Γιαννιος420
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 817
- Πόντοι
- 81
φραγκο!ημιψηλο καπελο κ μπαστουνακιΤι ντύσιμο θέλουν; κουστούμι ας πούμε;(Ελπίζω όχι γραβάτα...)
φραγκο!ημιψηλο καπελο κ μπαστουνακιΤι ντύσιμο θέλουν; κουστούμι ας πούμε;(Ελπίζω όχι γραβάτα...)
Οκ, αυτά τα έχω! σούπερ!φραγκο!ημιψηλο καπελο κ μπαστουνακι
να σαι σιγουρος οτι θα τραβηξεις ολα τα βλεμματα πανω σου κολλητε!Οκ, αυτά τα έχω! σούπερ!
δεν στεκει αυτο που λεςκυριακη ειχε πολυ κοσμο προφανως γι αυτο.
ειχε πολυ κοσμο. δεν ειχε να ακουμπησεις το ποτο . σωστη αναλογια. μετριος κοσμοςαφου ησουν γιατι δεν περιγραφεις?
νομιζω οτι δεν μπαινεις οταν δν εχει κοσμο ή σωστη αναλογι
οπα ρε φιλε δεν ειχε να ακουμπησεις το ποτο κυριακη πραγμα λιγο φιδι μου φαινεται δηλαδη παρασκευη σαββατο φοβοσουν μην σου πεσει το σαπουνι??ειχε πολυ κοσμο. δεν ειχε να ακουμπησεις το ποτο . σωστη αναλογια. μετριος κοσμος
μη ξεχνας οτι ηταν 3ημερο αργιαςοπα ρε φιλε δεν ειχε να ακουμπησεις το ποτο κυριακη πραγμα λιγο φιδι μου φαινεται δηλαδη παρασκευη σαββατο φοβοσουν μην σου πεσει το σαπουνι??
μην ξεχνας ομως το ονομα αυτου που εγραψε την περιγραφη για δες το και πες μουμη ξεχνας οτι ηταν 3ημερο αργιας
Φιλαρακι κατι λαθος κανεις. Μιλανε εαν ειχε κοσμο το 2+2 οχι για το παρτυ του c4cΔεν έχεις καταλάβει ότι κάποιοι θέλουν να διαβάζουν λεπτομέρειες (ασχετα αν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα) για να καυλώσουν;
Αν καποιος θέλει να γράψει τις εντυπώσεις του από το τριήμερο event ας το κάνει. Εγώ δεν πήγα, μου φάνηκε όμως περίεργο το τριήμερο. Είχε άλλο event κάθε βράδυ ή ένα anonymous party τρία συνεχόμενα βράδια;
είδες η κούραση... το έσβησαΦιλαρακι κατι λαθος κανεις. Μιλανε εαν ειχε κοσμο το 2+2 οχι για το παρτυ του c4c
Μην τον μαλώνεις εδώ και οι παππαδιές λαθεύουνΦιλαρακι κατι λαθος κανεις. Μιλανε εαν ειχε κοσμο το 2+2 οχι για το παρτυ του c4c
Ούτε ένας στους δέκα!! Ελπίζω να με διαψεύσουν!!!Party δυνατό το Σάββατο με δυνατό θεμα........να δούμε θα πάει ο κόσμος ντυμένος για Halloween.......τι λέτε?!