Η βραδιά είχε ως θέμα ματιά ερμητικά κλειστά.
Ένα πάρτυ που τελικά έχει αφήσει εποχή με τα ωραία σκηνικά που γίνονται σε ένα τέτοιο πάρτυ.
Πήγα με την Τ από νωρίς 12.
Ο προθάλαμος επικρατούσε ένα συνωστισμός καθώς όλοι θα έπρεπε να φορέσουν μία μάσκα και μία μπέρτα την οποία την προμηθευόμαστε από την ρεσεψιόν με ένα κόστος 10 ευρώ Οπου ήτανε και υποχρεωτική για εκείνη την βραδιά.
Ο φωτισμός ήταν πολύ χαμηλός και η παρουσία όλων εκεί μέσα με την μπέρτα και με την μάσκα έκανε πολύ ωραίο το σκηνικό.
Το προσωπικό φόραγε κόκκινες μπέρτες και ωραία ρούχα. Η ανακοίνωση ήταν στις 2 να κλείσουν οι πόρτες και να ξεκινήσει το παιχνίδι.την αρχή την έκανε η ξανθιά σεξυ σερβιτόρα όπου για ακόμα μια φορά πήρε άλλη μια κοπέλα και ξεσήκωσε το κοινό με τα live lesbian παιχνίδι τους επάνω στον στηλο.
Πραγματικά ο κόσμος ξεκίνησε σιγά σιγά να ανεβαίνει επάνω και δεν πέρασε πολύ η ώρα και τα δωμάτια γέμισαν με αισθησιακό παιχνίδι.
Πάμε και στα δικά μας.
Εμείς κάτω στο μπαρ είχαμε γνωρίσει ένα ζευγάρι στην ηλικία μας κοντά όπου πίνοντας το ποτό μας ανεβήκαμε επάνω καθώς θέλαμε να παίξουμε. Αφού ανεβήκαμε επάνω ότι βγήκε ένα ζευγάρι από μια καμπίνα και μπήκαμε εμείς.
Τα ρούχα μας βγήκαν γρήγορα καθώς τα πρώτα χουφτωματακια είχαν πέσει κάτω και πλέον ξέραμε τι θέλουμε.
Τα κορίτσια έπαιξαν πολύ λίγο μεταξύ τους καθώς ήθελαν ανταλλαγή μόνο και αφού η τετράδα είχε κολλήσει έμενε μόνο η πράξη.
Σχεδόν με ταυτόχρονες κινήσεις η πιπα από τα κορίτσι και το γλύψιμο μετά από εμάς σε αυτές μας έφτιαξαν πολύ ώστε να ξεκινήσουμε ένα πολύ καλό σφυροκοπημα στα 4 όπου και ήρθε και το τέλος μας καθώς ήταν και οι 2 πολύ καλές.
Ντυθηκαμε ποτάκι και πήγαμε κάτω τώρα στο παλιό doctor room στο ισόγειο όπου ακόμα δεν ήταν κανείς.
Όταν κατεβήκαμε είδαμε 4 ζευγάρια τα οποία ήταν φίλοι μας και αυτοί ήδη σχεδόν συζητάγαν για το παιχνίδι κάτω. Με το που τους είδα τους πήρα για να πάμε κατευθείαν μέσα στο μεγάλο χώρο.
Ακολούθησαν όλοι. Οι κοπέλες 28,32,38,40,45 ξεκίνησαν παιχνίδι μεταξύ τους για λιγάκι καθώς εμείς θέλαμε λίγο να τις απολαύσουμε.
Ένα ωραίο σκηνικό με 2 στάσεις 69 με τα κορίτσια και ένα ακόμα να μας προετοιμάζει με τα χάδια της είχε ήδη ξεκινήσει. Το θέαμα σίγουρα δεν θα μπορούσε να μας αφήσει για πολύ ώρα θεατές καθώς η καλά μας είχε πιάσει κόκκινο. Ξεκίνησα εγώ και πλησίασα με την μόνη κοπέλα τα κορίτσια και ποιο πολύ την Τ όπου ήταν σε 69 στάση από πάνω.. Έβαλα την κοπέλα να μου πάρει πιπα και μετά από λίγο την έστησα στα 4 όπου και της είπα να βάλει δάκτυλα στην Τ καθώς ξέρω πόσο της αρέσει να την γλύφει κοπέλα και να της βάζουν δάκτυλο. Εγώ ξεκίνησα ένα ωραίο σεξακι με πολύ χαστούκι στον κωλο της κοπέλας όπου μου το είχε ζητήσει όπου ο ήχος του καθώς άντεχε πολύ ξεπερνάνε τον ήχο κάποιες φορές του dj μαζεύοντας κόσμο τριγύρω μας. Σιγά σιγά μπήκαν και τα άλλα αγόρια στο παιχνίδι οπιυ όλοι είχαμε πλέον κανει πλήρη ανταλλαγή με τις κοπέλες του άλλου. Με λίγα λόγια κάνεις δεν είχε την δικιά του.
Σιγά σιγά τα κορίτσια ξεκολησαν και τα ζευγαράκια το ένα δίπλα στο άλλο ξεκινήσαμε σε διάφορες στάσεις ένα καλό ομαδικό παιχνίδι.
Εγώ τελείωσα πρώτος τον πρώτο γύρο και μετά κατευθείαν άλλαξα προφυλακτικό και μπήκα στην δίπλα κολεα αλλάζοντας με το άλλο φίλο καθώς μου άρεσε πολύ και θέλαμε πολύ να βρεθούμε κοντά. Αφού παίξαμε λιγάκι χωρίς όμως να τελειώσω αυτή την φορά άλλαξα πάλι προφυλακτικό και πήγα στην καλή μου φίλη όπου είχαμε ξαναπαίξει για συνέχεια.
Της είχα ένα ωραίο βέβαια δωράκι κονο για αυτήν. Ένα μικρός δονητής δακτυλίδι μπήκε στο χέρι μου και καθώς ήμουν μέσα της της το έβαζα στην κλειτορίδα της και την είχα τρελάνει. Μετά φου δεν άντεξα πολυ και τελείωσα μου ζήτησε να της βάλω δάκτυλο με αυτό και να πάρω τα υγρά της στο χέρι μου. Και έτσι έγινε μετά από λίγο η φωνές της ακούστηκαν πολύ δυνατά και δεν έλειψε η ζήλια από μια ακόμα κοπέλα όπου ήρθε και αυτή να απολαύσει.
Μετά το τέλος της άλλης κοπέλας με το αγόρι της ήρθε καινκαθησε στα πόδια μου και μου ζήτησε να την παίξω πολυ με αυτό που είχα. Και αυτή δεν άργησε να τελειώσει και επειδή γνωριζόμαστε μου είπε να μην το ξεχάσω την επόμενη φορά που θα την ξαναδώ.
Κάπως έτσι μετά από καμιά ώρα το 5απλο σκηνικό ήρθε στο τέλος του κλείνοντας έτσι την βραδιά μας.
Η μάλλον έτσι νόμιζα.
Μπορεί να μην παίξαμε άλλο καθώς όλοι μας είχαμε εξαντληθεί αλλά η κοπελα που σερβίρει για ακόμα μια φορά έδωσε ρεσιτάλ με ένα τέλειο αισθησιακό χώρο πάνω στο μπαρ φοροντας μόνο το κάτω εσώρουχο της και κάνοντας μια βόλτα πάνω στο μπαρ γύρω γύρω κολαζοντας μας όλους με το βρεγμένο κορμί της.