Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (5 μέλη και 36 επισκέπτες)

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
225
Πόντοι
21
Πάντως χθες είχε πανικό..λόγω αργίας..
Όποιο ζευγάρι ήταν ας δώσει στίγμα
Επίσης οι μόνοι άντρες δεν θα βάλουν μυαλό ποτέ..και γώ έχω περάσει από αυτή τη φάση..αλλά έτσι δεν έκανα

dkabouro

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Like
118
Πόντοι
0
Εσυ βλάκα σερβιτόρε με το τατου την νεκροκεφαλή στο χέρι να ξέρεις είσαι για πολύ βρομόξυλο πουτανας γιε! Γαμω τα πεθαμένα του σπιτιού σου πουστρακι ελεεινό που νομίζεις ότι κάποιος εισσι βλάκα !
"Γαμω τα πεθαμένα του σπιτιού σου" !!! Ξεχειλίζεις από ευγένεια! Φυσικά περιμένεις να διαβάσει τη σελίδα αυτή για να του τα πεις....

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.890
Πόντοι
3.846
Συγγνώμη ρε φίλε, δε λέω ότι έχεις άδικο, αλλά όταν λες ότι πρόκειται για συγκεκριμένο σερβιτόρο του 2+2 περιμένεις να σου απαντήσει δημόσια και να αποκαλυφθεί το ψευδώνυμό του;

Καλύτερα γράψε τι σου έκαναν ,αν θεωρείς ότι είναι λάθος του μαγαζιού. Αν θέλει κάποιος από το μαγαζί να σου απαντήσει θα το κάνει μάλλον σε προσωπικο μήνυμα.

Mixi

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
10
Πόντοι
0
Δεν βγάζουμε εδώ τα προσωπικά μας.λεμε τις απόψεις μας για το μαγαζί!!ξεκολληστε

• Like
Αντιδράσεις: Nastal

Mixi

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
10
Πόντοι
0
Εγώ από επαρχία έρχομαι κ έχω πάει 3 φορές μόνος.αλλες 2 πήγα παλι μόνος Κυριακή πάντα αλλά δε με άφησαν να μπω γτ είχε μόνο λίγα ζευγάρια λέει κ πολλούς μόνους αντρες

gamawmetiskaltses

Μέγας
Εγγρ.
29 Μαΐ 2023
Like
17.651
Πόντοι
3.506
Δεν βγάζουμε εδώ τα προσωπικά μας.λεμε τις απόψεις μας για το μαγαζί!!ξεκολληστε
Γιου φάουλ. Αν έγινε κάτι που εμπλέκεται το προσωπικό του καταστήματος πρέπει να ξέρουμε. Δε μιλάμε για ανάμεσα σε πελάτες.
Εγώ από επαρχία έρχομαι κ έχω πάει 3 φορές μόνος.αλλες 2 πήγα παλι μόνος Κυριακή πάντα αλλά δε με άφησαν να μπω γτ είχε μόνο λίγα ζευγάρια λέει κ πολλούς μόνους αντρες
Δηλαδή έχεις πάει σύνολο 5 φορές μόνος!!
Και δεν έχεις μπει καμία;;;

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.890
Πόντοι
3.846
Δε βλέπω αντίδραση, μάλλον διευθετήθηκε το ζήτημα.

Mixi

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Like
10
Πόντοι
0
Γιου φάουλ. Αν έγινε κάτι που εμπλέκεται το προσωπικό του καταστήματος πρέπει να ξέρουμε. Δε μιλάμε για ανάμεσα σε πελάτες.

Δηλαδή έχεις πάει σύνολο 5 φορές μόνος!!
Και δεν έχεις μπει καμία;;;
Τις 3 μπήκα.2 δεν με άφησαν.μου είπαν να ξαναπάω πιο μετά μήπως είναι καλύτερα αλλά δεν πήγα ξανά.

Man87(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2015
Like
2.374
Πόντοι
440
Ισχύει ρώτησα Θέμη. είναι μαζί σίγουρα πάνω από 3 χρόνια που έρχονται που και που από το μαγαζί και μένουν μαζί. Τους είχαμε πετύχει πρίν ένα 2 χρόνια και πάλι ρώτησα για αυυην εδώ. Σκεφτόμασταν να τους πούμε αλλά είχαμε πάει με φιλικό ζευγάρι και κωλωσαμε.Και αυτός είναι πιτσιρικάς στο στυλ της δεν είναι κανένας 50αρης να σκάει με βίζιτα. Απλα η κοπέλα νομίζω είναι ότι καλύτερο έχω δει στο μαγαζί. Είναι χορεύτρια και δασκάλα μπαλέτου λέει και φίλε άστο 1.80 μπαλαρίνα με κωλαρα να στήνεται στα 4 και να πιάνει και 2 στο στόμα και να την χύνουν όλοι ταυτόχρονα. Είναι σαν να βλέπεις την πιο κυριλέ σέξι γυναίκα να γυρίζει την πιο καυτή τσόντα μπροστά στα μάτια σού. Και πρόσωπο ιδια η Μόνικα Μπελούτσι στο πιο γλυκό της.
Σκέψου μια νεαρή ψηλή Μόνικα να την γλύφει μια άλλη καυλιτσα και μετά εβαλαν μέσα 2 και τους πήδηξε.!! μεχρι και η δικιά μου είπε μπες πιο μπροστά μήπως μπούμε.Άστο. Να πάω να γράψω τον γιο μου μπαλέτο να του κάνει μάθημα
Για άλλο ζευγάρι μιλάς εσυ

fetishcouple

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2025
Like
141
Πόντοι
0
Καλησπέρα παιδιά,θα θελα να ρωτήσω πως ένα αρχάριο ζευγάρι στο κομματι του swingers μπορεί να ξεκινήσει να μπαίνει σαυτην την φάση

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
14.890
Πόντοι
3.846
Πηγαίνετε σε ένα swingers bar μια βραδιά για ζευγάρια (Παρασκευή ή Σάββατο). Καλύτερα πριν τις 23:30 για να εξοικειωθείτε με το χώρο.
Κάθεστε κοντά στους υπόλοιπους και όχι σε απομακρυσμένο τραπέζι. Αυτοί που κάθονται στα μακρινά τραπέζια δίνουν μερικές φορές το μήνυμα ότι δε θέλουν επαφές με άλλα ζευγάρια.
Αν κρίνω από τη φωτογραφία της γυναικας που ανεβάσατε χτες σίγουρα θα σας προσεγγίσουν άλλα ζευγάρια. Το συζητάτε και προχωράτε αναλόγως. Αν σας κολλάει το γεγονός ότι βλέπουν και άλλοι, κάντε μια βόλτα στα δωμάτια να δείτε σεξ από κοντά για να μπείτε στην ατμόσφαιρα.
Αν σας αρέσει ένα ζευγάρι αλλά δε σας πλησιάζουν κεράστε ένα σφηνάκι για να σπάσει ο πάγος.
Αν δείτε ότι δε σας μιλά κανείς, μιλήστε με τα αφεντικά. Θα σας γνωρίσουν κανένα άλλο ζευγάρι.

aa(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2021
Like
121
Πόντοι
0
Ναι αλλά δεν θύμιζε τίποτα με αυτό το θεμα
σορυ τωρα ειδα το μνμ σου μηπως θυμασαι αν ηταν μια κοντουλα κοκκινομαλα ντυμενη μαθητρια>>>/? επαιζε με ενα ζευγαρι που ηγκομενα ηταν ψηλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom