Είπα σαν άντρας στη θέση των εφήβων. Με βάση τη λογική σου και τον αντίλογο χωρίς λόγο τότε όταν γαμάς μια ιερόδουλη τι γνώμη θα είχε η μάνα της αν το μάθαινε? Έτσι κουβέντα χωρίς νόημα...
Είπα σαν άντρας στη θέση των εφήβων. Με βάση τη λογική σου και τον αντίλογο χωρίς λόγο τότε όταν γαμάς μια ιερόδουλη τι γνώμη θα είχε η μάνα της αν το μάθαινε? Έτσι κουβέντα χωρίς νόημα...
Εγώ δεν είμαι προοδευτικός. Ούτε θα γαμούσα τη μάνα της φίλης μου. Αν μπορούσα να γαμήσω μια μεγαλύτερη αλλά χωρίς επιπτώσεις. Δεν είμαι τσογλάνι. Ίσως δεν το διατύπωσα σωστά.
^Ποιός πατέρας; Αυτές οι τύπισες τα κάνουν αυτά ακριβώς επειδή γκαστρωθήκαν ως baby boomers και τους άφησε ο μαλάκας(που μάλλον αυτή είναι η περίπτωση της συγκεκριμένης) και έμεινε με το παιδί που τώρα πρέπει να θρέψει και αναγκάζεται να δουλεύει δύο δουλειές κλπ ή η τυπίσσα ήταν πουτάνα και του έφαγε το παιδί με φεμινισμούς και πίπες και στο τέλος χάλασε και την κόρη. Πιο συχνό θέαμα στο Αμέρικα δεν μπορείς πια να δείς.