φίλε νταρκ οι φωτό παίζουν κανονικά.
Σε αυτό που λες για το κόμμα συμφωνώ απόλυτα.
Θα έχει ο browser μου ενσωματωμένο αυτόματο κόφτη για τα εγλήματα των "κόκκινων" φαίνεται..
φίλε νταρκ οι φωτό παίζουν κανονικά.
Σε αυτό που λες για το κόμμα συμφωνώ απόλυτα.
μπες από άλλον browserΘα έχει ο browser μου ενσωματωμένο αυτόματο κόφτη για τα εγλήματα των "κόκκινων" φαίνεται..
ή μας δουλευειςΘα έχει ο browser μου ενσωματωμένο αυτόματο κόφτη για τα εγλήματα των "κόκκινων" φαίνεται..
μπες από άλλον browser
τα εγκλήματα των κομμουνιστών και των γερμανών ήταν και τα δύο αποτρόπαια σε βάρος της Ελλάδας.
οι Εβραιοι παντου πηγαν με τον κομουνισμο γιατι ηταν υπο διωξη.και με τον κομουνισμο ειδαν μια καποια ελπιδα να νομιμοποιηθουνε.οσο για το αν ειναι μισελληνες.εγω οσες γκομενες εχω μιλαμε και καθαρα Εβραιες 100%!(σε μια ελεγα για πλακα οταν μου ελεγε οτι το Σαμπατ (σαββατο)δεν κανει να τη αφου απαγορευεται οι Εβραιοι να κανουν τιποτα!.της ελεγα οτι δεν θα κανει τιποτα θα της τον βαλω και θα κουνιεμαι εγω οι Εβραιοι δεν θα ελεγα οτι μας μισουνε.μαλιστα αν βαλεις το ραδιοφωνο του Ισραηλ ολο Ελληνικα τραγουδια παιζει.και για τους Τουρκους δεν θα ελεγα οτι μας μισουνε μαλιστα στο εξωτερικο ειναι πολυ φιλικοι και κανουν πολυ παρεα με τους Ελληνες.αυτα πιστευω τα εχει σκεφτει η εκκλησια της Ελλαδα σε συνδισμο με τα Τζαμια της Τουρκιας.το προβλημα με αυτους ειναι οτι ειναι αλλοθρησκοι.οι Σερβοι που ειναι Ορθωδοξοι ειναι συμαχοι μας χωρις να εχουμε καμια σχεση!......Δηλαδη το υπολυπο ειναι σωστο?
Και πράγματι, μισέλληνες εβραίοι της Θεσσαλονίκης, υπό τον Αβραάμ Μπεναρόγια ίδρυσαν το ΚΚΕ. Οι πρώτοι βουλευταί του ΚΚΕ ήσαν εβραίοι (Κοέν, Βεντούρα, Σουλάμ)
Η ημερομηνια που γραφει αναφερεται στην πρωτη προταση!!!
Εν καιρω πολεμου η εκτελεση δεν ειναι εγκλημα....σε αντιθεση με τον βασανισμο ομοεθνωνΔοκίμασα Firefox, In.Explorer, Opera ... σου λέω είναι δάκτυλος..!
Αναμένω να μας παραθέσει ο rallye-mple και τα εγκλήματα των γερμανών-συνεργατών μπας και τα δω αυτή τη φορά..
Εν καιρω πολεμου η εκτελεση δεν ειναι εγκλημα....σε αντιθεση με τον βασανισμο ομοεθνων
το ΚΚΕ τον αποκύρηξε γιατί δεν του ηταν πλέον χρήσιμος.Το ερώτημα ειναι γιατι το κκε τον αποκύρηξε και μετα τον αποκεφάλισε?
γιατι ? εχει κανει το 'κου κου ε' και κατι αλλο εκτος αυτης της λογικης ? υπαρχει πιο χαφιεδιλίδικη και πιο φασιστικη παραταξη στο ελλαντα ????Το ερώτημα ειναι γιατι το κκε τον αποκύρηξε και μετα τον αποκεφάλισε?
ο Αρης Βελουχιωτης ηταν ενας πραγματικος ηρωας.
εκανε οτι του υπαγορευσε η συνειδηση του,
μια συνειδηση που ειχε διαμορφωσει πολεμωντας σαν ανταρτης τους φασιστες σε καθε μετωπο,
οχι σε καποιο γραφειο.
για αυτο και ειναι πανω απο καθε κομμα.κανεις δεν μπορει να τον αγγιξει. ;)
οπως επραξε εκεινος,ετσι πρεπει να πραττουμε ολοι μας.
να ειμαστε ειλικρινεις με τον εαυτο μας και να πολεμουμε μεχρι το τελος την αδικια
και την καταπιεση ανεξαρτητως συμμαχιων ,ανιδιοτελως.
πρεπει ομως να εχει τα κοτσια καποιος.
οι περισσοτεροι,δεν τα εχουν και απλα ασκουν κριτικη η γραφουν μαλακιες. ;)
Επιτελους καποιος ειπε και για το Μελιγαλα...