Νέα

14χρονη κοπέλα έπεσε στις γραμμές του τρένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα telos1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

merandom

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
128
Πόντοι
1
Καποιοι τυπε το εχουν εξισωσει με κακοποιηση-βιασμο... ισα και ομοια δλδ ο παραπανω με εναν πακιστανο βιαστη πχ.

Αν την είχε βιάσει ένας Πακιστανός θα έτρωγε ένα ωραιότατο PTSD και θα τελείωνε το θέμα. Δεν θα ενοιωθε ότι προδόθηκε η αγάπη της και έχασε το κόσμο όλο τόσο ώστε να αυτοκτονήσει. 

Η αναίτια, εξωτερική βία τρομάζει και πληγώνει το σώμα. Αυτό που έκανε ο τύπος διαλύει τη ψυχή, είναι φτιαγμένο ώστε να ριξει όλες τις άμυνες. 

Όποτε όχι δεν είναι το ίδιο. Είναι χειρότερο.

merandom

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
128
Πόντοι
1
Από πού προκύπτει η αιτιώδης σχέση μεταξύ αυτοκτονίας και "κακοποίησης"? Γιατί μια πιτσιρίκα στα 14 της δεν μπορεί απλά να είναι απελπισμένη από έρωτα?

Προκύπτει από το ότι ο λόγος για τον οποίο αυτοκτόνησε ήταν σύμφωνα με τα λεγόμενα της το ότι τους χωριζουν. Η επίδραση που έχει ένας ενήλικος ανθρώπος σε ένα παιδί είναι τεράστια και ασύμμετρη. Αν μη τι άλλο ο παιδικός εγγεφαλος είναι κατασκευαστικά προδιατεθημενος να εμπιστεύεται τυφλά και άκριτα τις γονεϊκές φιγούρες. Αυτό είναι θέμα επιβίωσης. 

Στην εφηβια το παιδί βρίσκεται σε μια ενδιάμεση φάση στην οποία η μισή βιοψυχολογια του είναι παιδική και η άλλη μισή προσπαθεί να ενηλικιωθεί και να ανεξαρτητοποιηθεί. Εξού και η ζημιά που μπορεί ένας μαλακας να κάνει τότε είναι πολύ μεγάλη

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.777
Πόντοι
6.030
Ποτε δεν καταλαβα τι βρισκουν σε μικρα κοριτσακια;;; Οταν υπαρχουν τα ζουμερα μιλφονια, ετοιμα να σκυλογαμηθουν και να υπαρξει μια αμοιβαια κορυφωση της καυλας.
Μπορει να συγκριθει το τσιμπουκι που θα κανει το μιλφονι που θα τα παρει ολα στο στομα , με τις πιπουλες που μας εκαναν οι συμμαθητριες μας στο λυκειο;;;
Καταδικαστεοι και ανωμαλοι οι  παιδαιρες.

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Παιδια κακα τα ψεματα.. Η λεξη ωριμος  συμβολιζει οτι καποιος ή καποια εχει την ωριμοτητα να αποφυγει μερικα πραγματα,που ειναι απαγορευμενα και φερνουν τις συνεπειες του νομου.Σιγουρα στους περισσοτερους απο εμας εδω μεσα την εχουν πεσει κατα καιρους πιτσιρικες ανηλικες, αλλα καναμε πως δεν ακουσαμε, και τις προσπερασαμε.. Για να μην υποστουμε τις συνεπειες εαν συνεβαιναν..Τωρα ο τυπος που το επαιξε καουμπόη θα υποστει τις συνεπειες.. Και ειναι βαρια η φουστα του τσολια.. :sunglasses:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Αλεξ, μιας και είσαι εδώ - το όριο συναίνεσης για σεξουλαικη πράξη στην Ελλάδα είναι 16; Δηλαδή αν ένας οποιοσδήποτε ενήλικος (από 18 μέχρι 65) πάει με 16χρονη δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα σωστά;

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Φταινε και οι γονεις της παιδες, φερουν μεγαλη ευθυνη. Δεν μπορει να το ξεραν ολοι μεχρι και η αστυνομια και αυτοι να μην ειχαν παρει μυρουδια τοσο καιρο ... Ξαφνου να το μαθενουν και να πεφτουν απο τα συνεφα και να τρεχει ο πατριος να κανει σαματα ...θυμαμαι σε τετοιες ηλικιες απαξ και ελεγες στους φιλουσ συμαθητες κατι περιεργο καποιο αλλο παιδακι θα το ελεγε στην μαμα και στον μπαμπα και σε χρονο μηδεν το μαθαιναν και οι δικοι σου γονεις. Μου φενεται περιεργο που δεν ειχαν κανει κατι νωριτερα. Εδω μεχρι και  καταγγελια στο χαμογελο του παιδιου ειχε γινει ... Η αστυνομια γνωριζε λεει ... Περιοικοι τους εβλεπαν καθημερινα μαζι μεχρι και να την πηγαινει βολτες με το αμαξι ... Ειναι δυνατον να εχει μπλεξει το παιδι σου τοσο ασχημα και να μην εχεισ καταλαβει τιποτα ? Ενω η κοινωνια γνωριζει...

Κατι μου βρωμαει μαγκες ...  

Ο πατριος ποσο καιρο την μεγαλωνει ? Μηπως ο αληθινος πατερας αντιδρουσε πιο εξυπνα και σωστα ? Μηπως ο πατριος παρακινηθηκε απο την μανα σε στιγμη απελπισιας για το τι θα πει ο κοσμος ? λογο οτι το ειχαν παραμελησει το παιδι και ειχε παρει λαθος δρομο και τωρα που μαθευτηκε επρεπε να αντιδρασουν ?

Αναφερα και σε προηγουμενο ποστ οτι φταιει και ο ψιλικατζης αλλα πλεον μετα απο καλη σκεψη πιστευω οτι φταινε και οι γονεις σε μεγαλο βαθμο.

Οι κινδυνοι ειναι εκει εξω και θα ειναι εκει για παντα οπως κολοπαρεες, ναρκωτικα ,παλιανθρωποι , παιδεραστες , βιαστες, σατανιστες και καθε λογης κατακαθι. Το θεμα ειναι οι γονεις να προλαμβανουν τετοιες κατασταστεις με την σωστη ανατροφη και χειραγωγηση του παιδιου με σωστες αξιες και ιδανικα. Αν τυχον παρεκλινει το παιδι σου να το προλαβεις σε αρχικο σταδιο ετσι ωστε να μπορεις να διορθωσεις οποια ζημια εχει γινει...

Αν πχ η μανα τα ειχε ολα γραμενα στην μουνα της και κοιταγε πωσ θα στειλει εξω την μικρη για να εχει ελευθερο πεδιο στο σπιτι και να κανει γουτσου γουτσου τοτε μαγκες υπαρχουν πολλα κατηγορω και για του γονεις.

Το μονο που δεν φταει ειναι το κοριτσακι σε τετοιες ηλικιες οταν τα πραγματα δεν πανε καλα τα εκλαμβανεις διαφορετικα τα μεγαλοποιεις σε τεραστιο βαθμο. Νομιζεις οτι δεν υπαρχει λυση...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Κανείς δεν σκέφτεται τα πιθανά ψυχολογικά αδιέξοδα, την απελπισία, την μοναξιά του μερακλή ... το ότι ο ένας για τον άλλον θα μπορούσαν να αποτελούν κάποιου είδους στήριγμα και καταφύγιο ... win-win που λένε και οι γιάνκιδες ... στο μυαλό μας το κέρδος του ενός πρέπει να είναι υποχρεωτικά ζημιά του άλλου ... το απρόβλεπτο δεν υπάρχει ... για το έγκλημα φταίει πάντα και μόνον ο φονιάς ... ένας πολύ βολικός εικονικός δυαδικός ξεκάθαρος κόσμος ... μη εφαπτόμενος με τις απείρων αποχρώσεων πραγματικότητα της ανθρώπινης ψυχής όμως ...
Θα συμφωνήσω στο ότι στην πορεία μπορεί να εξελίχθηκε και έτσι. Ότι θα μπορούσε να είναι μια αμφίδρομη σχέση έρωτα.
Αλλά όχι από την αρχή. Δεν ξεκινάς μια σχέση με ένα παιδί σε τόσο ευαίσθητη ηλικία. Άρα λάθος του που το ξεκίνησε.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.434
Πόντοι
4.926
Ποτε δεν καταλαβα τι βρισκουν σε μικρα κοριτσακια;;; Οταν υπαρχουν τα ζουμερα μιλφονια, ετοιμα να σκυλογαμηθουν και να υπαρξει μια αμοιβαια κορυφωση της καυλας.
Μπορει να συγκριθει το τσιμπουκι που θα κανει το μιλφονι που θα τα παρει ολα στο στομα , με τις πιπουλες που μας εκαναν οι συμμαθητριες μας στο λυκειο;;;
Καταδικαστεοι και ανωμαλοι οι  παιδαιρες.
Φίλε, οι παιδεραστές είναι άρρωστοι. Ακόμη και εάν είναι κλεισμένοι για χρόνια στη φυλακή και τους βασανίζουν κάθε μέρα, μόλις βγουν έξω πάλι το ίδιο θα κάνουν, καθώς δεν σωφρονίζονται. Εάν τους ρωτήσεις γιατί το κάνουν αυτό, στα παιδιά, θα σου απαντήσουν ότι δεν τους κάνουν κάτι κακό και ότι τα αγαπάνε. Η μόνη λύση είναι ο χημικός ευνουχισμός. Ήθελαν να τον εφαρμόσουν και στην Ελλάδα, αλλά δεν το έκαναν γιατί δεν τους άφησαν οι οργανώσεις για τα ανθρώπινα δικαιώματα.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.434
Πόντοι
4.926
Όσον αφορά το συμβάν με την 14χρονη, η γνώμη μου είναι ότι η αλήθεια βρίσκεται στη μέση. Όλα ξεκινούν μέσα από την οικογένεια. Η μικρή φαίνεται να μεγάλωσε χωρίς πατέρα και ζούσε κάτω από την σκιά ενός αυστηρού πατριού. Ψυχολογικά ήταν ευάλωτη και αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκε ο 43χρονος, στο πρόσωπο του οποίου η μικρή βρήκε την πατρική φιγούρα, η οποία έλειπε από το σπίτι και την ζωή της. Για εμένα, ο λάθος χειρισμός, από πλευράς πατριού και αστυνομίας, έσπρωξε την μικρή στην αυτοκτονία. Η κοπέλα βρέθηκε μάρτυρας της βίαιης συμπεριφοράς, στην οποία έπεσε ο 43χρονος, θεώρησε τον εαυτό της ένοχο και προχώρησε προς το απονενοημένο διάβημα.

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
ας τοποθετηθω και εγω στο θεμα
(για αρχη θα πω οτι δεν θεωρω σωστο για κανενα λογο ατομο ενηλικο να εχει σεξουαλικη σχεση με ανηλικο και μην πει κανεις τραχανας αν η κοπελα ειναι 17 κα ι11 μηνων και το αγορι 18 και 1 ημερων;καταλαβαινουμε ολοι τι λεω)

συμφωνα με αυτα που εχω ζησει μου την εχουν πεσει κοριτσακια 15-16 (οταν δουλευα σε κεντρο)
και μιλαμε για αγριο πεσιμο
πιτσιρικα να μου λεει οτι ψαχνει να βρει τροπο να την κανει απο το σπιτι της γιατι την καταπιεζουν
αλλη να μου λεει οτι ειχε να παει σπιτι της απο το πρωι που εφυγε για να παει στο σχολειο και θα πηγαινε σπιτι της το μεσημερι της επομενης μερας μετα το σχολειο

πιτσιρικα που οταν την εστειλα να πιει το γαλα της για να μεγαλωσει λιγο ακομη η απαντηση της ηταν "το πινω απο το μπουκαλι"

και πολλες ακομη περιπτωσεις
με λιγα λογια αν μια τετοια πιτσιρικα βρεθει στον δρομο κανενος τραχανα που βλεπει μουνι μονο σε βαφτιση τοτε θα εχουμε αναλογα θεματα

με αυτα δεν θελω για κανενα λογο να αθωωσω ουτε στο ελαχιστο τον 40αρη που τα εμπλεξε με την μικρη
προφανως ο τραχανας αυτος ειδε ενα ευκολο θυμα, μια χειραγωγισιμη κοπελα, για να μπορεσει να νιωσει αντρας

ενα ατομο σε αυτη την ηλικια που αρχιζει να ανακαλυπτει το σεξ θα πρεπει να το κανει με ατομα της ιδιας ηλικιας

την ευθυνη την εχει μονο ο 40χρονος

Συγχαρητήρια :hi:

sta4tanakia

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2016
Like
81
Πόντοι
16
Η επίδραση που έχει ένας ενήλικος ανθρώπος σε ένα παιδί είναι τεράστια και ασύμμετρη. Αν μη τι άλλο ο παιδικός εγγεφαλος είναι κατασκευαστικά προδιατεθημενος να εμπιστεύεται τυφλά και άκριτα τις γονεϊκές φιγούρες. Αυτό είναι θέμα επιβίωσης. 

Στην εφηβια το παιδί βρίσκεται σε μια ενδιάμεση φάση στην οποία η μισή βιοψυχολογια του είναι παιδική και η άλλη μισή προσπαθεί να ενηλικιωθεί και να ανεξαρτητοποιηθεί. Εξού και η ζημιά που μπορεί ένας μαλακας να κάνει τότε είναι πολύ μεγάλη

Τέλειος !!!!!!!!!!! :worship:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Ψυχολογικά ήταν ευάλωτη και αυτό ακριβώς εκμεταλλεύτηκε ο 43χρονος, στο πρόσωπο του οποίου
η μικρή βρήκε την πατρική φιγούρα
Τωρα η σουφρα του 43χρονου θα γινει ευαλωτη.. που θα την εκμεταλλευτουν οι βαριες φιγουρες της φυλακης
καθως θα τον βρουν διπλα τους  :fuck1: και ψυχολογικα θα ειναι ρακος  :S

Διαγραμμένο μέλος 34899

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2007
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
280
Πορνόβιοι πατεράδες που ηθικολογούν προστατεύοντας την τιμή ανήλικων κοριτσιών.
Να ξεράσω ή να μην ξεράσω; Ιδού η απορία...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Kαι ποιοι ειναι αυτοι ρε παλικαρι.. για πες μας λιγο.. να μπουμε και εμεις στο ιδιο διλημμα..  :rolleyes:

Kotopoulo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
93
Πόντοι
1
Επειτα απο διάβασμα 11 σελίδων μαλακίες, είπα να γράψω και εγώ τη δικιά μου!

Ρέ ΜΑΛΑΚΕΣ! Απο τη στιγμή που 2 άνθρωποι (όπως αποδείχθηκε με την επιστολή του κοριτσιού) είναι μαζί απο δική τους επιλογή, τι δουλειά έχει ο οποιοσδήποτε να τους δημιουργεί προβλήματα? Αν δεν άρεσε στους γονείς αυτή η κατάσταση (μιας που θεωρούνται κηδεμόνες), πού ήταν για να την αποτρέψουν? Ξαφνικά ήπαν "Ε, αυτός μας πηδάει την κόρη ας τον καταγγείλουμε!"? Δεν γνωρίζω πώς ξεκινήσαν τη σχέση τους αυτοί οι δυο ούτε θα κάτσω να κάνω υποθέσεις για το πώς, ξέρω όμως οτι με το που δημηούργησαν πρόβλημα οι απ'έξω έγινε ότι έγινε και ψάχνονται τώρα να αναλογηθούν οι ευθύνες. Συγχαρητήρια! Το κορίτσι ούτε βιάστηκε ούτε το κακομεταχοιριζόταν κάποιος, ΗΘΕΛΕ και ήταν με τον άλλον ασχέτως την διαφορά ηλικίας τους. Δηλαδή όταν η 19αρα φοιτήτρια τα φτιάχνει με τον 40-50αρη όλα μέλι γάλα γιατί έχει ωριμάσει, ξέρει τι θέλει στη ζωή της γιατί πέρασε αυτή τη μαγική στιγμή που έσβησε τα κεράκια που έγραφαν 18 στη τούρτα της ή "ψάχνεται" για εμπειρίες...Συνέλθετε μερικοί εδω μέσα που μου είστε τάξης και ηθηκή...ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! Λές και η ηλικία είναι σημείο μέτρησης ωριμότητας που εγώ στα 14 είχα χάσει τον πατέρα μου και δούλευα σε μεταφορές και μετακομίσεις και πήγαινα την άλλη μέρα σχολείο και λέγαν οι φίλοι μου τι pokemon έπιασαν χθές και εγώ ανυπομονούσα να τελειώσει το σχολείο να κοιμηθώ κανα 2ωρο πρίν πάω για δουλειά. Που στα 22 μου την έπεσα σε μια γυμνάστρια που ήταν 27 και μου λέει "δε βγαίνω με μικρότερους" λές και αυτό το ζώων ήταν καλλιεργημένο και είχε γυρίσει τον κόσμο όλο και έψαχνε τον κουλτουριάρη ώριμο άντρα, και κανα μήνα μετα την έφερνε στο γυμναστήριο ένας βρωμιάρης 40άρης με παπί.

Εν πάση περιπτώση, το να καθόμαστε και να κατακρίνουμε μια σχέση (ανεξαρτήτως ηλικιών) απο την απ'έξω είναι το πιο εύκολο πράγμα, ειδικά στο ελλαδιστάν, καφεδάρα και πάρλα όλη μέρα δώστου του έλληνα και πάρ'του τα όλα. Όσο για αυτούς που λένε οτι οι παιδόφιλοι είναι άρρωστοι...μπορεί ναί μπορεί όχι, εσύ διαλέγεις ποιά γκόμενα σου αρέσει και ποιά όχι? Δηλαδή αμα γνωρίσεις ενα θεόμουνο που είναι αυτό που ψάχνεις σωματικά και πνευματικά και σου πεί οτι είναι ανήλικη ξαφνικά θα μπεί ένας ηθικός φραγμός μέσα σου που δε θα σε αφήσει να προχωρήσεις? Αν ναί, αυτό δε σε κάνει πιο σωστό απο κάποιον που θα συνέχιζε, και άν όχι, δε σε κάνει πιο λάθος απο κάποιον που θα σταμάταγε, σε κάνει απλά αυτό που είσαι. Επειδή η κοινωνία που μεγάλωσες στο τύπωσε οτι είναι ανήθικο έτσι λές και εσύ, στον μεσαίωνα με το που ερχόταν η περίοδος στα κορίτσια ήταν έτοιμες για παντριά και μωρό δε πα να ήταν και 11 και 10. Τώρα βγαίνεις σε κανα σκατομάγαζο και βλέπεις 14χρονα και 15χρονα να δουλεύουν PR και να βάφονται και να ντύνονται σα πουτάνες σε πιάτσα αλλά αμα τους την πέσεις εσύ είσαι ο ανώμαλος, γιατί έτσι ορίζει η κοινωνία στις μέρες μας. Όπως και τώρα ορίζει η κοινωνία να σου αρέσουν οι τσουπωτές χοντροκόλες, όπου και να γυρίσεις βλέπεις χοντροκόλες να το παίζουν μοιραίες γκόμενες, ψηλόμεσα τζίν στη μόδα για να χοράει ο κώλος μέσα γιατί με τα χαμηλοκάβαλα έβγαινε η πατσά έξω...ούστ!

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
μου αρεσει που εχεις το γνωθι σαυτον
ας δουμε λοιπον μια μια τις μαλακιες σου

Ρέ ΜΑΛΑΚΕΣ! Απο τη στιγμή που 2 άνθρωποι (όπως αποδείχθηκε με την επιστολή του κοριτσιού) είναι μαζί απο δική τους επιλογή, τι δουλειά έχει ο οποιοσδήποτε να τους δημιουργεί προβλήματα? ....
...Επειδή η κοινωνία που μεγάλωσες στο τύπωσε οτι είναι ανήθικο έτσι λές και εσύ, στον μεσαίωνα με το που ερχόταν η περίοδος στα κορίτσια ήταν έτοιμες για παντριά και μωρό δε πα να ήταν και 11 και 10.....
συμφωνα με την μαλακια σου λοιπον με το που το κοριτσι εχει περιοδο ειναι ετοιμο για πουτσα
ισως να μην το γνωριζεις αλλα εχουμε περασει απο την ζωωδη κατασταση σε περισσοτερο εκλεπτυσμενη μορφη κοινωνιας
αλλα αφου σου αρεσει να μπουρδολογεις ας το δουμε απο το δικο σου πρισμα
και την εποχη των σπηλαιων ο αντρας ροπαλιαζε την γκομενα και την εσερνε στην σπηλια του, τι φλωριες ειναι τωρα αυτες περι βιασμων κλπ κλπ
και στην τελικη τι παει να πει δεν πρεπει  να φαω τον γειτονα αφου πειναω,για να πουμε την αληθεια το μωρο του ηθελα να φαω αλλα εκει που ημουν ετοιμος να το κοψω φετες μου επιτεθηκε ο τραχανας
τωρα εχω φαι για δυο εβδομαδες

Που στα 22 μου την έπεσα σε μια γυμνάστρια που ήταν 27 και μου λέει "δε βγαίνω με μικρότερους" λές και αυτό το ζώων ήταν καλλιεργημένο και είχε γυρίσει τον κόσμο όλο και έψαχνε τον κουλτουριάρη ώριμο άντρα, και κανα μήνα μετα την έφερνε στο γυμναστήριο ένας βρωμιάρης 40άρης με παπί.

πες το ρε μεγαλε,σου εφαγε το γκομενακι ο 40αρης και γι αυτο εχεις σκυλιασει και μπουρδολογεις διχως αυριο

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506

Ρέ ΜΑΛΑΚΕΣ! Απο τη στιγμή που 2 άνθρωποι (όπως αποδείχθηκε με την επιστολή του κοριτσιού) είναι μαζί απο δική τους επιλογή, τι δουλειά έχει ο οποιοσδήποτε να τους δημιουργεί προβλήματα? Αν δεν άρεσε στους γονείς αυτή η κατάσταση (μιας που θεωρούνται κηδεμόνες), πού ήταν για να την αποτρέψουν? Ξαφνικά ήπαν "Ε, αυτός μας πηδάει την κόρη ας τον καταγγείλουμε!"? Δεν γνωρίζω πώς ξεκινήσαν τη σχέση τους αυτοί οι δυο ούτε θα κάτσω να κάνω υποθέσεις για το πώς, ξέρω όμως οτι με το που δημηούργησαν πρόβλημα οι απ'έξω έγινε ότι έγινε και ψάχνονται τώρα να αναλογηθούν οι ευθύνες. Συγχαρητήρια! Το κορίτσι ούτε βιάστηκε ούτε το κακομεταχοιριζόταν κάποιος, ΗΘΕΛΕ και ήταν με τον άλλον ασχέτως την διαφορά ηλικίας τους. Δηλαδή όταν η 19αρα φοιτήτρια τα φτιάχνει με τον 40-50αρη όλα μέλι γάλα γιατί έχει ωριμάσει, ξέρει τι θέλει στη ζωή της γιατί πέρασε αυτή τη μαγική στιγμή που έσβησε τα κεράκια που έγραφαν 18 στη τούρτα της ή "ψάχνεται" για εμπειρίες...Συνέλθετε μερικοί εδω μέσα που μου είστε τάξης και ηθηκή...ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! Λές και η ηλικία είναι σημείο μέτρησης ωριμότητας που εγώ στα 14 είχα χάσει τον πατέρα μου και δούλευα σε μεταφορές και μετακομίσεις και πήγαινα την άλλη μέρα σχολείο και λέγαν οι φίλοι μου τι pokemon έπιασαν χθές και εγώ ανυπομονούσα να τελειώσει το σχολείο να κοιμηθώ κανα 2ωρο πρίν πάω για δουλειά. Που στα 22 μου την έπεσα σε μια γυμνάστρια που ήταν 27 και μου λέει "δε βγαίνω με μικρότερους" λές και αυτό το ζώων ήταν καλλιεργημένο και είχε γυρίσει τον κόσμο όλο και έψαχνε τον κουλτουριάρη ώριμο άντρα, και κανα μήνα μετα την έφερνε στο γυμναστήριο ένας βρωμιάρης 40άρης με παπί.

Εν πάση περιπτώση, το να καθόμαστε και να κατακρίνουμε μια σχέση (ανεξαρτήτως ηλικιών) απο την απ'έξω είναι το πιο εύκολο πράγμα, ειδικά στο ελλαδιστάν, καφεδάρα και πάρλα όλη μέρα δώστου του έλληνα και πάρ'του τα όλα. Όσο για αυτούς που λένε οτι οι παιδόφιλοι είναι άρρωστοι...μπορεί ναί μπορεί όχι, εσύ διαλέγεις ποιά γκόμενα σου αρέσει και ποιά όχι? Δηλαδή αμα γνωρίσεις ενα θεόμουνο που είναι αυτό που ψάχνεις σωματικά και πνευματικά και σου πεί οτι είναι ανήλικη ξαφνικά θα μπεί ένας ηθικός φραγμός μέσα σου που δε θα σε αφήσει να προχωρήσεις? Αν ναί, αυτό δε σε κάνει πιο σωστό απο κάποιον που θα συνέχιζε, και άν όχι, δε σε κάνει πιο λάθος απο κάποιον που θα σταμάταγε, σε κάνει απλά αυτό που είσαι. Επειδή η κοινωνία που μεγάλωσες στο τύπωσε οτι είναι ανήθικο έτσι λές και εσύ, στον μεσαίωνα με το που ερχόταν η περίοδος στα κορίτσια ήταν έτοιμες για παντριά και μωρό δε πα να ήταν και 11 και 10. Τώρα βγαίνεις σε κανα σκατομάγαζο και βλέπεις 14χρονα και 15χρονα να δουλεύουν PR και να βάφονται και να ντύνονται σα πουτάνες σε πιάτσα αλλά αμα τους την πέσεις εσύ είσαι ο ανώμαλος, γιατί έτσι ορίζει η κοινωνία στις μέρες μας. Όπως και τώρα ορίζει η κοινωνία να σου αρέσουν οι τσουπωτές χοντροκόλες, όπου και να γυρίσεις βλέπεις χοντροκόλες να το παίζουν μοιραίες γκόμενες, ψηλόμεσα τζίν στη μόδα για να χοράει ο κώλος μέσα γιατί με τα χαμηλοκάβαλα έβγαινε η πατσά έξω...ούστ!
Δηλαδή εσύ την 9-10χρονη κόρη θα την αφήσεις να γαμιεται με τον κάθε ανώμαλο φραγκατο σαπογερο????

Kotopoulo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
93
Πόντοι
1
Μητσο είσαι βλαμμένος φιλαράκι, άσε το δάσος και πιάσε το δέντρο και γάμα του τη μάνα...τελευταίο σχόλιο για την πάρτη σου για να μη παίρνεις και αξία...

Δηλαδή εσύ την 9-10χρονη κόρη θα την αφήσεις να γαμιεται με τον κάθε ανώμαλο φραγκατο σαπογερο????

Όχι τύπε, εγώ ώς γονέας αν και εφόσον μεγαλώσω παιδί θα φροντίσω να το έχω ενήμερο για το τι υπάρχει έξω και πώς να προφυλαχτεί με βάση τα δικά μου πιστεύω , απο εκεί και πέρα ας κάνει οτι καταλαβαίνει δε θα μεταμφιέζομαι για να το παρακολουθώ τι κάνει έξω σα τον άλλον τον τραγικό εδω μέσα.

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Μητσο είσαι βλαμμένος φιλαράκι, άσε το δάσος και πιάσε το δέντρο και γάμα του τη μάνα...τελευταίο σχόλιο για την πάρτη σου για να μη παίρνεις και αξία...

απο εκεί και πέρα ας κάνει οτι καταλαβαίνει δε θα μεταμφιέζομαι για να το παρακολουθώ τι κάνει έξω σα τον άλλον τον τραγικό εδω μέσα.
Τυπε σίγουρα δεν είσαι γονιός και με τα τώρα λεγόμενα , απόψεις σου εύχομαι(και έχοντας πληρη γνώση το τι γράφω) να μην γίνεις ποτέ
Στείρωση χρειάζεσαι επειγόντως!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom