Νέα

2+2 Swingers Club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kouneli1974
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Ποια διοικηση ρε τυπε?? Εχει διοικητη το σαιτ?? Μια χαρα ηταν οι κριτικες, δεν παραβιαζαν καποιον κανονα απ οσο θυμαμαι.
Την ιδιοκτησία του μαγαζιού πρέπει να εννοεί. Δεν είναι κάτι κρυφό ότι κάποια στιγμή αντέδρασε στην υπερέκθεση του μαγαζιού απο το συγκεκριμένο μέλος.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
Την ιδιοκτησία του μαγαζιού πρέπει να εννοεί. Δεν είναι κάτι κρυφό ότι κάποια στιγμή αντέδρασε στην υπερέκθεση του μαγαζιού απο το συγκεκριμένο μέλος.
Πιθανον αυτο που γραφεις. Κι εμενα λογω των κριτικων μ εχουν αποκλεισει το 2+2 και το Νιρβανα. Φυσικα δεν τους εχω καμια αναγκη γιατι πανω απ ολα ειναι το φορουμ για μενα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πιθανον αυτο που γραφεις. Κι εμενα λογω των κριτικων μ εχουν αποκλεισει το 2+2 και το Νιρβανα. Φυσικα δεν τους εχω καμια αναγκη γιατι πανω απ ολα ειναι το φορουμ για μενα.
Κάτι για τη σερβιτόρα δεν είχες γράψει και σε απέκλεισαν απο το Νιρβάνα;

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
Κάτι για τη σερβιτόρα δεν είχες γράψει και σε απέκλεισαν απο το Νιρβάνα;
Καλα το θυμασαι, για το 2+2 τους ειχα μαυρισει για τις μουφα θεματικες βραδιες και την χαλια μουσικη. Ετσι για να ξεχωριζουμε οσοι γουσταρουμε να γραφουμε σωστη ενημερωση εδω μεσα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Καλα το θυμασαι, για το 2+2 τους ειχα μαυρισει για τις μουφα θεματικες βραδιες και την χαλια μουσικη. Ετσι για να ξεχωριζουμε οσοι γουσταρουμε να γραφουμε σωστη ενημερωση εδω μεσα.
Το να γράφει όμως κριτικές κάποιος που πάει είτε με τη βασική παρανομη σχέση του είτε με την ευκαιριακη παράνομη σχέση του, ενω η γυναίκα του τον περιμένει αμέριμνη στο σπίτι, δεν έχει καμία σχέση με το swinging.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
Το να γράφει όμως κριτικές κάποιος που πάει είτε με τη βασική παρανομη σχέση του είτε με την ευκαιριακη παράνομη σχέση του, ενω η γυναίκα του τον περιμένει αμέριμνη στο σπίτι, δεν έχει καμία σχέση με το swinging.
Σωστο ειναι αυτο, αλλα ο τυπος ειχε δηλωσει οτι παει με παρανομη σχεση. Τωρα το τι ελεγε στην γυναικα του εμενα δεν με νοιαζει.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σωστο ειναι αυτο, αλλα ο τυπος ειχε δηλωσει οτι παει με παρανομη σχεση. Τωρα το τι ελεγε στην γυναικα του εμενα δεν με νοιαζει.
Ούτε εμένα. Δικό τους θέμα. swinger όμως δεν ήταν.

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
754
Πόντοι
86
Ενας άνθρωπος με IQ.

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
754
Πόντοι
86
Τυπε μαλλον εσυ δεν εχεις σχεση με τον ορο. Ξαναδιαβασε τις κριτικες που εχουν γραφτει μπας και ξεστραβωθεις.
Μάλλον εσύ θα πρέπει να "ξεστραβωθεις" για αποκτήσεις για αρχή τρόπους..
Δεν έχεις ιδέα με ποιον μιλάς σε αντίθεση με έμενα που σε ξερω.
Και για να πω και κάτι όσο και γλείφεις δεν σε βλέπω να μπαίνεις στο 2 (εκτίμηση ειναι οχι σιγουριά)

Τελευταία τροποποίηση:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
Μάλλον εσύ θα πρέπει να "ξεστραβωθεις" για αποκτήσεις για αρχή τρόπους..
Δεν έχεις ιδέα με ποιον μιλάς σε αντίθεση με έμενα που σε ξερω.
Και για να πω και κάτι όσο και γλείφεις δεν σε βλέπω να μπαίνεις στο 2 (εκτίμηση ειναι οχι σιγουριά)
Τυπε εμεις οι μυστες αυτους τους τροπους εχουμε. Το γλειψιμο εσυ το εχεις αναγκη, εγω καμια. Ξεστραβωσου λοιπον και διαβασε τι γραφω. Τωρα εφοσον λες οτι με ξερεις, σε προσκαλω απο την πιατσα να σε μαθω κι εγω.

Sex_For_Fun

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
754
Πόντοι
86
Τυπε εμεις οι μυστες αυτους τους τροπους εχουμε. Το γλειψιμο εσυ το εχεις αναγκη, εγω καμια. Ξεστραβωσου λοιπον και διαβασε τι γραφω. Τωρα εφοσον λες οτι με ξερεις, σε προσκαλω απο την πιατσα να σε μαθω κι εγω.
ηθελα να ήξερα εκεί στο ναυτικό ετσι μιλάς η βαράς κλαρινέτο .. απλός έχω την απορία.
Δεν χρειαζεται να μαθεις τιποτα ... αντε καθαρισε καμια Καλλιόπη και μετά σαλαμινα γρήγορα.. τουβλο ε τουβλο

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.246
Πόντοι
7.885
ηθελα να ήξερα εκεί στο ναυτικό ετσι μιλάς η βαράς κλαρινέτο .. απλός έχω την απορία.
Δεν χρειαζεται να μαθεις τιποτα ... αντε καθαρισε καμια Καλλιόπη και μετά σαλαμινα γρήγορα.. τουβλο ε τουβλο
Ετσι ακριβως μιλαω τρομπα. Παρε μπουλο απο το θρεντ, δεν σ εχει καμια αναγκη τραχανοπλαγια.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.179
Πόντοι
3.846
Και για ποιο λόγο να γράψεις κριτική;
Mη γενικεύεις παίκτη μου. Η κριτική δεν έχει πάντα την έννοια του σε κατακρίνω, είναι πιο πολύ για ενημέρωση. Αν δεν υπήρχαν οι αντικειμενικές κριτικές θα θέριζαν οι προμότορες.
Και για να πάμε στην ταμπακέρα. Εσύ και η σύντροφός σου που ανήκετε στην κοινότητα των swingers ,δεν γίνατε swingers επειδή άνοιξε κάποιο swingers bar, δηλαδή δεν τους έχετε ανάγκη. Η κριτική γράφεται κυρίως για τους singles που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και αναποφάσιστα ζευγάρια που δεν ξέρουν τι μπορεί να περιμένουν αν μπουν εκεί.

Στο 2+2 έχω πάει μία φορά μόνος μου (μετά κορωνοϊος και τα γνωστά). Παρατήρησα ότι υπήρχαν ζευγάρια που δεν το είχαν το άθλημα. Είδα ζευγάρι που καθόταν στη μπάρα 3-4 ώρες ,μοίρασαν άκυρα παντού και σηκώθηκαν από τη θέση τους μόνο για να φύγουν. Και είχαν και πέραση.
Επίσης θυμάμαι άλλο ζευγάρι όπου δεν έκαναν τίποτα, ανέβηκαν για μάτι και ο τύπος είχε βάλει τα χέρια του γύρω από τον κώλο της γυναίκας του μην και του την χουφτώσουν.

Υπάρχουν και αυτοί λοιπόν. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που αυτή η φάση είναι καινούριο φρούτο τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει η συζήτηση. Λογικό είναι λοιπόν να προσελκύει διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων.
Γιατί νομίζεις ότι δεν υπάρχουν swinging ή gay bars στην επαρχία;

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Mη γενικεύεις παίκτη μου. Η κριτική δεν έχει πάντα την έννοια του σε κατακρίνω, είναι πιο πολύ για ενημέρωση. Αν δεν υπήρχαν οι αντικειμενικές κριτικές θα θέριζαν οι προμότορες.
Και για να πάμε στην ταμπακέρα. Εσύ και η σύντροφός σου που ανήκετε στην κοινότητα των swingers ,δεν γίνατε swingers επειδή άνοιξε κάποιο swingers bar, δηλαδή δεν τους έχετε ανάγκη. Η κριτική γράφεται κυρίως για τους singles που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και αναποφάσιστα ζευγάρια που δεν ξέρουν τι μπορεί να περιμένουν αν μπουν εκεί.

Στο 2+2 έχω πάει μία φορά μόνος μου (μετά κορωνοϊος και τα γνωστά). Παρατήρησα ότι υπήρχαν ζευγάρια που δεν το είχαν το άθλημα. Είδα ζευγάρι που καθόταν στη μπάρα 3-4 ώρες ,μοίρασαν άκυρα παντού και σηκώθηκαν από τη θέση τους μόνο για να φύγουν. Και είχαν και πέραση.
Επίσης θυμάμαι άλλο ζευγάρι όπου δεν έκαναν τίποτα, ανέβηκαν για μάτι και ο τύπος είχε βάλει τα χέρια του γύρω από τον κώλο της γυναίκας του μην και του την χουφτώσουν.

Υπάρχουν και αυτοί λοιπόν. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που αυτή η φάση είναι καινούριο φρούτο τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει η συζήτηση. Λογικό είναι λοιπόν να προσελκύει διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων.
Γιατί νομίζεις ότι δεν υπάρχουν swinging ή gay bars στην επαρχία;
Οταν μπήκα εδώ η γυναίκα μου ηταν πουτάνα που θα'πρεπε να την πεταξω απο το μπαλκόνι, και τα παιδιά μου μπάσταρδα περαν πασης αμφιβολίας. Κι αυτά τα έλεγε παιδεραστής που πήγαινε στα πάρτυ γενεθλίων της 13χρονης ανηψιας του να βγάλει γκόμενα, γιατί τη γυναίκα δεν την ήθελε μεταχειρισμενη, οπως έλεγε. Και επαιρνε φμπ από φίλες και συνομήλικες συμμαθήτριές της και μιλούσε μαζί τους για την οικογένεια και τα παιδιά που θα εκανε μαζί τους. Μας έδινε και συμβουλές κιόλας να κυνηγάμε μικρές σε ηλικία γυναίκες. Ο τύπος έβρισκε υποστηρικτές, που τους ενοχλούσε το swinging αλλά με την παιδεραστία δεν ειχαν κανένα πρόβλημα. Προφανώς ολων αυτών οι 13χρονες κόρες θα ηταν εντάξει να συνάπτουν σχέσεις με τύπους σαν αυτόν. Και φυσικά όλο και κάποιο σκουπίδι θα βρεθεί να πιάσει τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου στο στόμα.
Συνεπώς δε βρισκω το λόγο να γραψω κριτική αφού ξέρω πως θα χρησιμοποιηθεί.
Όπου μπορώ να βοηθήσω με κάποιο σχόλιο μετά χαράς. Αλλά ως εκεί.
Εννοείται ότι όταν εμείς καναμε τις αναζητήσεις μας πραγματικότητα δεν υπηρχαν τα κλαμπακια. Είναι δεδομένο ότι η ύπαρξή τους βοηθά αρκετούς που είναι στο στάδιο της αναζήτησης και έχουν τις αμφιβολίες τους. Το swinging στην Ελλάδα οργανωμένα έχει περίπου 25 χρόνια που λειτουργεί. Απο την εμφάνιση των μαγαζιών και μετά υπήρξε μια έκρηξη δημοσιότητας, που συνέβαλλε στην προσελκυση καινουριων ζευγαριών, που πριν δεν ειχαν τόση πληροφορηση και επιλογές.
Ειδικά αυτά της επαρχίας, η οποία, παρόλο που γίνεται όλο και πιο ανεκτική και πιο ανοικτομυαλη, λειτουργεί ακόμη ως μια μεγάλη κλειδαρότρυπα.

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.889
Πόντοι
2.846
δεν βλέπω το γιατί ένα ζευγάρι που θα πάει σε τέτοιο κλαμπ θα πρέπει αναγκαστικά να κάνει και κάτι.

δεν κάνει γιατί απλά δε γουστάρει κανέναν-καμία και θέλει μόνο να πάρει μάτι
δεν κάνει γιατί φτιάχνεται απλά από την ατμοσφαιρα και μέχρι εκεί είναι
δεν κάνει γιατί βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και πειραματίζεται που φτάνουν οι αντοχές του
δεν κάνει για χίλιους λόγους...στην τελική λογαριασμό θα δώσει?
για το ίδιο το μπαρ η ύπαρξη ζευγαριού μέσα είναι κέρδος. κι ας μην κουνιούνται

Sfedona

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2021
Κριτικές
34
Like
3.193
Πόντοι
2.596
δεν βλέπω το γιατί ένα ζευγάρι που θα πάει σε τέτοιο κλαμπ θα πρέπει αναγκαστικά να κάνει και κάτι.

δεν κάνει γιατί απλά δε γουστάρει κανέναν-καμία και θέλει μόνο να πάρει μάτι
δεν κάνει γιατί φτιάχνεται απλά από την ατμοσφαιρα και μέχρι εκεί είναι
δεν κάνει γιατί βρίσκεται σε αρχικό στάδιο και πειραματίζεται που φτάνουν οι αντοχές του
δεν κάνει για χίλιους λόγους...στην τελική λογαριασμό θα δώσει?
για το ίδιο το μπαρ η ύπαρξη ζευγαριού μέσα είναι κέρδος. κι ας μην κουνιούνται

Θα πάει για να διασκεδάσει. Τώρα αν προκύψει κάτι καλως

Εγγρ.
10 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
4.671
Πόντοι
736
Δεν είναι τα λεφτά το προβλημα όπως εξήγησα αλλά η διάκριση.

Όταν τη δέχεσαι εξ αρχής μπαίνεις σε μειονεκτική θέση. Πιστευω οτι ελάχιστοι άντρες πανε μόνοι τους εκεί μέσα εσείς ππυ έχετε παει πειτε μου αν κάνω λάθος.

Το μαγαζί πουλαει την φαντασίωση ότι ένας μόνος άντρας θα καταφέρει να διεσδυσει σε ένα ερωτικό τρίγωνο και το όλο ταξίδι που είπες μέσα στην ατμόσφαιρα ενός μπαρ που εισάγει την διέγερση από την τυχαιότητα και είναι και πιο σεξυ να βλέπεις αρχικά με ρουχα το κόσμο κ μετα να γίνεται παιχνιδι.

Γιατί τα υπόλοιπα τα βρίσκεις πολυ άνετα και χαλαρά σε παραλιες και αλλά στέκια. Ειδικά για μάτι. Για αυτό ρώτησα χθες τι θέλει να κάνει η τυπισσα εκεί μέσα.

Τα υπόλοιπα τα κάνεις και σε ένα συμβατικό μπαρ ειδικά αν εισαι γυναίκα και στη πεφτουν καμια 20αρια όλο το βράδυ.

Και σε κωλομπαρο μπορεί να παει η άλλη κ να τρίφτει με το δικό της κ να γίνει σκηνικό στη καβατζα. Έχουν δει τα μάτια μου τόσα χρόνια. Αμα είχε νήματα για κωλόμπαρα να γράφουμε κριτικές θα είχαμε γράψει τα αγραφτα!!!!
Υπάρχει νήμα για μπαρ

Ermisss

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Είμαστε ακόμα πολύ πίσω σε αυτό το κομματι

punisher1988

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
202
Πόντοι
21
ερωτηση..εχει παει κανεις τωρα τελευταια??αξιζει να δωσω το 80αρι για μια φορα να δω τι παιζει??
επισης ειδα πιο πισω φιλο να λεει για το sdc..καλο φαινεται

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom