Καλησπέρα .....το Σάββατο που πέρασε μετά από πολύ καιρό πήγαμε ξανά στο 2+2 .........όλα καλά όπως πάντα ποτά καθαρά γεμάτο μαγαζί ....πολύ παιχνίδι πάνω....η κυρία που καθάριζε δεν προλαβενε.......δεν θα μπω σε λεπτομέρειες τι κάναμε κ που ......απλά το μόνο παράπονο μας κ συζητήθηκε έντονα από την γυναίκα μου είναι ότι γενικά βλέπουμε ότι η ποιότητα του κόσμου έχει πέσει πολύ!!! για να μην νομίζει κάποιος ότι εστιάζω σε αυτό το μαγαζί θα πω ότι ισχύει για όλα του χώρου εδώ Αθήνα .......κρίμα χαλάει το κέφι στην γυναίκα που είναι η κινητήρια δύναμη σε αυτά τα μαγαζιά ......δεν ξέρω εάν μπορεί να αλλάξει κάτι σε αυτό το πράγμα από τους ιδιοκτήτες το βλέπω δυσκολο !!!!!
Συγνωμη ρε φιλε πραγματικα τι μπορει να αλλαξουν οι ιδιοκτητες ?
Αν ολοι ελεγαν το ιδιο και δεν πανε αυτα θα κλεισουν ή νομιζεις οτι αμα ριχνουν πορτα μπορει να στηριζεται σε σενα που ".....μετά από πολύ καιρό πήγαμε ξανά στο 2+2 ......"
Τι σε κανει να πιστευεις οτι εσυ εισαι στην "καλη ποιοτητα " και οι αλλοι στην χαλια.
Στα ματια τους μπορει να εισαι αυτο που βλεπεις και εσυ.
Μην ξεχνας οτι σε αυτα τα μαγαζια πανε ολοι οποτε κανε το κεφι σου εσυ βρες το ζευγαρι η την παρεα που γουσταρεις και προχωρα.
Ελεος δλδ ολοι θελουν ενα μαγαζι προσαρμοζμενο στα δικα του γουστα για να πανε μια φορα τον χρονο
Μαγκες η αισθητικη του καθε μαγαζιου και το τι εκφραζει το καθε μαγαζι ... ειναι ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΘΕΜΑ ...
ΠΧ ... εγω δεν παω μπουζουκια ... και αν παω ... δεν θα περασω καλα ...
αυτο ομως ΔΕΝ σημαινει οτι τα μπουζουκια ειναι ΧΑΛΙΑ ? .. ουτε καν ...
Απλα ΕΓΩ την συγκεκριμενη στιγμη δεν ταιριαζω με το μαγαζι ...
οποτε καταλαβαινω τι θελει να γραψει ο
@Jack1212
Απο την αλλη ομως , οπως σωστα λεει ο
@Sex_For_Fun δεν φταινε οι θαμωνες ...
οι θαμωνες θα ταιριαξουν με το στυλ και το υφος του καθε μαγαζιου ...
Τωρα αν γκρινιαζει η γυναικα σου ... μηπως να το δεις αλλιως ?
μηπως δεν κανει για εσας το μαγαζι ?
να ξερεις παντως υπαρχουν και αλλοι τροποι να περασεις καλα ...
Θα συμφωνησουμε ολοι παντως ... οτι το μαγαζι ειναι ετσι οπως ειναι ... και δεν προκυτε να αλλαξει ...
ισως αν εμφανιστει καποιο αλλο νεο μαγαζι .. αλλα ειμαστε πολυ μακρια ακομα ...