Κανεις δεν περιοριζει την ελευθερια του λογου αρκει να τηρουνται καποιοι στοιχειωδεις κανονες ευγενειας και αλληλοσεβασμου!Καθημερινα βλεπουμε κοντρες και διαφωνιες,στις οποιες εχω συμμετασχει κι εγω,αλλα υπαρχει αλληλοσεβασμος και οχι ΤΕΤΟΙΑ ΞΕΦΤΥΛΑ με ανευ προηγουμενου ΒΡΙΣΙΔΙΑ...Εκτος αυτου,το θεμα της υγειας ειναι ΜΕΙΖΩΝ και οφειλουμε να το θιγουμε!Ο Gamao θιγει με ΑΠΟΛΥΤΟΤΗΤΑ ενα θεμα που μποει να συμβαινει,αλλα ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ δεν ειναι ο κανονας...δηλ ζητα να παψουμε να θιγουμε τα θεματα υγειας των ιεροδουλων,γιατι υπαρχει περιπτωση να βγαζουμε το αχτι του στραβογαμηματος μας?Η γιατι επρεπε να ειχαμε μαντικες ικανοτητες και να δουμε εκ των προτερων οτι η πουτανα που διαλεξαμε ηταν αρρωστη?...Και να ακομη εχει ενα ΑΠΕΙΡΟΕλαχιστο νοημα το κανει μεσα απο την παραθεση μιας αρνητικης του εμπειριας στο Μετξαξι...ειναι σα να λεει 'κι εγω εφαγα φολα,αλλα δε μιλησα' εχοντας 100% βεβαιο οτι ολοι εμεις που μιλησαμε για θεματα υγειας και καθαριοτητας το καναμε γιατι φαγαμε τη φολα...Μηπως τελικα αυτος ειναι κυριως ο ΔΙΚΟΣ του τροπος σκεψης?Οπως ο πουστης που βγαινει και λεει 'εγω δεν ειμαι πουστης'?