You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
2+2 Swingers Club
- Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κάτι τέτοιο κατάλαβα και εγώ, οπότε οι χώροι στον όροφο είναι ότι ειδαΧωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω ότι αυτό που λες είναι αποθήκη ειδών καθαρισμού.
kinglebron8888
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 448
- Πόντοι
- 281
για δώσε μας περισσότερες πληροφορίες για την εμφάνιση μπας και τους ξέρουμεγΚαλησπέρα ψάχνω το ζευγάρι από την προηγούμενη Παρασκευή ,μια ξανθιά όμορφη κοπέλα και έναν γυμνασμενο κουκλο που πέρασε και μου ακούμπησε το μουνακι μου που έσταζε, δεν μου βγήκε να κάνω κάτι και το μετάνιωσα!
ή στείλε πμ μιας και δεν μπορώ να σου στείλω εγώ
punisher1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 239
- Πόντοι
- 21
καποιο ζευγαρι που πηγε τη κυριακη πριν τα φωτα?
Georgekor84
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 779
- Πόντοι
- 81
Ένα τσιγκινο βρακάκι θα βοηθούσε φίλε ΧΑ ΧΑ.Καλησπέρα σε όλους. Λέω να πάω τη δικιά μου την Παρασκευή. Ντρέπεται λίγο. Θέλει να φορέσει μάσκα. Παίζει αυτό;
Και επίσης, με τα κινητά τι γίνεται; Κλειδώνονται κάπου;
Τέλος κατάλληλη ενδημασία ποια είναι;
Ευχαριστώ παιδιά
κινητα δεν παιζουν. να μην ντρεπεται κι αυτοι που μπορει να την δουν στο ιδιο μαγαζι ειναι. πολυ πιο απλο απο οσο ακουγεταιΚαλησπέρα σε όλους. Λέω να πάω τη δικιά μου την Παρασκευή. Ντρέπεται λίγο. Θέλει να φορέσει μάσκα. Παίζει αυτό;
Ευχαριστώ παιδιά
gamawmetiskaltses
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2023
- Like
- 17.853
- Πόντοι
- 3.506
Αν νιώθει άνετα ας βάλει μάσκα. Από ντύσιμο όχι φόρμες, όχι βερμούδες - σαγιονάρες δίχαλο κλπ. Όταν πας σε ένα νυχτερινό κέντρο - bar να πιεις ποτό, τι φοράς;;;Καλησπέρα σε όλους. Λέω να πάω τη δικιά μου την Παρασκευή. Ντρέπεται λίγο. Θέλει να φορέσει μάσκα. Παίζει αυτό;
Ευχαριστώ παιδιά
Αν θέλει ας ντυθεί σέξι!! Εσύ ας ντυθείς και casual αλλά τουλάχιστον ευπρεπής.
Αλλάζει μόνο όταν έχει κάτι θεματικό. Δηλαδή αν έχει βραδιά με εσώρουχα ή οι άντρες όλα μαύρα ή κοστούμι ή παπιγιόν ας πούμε.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 15.749
- Πόντοι
- 3.846
Για τη μάσκα ,κανένα πρόβλημα δε θα της πει κανείς τίποτα. Επίσης μπορεί μέσα στο μπαρ να κυκλοφορεί με εσώρουχα αν θέλει.Καλησπέρα σε όλους. Λέω να πάω τη δικιά μου την Παρασκευή. Ντρέπεται λίγο. Θέλει να φορέσει μάσκα. Παίζει αυτό;
Ευχαριστώ παιδιά
Τα κινητά τα αφήνεις σε ένα ντουλαπάκι στην είσοδο αλλά και να το έχεις μαζί σου δεν παίζει μαγνητοσκόπηση γιατί πέφτει ξύλο.
Δεν υπάρχει dress code, τουλάχιστον κάτι διαφορετικό από ένα club. Δηλαδή δεν πας με τη φόρμα ή σαν καραγκιόζης, προκαλείς να φας πόρτα. Βάλτε ρούχα που θα βάζατε για να βγείτε Παρασκευή βράδυ σε ένα μπαρ /κλαμπ /καλό εστιατοριο. Όταν μπείτε μέσα επιτρέπεται και να βγάλετε ρούχα, να μείνετε με τα εσώρουχα αν θέλετε ας πούμε.
punisher1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 239
- Πόντοι
- 21
παρασκευη λεμε να παμε με τη δικια μου παντως
punisher1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 239
- Πόντοι
- 21
Ωραία βραδιά χθες
Αλλά λίγα ζευγάρια έπαιξαν με αλλα
Κυρίως μάτι και παιχνίδι μόνοι τους
Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 788
- Πόντοι
- 86
Κλασικό φαινόμενο το οποίο τώρα τελευταία συναντιέται όλο και περισσότερο.Ωραία βραδιά χθες
punisher1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 239
- Πόντοι
- 21
μονο προκαταρκτικα..και δεν το καταλαβαινωΚλασικό φαινόμενο το οποίο τώρα τελευταία συναντιέται όλο και περισσότερο.
και δεν ειναι 1-2 ζευγαρια αλλα περισσοτερα
Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 788
- Πόντοι
- 86
Η κανουν ματι ντυμενα. Φαμησεταμονο προκαταρκτικα..και δεν το καταλαβαινω
και δεν ειναι 1-2 ζευγαρια αλλα περισσοτερα
Παρόλο που χρόνια παρακολουθώ το forum δεν είχα κάνει ποτέ λογαριασμό ή κάποιο ποστ αφού περισσότερο παρακολουθούσα τα κορίτσια στα studio για τις φορές που ανέβαινα Αθήνα. Εδώ όμως αξίζει η εγγραφή! Πρώτη φορά που πήγαμε χθες με την κοπέλα μου αφού το συζητούσαμε καιρό όταν ανέβουμε να ζήσουμε την εμπειρία χωρίς όμως να πιέστουμε να κάνουμε κάτι. Πήγαμε κατά της 11 σε φάση να πιούμε ενα ποτό κ φεύγουμε αν δεν τραβάει η φάση. Πράγματι μέχρι 12 και κάτι δεν έπαιζε τπτ. Εκείνη την ώρα είχε περίπου 10 με 12 ζευγάρια από τα οποία τα μισά ήταν τίμια και 6 7 μπακουρια. Ευτυχώς ενα ζευγάρι έκανε την αρχή και σιγά σιγά το μαγαζί άδειαζε και ανέβαιναν προς τα πάνω! Λέω στην κοπέλα μου πάμε απλά να δούμε τι παίζει. Ανεβαίνουμε πάνω και η πρώτη εικόνα ήταν για γέλια. 2 ζευγάρια σε ένα δωμάτιο και απ έξω τα μπακουρια μαζεμένα να κοιτάνε σαν λυσασμενα. Η δικιά μου μου έλεγε να φύγουμε γιατί δεν ένιωθε καλά. Της λέω κάτσε λίγο να δούμε και φεύγουμε. Μετά από λίγο και ακόμα 2 ζευγάρια μπήκαν σε άλλο δωμάτιο με πιο άγριες διαθέσεις. Πάλι όμως απ έξω ήταν οι φρουροί και δεν μπορούσες ούτε να περάσεις. Και εκεί που απλά θεώρησα ότι μέχρι εκεί ήταν μας πλησίασε μια κούκλα όπου μας ρώτησε αν θέλουμε να μπούμε μαζί σε ένα δωμάτιο χωρίς να πειράξει το ένα ζευγάρι το άλλο. Και για αυτούς ήταν η πρώτη φορά. Βρήκαμε το κουράγιο, έπεισα την δικιά μου και μπήκαμε. Ξεκινήσαμε με πιπα η μία δίπλα στην άλλη και πολύ γρήγορα στήσιμο στα 4 και σφυροκοπημα. Η κούκλα τύπισσα άρχισε σιγά σιγά να πιάνει το χέρι της δικιάς μου και εκεί λέω βρε λες; πριν καλά καλά σκεφτώ τι γίνεται είχαν αρχίσει τα γλωσσοφιλα. Η δικιά μου δεν έχει κάνει ποτέ κάτι αντίστοιχο κ είχα πάθει σοκ, η πουτσα μου είχε γίνει πέτρα και την ξεσκιζα με όση δύναμη είχα ενώ το μουνακι της ήταν μούσκεμα. Καθησα να με γλείψει να πάρω μια ανάσα και εκεί το δεύτερο σοκ. Έρχεται δίπλα η άλλη και λέει μπορώ; και τον ρουφάει στο στόμα της πριν καλά καλά απαντήσω. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζήσω κάτι τέτοιο. 2 καυλες να με ρουφάνε πόσο μάλλον τη μια που την έβλεπα πρώτη φορά. Μην τα πολυλογώ αλλάξαμε και παρτενέρ αλλά λίγο η υπερβολική ζέστη λίγο το προφυλακτικό λίγο το άγχος δεν κατάφερα να τελειώσω. Βέβαια μετά στο δωμάτιο έγινε πόλεμος ... Συμπέρασμα, πρώτη φορά σε τέτοιο μαγαζί, φανταστική εμπειρία, ισως η καλύτερη της ζωής μου σε θέμα σεξ, ας είναι καλά τα παιδιά και ειδικά η κοριτσαρα που πήρε την πρωτοβουλία... Αστεία η εικόνα με τους φρουρούς που έδωσαν 80ε για είσοδο κ πιθανό θα τον έπαιξαν στο σπίτι.. Το μαγαζί μια χαρά, κανένα παράπονο. Αδερφέ με την κοτσίδα, μιας και φύγαμε λίγο απότομα κ ίσα που σας χαιρέτησαμε αν δεις το ποστ στείλε μου μήνυμα.
Χτες Κυριακή πήγα(σόλο)βραδια cuckold μπαινω κοιτάω γύρω στα 9-10 ζευγάρια εμφανίσιμα και σχετικά νεαρά ενώ ταυτόχρονα λίγοι σόλο άντρες λέω θα παιχτεί καλό σκηνικό είχα να πάω και κανα χρόνο και…αλλά το αποτέλεσμα ήταν κάποια ζευγάρια να κάνουν same room μόνο ή κάνα χαλαρό μεταξύ ζευγαριών με εμάς απλά θεατές…προφανώς δικαίωμα του κάθε ζευγαριού να κάνει ότι θέλει δεν το συζητώ απλά κάπου χάνεται το θεματικό της βραδιάς αφού θέλουν μόνο same room ή χαλαρά μεταξύ ζευγαριών γιατί δεν επιλέγουν παρασκευή ή Σάββατο.Και ξαναλέω προφανώς δικαίωμα του καθενός.Στα του μαγαζιού εγώ το βρίσκω ωραίο σαν χώρο το προσωπικό μια χαρά οι θαμώνες σε καλό επίπεδο τουλάχιστον χτες αλλά παιχνίδι με σόλο άντρες δεν αν και cuckold βραδιά.Δεν μετανιώνω που πήγα αν πηγαίνεις με μυαλό όπως και να έχει να γαμησεις δεν είναι σωστή νοοτροπία για τέτοια μαγαζιά σεβασμός πρώτα στα θέλω των ζευγαριών.
punisher1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 239
- Πόντοι
- 21
ρε φιλε..επειδη το εγραψες ποσες φορες..το cuckold ξερεις τι ειναι??Χτες Κυριακή πήγα(σόλο)βραδια cuckold μπαινω κοιτάω γύρω στα 9-10 ζευγάρια εμφανίσιμα και σχετικά νεαρά ενώ ταυτόχρονα λίγοι σόλο άντρες λέω θα παιχτεί καλό σκηνικό είχα να πάω και κανα χρόνο και…αλλά το αποτέλεσμα ήταν κάποια ζευγάρια να κάνουν same room μόνο ή κάνα χαλαρό μεταξύ ζευγαριών με εμάς απλά θεατές…προφανώς δικαίωμα του κάθε ζευγαριού να κάνει ότι θέλει δεν το συζητώ απλά κάπου χάνεται το θεματικό της βραδιάς αφού θέλουν μόνο same room ή χαλαρά μεταξύ ζευγαριών γιατί δεν επιλέγουν παρασκευή ή Σάββατο.Και ξαναλέω προφανώς δικαίωμα του καθενός.Στα του μαγαζιού εγώ το βρίσκω ωραίο σαν χώρο το προσωπικό μια χαρά οι θαμώνες σε καλό επίπεδο τουλάχιστον χτες αλλά παιχνίδι με σόλο άντρες δεν αν και cuckold βραδιά.Δεν μετανιώνω που πήγα αν πηγαίνεις με μυαλό όπως και να έχει να γαμησεις δεν είναι σωστή νοοτροπία για τέτοια μαγαζιά σεβασμός πρώτα στα θέλω των ζευγαριών.
καμια σχεση με αυτο που γινεται στο μαγαζι..
επισης μαλλον δν θελανε να παιξουν..ή απλα δεν ηταν οι αντρες του γουστου τους..
ανοιγεις παντως μεγαλο θεμα
Σας είδαμε και μιλησαμε. Καλή φάση που πέρασατε καλάΠαρόλο που χρόνια παρακολουθώ το forum δεν είχα κάνει ποτέ λογαριασμό ή κάποιο ποστ αφού περισσότερο παρακολουθούσα τα κορίτσια στα studio για τις φορές που ανέβαινα Αθήνα. Εδώ όμως αξίζει η εγγραφή! Πρώτη φορά που πήγαμε χθες με την κοπέλα μου αφού το συζητούσαμε καιρό όταν ανέβουμε να ζήσουμε την εμπειρία χωρίς όμως να πιέστουμε να κάνουμε κάτι. Πήγαμε κατά της 11 σε φάση να πιούμε ενα ποτό κ φεύγουμε αν δεν τραβάει η φάση. Πράγματι μέχρι 12 και κάτι δεν έπαιζε τπτ. Εκείνη την ώρα είχε περίπου 10 με 12 ζευγάρια από τα οποία τα μισά ήταν τίμια και 6 7 μπακουρια. Ευτυχώς ενα ζευγάρι έκανε την αρχή και σιγά σιγά το μαγαζί άδειαζε και ανέβαιναν προς τα πάνω! Λέω στην κοπέλα μου πάμε απλά να δούμε τι παίζει. Ανεβαίνουμε πάνω και η πρώτη εικόνα ήταν για γέλια. 2 ζευγάρια σε ένα δωμάτιο και απ έξω τα μπακουρια μαζεμένα να κοιτάνε σαν λυσασμενα. Η δικιά μου μου έλεγε να φύγουμε γιατί δεν ένιωθε καλά. Της λέω κάτσε λίγο να δούμε και φεύγουμε. Μετά από λίγο και ακόμα 2 ζευγάρια μπήκαν σε άλλο δωμάτιο με πιο άγριες διαθέσεις. Πάλι όμως απ έξω ήταν οι φρουροί και δεν μπορούσες ούτε να περάσεις. Και εκεί που απλά θεώρησα ότι μέχρι εκεί ήταν μας πλησίασε μια κούκλα όπου μας ρώτησε αν θέλουμε να μπούμε μαζί σε ένα δωμάτιο χωρίς να πειράξει το ένα ζευγάρι το άλλο. Και για αυτούς ήταν η πρώτη φορά. Βρήκαμε το κουράγιο, έπεισα την δικιά μου και μπήκαμε. Ξεκινήσαμε με πιπα η μία δίπλα στην άλλη και πολύ γρήγορα στήσιμο στα 4 και σφυροκοπημα. Η κούκλα τύπισσα άρχισε σιγά σιγά να πιάνει το χέρι της δικιάς μου και εκεί λέω βρε λες; πριν καλά καλά σκεφτώ τι γίνεται είχαν αρχίσει τα γλωσσοφιλα. Η δικιά μου δεν έχει κάνει ποτέ κάτι αντίστοιχο κ είχα πάθει σοκ, η πουτσα μου είχε γίνει πέτρα και την ξεσκιζα με όση δύναμη είχα ενώ το μουνακι της ήταν μούσκεμα. Καθησα να με γλείψει να πάρω μια ανάσα και εκεί το δεύτερο σοκ. Έρχεται δίπλα η άλλη και λέει μπορώ; και τον ρουφάει στο στόμα της πριν καλά καλά απαντήσω. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζήσω κάτι τέτοιο. 2 καυλες να με ρουφάνε πόσο μάλλον τη μια που την έβλεπα πρώτη φορά. Μην τα πολυλογώ αλλάξαμε και παρτενέρ αλλά λίγο η υπερβολική ζέστη λίγο το προφυλακτικό λίγο το άγχος δεν κατάφερα να τελειώσω. Βέβαια μετά στο δωμάτιο έγινε πόλεμος ... Συμπέρασμα, πρώτη φορά σε τέτοιο μαγαζί, φανταστική εμπειρία, ισως η καλύτερη της ζωής μου σε θέμα σεξ, ας είναι καλά τα παιδιά και ειδικά η κοριτσαρα που πήρε την πρωτοβουλία... Αστεία η εικόνα με τους φρουρούς που έδωσαν 80ε για είσοδο κ πιθανό θα τον έπαιξαν στο σπίτι.. Το μαγαζί μια χαρά, κανένα παράπονο. Αδερφέ με την κοτσίδα, μιας και φύγαμε λίγο απότομα κ ίσα που σας χαιρέτησαμε αν δεις το ποστ στείλε μου μήνυμα.
punisher1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 239
- Πόντοι
- 21
λαθος μερα πηγατε για πρωτη φορα..επρεπε παρασκευη αλλιώς σαββατο..Παρόλο που χρόνια παρακολουθώ το forum δεν είχα κάνει ποτέ λογαριασμό ή κάποιο ποστ αφού περισσότερο παρακολουθούσα τα κορίτσια στα studio για τις φορές που ανέβαινα Αθήνα. Εδώ όμως αξίζει η εγγραφή! Πρώτη φορά που πήγαμε χθες με την κοπέλα μου αφού το συζητούσαμε καιρό όταν ανέβουμε να ζήσουμε την εμπειρία χωρίς όμως να πιέστουμε να κάνουμε κάτι. Πήγαμε κατά της 11 σε φάση να πιούμε ενα ποτό κ φεύγουμε αν δεν τραβάει η φάση. Πράγματι μέχρι 12 και κάτι δεν έπαιζε τπτ. Εκείνη την ώρα είχε περίπου 10 με 12 ζευγάρια από τα οποία τα μισά ήταν τίμια και 6 7 μπακουρια. Ευτυχώς ενα ζευγάρι έκανε την αρχή και σιγά σιγά το μαγαζί άδειαζε και ανέβαιναν προς τα πάνω! Λέω στην κοπέλα μου πάμε απλά να δούμε τι παίζει. Ανεβαίνουμε πάνω και η πρώτη εικόνα ήταν για γέλια. 2 ζευγάρια σε ένα δωμάτιο και απ έξω τα μπακουρια μαζεμένα να κοιτάνε σαν λυσασμενα. Η δικιά μου μου έλεγε να φύγουμε γιατί δεν ένιωθε καλά. Της λέω κάτσε λίγο να δούμε και φεύγουμε. Μετά από λίγο και ακόμα 2 ζευγάρια μπήκαν σε άλλο δωμάτιο με πιο άγριες διαθέσεις. Πάλι όμως απ έξω ήταν οι φρουροί και δεν μπορούσες ούτε να περάσεις. Και εκεί που απλά θεώρησα ότι μέχρι εκεί ήταν μας πλησίασε μια κούκλα όπου μας ρώτησε αν θέλουμε να μπούμε μαζί σε ένα δωμάτιο χωρίς να πειράξει το ένα ζευγάρι το άλλο. Και για αυτούς ήταν η πρώτη φορά. Βρήκαμε το κουράγιο, έπεισα την δικιά μου και μπήκαμε. Ξεκινήσαμε με πιπα η μία δίπλα στην άλλη και πολύ γρήγορα στήσιμο στα 4 και σφυροκοπημα. Η κούκλα τύπισσα άρχισε σιγά σιγά να πιάνει το χέρι της δικιάς μου και εκεί λέω βρε λες; πριν καλά καλά σκεφτώ τι γίνεται είχαν αρχίσει τα γλωσσοφιλα. Η δικιά μου δεν έχει κάνει ποτέ κάτι αντίστοιχο κ είχα πάθει σοκ, η πουτσα μου είχε γίνει πέτρα και την ξεσκιζα με όση δύναμη είχα ενώ το μουνακι της ήταν μούσκεμα. Καθησα να με γλείψει να πάρω μια ανάσα και εκεί το δεύτερο σοκ. Έρχεται δίπλα η άλλη και λέει μπορώ; και τον ρουφάει στο στόμα της πριν καλά καλά απαντήσω. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζήσω κάτι τέτοιο. 2 καυλες να με ρουφάνε πόσο μάλλον τη μια που την έβλεπα πρώτη φορά. Μην τα πολυλογώ αλλάξαμε και παρτενέρ αλλά λίγο η υπερβολική ζέστη λίγο το προφυλακτικό λίγο το άγχος δεν κατάφερα να τελειώσω. Βέβαια μετά στο δωμάτιο έγινε πόλεμος ... Συμπέρασμα, πρώτη φορά σε τέτοιο μαγαζί, φανταστική εμπειρία, ισως η καλύτερη της ζωής μου σε θέμα σεξ, ας είναι καλά τα παιδιά και ειδικά η κοριτσαρα που πήρε την πρωτοβουλία... Αστεία η εικόνα με τους φρουρούς που έδωσαν 80ε για είσοδο κ πιθανό θα τον έπαιξαν στο σπίτι.. Το μαγαζί μια χαρά, κανένα παράπονο. Αδερφέ με την κοτσίδα, μιας και φύγαμε λίγο απότομα κ ίσα που σας χαιρέτησαμε αν δεις το ποστ στείλε μου μήνυμα.
και το λεω γιατι σχολιαζεις και συ για τους μονους αντρες..και συμφωνω απολυτα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 61
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 9