punisher1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 211
- Πόντοι
- 21
καποιος που σκεφτεται να παει σημερα?
Τυπε σε ενδιαφερει να παει καποιος έισαι σιγουρος? Μηπως καποια?καποιος που σκεφτεται να παει σημερα?
ποσα ηταν δηλαδη?Πηγές τελικά την Πεμπτη? Δεν είχε πολλά καλά ζευγάρια δυστυχώς... Λίγα αξιόλογα που έκαναν παιχνίδι...
Υπάρχουν!!!Εγω να θεσω την εξης ερωτηση υπαρχουν βιζιτες που να δεχονται να πανε σε swinger ναι παιξουν με αλους πιστευω θα ειναι ελαχιστες εως σπανιες και θα θελουν κανα 200 και παραπανω αλλα και αυτες οι λιγες που θα υπαρχουν δεν θα ειναι γνωστες και το μαγαζι ειτε να ριχνει πορτα ειτε ο περισσοτερος κοσμος κυριως ζευγαρια να ξερει οτι βιζιταρουν γιατι θα σκανε μυτη με αλλους καθε φορα και να ξενερωνουν αμεσως. Απο περιεργεια και μονο αν ξερει κανεις καμια ανεξαρτητη ας στειλει π.μ κοβω το χερι μου οτι οι ανεξαρτητες σεχεργατριες δεν δεχονται τετοια ειμαι σιγουρος, μονο απο κανα πρακτορειο και αν.
οχι μονο υπαρχουν κ τελικα πιο πολλες απ'οσες νομιζα κ εγω αλλα καποιες γουσταρουν το νταβαντουρι κ το σκηνικο,αλλες γουσταρουν τα λεσβιακα καργα αλλες απλα να τραβουν τη προσοχη με καθε τροπο..Εγω να θεσω την εξης ερωτηση υπαρχουν βιζιτες που να δεχονται να πανε σε swinger ναι παιξουν με αλους πιστευω θα ειναι ελαχιστες εως σπανιες και θα θελουν κανα 200 και παραπανω αλλα και αυτες οι λιγες που θα υπαρχουν δεν θα ειναι γνωστες και το μαγαζι ειτε να ριχνει πορτα ειτε ο περισσοτερος κοσμος κυριως ζευγαρια να ξερει οτι βιζιταρουν γιατι θα σκανε μυτη με αλλους καθε φορα και να ξενερωνουν αμεσως. Απο περιεργεια και μονο αν ξερει κανεις καμια ανεξαρτητη ας στειλει π.μ κοβω το χερι μου οτι οι ανεξαρτητες σεχεργατριες δεν δεχονται τετοια ειμαι σιγουρος, μονο απο κανα πρακτορειο και αν.
Σωστά τα λες αλλά αυτοί που ψάχνουν σκέτο ωμό κρέας να πάνε στα μπουρδέλα για αυτούς υπάρχουν.Υπάρχουν!!!
Μην περιμένεις ότι θα δεις τα "πρώτα" ονόματα αλλά υπάρχουν.
Δε σημαίνει ότι θα κάτσουν σε όλους ή μπορεί και να γουστάρουν να κάτσουν σε όλους!
Τι είπες;;; Να ρίξει πόρτα;;;
Τα "ζευγάρια" που ξέρουν το χώρο, τους αντιλαμβάνονται αμέσως!!
Αυτό δε σημαίνει ότι όλοι ξενερώνουν
Κάποιοι είναι εκεί ακριβώς γι αυτό το λόγο. Δεν ψάχνουν παρά σκέτο ωμό κρέας οπότε γιατί να χαλαστούν;;;
Και τέλος... Μην κόβεις το χέρι σου για κανέναν και τίποτα!!!
Εγώ δεν ξέρω ανεξάρτητη αλλά έχω μια εξαρτημένη η οποία όμως κόβει και απόδειξη! Ενδιαφέρεσαι?Απο περιεργεια και μονο αν ξερει κανεις καμια ανεξαρτητη ας στειλει π.μ κοβω το χερι μου οτι οι ανεξαρτητες σεχεργατριες δεν δεχονται τετοια ειμαι σιγουρος, μονο απο κανα πρακτορειο και αν.
Συμφωνούμε απόλυτα αλλά τι να κάνουμε που υπάρχουν!!! Συνήθως πετάνε τη δικιά τους "στα σκυλιά" και σπρώχνουν ότι βρουν σε νεώτερη - ομορφότερη - ξεκωλιαρώτερη - και δεν έχει τέλος. Μάλλον τα ξέρεις!!Σωστά τα λες αλλά αυτοί που ψάχνουν σκέτο ωμό κρέας να πάνε στα μπουρδέλα για αυτούς υπάρχουν.
Δεν έχουν θέση σε αυτού του είδους των μαγαζιών. Μόνο χαλάστρα κάνουν και τίποτα άλλο.
Δεν ενδιαφερομαι οχι απλα απο περιεργεια ρωταω αν υπαρχουν ανεξαρτητες που κανουν τετοιαΕγώ δεν ξέρω ανεξάρτητη αλλά έχω μια εξαρτημένη η οποία όμως κόβει και απόδειξη! Ενδιαφέρεσαι?
Πέραν της πλάκας όμως δεν ξέρω εάν ήξερα θα σου έλεγα
Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια που το κάνει κατ εξακολούθηση, πάντως εγώ από ανεξάρτητη το έμαθα!!! (μη στείλει κανένας πμ ποια ήταν, θα πατήσω άμεσα αγνόηση).Δεν ενδιαφερομαι οχι απλα απο περιεργεια ρωταω αν υπαρχουν ανεξαρτητες που κανουν τετοια
Νταξει το να σε ξερει καποια πολυ καλα επειδη εισαι συχνος πελατης και κανει χαρη σε εσενα και μονο αποκλειστικα ειναι ειδικη περιπτωση εγω μιλαω για την πλειοψηφια εκει δεν μπορω να χωνεψω οτι υπαρχουν επαγγελματιες ανεξαρτητες που να τους λες παμε swinger να πληρωνεις και να πηγαινεις. Τωρα αν απο τους 1000 πελατες υπαρχουν 2-3 που ξερουν πολυ καλα την κοπελα και τους κανει χαρη δεν το πιανω αυτο ειναι ξεχωριστη περιπτωση.Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια που το κάνει κατ εξακολούθηση, πάντως εγώ από ανεξάρτητη το έμαθα!!! (μη στείλει κανένας πμ ποια ήταν, θα πατήσω άμεσα αγνόηση).
Συνήθως αυτά τα πράγματα γίνονται ως εξής : Αν έχεις κάποια κοπέλα που είσαι χρόνια πελάτης και σε ξέρει καλά, κάνεις την πρότασή σου, ακούς την απάντηση (και το ποσό) και προχωράς ανάλογα!!!
Όχι η πλειοψηφία αδερφέ, ήμαρτον!!! Έτσι κι αλλιώς μετρημένες στα δάχτυλα είναι!!! Τι φαντάστηκες;;; εξάλλου και να υπήρχαν, το ποσό που θα ζητούσαν για 3-4 ώρες εκτός έδρας (εννοώ εκτός χοτέλ) ακόμα και χωρίς σεξ, θα ήταν απαγορευτικό!!! Θεωρώ ότι ο τρόπος που περιέγραψα πιο πάνω είναι ο συνηθέστερος.Νταξει το να σε ξερει καποια πολυ καλα επειδη εισαι συχνος πελατης και κανει χαρη σε εσενα και μονο αποκλειστικα ειναι ειδικη περιπτωση εγω μιλαω για την πλειοψηφια εκει δεν μπορω να χωνεψω οτι υπαρχουν επαγγελματιες ανεξαρτητες που να τους λες παμε swinger να πληρωνεις και να πηγαινεις. Τωρα αν απο τους 1000 πελατες υπαρχουν 2-3 που ξερουν πολυ καλα την κοπελα και τους κανει χαρη δεν το πιανω αυτο ειναι ξεχωριστη περιπτωση.