Γεια σας, ενδιαφέρομαι με τη κοπελιά μου να δοκιμάσουμε τη swing εμπειρία και θέλω να μάθω καποιες πληροφορίες σχετικά με το όλο θέμα. Έχω διαβάσει κάποια πράγματα, και απο το forum και απο άλλα site. Όμως εκεί που πάνε να πούνε κάτι χρήσιμο, εκεί τρολλάρουν ,μαλώνουν και γενικά βγαίνουν εκτός θέματος. Οπότε εάν κάποιος γνώστης του θέματος θα ήθελε να μου πει 2-3 ουσιαστικά πράγματα επ'αυτού, θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.
η χειροτερη επιλογη για απειρους κ ουσιαστικα οχι συνειδητα αποφασισμενους ανθρωπους ειναι το οποιοδηποτε μαγαζι του χωρου κ δη το συγκεκριμμενο πουταναδικο..θα φατε το μαγειρεμα κ την ξενερα της ζωης σας μολις καταλαβετε τις πουστιες που θα σας παιξουν..ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ..για πεσμου πως θα νοιωσεις οταν καποια στιγμη μαθεις οτι αυτη που εσυ πηδηξες ειναι επαγγελματιας τανα(ειτε επιπεδου
μεταξουργειου,ειτε το πολυ-πολυ επιπεδου μπιλ)που πριν απο εσενα ειχε ρουφηξει τα χυσαμολια 5-10-15 βρωμιαρηδων αλλοδαπων-ημεδαπων κ ολοι τους της ειχαν γυρισει αναποδα το κωλαντερο για 5 ή 10 ευρω ο καθενας(στο 10ρικο εισοδου του
μεταξουργιου ή στο 20αρικο της φυλης τοσο τσιμπανε αυτες),ενω σας ειχε συστηθει ως κυρια-μαννα-νοικοκυρα με εντονες ορεξεις???οταν το μαθει η κοπελια σου,πως λες να νοιωσει???οταν μαθεις οτι την δικια σου την πηδαγε ενας σιχαμενος διπολικος(πουστης κ κωλομπαρας ταυτοχρονα)που καθημερινα τρεχει σε αναζητηση αλλων δροσερων αγοριων-μπαρμπαδων κλπ για να τον παρει-δωσει ενω σου συστηθηκε σαν ο στρειτ κυριος της κ καλα κυριας του???
το σοκ που θα παθει το κοριτσακι σου το σκεφτεσαι???
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΕΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΩΝ SWINGERS ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ???
ΜΑΚΡΥΑ Κ ΑΛΑΡΓΑ..
ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ Κ ΠΟΛΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΡΕ..
ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΡΙΣΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ..
ΑΡΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ..
ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ BI CALL GIRL Κ ΦΑΤΕΤΟ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ..
ΒΡΕΣΤΕ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ-ΕΜΠΕΙΡΟ ΓΑΜΙΑ Κ ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΝΗΛΕΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ..
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΣΑΣΤΕ Κ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ SITES ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ SDC ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Κ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΨΕΥΤΕΣ ΟΛΚΗΣ..
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ,ΟΡΜΑ Κ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΚΟ ΤΡΟΠΟ..