ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
τον απαξιωσες πληρως τυπε :-
δε νομιζω. πληρες θα ηταν με
τον απαξιωσες πληρως τυπε :-
υγρη απαξιωση τυπεδε νομιζω. πληρες θα ηταν με
Που το ξέρεις ρε αρχίδα αν ο παππούς μου έκανε λίρες?
Δεκαράκι τσακιστό δεν πήρε για τον αγώνα του με τον Άρη.
Τον αδερφό του παππού μου τον καθάρισαν οι Γερμανοί λίγο έξω από τη Θήβα σε μπλόκο, επειδή έκρυβε Αγγλους στο αμπέλι του. Ο παππούς μου παρα τρίχα γλύτωσε το απόσπασμα. Εφτά μέρες τον ψάχνανε οι Γερμανοί στα βουνά της Γκιώνας για να τον σκοτωσουν.
Αντε μαλακηδες όλοι....
Φτου ρε! Ταγματασφαλίτες είσασταν και θα μείνετε πάντα.
Οπως το λες τύπε.
Φαντασου τωρα δηλαδη να παει στα χωρια της Λαμιας, που ενα σωρο κοσμος μεγαλωσε ορφανος εξαιτιας αυτου του αιμοσταγους τέρατος, και να μιλαει για "παλικαρι απο τα λιγα".
Θα του βγαλουν τ' αντερα και θα του τα δωσουν να τα φαει.
οταν δε γραφεις για χρηματιστηριο λες τις μαλακιες πολυβολο.
Το ίδιο μου λένε και αυτοί που ασχολούνται με τα χρηματιστηριακά.
Πως λέω μαλακίες. Όταν κοιτάω όμως πως δεν έχουν δεκαράκι στο παντελόνι, είμαι σίγουρος πως οδεύω σωστά.
το πιο μισητο στον καπιταλισμο κρατος το κουμουνιστικο βιετναμ που πολεμησε 20 χρονια τους αμερικανους μεχρι που τους ξεφτιλησε, τωρα κανει μπισνες με καζινα, χρηματιστηρια και πολυεθνικες.
Εδω στο ελλαδισταν θυμομαστε τους βελουχιωτιδες και ανεχομαστε τις παπαρηγες να μας λενε τις τους χωρις αντιλογο
Βοηθεια μας
Oυ, πολύ ξεκαθαρα.Το ίδιο μου λένε και αυτοί που ασχολούνται με τα χρηματιστηριακά.
Πως λέω μαλακίες. Όταν κοιτάω όμως πως δεν έχουν δεκαράκι στο παντελόνι, είμαι σίγουρος πως οδεύω σωστά.
όσον αφορά τον πόλεμο και την κατοχή, η σκέψη μου είναι απλή όσο κι αν την θεωρείς μαλακία:
Ξεκάθαρα πράγματα:
Το ΚΚΕ βγηκε στο βουνό, όταν οι δεξιοί σηκώθηκαν κι έφυγαν και πηγαν στο Κάιρο να παραστησουν τους αγωνιστές, αφήνοντας εδώ όλα τα αρχίδια που γίνανε ταγματασφαλίτες και κυνηγούσαν τους έλληνες πατριώτες που αγωνίστηκαν για την ελευθερία.
Αυτό είναι κάτι που τιμά το κομμουνιστικό κόμμα και παρόλο που είμαι άκρας αντίθετης ιδεολογίας οφείλω να τους το αναγνωρίσω.
Από κει και έπειτα, ο Άρης ήταν μεγάλη μορφή και μόλις είδε πως το ΚΚΕ δεν εξυπηρετούσε πλέον τα συμφέροντα της χώρας, δεν δίστασε να διαχωρίσει τη θέση του και να τσακωθεί.
Ο Ζαχαριάδης τον πούλησε στεγνά με τη συμφωνία της Βάρκιζας.
Αυτή είναι η άποψή μου, και λέγε όσο θες πως λέω μαλακίες.
Στα αρχίδια μου.
άμα είχα κι εγώ λίρες απ'τον παππού μου θα έκανα τον μάγκα ;)
Τις λίρες τις αγόρασα μόνος μου. Μ ε δική μου εργασία και κόπο.
Ο παππούς μου άφησε στην μάνα μου μόνο ένα κτηματάκι που το είχε από τον δικό του πατέρα.
Προσέχετε με τις μαλακίες που γράφετε. Δεν είναι αστεία αυτά.
Κλάψτε...φαντάσου να μην είχε κοροϊδευτεί ο κοσμάκης για να πλακωθεί μεταξύ των, να μην είχε καπελωθεί από Αγγλοαμερικάνους, να μην είχε παιχτεί η μασκαράτα της Βάρκιζας και να μην έπεφταν και ναπάλμ τι θα γινόταν στη Λαμία σήμερα.
Ου, μας επεισες.
Και φαντάσου πως ψηφίζω και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ....
Oυ, πολύ ξεκαθαρα.
Τι πάει να πει "οι δεξιοι πηγαν στο Κάιρο"?
Όλος ο πολιτικος κοσμος εφυγε για το Κάιρο. Πας μη κομμουνιστης δεξιος για εσενα?
Και φυσικα το ΚΚΕ βγηκε στο βουνο, με μόνο στοχο την αναληψη της εξουσίας απο το ίδιο μετά την αποχώρηση των Γερμανων.
Και φυσικα ΔΕΝ αφησαν πισω τους...ταγματασφαλιτες οι...δεξιοι που εφυγαν για το Κάιρο. Τα ταγματα ασφαλειας φτιαχθηκαν τουλαχιστον 2 χρονια μετα, σαν απαντηση και άμυνα στην επεκτεινόμενη ανα την Ελλαδα κομμουνιστική θηριωδία. Φυσικα βεβαια ορισμενοι εκ των ταγματασφαλιτων δεν ηταν παρα συνεργατες των ναζί, αλλά αυτό φυσικα δεν ίσχυε για ολους. Οι περισσοτεροι ενταχθηκαν εκει για να γλυτωσουν επειδή δεν ηθελαν να συνταχθούν με τους κομμουνιστες.
Και πότε ακριβως ο Άρης ειδε οτι το ΚΚΕ δεν εξυπηρετούσε τα συμφεροντα της χωρας και διαχωρισε τη θεση του? Ποιο ηταν το κρισιμο? Αοριστίες.
Και εισαι "ακρας αντιθετης ιδεολογιας" απο τους κομμουνιστες, οπως λες.
Φαντασου να ησουν και κομμουνιστης δηλαδη.
Γιατι μερικοι ντρεπεστε να πειτε οτι ειστε αριστεροι?
Ου, μας επεισες.
Τι προσπαθεις δηλαδη να μας πεις? οτι εισαι βλαμμενος? Οτι ψηφιζεις Χρυση Αυγη και θαυμαζεις τον Αρη Βελουχιωτη, οτι το ΚΚΕ ηταν λεβεντες που πολεμησαν τα αρχιδια τους δεξιους, οτι ψηφιζεις τους νεοναζι ενω σκοτωσαν οι ναζι τον θειο σου και κυνηγουσαν τον παππου σου.
Αντε γεια ρε φιλε. Ελεος με το τρολαρισμα.
Oυ, πολύ ξεκαθαρα.
Τι πάει να πει "οι δεξιοι πηγαν στο Κάιρο"?
Όλος ο πολιτικος κοσμος εφυγε για το Κάιρο. Πας μη κομμουνιστης δεξιος για εσενα?
Και φυσικα το ΚΚΕ βγηκε στο βουνο, με μόνο στοχο την αναληψη της εξουσίας απο το ίδιο μετά την αποχώρηση των Γερμανων.
Και φυσικα ΔΕΝ αφησαν πισω τους...ταγματασφαλιτες οι...δεξιοι που εφυγαν για το Κάιρο. Τα ταγματα ασφαλειας φτιαχθηκαν τουλαχιστον 2 χρονια μετα, σαν απαντηση και άμυνα στην επεκτεινόμενη ανα την Ελλαδα κομμουνιστική θηριωδία. Φυσικα βεβαια ορισμενοι εκ των ταγματασφαλιτων δεν ηταν παρα συνεργατες των ναζί, αλλά αυτό φυσικα δεν ίσχυε για ολους. Οι περισσοτεροι ενταχθηκαν εκει για να γλυτωσουν επειδή δεν ηθελαν να συνταχθούν με τους κομμουνιστες.
Και πότε ακριβως ο Άρης ειδε οτι το ΚΚΕ δεν εξυπηρετούσε τα συμφεροντα της χωρας και διαχωρισε τη θεση του? Ποιο ηταν το κρισιμο? Αοριστίες.
Και εισαι "ακρας αντιθετης ιδεολογιας" απο τους κομμουνιστες, οπως λες.
Φαντασου να ησουν και κομμουνιστης δηλαδη.
Γιατι μερικοι ντρεπεστε να πειτε οτι ειστε αριστεροι?
Ου, μας επεισες.
Τι προσπαθεις δηλαδη να μας πεις? οτι εισαι βλαμμενος? Οτι ψηφιζεις Χρυση Αυγη και θαυμαζεις τον Αρη Βελουχιωτη, οτι το ΚΚΕ ηταν λεβεντες που πολεμησαν τα αρχιδια τους δεξιους, οτι ψηφιζεις τους νεοναζι ενω σκοτωσαν οι ναζι τον θειο σου και κυνηγουσαν τον παππου σου.
Αντε γεια ρε φιλε. Ελεος με το τρολαρισμα.
Ετσι ακριβως ειναιΌταν κάποιος είναι παλικάρι, τον αναγνωρίζεις σε όποιον πολιτικό χώρο κι αν βρισκεται..
Δεν ψηφίζω νεοναζί. Ψηφίζω εθνικιστικό κόμμα.