Νέα

14χρονη κοπέλα έπεσε στις γραμμές του τρένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα telos1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
φιλε δεν συχναζω ουτε σε παρκα ουτε εξω απο σχολεια δεν ειμαι ανωμαλος να κοιταω 14χρονα
η φαση με τον ψιλικατζη ειναι ακριβως αντιθετη με αυτην που περιεγραψες,στην μια περιπτωση ενας 42χρονος αποπλανησε μια 14χρονη ενω στην δικια σου περιπτωση οπως τα περιγραφεις η 14χρονη πηγε να σε αποπλανησει,γιαυτο και ειναι φιδια η ιστορια

Επειδη ακουμπουσε πανω μου πηγε να με "αποπλανησει"? Οτι να ναι.

Τα 14χρονα φιλε θα τα κοιταξεις θες-δε θες, γιατι σου πετανε το κωλο στη μαπα. Πηγαινε μια βολτα μεχρι το mall πχ να δεις τα 13χρονα με τους κωλους εξω ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ που τα κυκλοφορουν και δε ντρεπονται.

Αν δεν ξερεις τι γινεται με τη νεολαια, σου λεω ρωτα κανεναν που να τα τρωει στη μαπα ως καθηγητης. Ειτε φιλος, ειτε απο το οικογενειακο περιβαλλον. Να σου πει τι γινεται στα σχολεια και εχουν φρικαρει.

Αυτο για τα παρκα που σου πα: Πριν 6-7 χρονια κοιμομουν το πρωι και ξυπνησα απο γελια παιδιων απο ενα παρκο απεναντι απ'το σπιτι μου... ακουγα αγορια που ειχαν ξεκωλωθει στο γελιο. Λεω τι γινεται ρε φιλε? 3 αγορια, 1 κοριτσι, τους τσιμπουκωνε διαδοχικα... μικρα λεμε τωρα. Δε ξερω ηλικιες, αλλα υπολογιζω κατω απο 15. Υπ'οψην οτι αυτοι φαινονταν απο παντου και οχι μονο αυτο αλλα ηθελαν και να τραβανε τη προσοχη.

Εμεις οταν πηγαιναμε σχολειο, στη δικη μου περιοχη, τετοια δεν ειχαμε. Ειδηση ηταν αν καποια γαμιοταν με καποιον ή αμα την επαιρνε καμμια κανας μεγαλυτερος με μηχανη ή ΙΧ λεγαμε "πωωω τι πουτανα ειναι αυτη"... σημερα απλα ...καμμια σχεση. Εχουν ξεφυγει.

miflogrannakias

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2019
Like
4
Πόντοι
0
Επειδη ακουμπουσε πανω μου πηγε να με "αποπλανησει"? Οτι να ναι.
ρε φιλε εισαι χαζος? σου επιανε τον πουτσο και μετα κωλοτριβοταν πανω του δεν εγραψες?δεν προσπαθουσε να σε αποπλανησει τι προσπαθουσε να κανει δηλαδη?καμια σχεση με την φαση με τον ψιλικατζη του εγραψες
οτι να ναι εισαι εσυ αλλα λογικο αφου εισαι φιδεμπορας,οι φιδεμπορες μαλακιες λενε
7CPARK3_23-09-2008_18_34_11.jpg

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.152
Πόντοι
41.129
Να καταργησουμε τα τρενα να μην πηγαινει ο κοσμος και πεφτει στις γραμμες αυτων !!!

Θα ειχε γλιτωσει σημερα η μικρη !!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
ρε φιλε εισαι χαζος? σου επιανε τον πουτσο και μετα κωλοτριβοταν πανω του δεν εγραψες?

Ακουμπουσε το πισω μερος της παλαμης της - δεν μου τον επιανε, μου τον ακουμπαγε. Και οταν γυρισε με την οπισθεν για τριψιμο πηρα γρηγορα αποσταση και γυρισε με κοιταξε εκπληκτη.

δεν προσπαθουσε να σε αποπλανησει τι προσπαθουσε να κανει δηλαδη?

Ναι προσπαθουσε να αποπλανησει πρωτα το μαυριδερο τον οποιο κολλαγε κανα 5λεπτο και αφου δε τον αποπλανησε μετα επιασε εμενα...  :rolleyes:

Θεωρω οτι η απαντηση ειναι ενα μιγμα απο αποκτηση εμπειριων, εκδηλωση φαντασιωσεων, εξερευνηση κοινωνικων οριων σε πιο οριακες κατατασεις και αναζητηση σωματικης επαφης... αλλά δεν ειμαι και στο κεφαλι της για να ξερω επακριβως.

Να καταργησουμε τα τρενα να μην πηγαινει ο κοσμος και πεφτει στις γραμμες αυτων !!!

Θα ειχε γλιτωσει σημερα η μικρη !!

Και τα κτιρια πανω απο 3 μετρα να γκρεμιστουν... :P

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.671
Πόντοι
9.931
Αν δεν ξερεις τι γινεται με τη νεολαια, σου λεω ρωτα κανεναν που να τα τρωει στη μαπα ως καθηγητης. Ειτε φιλος, ειτε απο το οικογενειακο περιβαλλον. Να σου πει τι γινεται στα σχολεια και εχουν φρικαρει.

Ξέρω παλικάρι που είναι καθηγητής σε φροντιστήριο, το τι έχουν δει τα μάτια του δεν περιγράφεται! Μόλις ζεστάνει ο καιρός αρχίζουν και τα πετάνε όλα έξω...το πιο σοβαρό σκηνικό είναι να έχει σκάσει η άλλη στο μάθημα με κοντή φούστα και από μέσα τίποτα :new_shocked:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Ξέρω παλικάρι που είναι καθηγητής σε φροντιστήριο, το τι έχουν δει τα μάτια του δεν περιγράφεται! Μόλις ζεστάνει ο καιρός αρχίζουν και τα πετάνε όλα έξω...το πιο σοβαρό σκηνικό είναι να έχει σκάσει η άλλη στο μάθημα με κοντή φούστα και από μέσα τίποτα :new_shocked:

Ναι και σε φροντιστηρια, οχι μονο σε σχολεια που εγραψα. Αλλα ακομα και καθηγητες που κανουν ιδιαιτερα ερχονται πλεον σε πολυ αμηχανες καταστασεις μεσα στα σπιτια που πανε να διδαξουν. Καταστασεις που δε ξερουν πως να αντιμετωπισουν μιας και αυτα που κανουν τα παιδια ...δε λεγονται στους γονεις. Το πιο πιθανο ειναι οι γονεις να θεωρησουν οτι το παιδι τους ειναι αθωο και ο καθηγητης κανας ανωμαλος.

vaggelis 80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Like
2.769
Πόντοι
446
Η κοπελα μεγαλωσε χωρις πατερα αυτος το εκμεταλευτηκε και εκανε οτι εκανε

Stories

Νέο!

Stories