Νέα

15 ευρώ για ..6 λεπτά !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Χαθηκε να τοποθετηθει πιο κοσμια οπως κανεις εσυ φιλε Elvis?Εγω τετοιους χιμπατζηδες ετσι τους αντιμετωπιζω...οσο για τα ελληνικα μου,ειναι μια χαρα του μπαμπουινου θελουν φτιαξιμο...και μαθηματα κοσμιας εκφρασης...
τεσπα,πιστευω πως το καλυτερο ειναι να ηρεμησουμε ολοι κ να τελειωσει εδω η ιστορια γιατι ετσι κ αλλιως δεν οδηγουμαστε πουθενα.
το παληκαρι παντως που εγραψε την κριτικη ειναι για φαπες παντως κ εχει δικιο ο γαμαωμανουλες.
γιατι δεν μπορει να σου φταινε ολα κ εσυ να πηγαινεις να γαμησεις.ημαρτον που λεει κ ο φαφουτης.
αυτα τα λιγα απο μενα κ ελπιζω να δημοσιευονται καλυτερες ενημερωσεις κ οχι του τυπου:γραφω αρνητικα για να υπερασπιστω την μαλακια μου!

Επισκέπτης
μα ο γαμαωμανουλες δε νομιζω να ειχε προθεση να πλακωθει με κανενα.ο φρεντι τα πηρε λαθος κ αρχισε την ιστορια.
ετσι κ αλλιως δεν ειναι απαραιτητος ο σχολιασμος καθε θεματος.πρωτα διαβαζουμε καλα,μελετουμε τις παραμετρους αν ειναι συνθετο το θεμα κ μετα γραφουμε.
μα γι αυτο λεω στο φρεντι να ηρεμησει,δε νομιζω να ειχε κανεις προθεση να βριζει εδω μεσα.γι αυτο λεω συνεχεια ειρηνη υμιν.ουτε ο γκαντι πια

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Χαθηκε να τοποθετηθει πιο κοσμια οπως κανεις εσυ φιλε Elvis?
Δε μπορω ρε φρεντυ,οταν καποιος ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ αυτα που γραφω,η οταν τα διαβαζει ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙ οπως εσυ
δεν εχω υπομονη και θελω να σπασω πλακα μαζι του..
ΒΤW τι στον πουτσο ρε γλυψερμαν?ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ??

Εγω τετοιους χιμπατζηδες ετσι τους αντιμετωπιζω...
Ναι βλακα,τους ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! :2funny: :2funny: :2funny:

οσο για τα ελληνικα μου,ειναι μια χαρα του μπαμπουινου θελουν φτιαξιμο...και μαθηματα κοσμιας εκφρασης...
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ,ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ!

ALEXIS4U

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μηπως να αλλαξει ονομα το Thread και να γινει βριστε οσο μπορειτε περισσοτερο?
Αυτα κολλανε σε παιδακια 15 χρονων και οχι νομιζω στο site αυτο.
Εδω μεσα ειμαστε να λεμε την γνωμη μας γι ακαποια θεματα και το βασικοτερο για να περναμε καλα.

Επισκέπτης
Μηπως να αλλαξει ονομα το Thread και να γινει βριστε οσο μπορειτε περισσοτερο?
Αυτα κολλανε σε παιδακια 15 χρονων και οχι νομιζω στο site αυτο.
Εδω μεσα ειμαστε να λεμε την γνωμη μας γι ακαποια θεματα και το βασικοτερο για να περναμε καλα.
αυτο λεμε τοση ωρα.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Δε μπορω ρε φρεντυ,οταν καποιος ΔΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ αυτα που γραφω,η οταν τα διαβαζει ΔΕ ΤΑ ΚΑΤΑΝΟΕΙ οπως εσυ
δεν εχω υπομονη και θελω να σπασω πλακα μαζι του..
Διαβασα την κριτικη του παιδιου...κι εχω να πω  το εξης:Μπορει να θαβει την ιεροδουλη γιατι δεν καλογαμησε,μπορει ομως αλλιως να εκτιμησε αρχικα την κατασταση και αλλιως μετα...ποσες φορες μας εχει τυχει να γουσταρουμε μια πουτανα στο σαλονι και μετα οταν μπει στο δωματιο να της βρουμε ενα σωρο ψεγαδια?Και μαλιστα τετοια που να κρουουν τον κωδωνα κινδυνου για θεματα υγειας?Εισαι απολυτος και το κυριοτερο βριζεις ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ...και ΓΕΝΙΚΑ χωρις διευκρινησεις...και τα σκαγια πηραν κι εμενα που θεωρησα πως ειναι καλο να ανταλλαξουμε αποψεις για θεματα υγειας...και ανοιξα σχετικο θρεντ
ΒΤW τι στον πουτσο ρε γλυψερμαν?ΟΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ??
Μεχρι αποδειξεως του εναντιου,ναι...
Ναι βλακα,τους ΖΗΤΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Eσυ ειδικα,αν δεν κατσεις καλα να στεκεσαι ΣΟΥΖΑ οχι απλα προσοχη στον FREDDIE KRUEGER!!!Ακους ρε?
ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ,ΧΑΝΩ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΜΟΥ!
Εμεις καναμε τα παντα να σε απαλλαξουμε απο τη βλακεια σου..εσυ δε θες να απαλλαγεις.... :jerking: :birdman:   Και να σε προλαβω πριν αρχισεις να με βριζεις,εμενα και οποιοδηποτε συναγωνιστη ερχεται κοντρα στα πιστευω σου:Απο δω και στο εξης θα παρακολουθω τις αντιδρασεις σου για να σπαω πλακα και θα τηρω σιγη ιχθυος...αρκετα ασχοληθηκα με τη παρτη σου...Συμπληρωματικη απαντηση προς συναγωνιστες:Δε παιζει απολυτο ρολο η καθαριοτητα για τη μεταδοση θανατηφορων ασθενιων οπω ςτο AIDS,ηπατιτιδα B και C και αλλα νοσηματα...ο φιλος που εγραψε κριτικη ειπε οτι ζητουσε κωλο...και γι αυτο το τιμημα παραβλεψε ισως την καθαριοτητα του χωρου....απλα στο τελος τα πραγματα αποδειχθηκαν ΠΟΛΥ χειροτερα...Κι εγω παω Μεταξι για να γαμησω σε καποιο βρομερο μπουρδελο μια φοβερη μουναρα,ξεροντας οτι ειναι βρωμικα...αλλα αν δω κατι περα απο τη βρωμα του χωρου που μπορει να θεσει σε κινδυνο καποιο συναγωνιστη θα το αναφερω στην κριτικη μου....Τελος λαβετε υποψη σοβαρα πως ΑΚΟΜΗ και σε ενα ΦΑΙΝΟΜΕΝΙΚΑ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ μερος ελοχευει ο κινδυνος θανατηφορας ασθενειας και ειναι ισως μεγαλυτερος απο τα βρωμομερη του Μεταξι...Αρα μη βιαζομαστε να κρινουμε λεγοντας πως'ηξερε που πηγαινε να γαμησει' και αλλα παρομοια...

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
και τα σκαγια πηραν κι εμενα
Παλι ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ!
Πεταχτηκες σα κωλοτριπιδα βλακα και νομιζες οτι μιλανε για σενα!
ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ!

Εμεις καναμε τα παντα να σε απαλλαξουμε απο τη βλακεια σου
Ποιοι ΕΜΕΙΣ βρε ΒΛΑΚΑ?
Παλι εξονοματος αλλων μελων μιλας?
Ακομα δεν εχεις καταλαβει τι εγραψαν αλλα μελη στο τοπικ?
"ΟΣΟ ΜΙΛΑΣ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ!"

Και να σε προλαβω πριν αρχισεις να με βριζεις,εμενα και οποιοδηποτε συναγωνιστη ερχεται κοντρα στα πιστευω σου:

Βριζω συγκεκριμενα ατομα και οχι οιονδηποτε αντιλεγει.
Βριζω τους βλακες και τους ηλιθιους σαν εσενα που ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΟΥΝ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ
γιατι εχουν το μυαλο τους ΣΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ.

Απο δω και στο εξης θα παρακολουθω τις αντιδρασεις σου για να σπαω πλακα και θα τηρω σιγη ιχθυος.

Ειπαμε ρε,πλακα ΣΠΑΩ ΕΓΩ με σενα,διαβασε λιγο πισω και θα το καταλαβεις γιατι ΤΟΧΩ ηδη γραψει..
Αν θες εξτρα παρακολουθηση καμμενε διαβασε τα προηγουμενα τοπικ που εχω απαντησει και εχω
μιλησει σε παρομοιους καθυστερημενους και βλακες.
Ασε λοιπον τη σιγη ιχθυος
και

[size=29pt]ΚΕΕP TSIMPING!!![/size]

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
φιλε φρεντι,οσο μιλας τοσο εκτιθεσαι.μαλλον εχεις πληρη αγνοια των ελληνικων κ αυτα που διαβαζεις δεν τα καταλαβαινεις.
το παληκαρι δεν κατηγορησε ΠΟΤΕ αυτους που θιγουν μπουρδελα/πουτανες με αρρωστιες ή βρωμικα ΑΛΛΑ αυτους που γαμανε σε βρωμικα μπουρδελα κ αρρωστες πουτανες κ μετα κριτικαρουν αυτο που πηδηξαν.
Το παραδειγμα του εαυτου του το εβαλε για να καταλαβετε καποιοι οτι του συνεβη κ αυτου μαλακια αλλα δεν εφερε τη συντελεια του κοσμου,προφανως παρεξηγησες χωρις λογο αλλα τεσπα.

Μαγκες διαβαζετε καλυτερα τι γραφει καποιος κ μετα να σχολιαζετε αλλιως καλυτερα γυριστε 1η-2η δημοτικου κ ξαναπαρτε το απ'την αρχη μπας κ καταλαβαινετε τι γραφει καποιος κ τι εννοει μεσα απ'τα γραπτα κ οχι να διαβαζετε κ να λετε αυτα που θελετε εσεις να πειτε ασχετα αν κολλανε ή οχι με το θεμα.
Φιλε Elvis φαινεσαι νοημων ανθρωπος,αλλα με βαση αυτα που λες λιγο...στενομυαλος!Τι διαφορα εχει να κρινω μια πουτανα ΠΡΙΝ η ΑΦΟΥ τη γαμισω?Ισα ισα που αν το κανω ΑΦΟΥ την πατησω εχω και μια ΚΑΛΥΤΕΡΗ αποψη!!Διαβασα οπως ειπα και παραπανω την κριτικη του συναγωνιστη ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΑΞΙΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ που ανοιξε το θρεντ....καλα εκανε,ηξερε που θα κατεθετε,ηξερε τι ζητουσε και στο τελος βγηκαν ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΚΥΡΙΩΣ απο θεμα υγειας...Εμενα τωρα αν με ενδιαφερει να δω αν εβγαζε το αχτι του 'στραβογαμηματος'του θα περασω απο εκει να κρινω και ο ιδιος...αν με καιει ΤΟΣΟ η αληθεια...και δε θα διαβαζω τις μαλακιες καποιου ψυχασθενη...Δηλαδη τι θες να πεις πως επειδη ο ανεγκεφαλος δεν εφερε τη συντελεια(που για αυτον ηρθε αν κρινεις απο τον τροπο που γραφει)δεν πρεπει ουτε και οι υπολοιποι?...Και τελος τι μας λες να γυρισουμε στην πρωτη δημοτικου?Για να καταλαβουμε αυτα που γραφει ενας αναγκεφαλος?Πλακα μου κανεις!ΕΣΥ εκτειθεσαι τωρα...Κατ αρχην και μονο που μιλαει ετσι το καραφλο τομαρι μου δινει το δικαιωμα να του πω μια καλημερα με ενα 'αντε γαμισου'(χωρις ν σχολιασω αυτα που λεει,απλα να τον καλημερισω)και να ΘΕΩΡΟΥΜΑΙ ΚΙ ΕΥΓΕΝΗΣ.... :grin:

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Φιλε Elvis φαινεσαι νοημων ανθρωπος
Ρε βλακα,ΤΑ nicknames ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ!
Σταματα να γλυφεις και να μιλας εξονοματος αλλων μελων γλυφοσαλιαγκα! :2funny: :2funny:
Εισαι τοσο ασχετος που νομιζεις οτι μιλας και σε ... καραφλο τομαρι..ΒΛΑΚΑ! :helpplea:

Αληθεια..
[size=10pt]Γιατι σταματησες το tsimping? :2funny: :2funny: :2funny:[/size]

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ρε βλακα,ΤΑ nicknames ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ!
Σταματα να γλυφεις και να μιλας εξονοματος αλλων μελων γλυφοσαλιαγκα! :2funny: :2funny:
Εισαι τοσο ασχετος που νομιζεις οτι μιλας και σε ... καραφλο τομαρι..ΒΛΑΚΑ! :helpplea:

Αληθεια..
[size=10pt]Γιατι σταματησες το tsimping? :2funny: :2funny: :2funny:[/size]
Δεν γλυφω κανεναν καταρχην...το ξερω οτι τα nick ΔΕΝ ειναι φιλοι μου ΑΘΛΙΕ ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΕ...αλλα πισω απο τα nick ειναι αληθινα ατομα που συμπαθω η ΔΕΝ συμπαθω αναλογα με τα γραφομενα τους...ξαναδιαβασε το ποστ μου για την ανωμνυμια πισω απο τα nick...σιγουρα αυτο που βλεπεις απεχει απο την πραγματικοτητα,αλλα ΜΙΑ ιδεα παιρνεις,λιγοτερο η περισσοτερο αληθινη...πισω απο την καλυψη και την ανωνυμια του αβαταρ και του νικ...το ιδιο συμβαινει και στην πραγματικη ζωη...η εξωτερικη εικονα καποιου μπορει να ειναι μονο η βιτρινα του,αλλα πισω απο εκει μπορεις να καταλαβεις(σαφως πολυ περισσοτερα απ οτι απο ενα νικ και ενα αβαταρ)πραγματα...Τωρα για το καραφλο δεν ξερω ΤΟΜΑΡΙ εισαι παντως μια φορα!!!Και ΚΟΠΜΠΛΕΞΙΚΟΣ....γιατι εσυ σκιαζεσαι τοσαο που καποιος εστω και για να βγαλει το αχτι του εγραψε ο,τι εγραψε στην κριτικη για το γαμησι του?Τι σε ορισανε βρε παπαρα,πισογλεντη,αρχιδογλυφτρα?(Ειδες ολο ευγενεια ειμαι :2funny:)Για κριτη η για διαιτητη? ...Τωρα οσο για το... tsimping που λες και ξαναλες μωρη μαιμου,ολη νυχτα τσιμπαω,αλλα αρχιδι δεν πιανω...σε μουνοτρυπα επεσα μου φαινεται...ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ αρχιδι...ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΤΕΘΗΚΑ και που ΕΣΠΑΣΑ ΤΗ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΜΟΥ για να σου απαντησω μαλακα...θεωρησε το αυτο ως κοπλιμεντο....λοιπον αει...καλημερα!!!! :birdman:

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
ολη νυχτα τσιμπαω,αλλα αρχιδι δεν πιανω
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Συνεχισε ... θα το πιασεις!
:dancing:

ΑΡΚΕΤΑ ΕΚΤΕΘΗΚΑ και που ΕΣΠΑΣΑ ΤΗ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ ΜΟΥ

Κοιτα φρεντυ,αν σε
προσεβαλα με αυτα που εγραψα σου ζητω συγγνωμη.
Αλλα μη το χαλας τωρα..
Συνεχισε να γραφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ!
Συνεχισε να δειχνεις ποσο λιψος εισαι στο μυαλο ΒΛΑΚΑ!
Μπηκες στο τοπικ νομιζοντας οτι μιλανε για ΣΕΝΑ ΒΛΑΚΑ!
Λες οτι δε θες να ασχολεισαι με ΑΝΑΓΚΕΦΑΛΟΥΣ  :2funny: :2funny:
αλλα το κωλαρακι σου γουσταρει το δουλεμα ..
Μη το χαλας ΦΡΕΝΤΥ..
Συνεχισε να ΤΣΙΜΠΑΣ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ..
Συνεχισε να γραφεις ΜΑΛΑΚΙΕΣ..  :birdman:

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Κοιτα φρεντυ,αν σε
προσεβαλα με αυτα που εγραψα σου ζητω συγγνωμη.
Θιχτηκα γιατι κατεκρινες κατι που κι εγω θα εκανα προσωπικα,αλλωστε ανοιξα και θρεντ γι αυτο  Ριξε μια ματια!...οσο για τη συγνωμη,δεκτη αν και παραβαινεις την αρχη σου οτι απευθυνεσαι σε nick name!(ισως να με ειρωνευεσαι κιολας,αλλα εγω τη δεχομαι παρολα αυτα)...

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
οκ τι οκ.....συνεχισε να τον γαμας .....γαμα και την μανουλα του....του τα λες καιγαμω....εχεις δικιο παντου! μη δεχεσαι το οτι δεχεται τη συγνωμη σου! τσιμπαει.
Πατερ Τζον,για τις μανες των αλλων δε μιλαμε ετσι...ΖΗΤΑ ΣΥΓΝΩΜΗ δημοσια,γιατι τη μανα μου εγω την εχω εικονισμα...οπως και καθε ατομο εδω μεσα που σεβεται τον εαυτο του...Αλοιως θα σου στειλω πμ να βρεθουμε κι απο κοντα,να μου πεις για τη μαμα μου....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Θα πρότεινα να χαλαρώσετε λίγο και να σταματήσετε τις αντιπαραθέσεις που έχετε αρχίσει μέρες τώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom