Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Avgeris1

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2016
Like
2
Πόντοι
0
Σήμερα θα είμαι με το μωρό 2+2.υπάρχει κάποιο ζευγαρι που θέλει να πάμε μαζί; τηλέφωνο inbox

manotiss

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2011
Like
6
Πόντοι
0
Ζευγάρι για γνωριμία μαζί μας για ένα καφέ πριν το club?

pm inbox

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Άσχετο με το παρόν μαγαζί, αλλά ίσως είναι το πιο σχετικό μέρος να ρωτήσω.

Τί απέγινε ο Μύστης που έγραφε προ δεκαετίας για τα swingers clubs στην Ολλανδία...?

Νομίζω ήταν από Θεσσαλονίκη.

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
αν κάποιος συναγωνιστής πήγε το περασμένο Σάββατο και θέλει ας μου στείλει ένα ΠΜ να τον ρωτήσω κάτι σχετικά με το ιβεντ που είχαν.
:hi: :hi:

G_M swing c4c

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
emeis peigame eihe mia malakia event k o kosmos poly chenerwtos tsampa to eikosariko meta feigame k peigame c4c k perasame teleia :pipa2:

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
emeis peigame eihe mia malakia event k o kosmos poly chenerwtos tsampa to eikosariko meta feigame k peigame c4c k perasame teleia :pipa2:

περί αυτού του ιβεντ ήθελα να μάθω.
αν μπορείς δώσε λεπτομέρειες-περιγραφή (ανεξάρτητα το αν σας άρεσε η όχι.
εδω ή σε ΠΜ.
:hi:

G_M swing c4c

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
tha pame simera c4c anoigei apts 8 gia kafedaki k meta panw gia treli partouza  :zfuck: :zfuck: :pipa2: :2on1:

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
αν και νομίζω ότι σε ρωτώ κάτι πιο συγκεκριμένο, ίσως να μη θες να δώσεις κάποια απάντηση.
όπως και να έχει να είσαι καλά

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16

G_M swing c4c

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
einai to kainourgio swing4club stn peiraia k legete c4c eisodos mono se zeygaria :fuck2: :fuck2:
warnwarn.gif
 Μονιμη[/URL] χρηση Greeklish

G_M swing c4c

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
an goustarei na mas dei kapoio zeygari mesw skype as mas kanei aitima filias sto giorgos.arsenikos dehtoi k mavroi travestoules crossakia k 60arides me megala prosonta thanks :tits: :pipa2: :2on1:

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
χαμός το περασμένο Σάββατο στο μαγαζί...
:2on1: :2on1: :2on1:

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
δωσε λεπτομεριες

παίχτη μου είναι αδύνατον να περιγράψω τόσα σκηνικά... καθώς πήγα κατά τη μια και έφυγα κατά τις 5+ οπότε όπως καταλαβαίνεις με τίγκα το μαγαζί έπαιξαν πάρα πολλά δυνατά και τρελά σκηνικά.
  :dancing: :dancing: :dancing:

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Εξαιρετικός χωρος απο κάθε άποψη με προσεγμένο μπαρ και χαλαρη μουσική. Ηταν η πρωτη μας φορα σε τέτοιο κλαμπ και ειμασταν κουμπωμενοι μας κερασαν 2 σφινακια να χαλαρωσουμε και σιγα σιγα αρχισε ο χωρος και εσπασε η αμηχανια. Να σημειωσω οτι ηταν βραδυα μπαλαντες και ετσι πολλα ζευγαρια ειχαν ερθει με τριτο ατομο στην παρεα. Τα ζευγαριακια αναιβοκατεβαιναν στον επανω χορο για παιχνιδι εμας μας την επεσε πολυ ευγενικα ενα ζευγαρι διπλα μας ο ανδρας αρχισε τα χουφτωματα καποια στιγμη εβαλε δακτυλο στην δικια μου αρχισαν τα γλωσσοφιλα και καποια στιγμη μου εκανε νοημα να παμε στο gang bang room οπου και εγινε κολαση πραγματικα μαζευτηκε ολο το μαγαζι με αποτελεσμα η δικια μου να κανει παρτουζα με 5 ατομα εκ των οποιον ο ενας μαυρος... πραγματικα απιστευτη εμπειρια!!!

Terry Meynolds

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
346
Πόντοι
36
Ηταν η πρωτη μας φορα σε τέτοιο κλαμπ και ειμασταν κουμπωμενοι ......μας την επεσε πολυ ευγενικα ενα ζευγαρι διπλα μας ο ανδρας αρχισε τα χουφτωματα καποια στιγμη εβαλε δακτυλο στην δικια μου αρχισαν τα γλωσσοφιλα και καποια στιγμη μου εκανε νοημα να παμε στο gang bang room οπου και εγινε κολαση πραγματικα μαζευτηκε ολο το μαγαζι με αποτελεσμα η δικια μου να κανει παρτουζα με 5 ατομα εκ των οποιον ο ενας μαυρος... πραγματικα απιστευτη εμπειρια!!!

Φανταστική εμπειρία να βάζουν δάχτυλο στην δικιά σου και να γαμιέται με 5 ταυτόχρονα. Και ήταν "κουμπωμένη"... Φαντάζομαι τι θα κάνει όταν δεν θα είναι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom