Νέα

17 Νοέμβρη.. Παρά(Ξένη) μέρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LeonAth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οι οποίοι παρέμειναν και δεν έφυγαν "όπως μπόρεσαν".
Δεν σου επιτρέπεται να τους σπιλώνεις.

Eίναι περιττό να ψάχνεις να βρεις " ψυχολογική ντόπα" σε ήρωες, μύθους θρύλους , σημεία και τέρατα. Τα πράγματα, ευτυχώς ή δυστυχώς είναι πολύ πιο πεζά. Και αναφέρομαι σε πολλά, π.χ. επανάσταση 1821 κλπ. Η λογική είναι αυτή στην οποία πρέπει να αποταθείς για βελτίωση και όχι οι συναισθηματικές, ψυχολογικές ντόπες.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Να σου στείλω το πτυχίο μου (το όνομα θα είναι σβυσμένο φυσικά) να δεις που είναι του 1979; (Στα 6 χρόνια τελείωσα. ΑΚΡΙΒΩΣ!) Αν δεν ήταν το 74-79 μεταπολίτευση, πότε ήταν;

Όμως αν στο στείλω και είναι όντως του '79 θα βγεις και θα δηλώσεις πως είσαι φανατικός, εμπαθής και κόπανος!

Α! Θα δεις και τον βαθμό μου! ;) ;)  Μετά (αν θέλεις) μου στέλνεις και το δικό σου...

Δεν σε ξέρω προσωπικά.
Οπότε θα μπορούσε να είναι του οποιουδήποτε το πτυχίο που θα κοτσάρεις (ιδίως με την ευκολία που σκέφτεσαι να το κάνεις).
Αν πάντως εγώ σου δείξω ένα πτυχίο νευροχειρουργικής απο το Χάρβαρντ με ημερομηνία 1964, ή ένα παράσημο σοβιετικού συνταγματάρχη, σημαίνει οτι σου έχω αποδείξει κάτι;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Eίναι περιττό να ψάχνεις να βρεις " ψυχολογική ντόπα" σε ήρωες, μύθους θρύλους , σημεία και τέρατα. Τα πράγματα, ευτυχώς ή δυστυχώς είναι πολύ πιο πεζά. Και αναφέρομαι σε πολλά, π.χ. επανάσταση 1821 κλπ. Η λογική είναι αυτή στην οποία πρέπει να αποταθείς για βελτίωση και όχι οι συναισθηματικές, ψυχολογικές ντόπες.

Καλά.
Ασχολήσου με τον τρόπο που θα παραχωρήσουμε τα νησιά στην Τουρκία, όπως μας έλεγες στο διπλανό νήμα, και άσε το Πολυτεχνείο ήσυχο.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.791
Πόντοι
1.206
"Λίαν καλώς" και άνω;

Έτσι!

Εσύ ρε δεν είσαι μικρότερός μου; Πως διάολο ήσουν στο Πολυτεχνείο (και γαμούσες κι όλας);
Μαθητής Γυμασίου τότε (τωρινού Λυκείου) ρε κωλόπαιδο;
Γι αυτό δεν βρίσκαμε εμείς γκόμενες; :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Καλά.
Ασχολήσου με τον τρόπο που θα παραχωρήσουμε τα νησιά στην Τουρκία, όπως μας έλεγες στο διπλανό νήμα, και άσε το Πολυτεχνείο ήσυχο.

Eγώ ασχολούμε με πρακτικα μέσα για την βελτίωση της ζωής και το βιοτικού επιπέδου. Εσύ ασχολούμενος με το πολυτεχνείο που το παίζεις ειδήμον τι κάνεις? Και τι ήταν δηλαδή το πολυτεχνείο? Απλά προσέφερε δύο κακά. Πρώτον εκεί που πήγαινε να γίνει μια χαλάρωση της χούντας, έφερε τον Ιωαννίδη, δεύτερον έδωσε το πάτημα για μια ολόκληρη φουρνιά λωποδυτών να καταστρέψουν τη χώρα.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Eγώ ασχολούμε με πρακτικα μέσα για την βελτίωση της ζωής και το βιοτικού επιπέδου. Εσύ ασχολούμενος με το πολυτεχνείο που το παίζεις ειδήμον τι κάνεις? Και τι ήταν δηλαδή το πολυτεχνείο? Απλά προσέφερε δύο κακά. Πρώτον εκεί που πήγαινε να γίνει μια χαλάρωση της χούντας, έφερε τον Ιωαννίδη, δεύτερον έδωσε το πάτημα για μια ολόκληρη φουρνιά λωποδυτών να καταστρέψουν τη χώρα.

Οκ.
Εχε την άποψή σου.
Η οποία όμως δεν είναι ντε και καλά βαρύνουσα, επειδή έτσι εσύ νομίζεις.
Όσο για τα "πρακτικά μέσα για τη βελτίωση της ζωής" που λες, φέρε πρώτα πίσω τη σύνταξη της μητέρας μου που υπέστη σημαντικές περικοπές, και άσε τα υπόλοιπα ήσυχα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Οκ.
Εχε την άποψή σου.
Η οποία όμως δεν είναι ντε και καλά βαρύνουσα, επειδή έτσι εσύ νομίζεις.
Όσο για τα "πρακτικά μέσα για τη βελτίωση της ζωής" που λες, φέρε πρώτα πίσω τη σύνταξη της μητέρας μου που υπέστη σημαντικές περικοπές, και άσε τα υπόλοιπα ήσυχα.

Πίστεψέ με ότι μπορεί να περάσει από το χέρι μου το κάνω. Μακάρι μόνος μου να έκανα πολλά περισσότερα για αυτό αλλά δυστυχώς χρειάζεται συσπείρωση.
Φυσικά δεν αφήνω τίποτα ήσυχο. Πάντα θα γίνομαι ενοχλητικός και θα ρωτάω. Σε ρωτώ λοιπόν. Πες μου μια θετική επίπτωση του πολυτεχνείου. περιμένω/ ουμε.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Πίστεψέ με ότι μπορεί να περάσει από το χέρι μου το κάνω. Μακάρι μόνος μου να έκανα πολλά περισσότερα για αυτό αλλά δυστυχώς χρειάζεται συσπείρωση.
Φυσικά δεν αφήνω τίποτα ήσυχο. Πάντα θα γίνομαι ενοχλητικός και θα ρωτάω. Σε ρωτώ λοιπόν. Πες μου μια θετική επίπτωση του πολυτεχνείου. περιμένω/ ουμε.

Καμμία.
Αφού το λες εσύ ο πάνσοφος, παύει η συζήτηση.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ο παπιας δεν απανταει, μονο ρωταει και απο τις απαντησεις σου κρινει το ποιον σου. Κατι σε αριστερο Τσακ Νορις, δηλαδη...

E ντάξει να απαντήσει τι? Αφού και ο ίδιος γνωρίζει πως το πολυτεχνείο όσο και αν προκαλεί συγκίνηση ή οτιδήποτε άλλο, επί της ουσίας δεν έκανε τίποτα. Όχι μόνο αυτό , αλλά επέδρασε και αρνητικότατα στις κατοπινές εξελίξεις. Φυσικά εν αγνοία των τότε συμμετεχόντων . Επομένως πως να απαντήσει σε κάτι το οποίο δεν υφίσταται? Δηλαδή μια θετική πολιτική επίδραση του πολυτεχνείου? Φυσικά αν βρει κάποιο είναι ελεύθερος να το γράψει ο οποιοσδήποτε να το δούμε, δε τρώμε κανέναν.
Αν δε γινόταν το κυπριακό πάντως, ακόμη χούντα θα χαμε. Η χούντα απλά παραιτήθηκε μόνη της.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Σε βλακώδεις ερωτήσεις, όχι.
Λυπάμαι.
Έχεις τόσους γύρω σου που σε θαυμάζουν.
Απευθύνσου εκεί.

Μάλλον σε ερωτήσεις τις οποίες δεν μπορείς να απαντήσεις. Ποτέ μη θεωρείς μια ερώτηση βλακώδη γιατί πρώτον δε ξέρεις ο άλλος που το πάει, δεύτερον μπορεί να θεωρούν οι άλλοι το ίδιο βλακώδεις τις δικιές σου, οπότε μην αξιώνεις και εσύ απάντηση. Ποιο είναι το κριτήριο να θεωρήσεις μια ερώτηση βλακώδη δηλαδή?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom