Νέα

17 Νοέμβρη.. Παρά(Ξένη) μέρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LeonAth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 407
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
δηλαδη εγω που δεν θελω 4.000.000 ξενους στην χωρα μου δεν ειμαι αριστερος?να εχω οσους οντως μπορω να δωσω ενα πιατο φαγητο,μια δουλεια..καλυτερη ζωη αλλα οχι να μαζεψω και το μισο ημισφαιριο στο τριμπουρδελο την ελλαδα!!!

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Αφού λοιπόν ξεκαθαρίσαμε πως ΔΕΝ είμαι ψεύτης και όντως ΗΜΟΥΝ παρών στα γεγονότα, τώρα το επιχείρημα είναι πως δεν θυμάμαι (ή δεν θέλω να θυμάμαι, γιατί έχω αλλάξει πεποιθήσεις) καλά, ΑΛΛΑ αυτοί που ΔΕΝ ήταν παρόντες και ότι άποψη έχουν την απεκόμισαν από την προπαγάνδα όσων ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ την τότε "παρουσία" τους, "ξέρουν" τα γεγονότα καλλίτερα από εμένα!!

Οποία σιγουριά για το αλάθητο της "παράταξης"! Οποίος φανατισμός, αλήθεια!!
Και μη χειρότερα...

Αφού σου αναγνώρισαν ότι είσαι γιατρός, πάλι καλά να λες... :grin:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
 Κι αυτοί που εξαργύρωσαν ρε καραγκιόζη (αποφεύγω να βρίζω αλλά εσύ άρχισες πρώτος!) τα ίδια έκαναν!!
Απλά εγώ έχω το θάρρος και τα λέω, δεν παριστάνω τον ήρωα. (Όταν βλέπω οδό Ηρώων Πολυτεχνείου" λέω "Για εμάς λέει ρε σύ!" και γελάω!)
Άλλο που τώρα είναι υπουργοί και περιφεριάρχες.
Επί τη ευκαιρία εσύ ΗΣΟΥΝ για να έχεις προσωπική άποψη; Είπα να μου απαντήσει κάποιος που να ήταν. Αν ήσουν αγέννητος ή πήγαινες στο νηπιαγωγείο χέστηκα για την άποψή σου...

Υ.Γ. Επειδή τώρα είδα το συμπλώρωμα στο ποστ σου, ΗΜΟΥΝ και χέστηκα διπλά αν δεν με πιστεύεις. Κάποιοι της παράταξής σου που έχουμε ανταλλάξει π.μ. και με ξέρουν, γνωρίζουν πως λέω αλήθεια...
Εγώ γιατρέ μου τα πιστεύω αυτά που λές εδώ. :cheesy:
Για ποιο λόγο εξ άλλου να παραμυθιάζεις.
Όμως πές τώρα οι γκόμενες τότε ήταν τόσο απελευθερωμένες σεξουαλικά όσο οι σημερινές?
Εγινε καμιά συντροφική παρτουζίτσα εκεί μέσα, υπήρχαν γκομενίτσες που το γλύφαν  :pipa1: το μικρόφωνο?
Η ηταν όλες παρθενοανέραστες κομπλεξοεπαναστάτριες που μόνο με πατσαβούρα στα μούτρα τους θα έκανε κάποιος το ψυχικό  :fuck1:, και μήπως οι αρσενικοί εκεί μέσα το παιζαν τσεγκεβάρες  :jerking: μπάς και τους κάτσει τίποτες?
Λέγε λοιπόν να μαθαίνουμε οι νεότεροι! ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
δηλαδη εγω που δεν θελω 4.000.000 ξενους στην χωρα μου δεν ειμαι αριστερος?να εχω οσους οντως μπορω να δωσω ενα πιατο φαγητο,μια δουλεια..καλυτερη ζωη αλλα οχι να μαζεψω και το μισο ημισφαιριο στο τριμπουρδελο την ελλαδα!!!

αρχηγέ, σκέφτεσαι λογικά και τους χαλάς την πιάτσα

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Εγώ μεγάλε τα πιστεύω αυτά που λές. :cheesy:
Για ποιο λόγο εξ άλλου να παραμυθιάζεις.
Όμως πές τώρα οι γκόμενες τότε ήταν τόσο απελευθερωμένες σεξουαλικά όσο οι σημερινές?
Εγινε καμιά συντροφική παρτουζίτσα εκεί μέσα, υπήρχαν γκομενίτσες που το γλύφαν  :pipa1: το μικρόφωνο?
Η ηταν όλες παρθενοανέραστες κομπλεξοεπαναστάτριες που μόνο με πατσαβούρα στα μούτρα τους θα έκανε κάποιος το ψυχικό  :fuck1:, και μήπως οι αρσενικοί εκεί μέσα το παιζαν τσεγκεβάρες  :jerking: μπάς και τους κάτσει τίποτες?

Τραβέλια πάντως δεν είχε.

Άδικα ξερογλύφεσαι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αφού λοιπόν ξεκαθαρίσαμε πως ΔΕΝ είμαι ψεύτης και όντως ΗΜΟΥΝ παρών στα γεγονότα, τώρα το επιχείρημα είναι πως δεν θυμάμαι (ή δεν θέλω να θυμάμαι, γιατί έχω αλλάξει πεποιθήσεις) καλά, ΑΛΛΑ αυτοί που ΔΕΝ ήταν παρόντες και ότι άποψη έχουν την απεκόμισαν από την προπαγάνδα όσων ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ την τότε "παρουσία" τους, "ξέρουν" τα γεγονότα καλλίτερα από εμένα!!

Οποία σιγουριά για το αλάθητο της "παράταξης"! Οποίος φανατισμός, αλήθεια!!
Και μη χειρότερα...

Δεν γνωρίζω αν είσαι όντως γιατρός, το δέχτηκα απλώς ως υπόθεση εργασίας για να συνεχιστεί η όποια συζήτηση.
Απο τα υπόλοιπα που μου έγραψες (και εδώ στο νήμα και σε pm), έχω βάσιμους λόγους να ΜΗΝ σε θεωρώ μορφωμένο άνθρωπο, είτε έχεις πτυχίο είτε όχι.
Με την έννοια οτι "μορφωμένος" (και δη γιατρός) είναι και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, κάτι που όμως δεν με εμποδίζει να τον θεωρώ ως βαθιά αγράμματο επί της ουσίας και ως εκ τούτου να γράφω τα λεγόμενά του στα @@ μου.

Και τέλος, θεωρώ τελείως απίθανο να ήσουνα όντως τότε στο Πολυτεχνείο.
Ακόμα και την περίπτωση του να έφυγες χεσμένος απο το φόβο σου, όπως λες, κάτι που δεν έκαναν οι συντριπτικά περισσότεροι.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.786
Πόντοι
1.206

Αρχηγέ εγώ δεν γάμησα τίποτα στο Πολυτεχνείο μα το Θεό (που δεν πιστεύω!).
Τώρα κάτι κολλητοί μου λέγανε κάτι ιστορίες, αλλά μάλλον παραμύθι ήταν.

Τώρα στα μετέπειτα χρόνια (της μεταπολίτευσης) οι φοιτητικές παρατάξεις της αριστεράς έκαναν την λεγόμενη "μουνική συσπείρωση" και έτσι είχα βρεθεί ένα φεγγάρι στην Πανσπουδαστική (της ΚΝΕ) όπου έσπρωχνα μια βλάχα ΚΝΙτσα συμφοιτήτρια (αλλά από τις αγαμίες που είχα μέχρι τότε, μου φαινόταν μοντέλο!) και μετά στην ΠΑΣΠ (του ΠΑΣΟΚ) όπου έσπρωχνα μιαν άλλη με μεγάλους βύζουλες θυμάμαι. Αυτή ήταν καλλίτερη σε εμφάνιση αλλά πάντα είχα την υποψία πως (για το καλό του κόμματος και της δικής της πολιτικής ανέλιξης φυσικά!) "εξυπηρετούσε" και άλλους (ανώτερους στην ιεραρχία) ενώ τα είχαμε (υποτίθεται).
Τώρα βέβαια που το σκέφτομαι στ' αρχίδια μου! Αφού γαμούσα εγώ ας γαμούσαν και άλλοι, αλλά τότε ήμουν ζηλόφθων! :grin: :grin:  

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Δεν γνωρίζω αν είσαι όντως γιατρός, το δέχτηκα απλώς ως υπόθεση εργασίας για να συνεχιστεί η όποια συζήτηση.
Απο τα υπόλοιπα που μου έγραψες (και εδώ στο νήμα και σε pm), έχω βάσιμους λόγους να ΜΗΝ σε θεωρώ μορφωμένο άνθρωπο, είτε έχεις πτυχίο είτε όχι.
Με την έννοια οτι "μορφωμένος" (και δη γιατρός) είναι και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος, κάτι που όμως δεν με εμποδίζει να τον θεωρώ ως βαθιά αγράμματο επί της ουσίας και ως εκ τούτου να γράφω τα λεγόμενά του στα @@ μου.

Ακόμα και την περίπτωση του να έφυγες χεσμένος απο το φόβο σου, όπως λες, κάτι που δεν έκαναν οι συντριπτικά περισσότεροι.

αυτό το συντριπτικά μου αρέσει :jerking:
ήσουν εκεί για να ξέρεις μια τέτοια λεπτομέρεια; :jerking:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.786
Πόντοι
1.206

Ευτυχώς που τα ξέρεις ΟΛΑ!! (Τα είπαμε, γινόμαστε κουραστικοί επαναλαμβανόμενοι...)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αρχηγέ εγώ δεν γάμησα τίποτα στο Πολυτεχνείο μα το Θεό (που δεν πιστεύω!).
Τώρα κάτι κολλητοί μου λέγανε κάτι ιστορίες, αλλά μάλλον παραμύθι ήταν.

Τώρα στα μετέπειτα χρόνια (της μεταπολίτευσης) οι φοιτητικές παρατάξεις της αριστεράς έκαναν την λεγόμενη "μουνική συσπείρωση" και έτσι είχα βρεθεί ένα φεγγάρι στην Πανσπουδαστική (της ΚΝΕ) όπου έσπρωχνα μια βλάχα ΚΝΙτσα συμφοιτήτρια (αλλά από τις αγαμίες που είχα μέχρι τότε, μου φαινόταν μοντέλο!) και μετά στην ΠΑΣΠ (του ΠΑΣΟΚ) όπου έσπρωχνα μιαν άλλη με μεγάλους βύζουλες θυμάμαι. Αυτή ήταν καλλίτερη σε εμφάνιση αλλά πάντα είχα την υποψία πως (για το καλό του κόμματος και της δικής της πολιτικής ανέλιξης φυσικά!) "εξυπηρετούσε" και άλλους (ανώτερους στην ιεραρχία) ενώ τα είχαμε (υποτίθεται).
Τώρα βέβαια που το σκέφτομαι στ' αρχίδια μου! Αφού γαμούσα εγώ ας γαμούσαν και άλλοι, αλλά τότε ήμουν ζηλόφθων! :grin: :grin:  

Συνεχίζεις να εκτίθεσαι, μιλώντας ΚΑΙ για τη μεταπολίτευση.
Είναι φανερό σε κάποιον που έζησε τα γεγονότα πως ούτε απ 'εξω δεν πέρασες.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.333
Πόντοι
8.645
γιατρέ σε λίγο θα μας πεις ότι ήταν φοιτητικό φεστιβάλ με μπύρες και σουβλάκια σαν τα σημερινά της ΚΝΕ.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ευτυχώς που τα ξέρεις ΟΛΑ!! (Τα είπαμε, γινόμαστε κουραστικοί επαναλαμβανόμενοι...)

Δεν πα να χεις 100 πτυχία, 2000 εφημερίες στην πλάτη και χιλιάδες να σου χρωστάνε την υγεία σου, άμα το γκε πε ου του μπου.κομ δεν σε αναγνωρίζει, δεν είσαι τίποτα...
Και φυσικά η οποιαδήποτε μαρτυρία σου δεν μετρα...Αφού δεν κατέληξες σε συγκεκριμένο συμπέραμα, σημαίνει ότι δεν ήσουν εκεί- διαφορετικές οπτικές γωνίες απαγορεύονται.
Είπαμε...Never dogfight with a zero...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.786
Πόντοι
1.206
Συνεχίζεις να εκτίθεσαι, μιλώντας ΚΑΙ για τη μεταπολίτευση.
Είναι φανερό σε κάποιον που έζησε τα γεγονότα πως ούτε απ 'εξω δεν πέρασες.

Να σου στείλω το πτυχίο μου (το όνομα θα είναι σβυσμένο φυσικά) να δεις που είναι του 1979; (Στα 6 χρόνια τελείωσα. ΑΚΡΙΒΩΣ!) Αν δεν ήταν το 74-79 μεταπολίτευση, πότε ήταν;

Όμως αν στο στείλω και είναι όντως του '79 θα βγεις και θα δηλώσεις πως είσαι φανατικός, εμπαθής και κόπανος!

Α! Θα δεις και τον βαθμό μου! ;) ;)  Μετά (αν θέλεις) μου στέλνεις και το δικό σου...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Δεν πα να χεις 100 πτυχία, 2000 εφημερίες στην πλάτη και χιλιάδες να σου χρωστάνε την υγεία σου, άμα το γκε πε ου του μπου.κομ δεν σε αναγνωρίζει, δεν είσαι τίποτα...
Και φυσικά η οποιαδήποτε μαρτυρία σου δεν μετρα...Αφού δεν κατέληξες σε συγκεκριμένο συμπέραμα, σημαίνει ότι δεν ήσουν εκεί- διαφορετικές οπτικές γωνίες απαγορεύονται.
Είπαμε...Never dogfight with a zero...

Θα συγκινηθώ!
Ώστε χιλιάδες "χρωστάνε" στον gianevan την υγεία τους και εγώ το σκουπίδι τολμάω να πω πως είναι απλώς ένας παπάρας που λέει ψέματα μπας και τσιμπήσει κανένας άλλος παπάρας, καλή ώρα;

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
26
Πόντοι
2.057
Λέγεται πως ο voltέρως, ως ανώτερο στέλεχος εδωσε και πήρε εκει μέσα!
Εξυπηρέτησε και εξυπηρετήθηκε τα μάλλα!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom