MrRobot15
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 970
- Πόντοι
- 366
Να φανταστω ολοι Κινετα αχαχαχα?Έχει καλό καιρό και όλοι οι πόρνοι είναι στις παραλίες!!!
Να φανταστω ολοι Κινετα αχαχαχα?Έχει καλό καιρό και όλοι οι πόρνοι είναι στις παραλίες!!!
Μαλλον θα γινοταν χαμος... Ετσι λεω εγω..Μισο μπερδευτηκα οντως εγινε ετσι πηγες η τρολλαρεις τωρα? Περιμενα να γινοταν χτες χαμοσ απο κοσμο
οκ εικασιες κανω και εγω το θεμα ειναι τι εγινε στην πραγματικοτηταΜαλλον θα γινοταν χαμος... Ετσι λεω εγω..
πολυ ευαισθητουλης εισαι για τις αποφασεις που εχεις παρει στη ζωη σου...δεν εχεις συνηθισει ακομα;Με τη σειρά μου να πω κ εγώ πως όντως είναι υποκειμενικό το γίνεται χαμός , για τα δικά μου δεδομένα , όντως είχε αρκετό κόσμο κ πολύ παιχνίδι κ πάνω κ στο σκοτεινό χώρο στο ισόγειο
Ποικιλία στις ηλικίες
Εγώ έφυγα 4:00 περίπου και συνέχιζε να έχει κόσμο
Παίξαμε με δύο ζευγάρια
Γενικά γινόταν δυνατό παιχνίδι
Ας μου επιτραπεί να πω κ κάτι αρνητικό για τη βραδιά
Περνώντας από ένα ζευγάρι νέο σε ηλικία άκουσα το νεαρό να λέει δυνατά " ουστ καριολα σιχαμενη "
Γύρισα τον κοίταξα για να δω που απευθύνεται
Ήμουν έτοιμη να του απαντήσω ότι εάν κατέβω στο σεκιούριτι που έχει στην είσοδο κ πώ ακριβώς αυτό μπορεί κ να τον έβγαζε έξω διότι δεν ; ασχολήθηκα με την πάρτη του ούτε τον ενόχλησα σε κάτι ! Μέσα στην όμορφη βραδιά με όλο τον κόσμο που ήταν ευγενικός κ ορεξατος υπήρξε αυτή η στιγμή βόθρου που την προσπέρασα για να μη χαλάσω κανενός τη βραδιά !
Καλή συνέχεια σε όλους
Ίσως αν δεν ήταν η δικιά του παρούσα, να σου έπαιρνε καμία πίπα!!!Με τη σειρά μου να πω κ εγώ πως όντως είναι υποκειμενικό το γίνεται χαμός , για τα δικά μου δεδομένα , όντως είχε αρκετό κόσμο κ πολύ παιχνίδι κ πάνω κ στο σκοτεινό χώρο στο ισόγειο
Ποικιλία στις ηλικίες
Παίξαμε με δύο ζευγάρια
Περνώντας από ένα ζευγάρι νέο σε ηλικία άκουσα το νεαρό να λέει δυνατά " ουστ καριολα σιχαμενη "
Ήμουν έτοιμη να του απαντήσω ότι εάν κατέβω στο σεκιούριτι που έχει στην είσοδο κ πώ ακριβώς αυτό μπορεί κ να τον έβγαζε έξω διότι δεν ; ασχολήθηκα με την πάρτη του ούτε τον ενόχλησα σε κάτι ! Μέσα στην όμορφη βραδιά με όλο τον κόσμο που ήταν ευγενικός κ ορεξατος υπήρξε αυτή η στιγμή βόθρου που την προσπέρασα για να μη χαλάσω κανενός τη βραδιά !
Καλή συνέχεια σε όλους
τυππισα θα επρεπε να κανεις παραπονα δεν επρεπε να το αφησεις ετσι και επρεπε να του την ελεγες και ολας δεν ειχε δικαιωμα να πει κατι τετοιο εγω στην θεση σου θα εκανα σκηνη δεν μπορω την αγενεια και την προσβοληΜε τη σειρά μου να πω κ εγώ πως όντως είναι υποκειμενικό το γίνεται χαμός , για τα δικά μου δεδομένα , όντως είχε αρκετό κόσμο κ πολύ παιχνίδι κ πάνω κ στο σκοτεινό χώρο στο ισόγειο
Ποικιλία στις ηλικίες
Παίξαμε με δύο ζευγάρια
Καλή συνέχεια σε όλους
Δες σε παρακαλω 3-4 σελιδες πιο πισω την επιθεση που μου εκαναν κατι γελοια προσωπα, οταν εγραψα αναλυτικη περιγραφη.Η ζηλεια και η αγαμια τους εχουν τυφλωσει....Σεβομενος κάθε αντίθετη άποψη, εγώ με την δικιά μου πάντως περνάμε πολύ ωραία στο μαγαζί αυτό. Και χτες έγιναν φοβερα παιχνίδια...
Δες σε παρακαλω 3-4 σελιδες πιο πισω την επιθεση που μου εκαναν κατι γελοια προσωπα, οταν εγραψα αναλυτικη περιγραφη.Η ζηλεια και η αγαμια τους εχουν τυφλωσει....Το μαγαζί είναι καλό. Δύο φορές πήγα, με γυναίκες όμως, όχι μόνος. Έχω να πάω 3 χρόνια. Γίνεται πανικός μέσα. Ευρωπαϊκό πρότυπο.
Δυστυχώς υπάρχουν κάφροι μέχρι και εκεί. Ασχολήσου με την παρέα σου και γράψτους κανονικά.Με τη σειρά μου να πω κ εγώ πως όντως είναι υποκειμενικό το γίνεται χαμός , για τα δικά μου δεδομένα , όντως είχε αρκετό κόσμο κ πολύ παιχνίδι κ πάνω κ στο σκοτεινό χώρο στο ισόγειο
Ποικιλία στις ηλικίες
Παίξαμε με δύο ζευγάρια
Καλή συνέχεια σε όλους
Ρε τύπε ξεκόλλα και εσύ. Δεν στην είπαν για το μαγαζί κλπ.Δες σε παρακαλω 3-4 σελιδες πιο πισω την επιθεση που μου εκαναν κατι γελοια προσωπα, οταν εγραψα αναλυτικη περιγραφη.Η ζηλεια και η αγαμια τους εχουν τυφλωσει....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δες σε παρακαλω 3-4 σελιδες πιο πισω την επιθεση που μου εκαναν κατι γελοια προσωπα, οταν εγραψα αναλυτικη περιγραφη.Η ζηλεια και η αγαμια τους εχουν τυφλωσει....
μην του δινεις πατημα αφου τον βλεπεις ψαχνεται για υποστηρικτες λες και ειναι δικαστηριο δεν βγαινει ακρη θελει να το συνεχισει το θεμα απο οτι φαινεταιΡε τύπε ξεκόλλα και εσύ. Δεν στην είπαν για το μαγαζί κλπ.
Στην είπαν για το λόγο ότι σκας με γκόμενά που δεν είναι η γυναίκα σου ή η σχέση σου.
Και ότι εκεί χάνεται η έννοια του swinger και απλά ονομάζεται Παρτουζα. Μην το συνεχίζεις και εσύ γιατί κουραζει
Ειδες το μενος τους και την ειρωνια τους?φταιω εγω αν το μαγαζι ειναι ή δεν ειναι swinger?φιλε μονο ζηλεια/αγαμια/μυθομανια...Ρε τύπε ξεκόλλα και εσύ. Δεν στην είπαν για το μαγαζί κλπ.
Στην είπαν για το λόγο ότι σκας με γκόμενά που δεν είναι η γυναίκα σου ή η σχέση σου.
Και ότι εκεί χάνεται η έννοια του swinger και απλά ονομάζεται Παρτουζα. Μην το συνεχίζεις και εσύ γιατί κουραζει
Αν ειναι ετσι οπως τα λες και το μαγαζι ηταν γεματο μεχρι της 3 τοτε καποιος δεν μας στα λεει καλα δινει λαθος πληροφοριες στους μυστες μας δεν ξερω αν εισαι εσυ η ο αλλος που το ειπεΕιδες το μενος τους και την ειρωνια τους?φταιω εγω αν το μαγαζι ειναι ή δεν ειναι swinger?φιλε μονο ζηλεια/αγαμια/μυθομανια...
Ο αλλος βλαμμενος εγραφε οτι στις 3 αδιασε, ενω δεν ειχε παει καν...τελος παντων, δεν ξανασχολουμαι, ευχαριστω πολυ
Δες σε παρακαλω τι γραφει ο sexfor funΑν ειναι ετσι οπως τα λες και το μαγαζι ηταν γεματο μεχρι της 3 τοτε καποιος δεν μας στα λεει καλα δινει λαθος πληροφοριες στους μυστες μας δεν ξερω αν εισαι εσυ η ο αλλος που το ειπε
Αν ειναι ετσι οπως τα λες και το μαγαζι ηταν γεματο μεχρι της 3 τοτε καποιος δεν μας στα λεει καλα δινει λαθος πληροφοριες στους μυστες μας δεν ξερω αν εισαι εσυ η ο αλλος που το ειπε
Αυτος το γραφειΔες σε παρακαλω τι γραφει ο sexfor fun
Την καλύτερη δουλειά θα κάνεις.Ειδες το μενος τους και την ειρωνια τους?φταιω εγω αν το μαγαζι ειναι ή δεν ειναι swinger?φιλε μονο ζηλεια/αγαμια/μυθομανια...
Ο αλλος βλαμμενος εγραφε οτι στις 3 αδιασε, ενω δεν ειχε παει καν...τελος παντων, δεν ξανασχολουμαι, ευχαριστω πολυ