You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2+2 Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ass_kavlos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 27
- Πόντοι
- 66
Άσχετο με το παρόν μαγαζί, αλλά ίσως είναι το πιο σχετικό μέρος να ρωτήσω.
Τί απέγινε ο Μύστης που έγραφε προ δεκαετίας για τα swingers clubs στην Ολλανδία...?
Νομίζω ήταν από Θεσσαλονίκη.
Τί απέγινε ο Μύστης που έγραφε προ δεκαετίας για τα swingers clubs στην Ολλανδία...?
Νομίζω ήταν από Θεσσαλονίκη.
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
αν κάποιος συναγωνιστής πήγε το περασμένο Σάββατο και θέλει ας μου στείλει ένα ΠΜ να τον ρωτήσω κάτι σχετικά με το ιβεντ που είχαν.
G_M swing c4c
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
emeis peigame eihe mia malakia event k o kosmos poly chenerwtos tsampa to eikosariko meta feigame k peigame c4c k perasame teleia
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
emeis peigame eihe mia malakia event k o kosmos poly chenerwtos tsampa to eikosariko meta feigame k peigame c4c k perasame teleia
περί αυτού του ιβεντ ήθελα να μάθω.
αν μπορείς δώσε λεπτομέρειες-περιγραφή (ανεξάρτητα το αν σας άρεσε η όχι.
εδω ή σε ΠΜ.
G_M swing c4c
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
tha pame simera c4c anoigei apts 8 gia kafedaki k meta panw gia treli partouza
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
αν και νομίζω ότι σε ρωτώ κάτι πιο συγκεκριμένο, ίσως να μη θες να δώσεις κάποια απάντηση.
όπως και να έχει να είσαι καλά
όπως και να έχει να είσαι καλά
Progressive
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2008
- Like
- 134
- Πόντοι
- 6
τι ειναι το c4c ?
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
τι ειναι το c4c ?
http://[URL unfurl="true"]www.nimastock.com/dyn/images/images_images/thumbnail_page/38091-image.jpg[/img[/URL]]
:2funny: :2funny: :2funny:
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
τι ειναι το c4c ?
μάλλον αυτό εννοεί... εμένα προσωπικά δε με εμπνέει και πολύ μια φορά που πήγα.
www.bourdela.com/swingers-club/peiraias/swingclub4/]http://www.bourdela.com/swingers-club/peiraias/swingclub4/[/url]
G_M swing c4c
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
einai to kainourgio swing4club stn peiraia k legete c4c eisodos mono se zeygaria
Μονιμη[/URL] χρηση Greeklish
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
einai to kainourgio swing4club stn peiraia k legete c4c eisodos mono se zeygaria
καινούριο?
δεν είναι αυτό στο ποτάμι ανάμεσα από μοσχάτο και Φάληρο?
G_M swing c4c
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
an goustarei na mas dei kapoio zeygari mesw skype as mas kanei aitima filias sto giorgos.arsenikos dehtoi k mavroi travestoules crossakia k 60arides me megala prosonta thanks
Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 760
- Πόντοι
- 86
καινούριο?
δεν είναι αυτό στο ποτάμι ανάμεσα από μοσχάτο και Φάληρο?
Tsou
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
χαμός το περασμένο Σάββατο στο μαγαζί...
prostixos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2008
- Like
- 190
- Πόντοι
- 6
δωσε λεπτομεριεςχαμός το περασμένο Σάββατο στο μαγαζί...
mousatos_32
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 117
- Πόντοι
- 16
δωσε λεπτομεριες
παίχτη μου είναι αδύνατον να περιγράψω τόσα σκηνικά... καθώς πήγα κατά τη μια και έφυγα κατά τις 5+ οπότε όπως καταλαβαίνεις με τίγκα το μαγαζί έπαιξαν πάρα πολλά δυνατά και τρελά σκηνικά.
Εξαιρετικός χωρος απο κάθε άποψη με προσεγμένο μπαρ και χαλαρη μουσική. Ηταν η πρωτη μας φορα σε τέτοιο κλαμπ και ειμασταν κουμπωμενοι μας κερασαν 2 σφινακια να χαλαρωσουμε και σιγα σιγα αρχισε ο χωρος και εσπασε η αμηχανια. Να σημειωσω οτι ηταν βραδυα μπαλαντες και ετσι πολλα ζευγαρια ειχαν ερθει με τριτο ατομο στην παρεα. Τα ζευγαριακια αναιβοκατεβαιναν στον επανω χορο για παιχνιδι εμας μας την επεσε πολυ ευγενικα ενα ζευγαρι διπλα μας ο ανδρας αρχισε τα χουφτωματα καποια στιγμη εβαλε δακτυλο στην δικια μου αρχισαν τα γλωσσοφιλα και καποια στιγμη μου εκανε νοημα να παμε στο gang bang room οπου και εγινε κολαση πραγματικα μαζευτηκε ολο το μαγαζι με αποτελεσμα η δικια μου να κανει παρτουζα με 5 ατομα εκ των οποιον ο ενας μαυρος... πραγματικα απιστευτη εμπειρια!!!
Terry Meynolds
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 346
- Πόντοι
- 36
Ηταν η πρωτη μας φορα σε τέτοιο κλαμπ και ειμασταν κουμπωμενοι ......μας την επεσε πολυ ευγενικα ενα ζευγαρι διπλα μας ο ανδρας αρχισε τα χουφτωματα καποια στιγμη εβαλε δακτυλο στην δικια μου αρχισαν τα γλωσσοφιλα και καποια στιγμη μου εκανε νοημα να παμε στο gang bang room οπου και εγινε κολαση πραγματικα μαζευτηκε ολο το μαγαζι με αποτελεσμα η δικια μου να κανει παρτουζα με 5 ατομα εκ των οποιον ο ενας μαυρος... πραγματικα απιστευτη εμπειρια!!!
Φανταστική εμπειρία να βάζουν δάχτυλο στην δικιά σου και να γαμιέται με 5 ταυτόχρονα. Και ήταν "κουμπωμένη"... Φαντάζομαι τι θα κάνει όταν δεν θα είναι
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 17K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 894
- Απαντήσεις
- 83
- Εμφανίσεις