Επειτα απο διάβασμα 11 σελίδων μαλακίες, είπα να γράψω και εγώ τη δικιά μου!
Ρέ ΜΑΛΑΚΕΣ! Απο τη στιγμή που 2 άνθρωποι (όπως αποδείχθηκε με την επιστολή του κοριτσιού) είναι μαζί απο δική τους επιλογή, τι δουλειά έχει ο οποιοσδήποτε να τους δημιουργεί προβλήματα? Αν δεν άρεσε στους γονείς αυτή η κατάσταση (μιας που θεωρούνται κηδεμόνες), πού ήταν για να την αποτρέψουν? Ξαφνικά ήπαν "Ε, αυτός μας πηδάει την κόρη ας τον καταγγείλουμε!"? Δεν γνωρίζω πώς ξεκινήσαν τη σχέση τους αυτοί οι δυο ούτε θα κάτσω να κάνω υποθέσεις για το πώς, ξέρω όμως οτι με το που δημηούργησαν πρόβλημα οι απ'έξω έγινε ότι έγινε και ψάχνονται τώρα να αναλογηθούν οι ευθύνες. Συγχαρητήρια! Το κορίτσι ούτε βιάστηκε ούτε το κακομεταχοιριζόταν κάποιος, ΗΘΕΛΕ και ήταν με τον άλλον ασχέτως την διαφορά ηλικίας τους. Δηλαδή όταν η 19αρα φοιτήτρια τα φτιάχνει με τον 40-50αρη όλα μέλι γάλα γιατί έχει ωριμάσει, ξέρει τι θέλει στη ζωή της γιατί πέρασε αυτή τη μαγική στιγμή που έσβησε τα κεράκια που έγραφαν 18 στη τούρτα της ή "ψάχνεται" για εμπειρίες...Συνέλθετε μερικοί εδω μέσα που μου είστε τάξης και ηθηκή...ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!! Λές και η ηλικία είναι σημείο μέτρησης ωριμότητας που εγώ στα 14 είχα χάσει τον πατέρα μου και δούλευα σε μεταφορές και μετακομίσεις και πήγαινα την άλλη μέρα σχολείο και λέγαν οι φίλοι μου τι pokemon έπιασαν χθές και εγώ ανυπομονούσα να τελειώσει το σχολείο να κοιμηθώ κανα 2ωρο πρίν πάω για δουλειά. Που στα 22 μου την έπεσα σε μια γυμνάστρια που ήταν 27 και μου λέει "δε βγαίνω με μικρότερους" λές και αυτό το ζώων ήταν καλλιεργημένο και είχε γυρίσει τον κόσμο όλο και έψαχνε τον κουλτουριάρη ώριμο άντρα, και κανα μήνα μετα την έφερνε στο γυμναστήριο ένας βρωμιάρης 40άρης με παπί.
Εν πάση περιπτώση, το να καθόμαστε και να κατακρίνουμε μια σχέση (ανεξαρτήτως ηλικιών) απο την απ'έξω είναι το πιο εύκολο πράγμα, ειδικά στο ελλαδιστάν, καφεδάρα και πάρλα όλη μέρα δώστου του έλληνα και πάρ'του τα όλα. Όσο για αυτούς που λένε οτι οι παιδόφιλοι είναι άρρωστοι...μπορεί ναί μπορεί όχι, εσύ διαλέγεις ποιά γκόμενα σου αρέσει και ποιά όχι? Δηλαδή αμα γνωρίσεις ενα θεόμουνο που είναι αυτό που ψάχνεις σωματικά και πνευματικά και σου πεί οτι είναι ανήλικη ξαφνικά θα μπεί ένας ηθικός φραγμός μέσα σου που δε θα σε αφήσει να προχωρήσεις? Αν ναί, αυτό δε σε κάνει πιο σωστό απο κάποιον που θα συνέχιζε, και άν όχι, δε σε κάνει πιο λάθος απο κάποιον που θα σταμάταγε, σε κάνει απλά αυτό που είσαι. Επειδή η κοινωνία που μεγάλωσες στο τύπωσε οτι είναι ανήθικο έτσι λές και εσύ, στον μεσαίωνα με το που ερχόταν η περίοδος στα κορίτσια ήταν έτοιμες για παντριά και μωρό δε πα να ήταν και 11 και 10. Τώρα βγαίνεις σε κανα σκατομάγαζο και βλέπεις 14χρονα και 15χρονα να δουλεύουν PR και να βάφονται και να ντύνονται σα πουτάνες σε πιάτσα αλλά αμα τους την πέσεις εσύ είσαι ο ανώμαλος, γιατί έτσι ορίζει η κοινωνία στις μέρες μας. Όπως και τώρα ορίζει η κοινωνία να σου αρέσουν οι τσουπωτές χοντροκόλες, όπου και να γυρίσεις βλέπεις χοντροκόλες να το παίζουν μοιραίες γκόμενες, ψηλόμεσα τζίν στη μόδα για να χοράει ο κώλος μέσα γιατί με τα χαμηλοκάβαλα έβγαινε η πατσά έξω...ούστ!