Sex_For_Fun
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2007
- Like
- 784
- Πόντοι
- 86
Ρε φιλε πραγματικα. Το ιδιο εγινε και σε αλλο νημα. Νεο προφιλ που βγαινει για να ριξει λασπη σε μαγαζια. Ελεος πια με αυτες τις μαλακιες.Πολύ σαπιλα παιδιά
Ρε φιλε πραγματικα. Το ιδιο εγινε και σε αλλο νημα. Νεο προφιλ που βγαινει για να ριξει λασπη σε μαγαζια. Ελεος πια με αυτες τις μαλακιες.Πολύ σαπιλα παιδιά
Ελλαδα ειναι ρε φιλε. Τι περιμένεις δγλΠολύ σαπιλα παιδιά
φιλε είχα παλιά προφίλ με όνομα quaresma 17,6. 50 κριτκές και ενημερώσεις από μπουρδελα Νομίζω πολύ μεγαλ΄ύτερο προφίλ από το δικό σου....Ρε φιλε πραγματικα. Το ιδιο εγινε και σε αλλο νημα. Νεο προφιλ που βγαινει για να ριξει λασπη σε μαγαζια. Ελεος πια με αυτες τις μαλακιες.Φίλε ειχα παλιά προφίλ
Μπορει να ειχες. Εγω κρινω αυτο που βλεπω.φιλε είχα παλιά προφίλ με όνομα quaresma 17,6. 50 κριτκές και ενημερώσεις από μπουρδελα Νομίζω πολύ μεγαλ΄ύτερο προφίλ από το δικό σου....
Ο κουαρέσμα 17,6 υπήρχε τύπε!!! Δεν ξέρω γιατί το έκλεισε ή τον κλείσανε αλλά υπήρχε. Μέγας μύστης και ενημερωτής!!!Μπορει να ειχες. Εγω κρινω αυτο που βλεπω.
Και ο αλλος στο το ιδιο ειπε. ειχα προφιλ παλια και το εκλεισα λογο της γυναικας μου !
Δεν αντιλέγω. Αλλα σίγουρα δεν θα μπορούσα να το ξερωΟ κουαρέσμα 17,6 υπήρχε τύπε!!! Δεν ξέρω γιατί το έκλεισε ή τον κλείσανε αλλά υπήρχε. Μέγας μύστης και ενημερωτής!!!
Μόνος μου το έκλεισα.Δεν αντιλέγω. Αλλα σίγουρα δεν θα μπορούσα να το ξερω
+ Οτι οι μαγαζατορες δεν δεχονται αρνητικα σχολια και κριτικες για τα κωλομπαρα τους. Αντε να τα παρει κανενας αλλος μπας και ξαναπαμε ορισμενοι μυστες που γουσταρουμε ριαλ ενημερωση.Μόνος μου το έκλεισα.
Για αυτό και σου είπα ποιος ήμουν. Άσε φιλαράκο δεν εχω λόγο να πω ψέματα.
Το μέρος είναι παρακμή. Και το Νιρβάνα ακόμα χειρότερα!!!
Καλησπερα.. Θα βρεις ατομα απο 25 χρονων μεχρι και 55-60!!! Ολες οι ηλικιες..Επειδή είμαι καινούργιος στην όλη φάση, θα ήθελα να ρωτήσω καταρχάς τα ευρη ηλικίας που συναντάς κατά κύριο λόγο, και το επίπεδο εμφάνισης γυναικών, αντρών, ζευγαριών. Ας μου απαντήσει κάποιος που έχει πάει αρκετές φορές και ξερει
Mεγαλο ευρος ηλικιας πλειοψηφικα γυρω στα 45 θα ελεγα.Επιπεδο εμφανισης κι αυτο εξαρταται απ τη μερα που θα πεσεις..Δεν ειναι ιδιαιτερα υψηλο παντωςΕπειδή είμαι καινούργιος στην όλη φάση, θα ήθελα να ρωτήσω καταρχάς τα ευρη ηλικίας που συναντάς κατά κύριο λόγο, και το επίπεδο εμφάνισης γυναικών, αντρών, ζευγαριών. Ας μου απαντήσει κάποιος που έχει πάει αρκετές φορές και ξερει
Καλησπερα.. Μια χαρα ειναι ο κοσμος... Μαλιστα στο ντυσιμο οι γκομενες ειναι σεξυ ..Με βραδινο ντυσιμο...Ο κόσμος γενικά είναι προσεγμένος ή κυκλοφορεί πλεμπα
τη γάμισες αν πεις αυτό το κωδικο χαχαχαθα πρεπει να πουμε και το fidelio για να μπουμε?
Βρε χαζομαλάκα ρώτα το Mod να σου πει ποιος είμαι. Πανηλίθιε! Είχα 1000 μνμ και άπειρες κριτικες. Μα πόσο βλάκας παίζει να είσαι που το συνεχίζεις;;;Μπορει να ειχες. Εγω κρινω αυτο που βλεπω.
Και ο αλλος στο το ιδιο ειπε. ειχα προφιλ παλια και το εκλεισα λογο της γυναικας μου !
Αγαπητέ Mod, ζήτησα να τον διαγράψεις γιατί απέκτησε πρόσβαση η γυναίκα μου και έγινε της πουτάνας. Είδε τα σχόλια και τις κριτικές μου και το διαλύσαμε. Δεν με παίρνει να ξαναεμφανιστώ με εκείνο το nick. Έγινε ζημιά χοντρή. Εσύ βλέπεις εύκολα τις ip και μπορείς να δεις ποιος είμαι.@alogogiorgos ποιός ήταν ο προηγούμενος λογαριασμός σου και γιατί δεν τον χρησιμοποιείς;