Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Το περσινό λίγα πράγματα πάντως. Καμία σχέση με αυτό πριν δύο χρόνια. Και κανονικά πρέπει να το γράψεις στο δικο του νήμα.
Δεν εχει νημα το μαγαζι. Απλος το ειχα πει να ενημερώσω και αυτο εκανα.Το περσινό λίγα πράγματα πάντως. Καμία σχέση με αυτό πριν δύο χρόνια. Και κανονικά πρέπει να το γράψεις στο δικο του νήμα.
Δώστε πληροφορίες (στο σωστο νήμα) καθώς το αντίστοιχο πάρτη στο 2+2 αφησε .. ανάμεικτες εντυπωσεις.Δεν εχει νημα το μαγαζι. Απλος το ειχα πει να ενημερώσω και αυτο εκανα.
Είναι κατι σαν το κινο,στο πρακτορειο του ΟΠΑΠ που λες θα παω να πεξω 80 ευρο λες να πιασω τιποτα και εγω,η θα παρω μονο ματι αυτους που θα κερδιζουν,ετσι περιπου είναι το να πας την πεμπτη η την κυριακη το βραδυ, μονο που θα μπεις στην φαση να πεις παω και όταν πας φας ακυρο στην πορτα γιατι μπωρει μεσα να εχει 3 ζευγάρια και 2 αντρες μονους, και ωρα να είναι 12 η 1 το πρωι, μονο και από αυτόν τον λογω δεν αξιζει ουτε καν να το λες, το καλητερο είναι ναι παρεις μια φιλη και να πας μια παρασκευη βραδυ είναι μακραν πυστευω εγω η καλητερη ημερακαλησπερα παιδια
τι κανετε?
λεω να παω καμια ΠΕΜΠΤΗ
Τι λετε, αξιζεις?
η τζαμπα λεφτα?
και ουτε θα βρεις ετσι οπως το παςΚανεις να με παρει και εμενα δεν εχω κοπελα
στο θερντ ''Εργασία στο εξωτερικο vs. μένουμε Ελλάδα'' αυτά .πιο μουφα πεθαινεις ..
στο θερντ ''Εργασία στο εξωτερικο vs. μένουμε Ελλάδα'' αυτά .
εδώ είμαστε για συζητήσεις και εμπειρίες .
οταν εχεις εμπειρια και αποψη τοτε μιλαμε προεδρε του κραξιματος.
Δηλαδη και εσείς πληρωσατε εισοδο και φύγατε χωρίς να κάνετε κατι.τι διαφορά έχετε απο τους άλλους δηλαδη;;;;Tην τελευταία φορά που πήγαμε, είδαμε και παρέες που ήρθαν, ήπιαν το ποτό τους και έφυγαν, χωρίς να ψαχτούν για κάτι περισσότερο. Βέβαια ήταν θαμώνες όπως καταλάβαμε από τη συμπεριφορά τους και την αντιμετώπισή τους από το μαγαζί, αλλά το να πληρώνεις είσοδο σε ένα τέτοιο μπαρ μόνο και μόνο για να πιείς το ποτό σου μας παραξένεψε. Κατά τα άλλα καμιά εικοσαριά ζευγάρια, κάποια έπαιξαν στο δωμάτιο με την κλειστή πόρτα και το μαύρο τζάμι για να μη φαίνονται στους απέξω, κάποια σε κοινή θέα χωρίς κάτι περισσότερο και κάποια μεταξύ τους μόνον όπως ακριβώς ήρθαν στο μπαρ. Όχι κάτι ιδιαίτερο από πλευράς εμφάνισης ή συμπεριφοράς. Βραδιά για να πιείς ένα ποτάκι και να συνεχίσεις τη διασκέδαση αλλού. Φύγαμε νωρίς.