Επισκέπτης
κουραδομηχανη
Πάλι πείνασες??
κουραδομηχανη
Οι ΠΕΑΝιτες-που δεν ηταν κομμουνιστες οι ανθρωποι-εκτελεσαν(και οχι δολοφονησαν...)εναν ρουφιανο με τον πλεον ανατριχιαστικο τροπο,ξερεις.Η κουβέντα ήταν για την πηγάδα. Κάποιο μέλος ποσταρε φωτογραφία και είπε ότι οι νεκροί είναι "σάπια @@". Σε παρέμβασή σου (χωρίς να συμμερίζεσαι το χαρακτηρισμό) είπες ότι δεν λυπάσαι για τα θύματα και ότι ήταν στην υπηρεσία του εχθρού, δηλαδή στα Τάγματα Ασφαλείας που έδρευαν εκεί.
Λειπει ο φιλελλην Στρατηγος απο το σωου ομως.μηπως η καριολα η ιστορια επαναλαμβανεται και ενας ακομη παπανδρεου σας επιασε μαλακες;;
πριν πεις τν ''ξεκαθαρη'' γνωμη σου για το τι εγινε στο μελιγαλα και εν γενει στην μεσσηνια την περιοδο του εμφυλιου [ γαργαλιανοι και πυλος], καλο θα ηταμν να πας απο περιεργεια και μονο να δεις ποσοι απο τους νεκρους ηταν στα Τ.Α, αν δεις και πεις τα ιδια εισαι αρωστος!!!Οι ΠΕΑΝιτες-που δεν ηταν κομμουνιστες οι ανθρωποι-εκτελεσαν(και οχι δολοφονησαν...)εναν ρουφιανο με τον πλεον ανατριχιαστικο τροπο,ξερεις.
Που-ο ρουφιανος-ειχε ομολογησει,και παραδοθει.
Επειδη εγω λοιπον ΔΕΝ ΕΖΗΣΑ τα γεγονοτα,και επειδη στην Σπαρτη και στην Τριπολη οι ταγματασφαλιτες παραδοθηκαν κανονικα στον ΕΛΑΣ χωρις να σημειωθουν εκτροπα(για να απελευθερωθουν μερικους μηνες αργοτερα...),ΔΕΝ θα καταδικασω οτι εγινε στο Μελιγαλα.
Δεν ειναι δικια μου δουλεια αυτη,και εν πασει περιπτωσει οι ανθρωποι που ηταν εκει(του ΕΛΑΣ δλδ.)ειναι υπευθυνοι για οτι εγινε,καλως η κακως.
Εγω πολυ απλα και καθαρα αναμεσα στην αντιθεση ΕΛΑΣ-ΤΑ παιρνω ΞΕΚΑΘΑΡΗ θεση υπερ του ΕΛΑΣ.Με οτι αυτο συνεπαγεται.
Μου ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ το αν οι ταγματασφαλιτες ηταν Ελληνες,η οτιδηποτε αλλο.
Ανηκαν σε ΕΧΘΡΙΚΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ,συμφωνα με το Συμμαχικο Στρατηγειο.
Παρε και εσυ ξεκαθαρη θεση υπερ του ΕΛΑΣ η των ΤΑ λοιπον.
Η εφοσον σε χαλαει ο ΕΛΑΣ διαλεξε αναμεσα σε ΠΕΑΝ και ρουφιανο.
προσεξε τι ευχεσαι......Λειπει ο φιλελλην Στρατηγος απο το σωου ομως.
Τι να τον κανουμε τον Δομηνικο Στροσκανη,αυτος ειναι πολιτης.
Δεν εχει γουστο ετσι.
Εμεις θεμε τανκ στην Κοραη,και Εγγλεζακια με κοντα παντελονακια.
Για την Κύπρο τα χουμε ξαναπεί.
Μόνοι τους φάγανε το κεφάλι τους.
Ας μην κάνανε μαγκίες στην Τουρκία.
Όταν τα σκατώσανε όμως έτρεξαν για βοήθεια στην μαμά Ελλάδα.
Η βοήθεια που περίμεναν δεν ήρθε ποτέ. (Και καλά να πάθουν γιατί μαγκίες με ξένες πλάτες δεν κάνεις ποτέ) και τώρα ζητάνε και τα ρέστα.
Ε ρε πούτσα και ξύλο που θέλουν από τους Τούρκους ακόμα για να βάλουν μυαλό.
Κρίμα που δεν πήραν και το υπόλοιπο νησί οι Τούρκοι να μας απαλάξουν από τα σκουπίδια.
Για την Σμύρνη άστο καλύτερα.
Να μην πουμε τις δηλώσεις του τότε ΚΚΕ.
Και για να μην ξεχνιόμαστε ο Βενιζέλος άρχισε το θέμα της Σμύρνης.Όχι ο δεξιός βασιλιάς.
ποτε δεν ημουν εθνικι, στα 'ρχιδια μου και οι μεν και οι δε, απλα εσυ δεν μπορεις να δεις πιο περα απο την μυτη σου..
Πως τολμας και μιλας για Γαργαλιανους και Πυλο και δεν ξερεις τι λεει ο πρωτος στιχος?ποτε δεν ημουν εθνικι, στα 'ρχιδια μου και οι μεν και οι δε, απλα εσυ δεν μπορεις να δεις πιο περα απο την μυτη σου..
μηπως η καριολα η ιστορια επαναλαμβανεται και ενας ακομη παπανδρεου σας επιασε μαλακες;;
ειδες τι σου ελεγα;;; αν ησουν και εσυ απο ΄κει θα τολμουσες να εχεις αποψη για το τι ακριβως εγινε .αλλα ειπαμε...Πως τολμας και μιλας για Γαργαλιανους και Πυλο και δεν ξερεις τι λεει ο πρωτος στιχος?
είπαμε....ειδες τι σου ελεγα;;; αν ησουν και εσυ απο ΄κει θα τολμουσες να εχεις αποψη για το τι ακριβως εγινε .αλλα ειπαμε...
εσυ που τον εφαγες για πες μας εντυπωσεις,,,,τρίτη και φαρμακερή.
σκύψε να τον φας λοιπόν αυτό ζητάς τόσα χρόνια.
Εισαι Μεσσηνιος και δεν ξερεις τι λεει ο πρωτος στιχος του τραγουδιου δλδ.?ειδες τι σου ελεγα;;; αν ησουν και εσυ απο ΄κει θα τολμουσες να εχεις αποψη για το τι ακριβως εγινε .αλλα ειπαμε...
Παρε και εσυ ξεκαθαρη θεση υπερ του ΕΛΑΣ η των ΤΑ λοιπον.
Η εφοσον σε χαλαει ο ΕΛΑΣ διαλεξε αναμεσα σε ΠΕΑΝ και ρουφιανο.
Δεν ντρεπεσαι ρε να λες ψεματα?ειδες τι σου ελεγα;;; αν ησουν και εσυ απο ΄κει θα τολμουσες να εχεις αποψη για το τι ακριβως εγινε .αλλα ειπαμε...
δεν εχεις καταλαβει οτι χεστηκα τι λεει ο στιχος αν και μεσσηνιος, εσυ κοιτα να μαθεις ποσοι ηταν χιτες απο αυτους που σκοτωθηκαν στην μεσσηνια και τα ξαναλεμε, μεχρι τοτε ομως μην λες ανοησιες για το τι εγινε εκει... μια και τα ξερεις ολα, στο γεφυρι της βεργας οι 18 που εσφαξαν ηταν χιτες;;Εισαι Μεσσηνιος και δεν ξερεις τι λεει ο πρωτος στιχος του τραγουδιου δλδ.?
Αυτο μου λες?
το ποιος απο τους 2 λεει ψεματα ειναι πανευκολο να φανει....Δεν ντρεπεσαι ρε να λες ψεματα?
Να λες οτι εισαι Μεσσηνιος,και να μου το παιζεις και τιμητης,και να μην ξερεις για τι πραμα μιλαει το τραγουδι?
Οποιο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ εθνικι βρει τι λεει ο πρωτος στιχος μεσα σε 5 λεπτα απο τωρα εχει respect.
Τί θα πει να πάρω θέση; Και εάν πάρω υπέρ του Ε.Λ.Α.Σ δηλαδή θα δικαιολογήσω εκτέλεση αιχμαλώτων; (εκτός και εάν όντως πέθαναν όλοι στις μάχες που έγιναν)
Ωραία και στον ελληνοιταλικό πόλεμο λοιπόν πιάσαμε Ιταλούς αιχμαλώτους. Θα τους εκτελούσαμε; Ή πες κάτι γίνεται με τους απέναντι και πιάνουμε Τούρκους. Εκτελείς αιχμαλώτους;
Και σου το πάω και αλλού. Είμαι πες υπέρ των Σέρβων και κατά Μουσουλμάνων. Τί δηλαδή, θα πω ότι δεν λυπάμαι για τα θύματα της Σρεμπένιτσα το 95;
Και σου το πάω και ακόμη παραπέρα. Είμαι υπέρ των Ελλήνων Επαναστατών. Αυτό θα πει ότι δεν θα ντρέπομαι για τον αφανισμό όλων των κατοικων της Τριπολιτσάς στην Άλωση του 1821; Ναι, πάτησε η ελευθερία ΜΑΣ στο αίμα ΤΟΥΣ. Αυτό όμως δεν με αφήνει παγερά αδιάφορο για το τί έγινε τότε.