Διαγραμμένο μέλος 248828
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2024
- Like
- 239
- Πόντοι
- 21
Σώθηκες!!!Ψάχνω ανεξάρτητη για να πάω στο nirvana...ακούω όλες τις προτάσεις
Άντε να βρεις ανεξάρτητη … που να πάει και στο Nirvana!!!
Ποιος είσαι; Ο Stoiximan ;
Σώθηκες!!!Ψάχνω ανεξάρτητη για να πάω στο nirvana...ακούω όλες τις προτάσεις
Αν μπεις και χωρίς εσώρουχο, έχεις δωρεάν πολλαπλές εισόδους την ίδια βραδιά!!!Στη σελίδα του μαγαζιού αναφέρει όσοι μπουν μόνο με εσώρουχα έχουν δωρεάν είσοδο.
Ισχύει για τους άντρες single?
Μπαίνουν με παπούτσια μέσα +εσώρουχα?
Μόνο boxeraki ή σλιπακι?
Αν ξέρει κάποιος να ενημερώσει γενικα
Είσαι ασόβαρος φίλε μου...αν μπεις στην επίσημη ιστοσελίδα τους το γράφει σε κείμενο με φωτογραφίαΑν μπεις και χωρίς εσώρουχο, έχεις δωρεάν πολλαπλές εισόδους την ίδια βραδιά!!!
Μόνο αν ξεκινήσεις έτσι ντυμένος από το σπίτι σου. Υπάρχει κάμερα στο μαγαζί που βλέπουν πώς είσαι ντυμένος φτάνοντας στην πόρτα .Αν μπεις και χωρίς εσώρουχο, έχεις δωρεάν πολλαπλές εισόδους την ίδια βραδιά!!!
Εγώ είπα για «χωρίς εσώρουχο». Στην ιστοσελίδα όντως γράφει για «με εσώρουχο».Είσαι ασόβαρος φίλε μου...αν μπεις στην επίσημη ιστοσελίδα τους το γράφει σε κείμενο με φωτογραφία
Πηγες?Καλησπερα . . . Σκεφτομαι σημερα να επισκεφτω ( σαν μπακουρος) πρωτη φορα το μαγαζι και θα ηθελα καποιες συμβουλες ως το πως πρεπει να κινηθω . . .
Λογος επισκεψης : Ξεκαθαρα με εξιταρει η συνθηκη να πινω ποτο σε ενα μπαρ και να γινει παιχνιδι-φλερτ με ζευγαρι . . . Δεν εχω ουτε θεμα αγαμιας ουτε τιποτα αλλο, απλα η συνθηκη αυτη με εξιταρει παρα πολυ . . . . Ευχαριστω εκ των προτερων..
Πολλοί οι μνηστήρες όμως !!Πηγες?
οχι φιλε μου μονο κυριακη και πεμπτη μπορειςΠαιδιά θα είμαι Αθήνα για επαγγελματική υποχρέωση ένα σκ του Οκτωβρίου παίζει να μπαίνει και σκέτος άντρας μέσα Σάββατοβραδο ???
Οκ ευχαριστώ πολύοχι φιλε μου μονο κυριακη και πεμπτη μπορεις
Κανένα ζεύγος για ποτάκι γνωριμία και soft swinging στο 2plus2 αυτή την παρασκευή? Είμαστε ζευγάρι
Είμαστε ζευγάρι, ανεβαίνουμε Αθήνα και θα μας έψηνε η ιδέα.Κανένα ζεύγος για ποτάκι γνωριμία και soft swinging στο 2plus2 αυτή την παρασκευή? Είμαστε ζευγάρι
Αρα δεν επεσες σε καλη βραδιαΠολλοί οι μνηστήρες όμως !!
Στειλε κι απο εδωΕίμαστε ζευγάρι, ανεβαίνουμε Αθήνα και θα μας έψηνε η ιδέα.
Να τα πούμε pm?
Λίγο δύσκολο να συνεννοηθούμε από εδώ. Εσένα σε αφήνει ναου στείλεις pm?Αρα δεν επεσες σε καλη βραδια
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Στειλε κι απο εδω
Οχι διοτι το προφιλ το εχει κανει να μην επιτρεπονται μηνυματα,δεν υπαρχει καν η επιλογη για ξεκινημα συνομιλιας μαζι τουςΛίγο δύσκολο να συνεννοηθούμε από εδώ. Εσένα σε αφήνει ναου στείλεις pm?