Νέα

17 Νοεμβρίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karvelas007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
74.414
Πόντοι
12.056
Αυτο δεν ισχυει μονο για το πολυτεχνειο ελαχιστοι νεοελληνες γενικα γνωριζουν την σημασια των επετειων των ιστορικων γεγονωτων.Ο καθενας κοιταει την βολη του.Αλλα παρολλα αυτα εστω και τυπικα πρεπει να γιορταζετε η 17ν.Μην τα ισοπεδοσουμε ολα δηλαδη.Τι παει να πει για αργοσχολους ειναι αυτα?ελεος δηλαδη

Δεν ειπα το αντιθετο..πρεπει να εορταζετε..αλλα να μην γινετε πανηγυρι...
Ειμαι γεννημενος πριν την μεταπολιτευση και κατι θυμαμαι.. ;)

virusam

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
0
Πόντοι
0
'ολα είναι θέμα παιδίας,και δε διδάσκεται. ούτε στα σχολεία ούτε στο σπίτι. πολιτικοποιήται και η ιστορία ανάλογα με τα συμφαίροντα. οι περισότεροι από αυτούς δεν ξέρουν τι είναι η γιορτή αυτή.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Εγώ λέω να γιορτάζουμε καλύτερα την επέτειο της ημέρας που μας δέχτηκαν στην ΕΟΚ γιατί αλλιώς σήμερα θα είχαμε φαλιρίσει για τα καλά.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.498
Πόντοι
506
Εγώ λέω να γιορτάζουμε καλύτερα σαν επέτειο την 18 Οκτωβρίου 1981  :)

Επισκέπτης
Εγώ λέω να γιορτάζουμε καλύτερα την επέτειο της ημέρας που μας δέχτηκαν στην ΕΟΚ γιατί αλλιώς σήμερα θα είχαμε φαλιρίσει για τα καλά.

χαχαχαχ σωστος ...απορω πως μας εχουν ακομα μεσα αφου τους εχουμε πρηξει με δανεια και τα προωληματα μας:p

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Άλλοι λένε να καταργηθούν οι παρελάσεις,άλλοι να μην γιορτάζουμε την 17η Νοεμβρίου!
Γιατί ρε παιδιά?Είναι κακό να τιμάμε κάποιους ανθρώπους που αγωνίστηκαν για αυτό τον τόπο , να θυμόμαστε ιστορικές στιγμές και να μαθαίνουμε από το παρελθόν μας???Δηλαδή αν δεν γιορτάζουμε αυτές τις μέρες θα λυθούν τα προβλήματα μας????Και στο κάτω-κάτω ας ξεχωρίζουμε σε κάτι από τα Αμερικανάκια και τα Αγγλάκια... :rockon:

Επισκέπτης
γιατί έχουμε πάρει πολά δάνεια απο την ΕΕ?

Πιο παλια απο οσο ξερω ναι αλλα και προσφατα με τα καλοκαιρινα μας καραγιοζιλικια μονο η βοηθεια που τρεχανε το 1/3 της ΕΕ να προσφερει βοηθεια τους φτανει:p

trombas

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
ναι, ειδικα να τιμουμε καποιους "αγωνιστες" που πηγαιναν στο Πολυτεχνειο με αυτοκινητα της Αμερικανικης Πρεσβειας

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Άλλοι λένε να καταργηθούν οι παρελάσεις,άλλοι να μην γιορτάζουμε την 17η Νοεμβρίου!
Γιατί ρε παιδιά?Είναι κακό να τιμάμε κάποιους ανθρώπους που αγωνίστηκαν για αυτό τον τόπο , να θυμόμαστε ιστορικές στιγμές και να μαθαίνουμε από το παρελθόν μας???Δηλαδή αν δεν γιορτάζουμε αυτές τις μέρες θα λυθούν τα προβλήματα μας????Και στο κάτω-κάτω ας ξεχωρίζουμε σε κάτι από τα Αμερικανάκια και τα Αγγλάκια... :rockon:

Nα γιορτάσουμε τι δηλαδή; Την πολιτειακή μεταβολή; Και γιατί να μη γιορτάσουμε αντίστοιχα και για όσους έφαγαν άγριο ξύλο σε πορείες των τελευταίων 10-15 χρόνων;

Επισκέπτης
Πιο παλια απο οσο ξερω ναι αλλα και προσφατα με τα καλοκαιρινα μας καραγιοζιλικια μονο η βοηθεια που τρεχανε το 1/3 της ΕΕ να προσφερει βοηθεια τους φτανει:p
τίποτε δεν έχουμε πάρει απο την ΕΕ τα λεφτά που παίρνουμε από τα κοινοτικά πακέτα είναι ένα μέρος από τα λεφτά που συνισφέρουμε σαν ελλάδα στην ΕΕ

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Nα γιορτάσουμε τι δηλαδή; Την πολιτειακή μεταβολή; Και γιατί να μη γιορτάσουμε αντίστοιχα και για όσους έφαγαν άγριο ξύλο σε πορείες των τελευταίων 10-15 χρόνων;
[/quote]
Ε να γιορτάσουμε τότε και για τη γειτόνισσα μου που την δέρνει ο άντρας της!
:2funny: :2funny: :2funny:

trombas

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ε να γιορτάσουμε τότε και για τη γειτόνισσα μου που την δέρνει ο άντρας της!
:2funny: :2funny: :2funny:

Δηλαδη αν τη γαμουσε τι θα επρεπε να καναμε? Να ριχναμε και πυροτεχνηματα οπως η Γιαννα οταν εκαψε τη Φιλοθεη?

Επισκέπτης
δεν ξέρω αν οι περισσότεροι είσαστε γεννημένοι τότε και σε τι κατάσταση ήταν η χώρα μας ίσως το Σάββατο να είσαστε στην πορεία του πολυτεχνείου.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δηλαδη αν τη γαμουσε τι θα επρεπε να καναμε? Να ριχναμε και πυροτεχνηματα οπως η Γιαννα οταν εκαψε τη Φιλοθεη?
Με προβληματίζεις τώρα...δηλαδή η Γιάννα για αυτό έριξε πυροτεχνήματα?
:2funny:

trombas

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
0
εμ! Μαλλον ο Αγγελοπουλος το προηγουμενο βραδυ ειχε ριξει αλλου ειδους... πυροτεχνηματα!

Επισκέπτης
Παλι δηλαδη με τα @@ στο χερι μενουμε..:/
ναι γιατί απλά παίρνουμε λιγότερα από αυτά που δίνουμε και όχι μόνο αυτό.
το ΦΠΑ που πληρώνουμε και καταλήγει στο δημόσιο ταμείο είναι τα λεφτά που δίνουμε σαν εταίροι στην ΕΕ δηλαδή τα δίνει ο λαός σαν τελικός αποδέκτης και καταλήγουν από τα αναπτυξιακά πακέτα πάλι στης τσεπες των πλουσιων ταχα για επενδυσεις

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
δεν ξέρω αν οι περισσότεροι είσαστε γεννημένοι τότε και σε τι κατάσταση ήταν η χώρα μας ίσως το Σάββατο να είσαστε στην πορεία του πολυτεχνείου.
Μάλλον πολλοί απο εμάς χρειάζονται μια χούντα για να κατaλάβουμε την αξία της δημοκρατίας (έστω και με τις ελλείψεις της) που ζούμε σήμερα!
Και τότε να δεις πως θα γέμιζε η Αθήνα την 17η Νοεμβρίου!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom