Mη γενικεύεις παίκτη μου. Η κριτική δεν έχει πάντα την έννοια του σε κατακρίνω, είναι πιο πολύ για ενημέρωση. Αν δεν υπήρχαν οι αντικειμενικές κριτικές θα θέριζαν οι προμότορες.
Και για να πάμε στην ταμπακέρα. Εσύ και η σύντροφός σου που ανήκετε στην κοινότητα των swingers ,δεν γίνατε swingers επειδή άνοιξε κάποιο swingers bar, δηλαδή δεν τους έχετε ανάγκη. Η κριτική γράφεται κυρίως για τους singles που θέλουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους και αναποφάσιστα ζευγάρια που δεν ξέρουν τι μπορεί να περιμένουν αν μπουν εκεί.
Στο 2+2 έχω πάει μία φορά μόνος μου (μετά κορωνοϊος και τα γνωστά). Παρατήρησα ότι υπήρχαν ζευγάρια που δεν το είχαν το άθλημα. Είδα ζευγάρι που καθόταν στη μπάρα 3-4 ώρες ,μοίρασαν άκυρα παντού και σηκώθηκαν από τη θέση τους μόνο για να φύγουν. Και είχαν και πέραση.
Επίσης θυμάμαι άλλο ζευγάρι όπου δεν έκαναν τίποτα, ανέβηκαν για μάτι και ο τύπος είχε βάλει τα χέρια του γύρω από τον κώλο της γυναίκας του μην και του την χουφτώσουν.
Υπάρχουν και αυτοί λοιπόν. Η Ελλάδα είναι μια χώρα που αυτή η φάση είναι καινούριο φρούτο τα τελευταία χρόνια έχει ανοίξει η συζήτηση. Λογικό είναι λοιπόν να προσελκύει διαφορετικές κατηγορίες ανθρώπων.
Γιατί νομίζεις ότι δεν υπάρχουν swinging ή gay bars στην επαρχία;
Οταν μπήκα εδώ η γυναίκα μου ηταν πουτάνα που θα'πρεπε να την πεταξω απο το μπαλκόνι, και τα παιδιά μου μπάσταρδα περαν πασης αμφιβολίας. Κι αυτά τα έλεγε παιδεραστής που πήγαινε στα πάρτυ γενεθλίων της 13χρονης ανηψιας του να βγάλει γκόμενα, γιατί τη γυναίκα δεν την ήθελε μεταχειρισμενη, οπως έλεγε. Και επαιρνε φμπ από φίλες και συνομήλικες συμμαθήτριές της και μιλούσε μαζί τους για την οικογένεια και τα παιδιά που θα εκανε μαζί τους. Μας έδινε και συμβουλές κιόλας να κυνηγάμε μικρές σε ηλικία γυναίκες. Ο τύπος έβρισκε υποστηρικτές, που τους ενοχλούσε το swinging αλλά με την παιδεραστία δεν ειχαν κανένα πρόβλημα. Προφανώς ολων αυτών οι 13χρονες κόρες θα ηταν εντάξει να συνάπτουν σχέσεις με τύπους σαν αυτόν. Και φυσικά όλο και κάποιο σκουπίδι θα βρεθεί να πιάσει τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου στο στόμα.
Συνεπώς δε βρισκω το λόγο να γραψω κριτική αφού ξέρω πως θα χρησιμοποιηθεί.
Όπου μπορώ να βοηθήσω με κάποιο σχόλιο μετά χαράς. Αλλά ως εκεί.
Εννοείται ότι όταν εμείς καναμε τις αναζητήσεις μας πραγματικότητα δεν υπηρχαν τα κλαμπακια. Είναι δεδομένο ότι η ύπαρξή τους βοηθά αρκετούς που είναι στο στάδιο της αναζήτησης και έχουν τις αμφιβολίες τους. Το swinging στην Ελλάδα οργανωμένα έχει περίπου 25 χρόνια που λειτουργεί. Απο την εμφάνιση των μαγαζιών και μετά υπήρξε μια έκρηξη δημοσιότητας, που συνέβαλλε στην προσελκυση καινουριων ζευγαριών, που πριν δεν ειχαν τόση πληροφορηση και επιλογές.
Ειδικά αυτά της επαρχίας, η οποία, παρόλο που γίνεται όλο και πιο ανεκτική και πιο ανοικτομυαλη, λειτουργεί ακόμη ως μια μεγάλη κλειδαρότρυπα.