Νέα

17 Νοεμβρίου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα karvelas007
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Οσο για τη γιορτη αν θυμαστε μια χρονια περιορισαν στα ΜΑΤ την ουρα της πορειας και δεν έγινε το παραμικρό (αρα λύση υπαρχει) απλα στη δημοκρατια πρεπια πρωτα κάποιος να ρίξει την μολοτοφ και ΜΕΤΑ να τον συλλαβεις, δεν γίνεται προληπτικα να μπουζουριαζ εις κόσμο ( η χουντα αυτο έκανε και την κατηγορούν). εγω 2 ερωτηματα εχω 1) Τι ακριβψς γιορταζουμε την Νοεμβριου και 2) γιατι το "Πολυτεχνειο"  εγινε τον11ο του 73 και οχι τον Μαιο του 67??????

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
910
Πόντοι
96
:birdman:

"το ας ειμαστε πιο ευγενικοι το εγραψα πριν δω το  :jerking:"

αποφασισα και γω να μην ειμαι  :jerking: ευγενικος οποτε στο  :jerking: φιλο που εστειλε το  :jerking: απανταω  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

να ανεβει λιγο το επιπεσ]δο τις συζητησης  :helpplea: :helpplea: :helpplea:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
475
Πόντοι
36
Γράψε ΑΚΥΡΟ! Μα τελείως άκυρο!
Από αναρχικούς ξεκίνησε το Πολυτεχνείο και από αναρχικούς διατηρείται ως επί το πλείστον η παράδοσή του. Δεν μιλάω, φυσικά, για όλους, αλλά για ένα σεβαστό κομμάτι του χώρου αυτού. Όποιος είναι έξω από το χορό (και από το χώρο), πολλά τραγούδια ξέρει και πολλές ιστορίες για φίλους του που κανόνιζαν paintball με την ΕΥΠ δημιουργεί.

Μάλλον παρεξήγησησες αυτό που έγραψα. Δεν υπονοώ τίποτα για "συνεννόηση"  μεταξύ αστυνομίας και "αναρχικών", όπως και δεν υπονοώ τίποτα για χαφιέδες. Μιλάω καθαρά και απλά για έλλειψη βούλησης για λύση του προβλήματος. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο

peko

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μάλλον παρεξήγησησες αυτό που έγραψα. Δεν υπονοώ τίποτα για "συνεννόηση"  μεταξύ αστυνομίας και "αναρχικών", όπως και δεν υπονοώ τίποτα για χαφιέδες. Μιλάω καθαρά και απλά για έλλειψη βούλησης για λύση του προβλήματος. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο
Γράψε ΑΚΥΡΟ! Μα τελείως άκυρο!
Από αναρχικούς ξεκίνησε το Πολυτεχνείο και από αναρχικούς διατηρείται ως επί το πλείστον η παράδοσή του. .

Συγνώμη άλλα σηκώνω τα χέρια ψηλά,δεν ξανακάνω ποστ σε αυτο το θέμα που να μου κοπούν τα χέρια συγνώμη για τις απόψεις μου,εσείς τα ξέρετε όλα απο μέσα.

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
ρε σεις αρκετά ασχοληθήκαμε με το περίφημο άσυλο.. το οποίο παρεπιπτόντως αφορά την ανάπτυξη και ανταλλαγη ιδεών και μόνον.. ποιός σήμερα δεν μπορεί να λέει ότι θέλει??? υπάρχει κανένα εμπόδιο??? ο καθένας μας μπορεί να βγεί και να πεί δημόσια ότι ...λακία του κατέβει να βρίσει, να θεοποιήσει χωρίς κανένα πρόβλημα και έλεγχο..

δεν βλέπω λοιπόνκανένα λόγο ύπαρξης πανεπιστημιακού ασύλου παρά μόνο για εθιμικούς λόγους

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Βλέπεις εσύ να υπάρχει οποιαδήποτε ανάπτυξη και ανταλλαγή ιδεών; Οπότε ελλείψη αυτών το άσυλο χρησιμοποιείται για άλλα πράγματα!

teras1956

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
11
Πόντοι
16
Βλέπεις εσύ να υπάρχει οποιαδήποτε ανάπτυξη και ανταλλαγή ιδεών; Οπότε ελλείψη αυτών το άσυλο χρησιμοποιείται για άλλα πράγματα!

ναι για παζάρι πρέζας.. για πωλητήριο πλαστών cd.. για να βρίσκουν τα πρεζόνια στέγη.. οι αλητάμπουρες ντεμέκ "αναρχικοί" να σουφρώνουν ότι βρούν για να το πολυλήσουν στο μοναστηράκι κλπ..

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
+1

ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι , φίλε.

+2 κι απο μένα...έχουν καταφέρει κι έχουν συνδέσει την επέτειο με τα επεισόδια. Αν ρωτήσεις κανα παιδάκι σχετικά αυτό που του μένει είναι τα επεισόδια και μόνο αυτά.
Εξάλλου όλα τα κοράκια TV πριν την επέτειο μονολογούν τρώγοντας τα λυσακά τους ''κι ας ελπίσουμε ότι φέτος...'' με το δάχτυλο στο rec περιμένουν να γίνουν επεισόδια. Πιστεύω ότι αν δε γίνουν σύντομα τη μέρα αυτή θα τα προκαλέσουν, θα πληρώσουν, θα κάνουν κάτι για να τα πραγματοποιήσουν.
Τέτοια σκατοράτσα. Αλλά πάντα τα ίδια...αυτή η χώρα κατοικείται από ηλίθιους εδώ και χιλιετηρίδες. Ίδια μαλακία, ίδια αφασία, ίδια φαγωμάρα. Πότε οι Φράγκοι, πότε οι Αμερικλάνοι, πότε οι ντόπιοι.

Επειδή για κάποια χρόνια έζησα τις πορείες του πολυτεχνείου από μέσα, πολύ απλά: ΑΝ, ΑΝ επαναλαμβάνω, η αστυνομία ήθελε να καθαρίσει την υπόθεση με τα άτομα που ΚΑΙΝΕ ΣΗΜΑΙΕΣ, αυτοκίνητα και μαγαζιά φιλήσυχων ανθρώπων και προκαλούν τους πάντες, θα μπορούσε να το κάνει σε ένα (1) απόγευμα.....ΓΕΛΟΙΩΔΩΣ ΕΥΚΟΛΑ!

Barone

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
6
Πόντοι
1
Πέρασα σήμερα από το Πολυτεχνείο. Η εικόνα που ειδα μπροστά από την πύλη, με έκανε να αγανακτήσω... Ενα πεζοδρόμιο γεμάτο, με κόκκινα κομμουνιστικά πλακάτ και πανό, πάγκοι, σημαίες και συνθήματα για απελευθερωση αναρχικών και αγώνων που ουτε καν με αγγίζουν..... Ποιανού γιορτή έχει άραγε καταντήσει???? Τίνος τη μνήμη τιμάνε όλοι αυτοί οι αργόσχολοι και ανεπάγγελτοι υπερασπιστές της αναρχίας???? Ποιά οδομαχία θα ζήσει πάλι φέτος το παιδί μου???? Δεν θέλω να είμαι μέρος μίας ανάμνησης που ο καθένας την αντιλαμβάνεται διαφορετικά, που λίγόυς από εμάς αγγίζει η ιστορία. Φέτος πάλι, ένα λουλούδι, στα μουλοχτά.... Δεν είναι εικόνα αυτή και όλες των προηγούμενων χρόνων. Δεν είναι εικόνα που θα ήθελα εγώ τουλάχιστον στη μνήμη μου.... Ποιός άραγε την θέλει?

Επισκέπτης
Barone, άστο ρε συ... περιμένεις απαντήσεις τώρα? :) Άντε να δούμε ποιος θα στις δώσει και ΤΙ θα σου πει για να στηρίξει την απάντησή του!!!

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.600
Πόντοι
12.056
Αλλος ενας εμφυλιος διαδυκτιακος ετοιμαζετε.. :dancing: :dancing: :rockon:

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Πες τα ρε Barone!!!!

Επισκέπτης
Πέρασα σήμερα από το Πολυτεχνείο. Η εικόνα που ειδα μπροστά από την πύλη, με έκανε να αγανακτήσω... Ενα πεζοδρόμιο γεμάτο, με κόκκινα κομμουνιστικά πλακάτ και πανό, πάγκοι, σημαίες και συνθήματα για απελευθερωση αναρχικών και αγώνων που ουτε καν με αγγίζουν..... Ποιανού γιορτή έχει άραγε καταντήσει???? Τίνος τη μνήμη τιμάνε όλοι αυτοί οι αργόσχολοι και ανεπάγγελτοι υπερασπιστές της αναρχίας???? Ποιά οδομαχία θα ζήσει πάλι φέτος το παιδί μου???? Δεν θέλω να είμαι μέρος μίας ανάμνησης που ο καθένας την αντιλαμβάνεται διαφορετικά, που λίγόυς από εμάς αγγίζει η ιστορία. Φέτος πάλι, ένα λουλούδι, στα μουλοχτά.... Δεν είναι εικόνα αυτή και όλες των προηγούμενων χρόνων. Δεν είναι εικόνα που θα ήθελα εγώ τουλάχιστον στη μνήμη μου.... Ποιός άραγε την θέλει?

Ποια ειναι η γνωμη σου δηλαδη?Ο αγωνας του πολυτεχνειου δεν αξιζει να εχει μια επετειο?Περα απο τις οδομαχιες κτλ δεν αξιζει ουτε καν σαν αργια να ειναι καθιερωμενη αυτη η επετειος?

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
έχτε ακούσει για τους αστικούς μύθους - urban legends ?

ενας ελληνικός ειναι και το πολυτεχνειο ....

μια χώρα ενας λαός μια κοινωνία που καταρρέουν ... μια νεολαία που βουλιάζει στα ναρκωτικά αυτη την εικονα παρου΄σιάζει που αντικρύζετε στο πολυτεχνείο ... αυτο το αθηναικο ερειπιο ...
να το χαίρεστε ...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
71.600
Πόντοι
12.056
Αργια ειναι για τους δημοσιους για να πανε στην πορεια και καλα...
Οι του ιδιωτικου κατουρισαν στο πηγαδι.. :piss: :piss:
Ο εορτασμος εχει ευτελιστει πιστευω εγω τωρα...μονο τα καναλια χαιρονται με τις φασαριες και χανετε το νοημα...και στα σχολεια μια απο τα ιδια..ευκαιρια για κοπανα..

Μπορει να ειμαι λαθος αλλα..what the fuck  :birdman:

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
και βέβαια δεν αξίζει .... τιποτα ..... μονο για ανθρωπάκια σαν την πλειοψηφία τους μαλάκες που ζουν σε αυτη τη χωρα .... αλλά την διαφορετικότητα την δημιουργουν οι λιγοι η ελιτ και οχι τα κοπάδια ΠΟΥ ΦΩΝΆΖΟΥΝ ΣΤΟΥς ΔΡΟΜΟΥς ...

Ποια ειναι η γνωμη σου δηλαδη?Ο αγωνας του πολυτεχνειου δεν αξιζει να εχει μια επετειο?Περα απο τις οδομαχιες κτλ δεν αξιζει ουτε καν σαν αργια να ειναι καθιερωμενη αυτη η επετειος?

Επισκέπτης
Αργια ειναι για τους δημοσιους για να πανε στην πορεια και καλα...
Οι του ιδιωτικου κατουρισαν στο πηγαδι.. :piss: :piss:
Ο εορτασμος εχει ευτελιστει πιστευω εγω τωρα...μονο τα καναλια χαιρονται με τις φασαριες και χανετε το νοημα...και στα σχολεια μια απο τα ιδια..ευκαιρια για κοπανα..

Μπορει να ειμαι λαθος αλλα..what the fuck  :birdman:

Αυτο δεν ισχυει μονο για το πολυτεχνειο ελαχιστοι νεοελληνες γενικα γνωριζουν την σημασια των επετειων των ιστορικων γεγονωτων.Ο καθενας κοιταει την βολη του.Αλλα παρολλα αυτα εστω και τυπικα πρεπει να γιορταζετε η 17ν.Μην τα ισοπεδοσουμε ολα δηλαδη.Τι παει να πει για αργοσχολους ειναι αυτα?ελεος δηλαδη

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Το θέμα συγχωνεύτηκε.

Stories