Δ
Διαγραμμένο μέλος 186072
Επισκέπτης
φιλε δεν συχναζω ουτε σε παρκα ουτε εξω απο σχολεια δεν ειμαι ανωμαλος να κοιταω 14χρονα
η φαση με τον ψιλικατζη ειναι ακριβως αντιθετη με αυτην που περιεγραψες,στην μια περιπτωση ενας 42χρονος αποπλανησε μια 14χρονη ενω στην δικια σου περιπτωση οπως τα περιγραφεις η 14χρονη πηγε να σε αποπλανησει,γιαυτο και ειναι φιδια η ιστορια
Επειδη ακουμπουσε πανω μου πηγε να με "αποπλανησει"? Οτι να ναι.
Τα 14χρονα φιλε θα τα κοιταξεις θες-δε θες, γιατι σου πετανε το κωλο στη μαπα. Πηγαινε μια βολτα μεχρι το mall πχ να δεις τα 13χρονα με τους κωλους εξω ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΟΥΣ που τα κυκλοφορουν και δε ντρεπονται.
Αν δεν ξερεις τι γινεται με τη νεολαια, σου λεω ρωτα κανεναν που να τα τρωει στη μαπα ως καθηγητης. Ειτε φιλος, ειτε απο το οικογενειακο περιβαλλον. Να σου πει τι γινεται στα σχολεια και εχουν φρικαρει.
Αυτο για τα παρκα που σου πα: Πριν 6-7 χρονια κοιμομουν το πρωι και ξυπνησα απο γελια παιδιων απο ενα παρκο απεναντι απ'το σπιτι μου... ακουγα αγορια που ειχαν ξεκωλωθει στο γελιο. Λεω τι γινεται ρε φιλε? 3 αγορια, 1 κοριτσι, τους τσιμπουκωνε διαδοχικα... μικρα λεμε τωρα. Δε ξερω ηλικιες, αλλα υπολογιζω κατω απο 15. Υπ'οψην οτι αυτοι φαινονταν απο παντου και οχι μονο αυτο αλλα ηθελαν και να τραβανε τη προσοχη.
Εμεις οταν πηγαιναμε σχολειο, στη δικη μου περιοχη, τετοια δεν ειχαμε. Ειδηση ηταν αν καποια γαμιοταν με καποιον ή αμα την επαιρνε καμμια κανας μεγαλυτερος με μηχανη ή ΙΧ λεγαμε "πωωω τι πουτανα ειναι αυτη"... σημερα απλα ...καμμια σχεση. Εχουν ξεφυγει.