
δε ξέρω ..σίγουρα αμα έχει πουρά θα ξενερώσω κι εγώ κι αυτή

φίλε μην ακούς μαλακιες και γενικά μην ακούς κανέναν αν δε τα δεις με τα μάτια σου!
πήγαινε (όπως πήγα και γω με τον ίδιο προβληματισμό) και αν δε γουστάρετε δεν σας υποχρεώνει κανείς να κάνετε τίποτα ούτε θα σας παρεξηγήσει κανείς!
μη μασάτε με τέτοια αν θέλετε να περνάτε καλά... τολμήστε το και αν δε σας κάνει φεύγετε. τι είχατε τι χάσατε!
καλά να περνάτε
:hi:

Efiagapoula

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Έχω πάει και εγώ στο νιρβάνα. Πρέπει να πας σε όλα για να έχεις άποψη.

patrinos543

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Kalispera stin omada psaxnw kopela 22 mexri 45 gia tairi se swinger club , eimai 27 xronwn emfanisimos , perimenw inbox

θα σε παρακαλεσω να γραφεις με ελληνικα,οπως αναφερεται και στους κανονες του φορουμ.

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Kalispera stin omada psaxnw kopela 22 mexri 45 gia tairi se swinger club , eimai 27 xronwn emfanisimos , perimenw inbox
Εγώ έχω κάποια φίλη μου να σου γνωρίσω, αλλα είναι 21χρονών ρε φίλε... είσαι γκαντέμης... (εκτός από μαλάκας φυσικά). Περίμενε ένα χρόνο να κλείσει τα 22 και θα σου στείλω inbox

originalred

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2012
Κριτικές
2
Like
17
Πόντοι
1
Δηλαδη ρε μαγκες μου, αν σκασω εγω με την δικια μου απο εκει, ειστε βεβαιοι οτι ουτε θα μας προσεγγισει καποιος,  ουτε θα μας ζαλισει τ'αρχιδια κανας κωλογερος? Ρωταω γτ δεν εχουμε παει ποτε σε τετοια φαση κ φοβαμαι μην σκασουμε στο μερος κ μετα δεν ξερουμε απο που να φυγουμε. Σαν πρωταρηδες θελουμε να το δουμε απο μονοι μας σε πρωτη φαση...κατανοητο νομιζω...

kostas-mk37

Μέλος
Εγγρ.
26 Σεπ 2015
Κριτικές
1
Like
10
Πόντοι
6
Δηλαδη ρε μαγκες μου, αν σκασω εγω με την δικια μου απο εκει, ειστε βεβαιοι οτι ουτε θα μας προσεγγισει καποιος,  ουτε θα μας ζαλισει τ'αρχιδια κανας κωλογερος? Ρωταω γτ δεν εχουμε παει ποτε σε τετοια φαση κ φοβαμαι μην σκασουμε στο μερος κ μετα δεν ξερουμε απο που να φυγουμε. Σαν πρωταρηδες θελουμε να το δουμε απο μονοι μας σε πρωτη φαση...κατανοητο νομιζω...
Δεν σε πιεζει κανενας και πουθενα να κανεις κατι που δεν θελεις. Μαγαζια σαν ολα τα αλλα ειναι κι αυτα. Μη φοβασαι, δεν θα σας βιασουν.

CPL

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
Εγώ έχω κάποια φίλη μου να σου γνωρίσω, αλλα είναι 21χρονών ρε φίλε... είσαι γκαντέμης... (εκτός από μαλάκας φυσικά). Περίμενε ένα χρόνο να κλείσει τα 22 και θα σου στείλω inbox

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16

Σε τέτοια μαγαζία παίζεις και βάζεις εσυ τα όρια σου!Κανείς δε θα στη πέσει με το ζόρι!φυσικά και υπάρχουν ματάκηδες,ανεπιθυμητοι,χουφτώματα κτλ αλλα αν πεις οτι δε γουστάρεις σταματάει εκει η φάση!

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Σε τέτοια μαγαζία παίζεις και βάζεις εσυ τα όρια σου!Κανείς δε θα στη πέσει με το ζόρι!φυσικά και υπάρχουν ματάκηδες,ανεπιθυμητοι,χουφτώματα κτλ αλλα αν πεις οτι δε γουστάρεις σταματάει εκει η φάση!

:thumbsup: :thumbsup:

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16

εννοείται ότι δε θα σας πειράξει κανείς. η πλειοψηφία εκεί μέσα είναι χορτασμένοι από τέτοιες φάσεις και δε θέλουν να σου φάνε την γυναίκα.
Άσε που φαινόμαστε εμείς  οι αρχάριοι από μακριά! και μείς έτσι πήγαμε πρώτη φορά με τις ίδιες φοβίες και τελικά δε μας βγήκε σε κακό και
έχουμε πάει κάμποσες φορές από τότε και ένα ένα τα βήματα προχωράμε.

:hi:

patroklosl

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
επισκεψη το σαββατο , πρωτη σε φορα σε swing club με την γυναικα μου (και γενικα χωρις εμπειριες στο swing). Πηγαμε σχεδον με το που ανοιξε, ειπιαμε τα ποτακια μας και φυγαμε κατα τις 1 (χωρις φυσικα τιποτα παραπανω αφου η επισκεψη ηταν διερευνιτικη). Ωραια μουσικουλα, λιγος σχετικα κοσμος μεχρι την ωρα που φυγαμε.

alterboy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
127
Πόντοι
1
Χθεσινοβραδινή έξοδος για πρώτη φορά στο εν λόγω μαγαζί, με την οποία έκλεισε και ο κύκλος επισκέψεων και στα τρία swinger clubs της πόλης τον τελευταίο χρόνο.
Εύκολο πάρκινγκ σε μια γενικά ήσυχη γειτονιά, 10 ευρώ είσοδος ανα άτομο ενώ με την απόδειξη παίρνεις και ενα ποτό.
Αν και η χθεσινή βραδιά είχε σαν προαιρετικό θέμα μπικίνι για τις κύριες, καμία δεν το τίμησε :( κρίμα γιατί ήταν καλό ως κονσεπτ.
Το μαγαζί σχεδόν 70%γεματο με κάποιες κενές θέσεις στην μπάρα και στους καναπέδες τους οποίους και επιλέξαμε με την συνοδό μου.
Κόσμος σχετικά μεγάλος με τους περισσότερους άνω των 40 (ίσως ήμασταν το μόνο ζευγάρι κατω των τριάντα)
Το μαγαζί αξιοπρεπές σαν κλαμπ με καλη dance μουσική, τίμιο ποτό και ευγενική σερβιτόρα που κέρασε και σφηνάκι.
Ο κόσμος χωρισμενος κυρίως σε ζευγάρια έπινε το ποτό του χωρις αλληλεπίδραση . Θα έλεγε κανεις οτι δε θύμιζε σε τίποτα swinger club παρά ένα κοινό μπαρ.
Αφού κάτσαμε καμία ωρίτσα πίνοντας το ποτό μας, και ενώ ο κόσμος άρχισε να αραιώνει :think:, ανεβήκαμε κατα τις 2 στον πάνω όροφο.
Ευτυχώς ο χώρος εκεί έμοιαζε περισσότερο με swinger club καθώς τα δωμάτια ήταν γεμάτα κόσμο και δράση σε διαφορά σχήματα. Δυστυχώς οι χώροι με τα κρεβάτια ήταν πολυ μικροί και ακατάλληλοι για σωστό και άνετο παιχνίδι, ενώ ο μικρός διάδρομος που ενώνει τα δωμάτια ήταν αςφυκτικά γεμάτος με ντυμένο κόσμο που έπαιρνε μάτι και έψαχνε την ευκαιρία του.
Γενικά δεν μας ενέπνευσε για κάτι, παρα τις προτάσεις..
Κάπως καλυτερα τα πράγματα στο μεγάλο δωμάτιο του ισογείου το οποίο δυστυχώς ανακαλύψαμε τελευταία στιγμή πριν αποχωρήσουμε.

Γενικη εικόνα ειναι οτι το 2+2 ειναι συμπαθητικό σαν κλαμπ αλλα το αδικεί πολυ ο χώρος παιχνιδιού.
Με την κατάλληλη περίσταση θα του ξαναδώσουμε ίσως μια ευκαιρία.

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
επισκεψη το σαββατο , πρωτη σε φορα σε swing club με την γυναικα μου (και γενικα χωρις εμπειριες στο swing). Πηγαμε σχεδον με το που ανοιξε, ειπιαμε τα ποτακια μας και φυγαμε κατα τις 1 (χωρις φυσικα τιποτα παραπανω αφου η επισκεψη ηταν διερευνιτικη). Ωραια μουσικουλα, λιγος σχετικα κοσμος μεχρι την ωρα που φυγαμε.

καλά κάνατε. και μείς όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε.
καλή συνέχεια

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Χθεσινοβραδινή έξοδος για πρώτη φορά στο εν λόγω μαγαζί, με την οποία έκλεισε και ο κύκλος επισκέψεων και στα τρία swinger clubs της πόλης τον τελευταίο χρόνο.
Εύκολο πάρκινγκ σε μια γενικά ήσυχη γειτονιά, 10 ευρώ είσοδος ανα άτομο ενώ με την απόδειξη παίρνεις και ενα ποτό.
Αν και η χθεσινή βραδιά είχε σαν προαιρετικό θέμα μπικίνι για τις κύριες, καμία δεν το τίμησε :( κρίμα γιατί ήταν καλό ως κονσεπτ.
Το μαγαζί σχεδόν 70%γεματο με κάποιες κενές θέσεις στην μπάρα και στους καναπέδες τους οποίους και επιλέξαμε με την συνοδό μου.
Κόσμος σχετικά μεγάλος με τους περισσότερους άνω των 40 (ίσως ήμασταν το μόνο ζευγάρι κατω των τριάντα)
Το μαγαζί αξιοπρεπές σαν κλαμπ με καλη dance μουσική, τίμιο ποτό και ευγενική σερβιτόρα που κέρασε και σφηνάκι.
Ο κόσμος χωρισμενος κυρίως σε ζευγάρια έπινε το ποτό του χωρις αλληλεπίδραση . Θα έλεγε κανεις οτι δε θύμιζε σε τίποτα swinger club παρά ένα κοινό μπαρ.
Αφού κάτσαμε καμία ωρίτσα πίνοντας το ποτό μας, και ενώ ο κόσμος άρχισε να αραιώνει :think:, ανεβήκαμε κατα τις 2 στον πάνω όροφο.
Ευτυχώς ο χώρος εκεί έμοιαζε περισσότερο με swinger club καθώς τα δωμάτια ήταν γεμάτα κόσμο και δράση σε διαφορά σχήματα. Δυστυχώς οι χώροι με τα κρεβάτια ήταν πολυ μικροί και ακατάλληλοι για σωστό και άνετο παιχνίδι, ενώ ο μικρός διάδρομος που ενώνει τα δωμάτια ήταν αςφυκτικά γεμάτος με ντυμένο κόσμο που έπαιρνε μάτι και έψαχνε την ευκαιρία του.
Γενικά δεν μας ενέπνευσε για κάτι, παρα τις προτάσεις..
Κάπως καλυτερα τα πράγματα στο μεγάλο δωμάτιο του ισογείου το οποίο δυστυχώς ανακαλύψαμε τελευταία στιγμή πριν αποχωρήσουμε.

Γενικη εικόνα ειναι οτι το 2+2 ειναι συμπαθητικό σαν κλαμπ αλλα το αδικεί πολυ ο χώρος παιχνιδιού.
Με την κατάλληλη περίσταση θα του ξαναδώσουμε ίσως μια ευκαιρία.

Ωραία κριτική περιγράφεις σωστά τον χώρο στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι στο θέμα της μουσικής. αν έχει κέφια ο DJ την πάτησες! θα κλαίνε τ'αυτια σου!!!  :new_shocked: :new_shocked:
από κει και πέρα νομίζω ότι πρέπει να του δώσετε και άλλη ευκαιρία όπως λες και να επιμείνετε στο ισόγειο και στις "καβατζες" του.
γνώμη μου πάντα.  :hi:
καλά να περνάτε.

alterboy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
127
Πόντοι
1
Η μουσικη ηταν καλή, λογαριάζοντας το μαγαζι σαν κλαμπ ... αλλά η αληθεια όμως είναι ότι δεν σου ενέπνεε και τον κατάλληλο ερωτισμό..  :rolleyes:

Είχαμε την ατυχία (και την απειρία;) να επενδύσουμε στον πάνω όροφο, και ανακαλύψαμε τι κρύβεται πισω από την μεγάλη κουρτίνα ( :rockon: ) στο τελευταίο πέρασμα και ενω είχαμε ηδη αποφασίσει να φυγουμε.

Next time  ;)

patroklosl

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2016
Like
0
Πόντοι
0
καλά κάνατε. και μείς όλοι κάπως έτσι ξεκινήσαμε.
καλή συνέχεια

Δεν ξερω αν θα υπαρξει συνεχεια, και το θεμα ειναι οτι να πηγαινεις καπου να καθεσε 2-3 ωρες να μην ερχεται να σου μιλησει κανεις και απλα ολοι να πινουν τα ποτα τους και να πηγαινουν σε καποια φαση να ξεδινουν πανω για μενα δεν ειναι swing club, ουτε γνωριμιες ζευγαριων ουτε τιποτα. Και ειδικα σε διστακτικους ανθρωπους οπως η γυναικα μου ετσι δεν γινεται τιποτα.

geoginas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2016
Like
14
Πόντοι
0
Κι εμείς με τη γυναίκα μου πήγαμε τις προάλλες και είχαμε ακριβώς την ίδια άποψη με τους alterboy1.
Ωραίο το μαγαζάκι, χωρίς όμως να νιώθεις ότι είσαι σε swingers club. Και με το που ανεβήκαμε πάνω ξενερώσαμε. Ο διάδρομος πολύ μικρός και γεμάτος με άτομα στημένα να κοιτάνε δεξιά αριστερά.

Αν ψήνεται πάντως κάποιο ζευγαράκι, μπορούμε να κανονίσουμε να πάμε όλοι μαζί ένα Σάββατο. Πρωτάρηδες ήμαστε κι εμείς, θα είναι πιο άνετα να έχουμε κάποιους να πούμε μια κουβέντα ενώ κοιτάμε τον χώρο. Και No hard-feelings αν μας αφήσετε και πάτε να παίξετε σε κάποιο δωμάτιο. :)

krazy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Να πω και εγω τη γνωμη μου για τα παραπανω, το 2+2 δε βγαζει σε καμια περιπτωση ερωτισμο, γενικα εκει ειναι πιο εμπειρα ζευγαρια χρονια στο χωρο, χωρς ορεξη για πολλα πολκα... Για γνωριμιες με διαφορα καλυτερο ειναι το Νιρβανα και με πιο νεο κοσμο, απλα εκει οι χωροι για παιχνιδι ειναι ο ορισμος του τι θα κολλησω σημερα, προσωπικη αποψη μακραν καλυτερο ηταν το 4 απο ολα που εκλεισε, πανω ο χωρος πιο μαζεμενος και αν αποφασιζες να πας κατω σε υποχρεωναν να μεινεις με τα εσωρουχα με αποτελεσμα οσοι κατεβαιναν να μην πηγαινουν απλα για ματι, αλλα για παιχνιδι. Αναμενεται να ξανανοιξει σε αλλο χωρο αγνωστο που! Το 2+2 παντως οσες φορες τολμησαμε ουτε μια φορα δε φυγαμε με θετικη γνωμη!

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
θα διαφωνήσω λίγο...
αν έχεις όρεξη για τέτοιου είδους παιχνίδι όπου και να πας το κάνεις, δεν χρειάζονται πολλά πολλά (και ας είσαι άπειρος όπως και γω με την γυναίκα μου)
ούτε πολλές κουβέντες γιατί μπορεί κάποιος να νοιώσει αμήχανα και είναι χειρότερα. γιατί δεν έρχονται να σου μιλήσουν.
αν γουστάρεις πας και ξεκινάς παιχνίδι με την συνοδό σου κοντά σε άλλο ζευγάρι και αν κάτσει οκ... αν όχι ψάχνεις κάποιο βλέμμα που με ένα νόημα θα έρθει διακριτικά.
γνώμη μου είναι να το τολμήσετε δεν είναι κακό ούτε έχετε τίποτα να χάσετε αρκεί να τα έχετε βρει πρώτα με τον εαυτό σας.
μη περιμένεις να πας να κάτσεις να πιεις το ποτό σου και να σου έρθουν 10 προτάσεις για να διαλέξεις... δεν είναι έτσι το παιχνίδι.
κάλος ή κακός έγινε της μόδας το όλο θέμα και πολλοί από αυτούς πάνε μόνο για να δουν και να έχουν άποψη για κάτι που δεν δοκίμασαν ποτέ.
πώς περιμένεις να έρθει ο άλλος να σου μιλήσει όταν δεν έχει κάποια ένδειξη ότι το "παίζεις" το θέμα???

:hi: :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom