Επισκέπτης
Σε αυτή την φάση ειδικά δεν θα το έλεγα,άλλος πιάστηκε αδιάβαστος!!!και να το σβησω παλι βλημα εισαι!
Σε αυτή την φάση ειδικά δεν θα το έλεγα,άλλος πιάστηκε αδιάβαστος!!!και να το σβησω παλι βλημα εισαι!
απειρως μικροτερο παραπτωμα απο το οτι ο υπερμαλακας υπερποντικας νομιζει οτι ο Βελουχιωτης ηταν ηρωας!!!!Ο υπερηλιθιος Μεμος νομιζε οτι ο Τσε ηταν Κουβανος...
Κουμμούνια θα κάνετε καμιά επανάσταση
να σας ξεκληρίσουμε;;
Τι κάθεστε ;
Αν προλάβω να ζήσω εμφύλιο,
έχω μεγάλες προσδοκίες.
Θα γίνω τουλάχιστον Σούρλας-Μαγγανάς-Πούλος !!!!!!
Ο υπερηλιθιος Μεμος νομιζε οτι ο Τσε ηταν Κουβανος...
πουστάκι και συ ε;
θέλω να μου μιλήσεις για την εγκυρότητα ποινικού μητρώου σε περίοδο χούντας της ιδεολογικά αντίθετης παράταξης.
Η δημοσίευση από την ναζιστική κυβέρνηση δε χρειάζεται καν σχολιασμό.
πουστάκια μια ζωή.
Υ.Γ.
δεν τίθεται θέμα ποιός θα έπρεπε να επικρατήσει.
τίθεται θέμα ότι κανείς δεν έπρεπε να σφαγιάζει αδελφό για να κάνουν κουμάντο οι γαμιάδες του.
το κατάλαβες ή γουστάρεις και σένα να σε κάνουν κουμάντο γαμιάδες γι αυτό μου έχεις αδυναμία;
πωπω τι μου λες? σοβαρα ε? να ξυσω τα αρχιδια μου τωρα η πιο υστερα?Σε αυτή την φάση ειδικά δεν θα το έλεγα,άλλος πιάστηκε αδιάβαστος!!!
μαριε, τη γυμνασες την κωλοτρυπιδα σου σημερα?Σιγα ρε φιλε! Ο μεμος ειναι γενικα ασχετος, αυτο σε πειραξε?
΄Πάντως αυτό το "άγιος Άρης ο Μπροστάρης" ήταν πολύ πετυχημένο. Λύθηκα στα γέλια...
ΥΓ. Λες ο πάπιας να έχει κρατήσει το κεφάλι για να το μοστράρει για κάρα;
μαριε, τη γυμνασες την κωλοτρυπιδα σου σημερα?
μα το να μιλαει καποιος μαζι σου ειναι απο μονο του αστειο μαριε!ωχχ αρχισες παλι τα <<αστεια>> σου?? Και ειμαι νηφαλιος σημερα γαμω!
Ο υπερηλιθιος Μεμος νομιζε οτι ο Τσε ηταν Κουβανος...
δε θα τον ενοχλουνε τα τακουνια με τοση ορθοστασια?΄
Τον κόβω τύπε σε αριστερά φεστιβάλ να σκάει μύτη με πάγκο και να πουλάει εικονίσματα τσε και άρη, βίους αγίων (μπελογιάννη, λαμπράκη κτλ), τα άπαντα στάλιν, λένιν, μάο και πολ ποτ...
μην κοροιδευετε εναν φτωχο βιοπαλαιστη΄
Τον κόβω τύπε σε αριστερά φεστιβάλ να σκάει μύτη με πάγκο και να πουλάει εικονίσματα τσε και άρη, βίους αγίων (μπελογιάννη, λαμπράκη κτλ), τα άπαντα στάλιν, λένιν, μάο και πολ ποτ...
μπορείς να ειρωνεύεσαι όσο θέλεις, κ. δικηγόρε μας, αλλά αυτό είναι το αντίστοιχο 5+5=10 της Α' δημοτικού...Αίσχος!
θα εισηγηθώ στις ρεπουσοδραγώνες να αντικαταστήσουν τα θρησκευτικά με διαλεκτικό υλισμό όπου τα παιδιά θα μαθαίνουν άκρως σημαντικές πληροφορίες όπως με τί γυάλιζε την καράφλα του ο λένιν, με τί έστρωνε το μουστάκι του ο στάλιν, πιο ήταν το αγαπημένο φαγητό του ζαχαριάδη και τί μουσική ακούει ο κουφοντίνας!
δε θα τον ενοχλουνε τα τακουνια με τοση ορθοστασια?
μην κοροιδευετε εναν φτωχο βιοπαλαιστη
μπορείς να ειρωνεύεσαι όσο θέλεις, κ. δικηγόρε μας, αλλά αυτό είναι το αντίστοιχο 5+5=10 της Α' δημοτικού...
μπορείς να ειρωνεύεσαι όσο θέλεις, κ. δικηγόρε μας, αλλά αυτό είναι το αντίστοιχο 5+5=10 της Α' δημοτικού...
σιγά.....
άμα το έπαιζε ειδήμων της δράσης του τσε ναι, κατά τα άλλα σιγάαααααααααα.........
δε μπορειτε να το χωνεψετε με τιποτε οτι υπαρχουν ανθρωποι που τους εχουν γραμμενους στα @@ τους τους "αγιους" σας ε?μπορείς να ειρωνεύεσαι όσο θέλεις, κ. δικηγόρε μας, αλλά αυτό είναι το αντίστοιχο 5+5=10 της Α' δημοτικού...
Εσύ να κόψεις τους νιγηριανούς για τον επόμενο μήνα άλλως θα σε καταγγείλω για αντεθνική δράση!
Δεν σε τιμα να υπερασπιζεσαι ατομα με IQ σταχτοδοχειου.Αίσχος!
θα εισηγηθώ στις ρεπουσοδραγώνες να αντικαταστήσουν τα θρησκευτικά με διαλεκτικό υλισμό όπου τα παιδιά θα μαθαίνουν άκρως σημαντικές πληροφορίες όπως με τί γυάλιζε την καράφλα του ο λένιν, με τί έστρωνε το μουστάκι του ο στάλιν, πιο ήταν το αγαπημένο φαγητό του ζαχαριάδη και τί μουσική ακούει ο κουφοντίνας!