Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alterboy

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2014
Κριτικές
3
Like
127
Πόντοι
1
Ωραία...Έχουμε αποφασίσει να πάμε...Δεν ξέρουμε τι θα κάνουμε Αλλά πάμε να δούμε πρώτα πως είναι κ ότι μας βγει..Κατά τις 1 είναι καλά η είναι νωρίς??
Στις 1 είναι ιδανικά και έχει το μάξιμουμ του κόσμου.
Καθώς όμως είναι πρώτη σας φορά ίσως θα ήταν καλύτερα να πάτε νωρίτερα ώστε να βρείτε καλύτερη θέση και να προσαρμοστείτε πριν πλακώσει όλος ο κόσμος.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
303
Πόντοι
26
Στις 1 είναι ιδανικά και έχει το μάξιμουμ του κόσμου.
Καθώς όμως είναι πρώτη σας φορά ίσως θα ήταν καλύτερα να πάτε νωρίτερα ώστε να βρείτε καλύτερη θέση και να προσαρμοστείτε πριν πλακώσει όλος ο κόσμος.

Για single ποια είναι καλύτερα μέρα Πέμπτη ή Κυριακή?

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
303
Πόντοι
26

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885
Μπα δε γουστάρω να κοροιδεύω κόσμο τύπε και να κάνω αυτά που κοροιδεύω σε άλλους.

Τύπε θα είναι μεγαλύτερη κοροιδία αν πας και σκάσεις 80αρι σε αυτό το κωλομάγαζο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.173
Πόντοι
7.885

volcano

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2008
Like
6
Πόντοι
0
Καλημέρα.Αν ειναι εδω το ζευγαρι με τη κυρια με τα μαυρο φορεμα που παιξαμε την προηγουμενη Πεμπτη στο δωματιο πανω με την κουρτινα ας επικοινωνησει αν θελει.Ειμαι το παιδι με τα γυαλιά.

mousatos_32

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
16
Καλημέρα.Αν ειναι εδω το ζευγαρι με τη κυρια με τα μαυρο φορεμα που παιξαμε την προηγουμενη Πεμπτη στο δωματιο πανω με την κουρτινα ας επικοινωνησει αν θελει.Ειμαι το παιδι με τα γυαλιά.

έδωσε παραγγελιά :cool2: :cool2: :cool2:
:orchestra: :orchestra: :orchestra:

obi1

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2016
Κριτικές
2
Like
689
Πόντοι
86
To Σάββατο έχει παρτυ εγκαινίων το νεο σιτε γνωριμιών στο c4c .. πήγαινε εκεί να γνωρίσεις κόσμο να περάσεις καλά και να είσαι σίγουρος οτι μονο καλο θα ειναι
Μπορείς να μπεις και μόνος σου ή μόνο ζευγάρια;

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
752
Πόντοι
86
Μπορείς να μπεις και μόνος σου ή μόνο ζευγάρια;

Στο c4c η Παρασκευή είναι μέρα για μπαλαντερ αλλά που συνοδεύουν κάποιο ζευγάρι,όχι εντελώς μόνοι τους  :rockon: :rockon: :headbaning2: :headbaning2: :heavymetalbig: :heavymetalbig:. Έχω πετύχει και παρέα με 2 ζευγάρια συν 2 μπαλαντερ  :coolcondom: :coolcondom:.Γενικά οι Παρασκευές είναι χαλαρές μέρες για το κλαμπ,όπου συνήθως πηγαίνουν πρωτάρηδες.Επίσης ισχύει για τις Παρασκευές το μπλε και το κόκκινο βραχιόλι όπου προσδιορίζει τι ψάχνει το κάθε ζευγάρι.

• Like
Αντιδράσεις: obi1

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Και πολύ καλά κάνεις τύπε.Διαφορετικά η καταλήξη θα είναι αυνάνας και πισωγλέντης σαν τον whois.
δηλωσε ο γνωστος σε ολη την αφγανοπακιστανικη κοινοτητα αχορταγος πουτσογλυφτης κωστακης..
Ο γνωστος ντελαλης των πουστροτσοντοσινεμαδων που γαμιεται αβερτα,με ανταλλαγμα να τον παρτουζωνουν ολα τα ναυαγια της οικουμενης κατα προτεραιοτητα..
ο "δικηγορακος-διαφημιστης" του αισχρου χαμετυπειου 2+2,που ενω παρουσιαζεται ως swingers club,ουσιαστικα ειναι ακομη ενα μπουρδελακι για τελειωμενους εκφυλοκρυφοπουστες κ πατσαβουρες καραμπινατες κρυφολεσβιαρες κ βεβαια για αξιοθρηνητα μπακουρια που νοικιαζουν τις πουτανιτσες του καθ υποδειξην του κ βεβαιως με την πληρη εγκριση-προτροπη του ιδιοκτητη..
ΒΡΕ ΤΕΛΕΙΩΝΕΝΕ ΚΩΛΟΠΟΥΣΤΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ,ΔΕΝ ΒΡΕΧΕΙ..
ΣΑΛΤΑ ΡΟΥΦΑ ΚΑΜΙΑ ΨΩΛΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΕΤΑ ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΑΤΑΠΙΟΛΑ..

HobbistasTaliban

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Γεια σας, ενδιαφέρομαι με τη κοπελιά μου να δοκιμάσουμε τη swing εμπειρία και θέλω να μάθω καποιες πληροφορίες σχετικά με το όλο θέμα. Έχω διαβάσει κάποια πράγματα, και απο το forum και απο άλλα site. Όμως εκεί που πάνε να πούνε κάτι χρήσιμο, εκεί τρολλάρουν ,μαλώνουν και γενικά βγαίνουν εκτός θέματος. Οπότε εάν κάποιος γνώστης του θέματος θα ήθελε να μου πει 2-3 ουσιαστικά πράγματα επ'αυτού, θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.

chris moraitis

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2017
Κριτικές
2
Like
261
Πόντοι
1
Μην ζητάς γνώμες από κανένα θα ακούσεις μπούρδες! Πήγαινε με την κοπέλα σου μετά τις 12 πληρώνεις είσοδο χτυπάς κουδούνι κ κάθεσαι μπάρα. Αν θες να πας σε playroom πάντα με την συνοδό σου κ σέβεσαι τους κανόνες! Αυτά!

HobbistasTaliban

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2019
Like
8
Πόντοι
0
Μην ζητάς γνώμες από κανένα θα ακούσεις μπούρδες! Πήγαινε με την κοπέλα σου μετά τις 12 πληρώνεις είσοδο χτυπάς κουδούνι κ κάθεσαι μπάρα. Αν θες να πας σε playroom πάντα με την συνοδό σου κ σέβεσαι τους κανόνες! Αυτά!
Ευχαριστώ. Και κάτι τελευταίο,επειδή είμαστε νέοι (26)..το ενδεχόμενο να υπάρχουν ζευγάρια μεχρι 30-35 ετών είναι πιθανό? Απ'οτι έχω καταλάβει οι ηλικίες κυμαίνονται άνω των 40, σωστά?

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Yπάρχουν και αυτά υπάρχουν και της ηλικίας σου. Μην παίρνεις τοις μετρητοίς τις υπερβολές που γράφονται. Σταθερά κακόπιστες κριτικές σημαίνουν προσωπικά κίνητρα, εμπάθειες, αντιπαραθέσεις. Όποιος δεν εμπλέκεται παίρνει το καλύτερο από όλα τα μαγαζιά και κοιτάει να περάσει καλά. Τίποτα δεν είναι τέλειο αλλά και τίποτα δεν είναι για τον κάδο. Θα βρεις και το μαγαζί που σου ταιριάζει και όλα καλα. Απλά να θυμάσαι μιας και είσαι στην αρχή. Το όχι σημαίνει όχι. Και στα 3 μαγαζιά.

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Like
471
Πόντοι
36
Γεια σας, ενδιαφέρομαι με τη κοπελιά μου να δοκιμάσουμε τη swing εμπειρία και θέλω να μάθω καποιες πληροφορίες σχετικά με το όλο θέμα. Έχω διαβάσει κάποια πράγματα, και απο το forum και απο άλλα site. Όμως εκεί που πάνε να πούνε κάτι χρήσιμο, εκεί τρολλάρουν ,μαλώνουν και γενικά βγαίνουν εκτός θέματος. Οπότε εάν κάποιος γνώστης του θέματος θα ήθελε να μου πει 2-3 ουσιαστικά πράγματα επ'αυτού, θα το εκτιμούσα. Ευχαριστώ.
η χειροτερη επιλογη για απειρους κ ουσιαστικα οχι συνειδητα αποφασισμενους ανθρωπους ειναι το οποιοδηποτε μαγαζι του χωρου κ δη το συγκεκριμμενο πουταναδικο..θα φατε το μαγειρεμα κ την ξενερα της ζωης σας μολις καταλαβετε τις πουστιες που θα σας παιξουν..ΟΛΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ..για πεσμου πως θα νοιωσεις οταν καποια στιγμη μαθεις οτι αυτη που εσυ πηδηξες ειναι επαγγελματιας τανα(ειτε επιπεδου μεταξουργειου,ειτε το πολυ-πολυ επιπεδου μπιλ)που πριν απο εσενα ειχε ρουφηξει τα χυσαμολια 5-10-15 βρωμιαρηδων αλλοδαπων-ημεδαπων κ ολοι τους της ειχαν γυρισει αναποδα το κωλαντερο για 5 ή 10 ευρω ο καθενας(στο 10ρικο εισοδου του μεταξουργιου ή στο 20αρικο της φυλης τοσο τσιμπανε αυτες),ενω σας ειχε συστηθει ως κυρια-μαννα-νοικοκυρα με εντονες ορεξεις???οταν το μαθει η κοπελια σου,πως λες να νοιωσει???οταν μαθεις οτι την δικια σου την πηδαγε ενας σιχαμενος διπολικος(πουστης κ κωλομπαρας ταυτοχρονα)που καθημερινα τρεχει σε αναζητηση αλλων δροσερων αγοριων-μπαρμπαδων κλπ για να τον παρει-δωσει ενω σου συστηθηκε σαν ο στρειτ κυριος της κ καλα κυριας του???
το σοκ που θα παθει το κοριτσακι σου το σκεφτεσαι???
ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΕΑΚΙΑ ΤΩΝ ΠΙΡΑΝΧΑΣ ΑΡΡΩΣΤΩΝ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΩΝ SWINGERS ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ???
ΜΑΚΡΥΑ Κ ΑΛΑΡΓΑ..
ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ Κ ΠΟΛΥ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΡΕ..
ΠΕΡΑΣΤΕ ΚΡΙΣΑΡΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ..
ΑΡΧΙΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ..
ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ BI CALL GIRL Κ ΦΑΤΕΤΟ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ..
ΒΡΕΣΤΕ ΕΝΑΝ ΣΟΒΑΡΟ-ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ-ΕΜΠΕΙΡΟ ΓΑΜΙΑ Κ ΓΑΜΗΣΤΕ ΑΝΗΛΕΩΣ ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ..
ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΨΑΧΝΟΣΑΣΤΕ Κ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ SITES ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΟΠΩΣ ΤΟ SDC ΟΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΠΕΔΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ Κ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΨΕΥΤΕΣ ΟΛΚΗΣ..
ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΤΡΑΓΙΚΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ,ΟΡΜΑ Κ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΜΕ ΚΑΚΟ ΤΡΟΠΟ..

chris moraitis

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2017
Κριτικές
2
Like
261
Πόντοι
1
Ευχαριστώ. Και κάτι τελευταίο,επειδή είμαστε νέοι (26)..το ενδεχόμενο να υπάρχουν ζευγάρια μεχρι 30-35 ετών είναι πιθανό? Απ'οτι έχω καταλάβει οι ηλικίες κυμαίνονται άνω των 40, σωστά?
έχει κ 30 plus κ 20 plus καλύτερα να επιλέξεις ζευγάρια συνειδητοποιημενα που ξέρουν τι θέλουν κ για ποιο λόγο βρίσκονται εκεί! Καλά να περάσετε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom