Νέα

15 ευρώ για ..6 λεπτά !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamaomanoules
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 65
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Kαι εμεις εχουμε γαμησει με 15 ευρω αλλα τοσο θεμα δεν το καναμε.
Ας προσεχες πριν μπεις.
Καλο ειναι να ενημερωνουμε για να αποφυγουμε τις κακοτοπιες.
Και η φραση''Εδω ειναι Ιντερνετ''ειναι ατοπη.
Πηγες στο Μεταξι,γαμησες,δε σου αρεσε για Χ,Ψ λογους μη μας τα κανεις τσουρεκια.
Ρε γιατι βγηκες απο το κλουβι?
Μεσα παλι..

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Ρε γιατι βγηκες απο το κλουβι?
Μεσα παλι..
Για ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΩ κατι παιδακια ασχετα σαν εσενα που οταν γαμανε μπαζα,μπουρουχες και γραφουν σε αυτο το σαιτ νομιζουν οτι κατι κανουν.
Μαλλον κλαις 15 ευρω και συμπασχουμε μαζι σου

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Για ολους τους παπαρες που δεν καταλαβαινουν τι ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ..
Το τοπικ αναφερεται στα τυπακια που γραφουν μαλακιες για αρρωστιες και
οχι στο στραβογαμημα που τυγχανει στον καθενα..

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
PSOLARA οο ποσο μετρας εσυ το χρημα φαινεται στο αβαταρ σου..
Μιλα για την παρτη σου και οχι εξονοματος ΑΛΛΩΝ μελων!
"Get back in your cage biatc!"

Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Like
2
Πόντοι
16
οποιον τον ενοχλουν οι ενημερωσεις για επικυνδυνες πουτανες μπορει να τις παρει σπιτι
του και να τις θεραπευσει!!!υπαρχουν και καποιοι που θελουν πληροφοριες για το αν καποιες
ειναι υποπτες για ασθενειες!!!!τωρα αν καποιοι χασουν και κανα ποσοστο αυτο ειναι δικο τους
προβλημα!

Επισκέπτης
πολυ βρισιμο επεσε απ οτι βλεπω ενω δεν υπαρχει λογος.ο καθενας εχει την ευθυνη των πραξεων του,τι καθεστε και σχολιαζετε ποιος στραβογαμησε και ποιος γραφει οτι του κατεβει.η ουσια ειναι οτι οντως δεν μπορεις να ξερεις τι αφροδισιο κουβαλαει η καθε κοπελα που παιρνει 50 βρωμιαρηδες την ημερα αλλα αφου ειναι επιλογη μας να πηγαινουμε σε αυτες ε καλυτερα να μη σχολιαζουμε το τι λεει ο καθενας για τους λογους του.στο κατω κατω αν βρωμαει μη μπαινεις,αν δεις κατι υποπτο σηκω και πηγαινε αλλου,το ξεκατινιασμα μερικων εδω δεν εχει λογο υπαρξης

Επισκέπτης
απλως ειναι γελοιο σε σαιτ που σκοπο εχει την ενημερωση για μπουρδελα κτλ αλλα και στη γενικοτερη ανταλλαγη αποψεων σε τετοια θεματα κυριως να γινονται προσωπικες επιθεσεις σε ατομα που δεν ξερει σχεδον κανεις ποια ειναι και που το πιθανοτερο ειναι να μη συναντηθουν και ποτε !αλλο η ανταλλαγη αποψεων κι αλλο το βρισιμο

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
απλως ειναι γελοιο σε σαιτ που σκοπο εχει την ενημερωση για μπουρδελα κτλ αλλα και στη γενικοτερη ανταλλαγη αποψεων σε τετοια θεματα κυριως να γινονται προσωπικες επιθεσεις σε ατομα που δεν ξερει σχεδον κανεις ποια ειναι και που το πιθανοτερο ειναι να μη συναντηθουν και ποτε !αλλο η ανταλλαγη αποψεων κι αλλο το βρισιμο
Ντραμ φιλε μου!!!!!!!!!!Πολυ χαιρομαι που ξανασυναντιομαστε!!!!!! :)  Κοιτα,ξερεις καλα ΠΟΙΟΣ ειναι αυτος που ξεκινησε το βρισιμο!!!Και ποιος δεν εχει οριο στο ξεκατινιασμα! :booty: 

Επισκέπτης
Ντραμ φιλε μου!!!!!!!!!!Πολυ χαιρομαι που ξανασυναντιομαστε!!!!!! :)  Κοιτα,ξερεις καλα ΠΟΙΟΣ ειναι αυτος που ξεκινησε το βρισιμο!!!Και ποιος δεν εχει οριο στο ξεκατινιασμα! :booty: 
ελα ρε φρεντι που χαθηκες,ναι ρε συ αλλα ηρεμια ειπαμε,ο καθενας κανει οτι θελει για δικους του λογους τι σε νοιαζει εσενα τωρα τι λεει ο οποιοσδηποτε.εξαλλου η ποιοτητα στο μεταξουργειο ειναι γνωστη,μαλακιες θα λεμε τωρα???!!! ηρεμια πανω απ ολα,αλλου πρεπει να τσατιζομαστε.οχι στο φορουμ.

Επισκέπτης
οσοι την πεσατε στον γαμαωμανουλες εχετε καταλαβει για ποιον μαλακα μιλαει ή οχι ? προφανως και οχι γιατι αν ειχατε διαβασει την κριτικη θα απορουσατε οπως φανταζομαι κ ο γαμαωμανουλες για το τι μαλακιες γραφει το παληκαρι.
ειναι στην πρωτη σελιδα ακομη η κριτικη αλλα επειδη μαλλον δεν βλεπετε καλα ορισμενοι:

ριξτε μια 2η ματια οσοι την διαβασατε κ μια ματια οσοι δεν διαβασατε για να καταλαβετε.
εκτος κ αν την βρισκετε να ριχνετε μπινελικια ο ενας στον αλλο.

sorry για την παρεμβαση κ να ξερετε οτι δεν παιρνω το μερος κανενος απλα στην συγκεκριμενη περιπτωση το 1ο ποστ του γαμαωμανουλες με βρισκει απολυτα συμφωνο!!!

OP
OP
G

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Επιτελους!
Βy the way,freddie εισαι και συ μεσα τελικα..
Το συμβουλιο ΔΕΧΤΗΚΕ την αιτηση να συμπεριληφθεις.. :2funny: :2funny:
Κeep TSIMPING θα το πιασεις..

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
ελα ρε φρεντι που χαθηκες,ναι ρε συ αλλα ηρεμια ειπαμε,ο καθενας κανει οτι θελει για δικους του λογους τι σε νοιαζει εσενα τωρα τι λεει ο οποιοσδηποτε.εξαλλου η ποιοτητα στο μεταξουργειο ειναι γνωστη,μαλακιες θα λεμε τωρα???!!! ηρεμια πανω απ ολα,αλλου πρεπει να τσατιζομαστε.οχι στο φορουμ.
Κανεις δεν περιοριζει την ελευθερια του λογου αρκει να τηρουνται καποιοι στοιχειωδεις κανονες ευγενειας και αλληλοσεβασμου!Καθημερινα βλεπουμε κοντρες και διαφωνιες,στις οποιες εχω συμμετασχει κι εγω,αλλα υπαρχει αλληλοσεβασμος και οχι ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ με ανευ προηγουμενου ΒΡΙΣΙΔΙΑ...Εκτος αυτου,το θεμα της υγειας ειναι ΜΕΙΖΩΝ και οφειλουμε να το θιγουμε!Ο Gamao θιγει με ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ ενα θεμα που μποει να συμβαινει,αλλα ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ δεν ειναι ο κανονας...δηλ ζητα να παψουμε να θιγουμε τα θεματα υγειας των ιεροδουλων,γιατι υπαρχει περιπτωση να  βγαζουμε το αχτι του στραβογαμηματος μας?Η γιατι επρεπε να ειχαμε μαντικες ικανοτητες και να δουμε εκ των προτερων οτι η πουτανα που διαλεξαμε ηταν αρρωστη?...Και να ακομη εχει ενα ΑΠΕΙΡΟΕλαχιστο νοημα το κανει μεσα απο την παραθεση μιας αρνητικης του εμπειριας στο Μετξαξι...ειναι σα να λεει 'κι εγω εφαγα φολα,αλλα δε μιλησα' εχοντας 100% βεβαιο οτι ολοι εμεις που μιλησαμε για θεματα υγειας και καθαριοτητας το καναμε γιατι φαγαμε τη φολα...Μηπως τελικα αυτος ειναι κυριως ο ΔΙΚΟΣ του τροπος σκεψης?Οπως ο πουστης που βγαινει και λεει 'εγω δεν ειμαι πουστης'?

Επισκέπτης
ενταξει ο τυπος που πηγε εκει ειναι μαλακας γιατι αντι να φυγει εμεινε και απολαυσε τη μποχα ,ε τι να κανουμε δικο του θεμα.ειναι λογος αυτος να πλακωνοσαστε?? ειρηνη υμιν...

Επισκέπτης
φιλε φρεντι,οσο μιλας τοσο εκτιθεσαι.μαλλον εχεις πληρη αγνοια των ελληνικων κ αυτα που διαβαζεις δεν τα καταλαβαινεις.
το παληκαρι δεν κατηγορησε ΠΟΤΕ αυτους που θιγουν μπουρδελα/πουτανες με αρρωστιες ή βρωμικα ΑΛΛΑ αυτους που γαμανε σε βρωμικα μπουρδελα κ αρρωστες πουτανες κ μετα κριτικαρουν αυτο που πηδηξαν.
Το παραδειγμα του εαυτου του το εβαλε για να καταλαβετε καποιοι οτι του συνεβη κ αυτου μαλακια αλλα δεν εφερε τη συντελεια του κοσμου,προφανως παρεξηγησες χωρις λογο αλλα τεσπα.

Μαγκες διαβαζετε καλυτερα τι γραφει καποιος κ μετα να σχολιαζετε αλλιως καλυτερα γυριστε 1η-2η δημοτικου κ ξαναπαρτε το απ'την αρχη μπας κ καταλαβαινετε τι γραφει καποιος κ τι εννοει μεσα απ'τα γραπτα κ οχι να διαβαζετε κ να λετε αυτα που θελετε εσεις να πειτε ασχετα αν κολλανε ή οχι με το θεμα.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ε-Λ-Ε-Ο-Σ!
Δεν εχει ορια τελικα..
Ρε διαταταυρωση μπαμπουινου και χιμπατζη,ρε διασταυρωση διχως φαναρια,τι προβλημα εχεις ρε?Εσυ που κατακρινεις το ποστινγκ στο νετ εχεις πιο πολλα ποστ απ μολους μας ρε!Κι εγω ΔΕ θεωρω εικονικες τις γνωριμιες μου με τα ατομα εδω!Αν θεωρεις καλυψη το nick name και το ανωνυμο ποστινγκ θα σου πω ενα μονο:Για μερικους ειναι καλυψη για να λενε ψεμματα και να κρυβουν τους αληθινους τους εαυτους,για αλλους η ανωνυμια προσφερει την ανεση να ειναι ειλικρινεις χωρις επιπτωσεις!!Βγαλε ακρη τωρα...Ακομα και στη πραγματικη ζωη πολλα πραγματα ΔΕΝ ειναι οπως δειχνουν να το ξερεις αυτο...

Επισκέπτης
ενταξει ο τυπος που πηγε εκει ειναι μαλακας γιατι αντι να φυγει εμεινε και απολαυσε τη μποχα ,ε τι να κανουμε δικο του θεμα.ειναι λογος αυτος να πλακωνοσαστε?? ειρηνη υμιν...
μα ο γαμαωμανουλες δε νομιζω να ειχε προθεση να πλακωθει με κανενα.ο φρεντι τα πηρε λαθος κ αρχισε την ιστορια.
ετσι κ αλλιως δεν ειναι απαραιτητος ο σχολιασμος καθε θεματος.πρωτα διαβαζουμε καλα,μελετουμε τις παραμετρους αν ειναι συνθετο το θεμα κ μετα γραφουμε.

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
φιλε φρεντι,οσο μιλας τοσο εκτιθεσαι.μαλλον εχεις πληρη αγνοια των ελληνικων κ αυτα που διαβαζεις δεν τα καταλαβαινεις.
το παληκαρι δεν κατηγορησε ΠΟΤΕ αυτους που θιγουν μπουρδελα/πουτανες με αρρωστιες ή βρωμικα ΑΛΛΑ αυτους που γαμανε σε βρωμικα μπουρδελα κ αρρωστες πουτανες κ μετα κριτικαρουν αυτο που πηδηξαν.
Το παραδειγμα του εαυτου του το εβαλε για να καταλαβετε καποιοι οτι του συνεβη κ αυτου μαλακια αλλα δεν εφερε τη συντελεια του κοσμου,προφανως παρεξηγησες χωρις λογο αλλα τεσπα.

Μαγκες διαβαζετε καλυτερα τι γραφει καποιος κ μετα να σχολιαζετε αλλιως καλυτερα γυριστε 1η-2η δημοτικου κ ξαναπαρτε το απ'την αρχη μπας κ μαθαιτε να καταλαβαινετε τι γραφει καποιος κ τι εννοει μεσα απ'τα γραπτα κ οχι να διαβαζετε κ να λετε αυτα που θελετε εσεις να πειτε ασχετα αν κολλανε ή οχι με το θεμα.
Χαθηκε να τοποθετηθει πιο κοσμια οπως κανεις εσυ φιλε Elvis?Εγω τετοιους χιμπατζηδες ετσι τους αντιμετωπιζω...οσο για τα ελληνικα μου,ειναι μια χαρα του μπαμπουινου θελουν φτιαξιμο...και μαθηματα κοσμιας εκφρασης...

Επισκέπτης
Κανεις δεν περιοριζει την ελευθερια του λογου αρκει να τηρουνται καποιοι στοιχειωδεις κανονες ευγενειας και αλληλοσεβασμου!Καθημερινα βλεπουμε κοντρες και διαφωνιες,στις οποιες εχω συμμετασχει κι εγω,αλλα υπαρχει αλληλοσεβασμος και οχι ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ με ανευ προηγουμενου ΒΡΙΣΙΔΙΑ...Εκτος αυτου,το θεμα της υγειας ειναι ΜΕΙΖΩΝ και οφειλουμε να το θιγουμε!Ο Gamao θιγει με ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ ενα θεμα που μποει να συμβαινει,αλλα ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ δεν ειναι ο κανονας...δηλ ζητα να παψουμε να θιγουμε τα θεματα υγειας των ιεροδουλων,γιατι υπαρχει περιπτωση να  βγαζουμε το αχτι του στραβογαμηματος μας?Η γιατι επρεπε να ειχαμε μαντικες ικανοτητες και να δουμε εκ των προτερων οτι η πουτανα που διαλεξαμε ηταν αρρωστη?...Και να ακομη εχει ενα ΑΠΕΙΡΟΕλαχιστο νοημα το κανει μεσα απο την παραθεση μιας αρνητικης του εμπειριας στο Μετξαξι...ειναι σα να λεει 'κι εγω εφαγα φολα,αλλα δε μιλησα' εχοντας 100% βεβαιο οτι ολοι εμεις που μιλησαμε για θεματα υγειας και καθαριοτητας το καναμε γιατι φαγαμε τη φολα...Μηπως τελικα αυτος ειναι κυριως ο ΔΙΚΟΣ του τροπος σκεψης?Οπως ο πουστης που βγαινει και λεει 'εγω δεν ειμαι πουστης'?
πολλη αναλυση επεσε ομως,χαλαρωσε.τα θεματα υγειας που λες ειναι το σημαντικοτερο χωρις αμφιβολια αλλα ειναι πολυ ευκολο να καταλαβεις την ποιοτητα ενος σπιτιου.κατρουλιο,ιδρωτιλα,μουνιλα και ολα αυτα τα ωραια ειναι ενδειξη ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΔΩ και ολοι το καταλαβαινουν.η σχεδον ολοι.απο κει και περα ειναι θεμα του καθενος τι θα κανει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom