Νέα

15 ευρώ για ..6 λεπτά !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Πατερ Τζον,για τις μανες των αλλων δε μιλαμε ετσι...ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ δημοσια,γιατι τη μανα μου εγω την εχω εικονισμα...οπως και καθε ατομο εδω μεσα που σεβεται τον εαυτο του...Αλοιως θα σου στειλω πμ να βρεθουμε κι απο κοντα,να μου πεις για τη μαμα μου....
αυτος με το νικ του γαμαει μανουλες ..δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα να σου ζητησω συγνωμη και στην ζητω δημοσια ! εχεις και εσυ τις σωστες σου αποψεις ! ολοι οι γαμηκουλες εδω μεσα μαζεμενοι .....καποιοι γαμανε και μανουλες ... εγω δεν γαμαω μανουλες ουτε και παιδακια.
Αλλα δεν καταλαβαινω γιατι εσυ ο εχων φιλοσοφημενη αποψη τσιμπας ! Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΟΙΔΥΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Το προβλημα σου τωρα εσενα ειναι το Νικ η ψαχνεται η κωλοτριπιδα σου για τιποτα αλλο?

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
τα λες ωραια ετσι μπραβο ! εχεις αποψη !

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ειμαι η φωνη της συνειδησης σου....
γραφε ελληνικαααα....
εεελλλληηηνννιιιιικκκκκαααααααααααααααααα
jekolate re malakes na kanoume koubenta omorfh edw.. as ton kathena na leei oti thelei, sto poutso sou panw ekatse straba? ma gamwto dhaldh!

loipon, to basiko einai oti exoume nomo prosforas zhthshs,
den eimaste edw na erxete o topikos arxwn kai na kaiei thn atheh poutana pou sou zalizei to kauli me thn malakia kai tn jynila ths, tha prepe omws an ein merikes poly spasarxidiarikes na trwne pou kai pou ena xeraki apo to ntabatzh tous.. etsi gia na menei h poiothta paroxhs twn yphresiwn psila anejarthta apo thn zhthsh..
de jerw an symfwnei kaneis..

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
χαχαχαχαχαχαχαχα

Νομιζω οτι ο τιτλος πρεπει να αλλαξει σε 20 ευρώ για ..6 λεπτά !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom