Νέα

14χρονη κοπέλα έπεσε στις γραμμές του τρένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα telos1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ρίξε μια ματιά στα ηλικιακά όρια οδήγησης στις ΗΠΑ ...

Δεν είναι τυχαίο ότι εσύ δηλώνεις δεξιός και εγώ φιλελεύθερος άλεξ ...
Στις ΗΠΑ μπαινουν οι μαθητες με οπλα και γαζωνουν και τους συμμαθητες τους

Στις ΗΠΑ επισης ο εισαγγελεας συμφωνει την ποινη με τον κατηγορουμενο και δεν γινεται δικη

Στις ΗΠΑ επισης εχουμε κατι εκατονταδες νεκρους τον χρονο απο αστυνομικη βια και αλλους τοσους λογω ελευθερης οπλοκατοχης

Συγνωμη αλλά δεν θεωρω καθολου προτυπο το νομικο συστημα των ΗΠΑ

Εγω ρωτησα αν νιωθεις ανετα να οδηγαει ενα 14χρονο διπλα σου στο δρομο
Εσυ πιθανον να νιωθεις

Οταν ομως σκοτωσει καμια δεκαρια σε κανενα τροχαιο θα σας φταιει το κρατος

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
...
Γενικως τα ερωτηματα οπως τα θετεις ειναι αποπροσανατολιστικά

Τα ερωτήματα που θέτω έχουν σαν πυρήνα του προβληματισμού τους το αίτημα της "ελεύθερης βούλησης και δράσης" του προσώπου και του επιτρεπτού βαθμού περιστολής τους από κάθε τύπου "συλλογικότητες" (από το κράτος, μέχρι την οικογένεια).

Όπως πολύ καλά μάθατε εκεί στην ΝΔ το νόμιμο και το ηθικό δεν ταυτίζονται.

EDIT Η ένθεσμη εφαρμογή του νόμου και η "απονομή δικαιοσύνης" δεν είναι κατ'ανάγκην ταυτολογικά ζητήματα.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Εγω ρωτησα αν νιωθεις ανετα να οδηγαει ενα 14χρονο διπλα σου στο δρομο
Εσυ πιθανον να νιωθεις

Οταν ομως σκοτωσει καμια δεκαρια σε κανενα τροχαιο θα σας φταιει το κρατος

Οι κίνδυνοι της συνύπαρξης είναι το αντίτιμο της ελευθερίας άλεξ.

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.200
Πόντοι
3.656
Ρίξε μια ματιά στα ηλικιακά όρια οδήγησης στις ΗΠΑ ...

Δεν είναι τυχαίο ότι εσύ δηλώνεις δεξιός και εγώ φιλελεύθερος άλεξ ...
η χώρα αυτή είναι ένα κωλοχανειο
Εξ ου κ είναι για τον πουτσο
Αν δεν είχε τόσο στρατό κ όπλα θαταν σαν την Ρωσία
Κλαι μαιν δηλ
Διασωζεται εν μέρη κ.λογω πκυεθνικων

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Δεν υπαρχει νομιμος γαμος σε αυτες τις ηλικιες
Για να παντρευτει ανηλικη/ανηλικος χρειαζεται αδεια απο το δικαστηριο
Και αυτη παρεχεται σε καποιες πολυ συγκεκριμενες περιπτωσεις, οπως καμια 17χρονη να εχει μεινει εγκυος.
Εννοειται οτι αν παει στο δικαστηριο αιτηση "επιτρεψτε μας να παντρεψουμε την 13χρονη κορη μας γιατι βρηκαμε γαμπρο κελεπουρι" θα απορριφθει
Τότε Αλέξανδρε είχα λάθος απόψη! Λάθος μου,ζητώ συγνώμη και σε ευχαριστώ για την διευκρίνιση σου!
:hi:  :hi:

177

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2018
Like
49
Πόντοι
0
πάντως καραδοκεί πάντα η πιθανότητα να εξαπατηθεί κάποιος από μια πιτσιρίκα που μεγαλοδείχνει και να προσθέσει απαντώντας για την ηλικία της 2,3, ή και 4 χρονάκια παραπάνω απο τα πραγματικά.
λίγο το έντονο βάψιμο-μεταμφίεση μεγαλύτερης, λίγο το σκοτάδι και η δυνατή μουσική που απορυθμίζουν την συγκέντρωση, αν έχει πιει και παραπάνω. ευτυχώς ως τώρα έχω φυλαχθεί.
βέβαια άλλο θέμα η περίπτωση που εξετάζεται εδώ μιας και ο εν λόγω 43χρονος ήξερε και μάλλον επιθυμούσε να σχετίζεται με 14χρονες. απλά το αναφέρω ως υπενθύμιση ώστε να έχουμε το κεφάλι χαμηλά και τη γλώσσα κοντή, αντί να καταδικάζουμε με παρρησία εις θάνατον για ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις παιδεραστίας-παιδοφίλιας-αποπλάνησης ανηλίκου κτλπ, πράγμα που νομίζω ότι είδα να γράφεται πιο πίσω
στο 07:22 είναι 13χρονη

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.090
Πόντοι
3.446
Τα ερωτήματα που θέτω έχουν σαν πυρήνα του προβληματισμού τους το αίτημα της "ελεύθερης βούλησης και δράσης" του προσώπου και του επιτρεπτού βαθμού περιστολής τους από κάθε τύπου "συλλογικότητες" (από το κράτος, μέχρι την οικογένεια).

Όπως πολύ καλά μάθατε εκεί στην ΝΔ το νόμιμο και το ηθικό δεν ταυτίζονται.

EDIT Η ένθεσμη εφαρμογή του νόμου και η "απονομή δικαιοσύνης" δεν είναι κατ'ανάγκην ταυτολογικά ζητήματα.

Έφερες στο νήμα αυτου του τρομερού γεγονότος τα καμματικα?
Δεν έχουμε σωτηρία...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Παρεμπιπτοντως, ειδα οτι τοποθετηθηκε επι του θεματος και η Ελενα Ακριτα

Ειχε λεει κι εκεινη ερωτευθει στα 14 εναν 43χρονο

Κι εκεινος το καταλαβε και της το συζητησε οτι θα της περασει, της εδωσε και συμβουλες πώς να το αντιμετωπισει

Ενω οπως λεει η ιδια, ηταν τοτε τοσο καψουρα που αν της ζητουσε να την πηδηξει θα του καθοταν

Ευτυχως λεει, που ο 43χρονος δεν ηταν κανενα καθαρμα σαν αυτον εδω

Το παραπανω ερχεται σε αντιθεση με αυτα που γραφτηκαν νωριτερα οτι ο 43χρονος ...την εκανε να τον ερωτευτει.

Εδω η Ακριτα λεει οτι η ιδια ειχε ερωτευθει εναν 43χρονο, χωρις αυτος να τη θελει και παρ'οτι αυτος την απετρεπε. Αρα βλεπουμε ξεκαθαρα οτι τα 14χρονα ερωτευονται και απο μονα τους, χωρις ιδιαιτερη παροτρυνση.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Είναι λογικό τα τελευταία 70 χρόνια το βιολογικό και ψυχοκοινωνικό όριο της αποπλάνησης να παραμένει κατά τον ποινικό νόμο αμετάβλητο στα 14 χρόνια αγνοώντας τις κοσμοιστορικές αλλαγές που έχουν γίνει στις ανθρώπινες κοινωνίες - την ίδια μάλιστα στιγμή που το ηλικιακό όριο συμμετοχής στις εκλογές βρίσκεται πλέον στα 17?

Προφανώς Όχι

Το προβλημα ειναι αλλο. Οι νομοι γραφονται για να ειναι πρακτικοι και η πρακτικοτητα θυσιαζει τη δικαιοσυνη. Αν σε μια κατασταση που ειναι αναλογικη εφαρμοσεις ψηφιακη (0/1 - true/false) λογικη, τοτε θυσιαζεις τη δικαιοσυνη λογω ελλειψης αναλογικοτητας.

Αλλο το 16 αλλο το 15 αλλο το 14 αλλο το 13 αλλο το 12 κτλ κτλ.

Απλα επειδη βαριουνται να φτιαξουν νομους που να καλυπτουν το 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ξεχωριστα, αφου προηγουμενως εχουν αναλυσει τη δυνατοτητα συνειδητης συναινεσης απ'ολα τα προαναφερθεντα target group, και αναλογα με το φυλο, και αναλογα με ερευνες που θα εχουν καθορισει ενα μεσο baseline (γιατι η ωριμοτητα απο παιδι σε παιδι διαφερει), φτιαχνουν ενα οριο οτι να ναι και οποιον παρει ο χαρος.

Τοσο το μεγεθος του εγκληματος, οσο και το μεγεθος των ποινων, θα επρεπε να ειναι διαφορετικα αναλογα την ηλικια, η οποια ηλικια καθοριζει τα επιπεδα συνειδησης και τη δυνατοτητα συναινεσης.

Δε γινεται για απλα πραγματα οπως το ποσο αλκοολ εχεις στο αιμα σου ή το ποσο παραπανω απ'το οριο ταχυτητας πηγαινες να υπαρχει μια σχετικη αναλογικοτητα και σε θεματα οπως αυτο να μην υπαρχει.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ο τύπος είναι επαγγελματίας ψυχολόγος και πιστός χριστιανός - κρίνοντας από παλιότερα βιντεάκια του.

Εδώ συζητάει για το θέμα και καταθέτει τις απόψεις του ...

Χωρίς να σημαίνει ότι οι προσωπικές του απόψεις απηχούν κάποιου είδους "επίσημη επιστημονική θέση" και παρά την φλυαρία του αξίζει να το ακούσει κανείς νομίζω - ιδίως εκείνοι που ευκόλως σηκώνουν το τομαχόκ του πολέμου απαιτώντας την κεφαλή του μερακλή επί πίνακι ...

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Το προβλημα ειναι αλλο. Οι νομοι γραφονται για να ειναι πρακτικοι και η πρακτικοτητα θυσιαζει τη δικαιοσυνη. Αν σε μια κατασταση που ειναι αναλογικη εφαρμοσεις ψηφιακη (0/1 - true/false) λογικη, τοτε θυσιαζεις τη δικαιοσυνη λογω ελλειψης αναλογικοτητας.

Αλλο το 16 αλλο το 15 αλλο το 14 αλλο το 13 αλλο το 12 κτλ κτλ.

Απλα επειδη βαριουνται να φτιαξουν νομους που να καλυπτουν το 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ξεχωριστα, αφου προηγουμενως εχουν αναλυσει τη δυνατοτητα συνειδητης συναινεσης απ'ολα τα προαναφερθεντα target group, και αναλογα με το φυλο, και αναλογα με ερευνες που θα εχουν καθορισει ενα μεσο baseline (γιατι η ωριμοτητα απο παιδι σε παιδι διαφερει), φτιαχνουν ενα οριο οτι να ναι και οποιον παρει ο χαρος.

Τοσο το μεγεθος του εγκληματος, οσο και το μεγεθος των ποινων, θα επρεπε να ειναι διαφορετικα αναλογα την ηλικια, η οποια ηλικια καθοριζει τα επιπεδα συνειδησης και τη δυνατοτητα συναινεσης.

Δε γινεται για απλα πραγματα οπως το ποσο αλκοολ εχεις στο αιμα σου ή το ποσο παραπανω απ'το οριο ταχυτητας πηγαινες να υπαρχει μια σχετικη αναλογικοτητα και σε θεματα οπως αυτο να μην υπαρχει.

Το "πρόβλημα του ορίου" είναι δεδομένο και υπάρχει παντού.

Το σχόλιο αφορά στο ότι η τιμή βάσης παραμένει αναλλοίωτη επί 70 χρόνια (ηλικια 14 ετών) ενώ το ίδιο το αντικείμενο της μέτρησης (τα 14χρονα καθαυτά) έχει μεταβληθεί σημαντικά στο πέρασμα δεκαετιών (διότι απλώς εξελισσόμαστε ως είδος βιολογικά-κοινωνικά-ψυχολογικά-νοητικά-γνωστικά).

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Έφερες στο νήμα αυτου του τρομερού γεγονότος τα καμματικα?
Δεν έχουμε σωτηρία...

ΟΛΑ είναι πολιτική.

πχ Έστω ότι η κατεστημένη επιστημονική άποψη ήταν ότι το όριο αποπλάνησης έπρεπε να κατέβει στα 12 από τα 14. Ποιά κυβέρνηση θα επωμιζόταν το πολιτικό κόστος για την εισαγωγή ενός τέτοιου νομοθετήματος? Ποιοί θα διακινδύνευαν να χαρακτηριστούν "κυβέρνηση των παιδεραστών" στο όνομα εφαρμογής επιστημονικών πορισμάτων?

Θυμίζω ότι ο λόγος που εδώ και 10ετίες πχ σαμποτάρετε συστηματικά η δυνατότητα καύσης των νεκρών στην Ελλάδα είναι οι πολιτικές διασυνδέσεις και επιρροή του Παπαδαριού ...

Όλα είναι πολιτική.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
Το "πρόβλημα του ορίου" είναι δεδομένο και υπάρχει παντού.

Το σχόλιο αφορά στο ότι η τιμή βάσης παραμένει αναλλοίωτη επί 70 χρόνια (ηλικια 14 ετών) ενώ το ίδιο το αντικείμενο της μέτρησης (τα 14χρονα καθαυτά) έχει μεταβληθεί σημαντικά στο πέρασμα δεκαετιών (διότι απλώς εξελισσόμαστε ως είδος βιολογικά-κοινωνικά-ψυχολογικά-νοητικά-γνωστικά).

Εγω δε δεχομαι καν οτι πρεπει να υπαρχει 1 οριο. Μεχρι και η οδηγηση που λεμε, σου λεει στα 16 μπορεις να οδηγας μηχανακι. Αλλα οχι τα παντα. Μετα κλιμακωνει αναλογα την ωριμοτητα σου... Αλλα ακομα και στα 16 κανεις κρισεις ζωης και θανατου στο δρομο. Και το παει προοδευτικα:

Πότε μπορώ να βγάλω δίπλωμα μηχανής;
Δίπλωμα Μοτοποδηλάτου (Δίπλωμα κατηγορίας ΑΜ)  Απο 16 ετών - έως 50cc
Δίπλωμα Μηχανής              (Δίπλωμα κατηγορίας Α1)    Απο 18 ετών- έως 125cc
Δίπλωμα Μηχανής              (Δίπλωμα κατηγορίας Α2)    Απο 20 ετών - έως 400cc
Δίπλωμα Μηχανής              (Δίπλωμα κατηγορίας Α)      Απο 24 ετών - απεριόριστα κυβικά

http://www.diplomamixanis.gr/com/68_Diplwma-Mhxanhs-(Diplwma-AM,A1,A2,A-kathgorias)

nikos fkr

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2007
Like
24
Πόντοι
1
Παιδιά διάβασα όλο το θέμα και αποφάσισα να γράψω και εγώ την άποψή μου. Θα αρχίσω με ένα περιστατικό που μου έτυχε όταν εργαζόμουν σε ένα ξενοδοχείο. Με ερωτεύθηκε ένα κοριτσάκι 14 χρονών. Η μητέρα της το κατάλαβε όπως και το κατάλαβα και εγώ. Δούλευα στην ρεσεψιόν βράδυ. Θα ήμουν τότε 30 χρονών. Ειλικρινά κολακεύτηκα μπορώ να πώ. Φώναξα την μητέρα της και κρυφά απο την μικρή της μίλησα και της έδωσα τον λόγο της αντρικής μου τιμής ότι δεν πρόκειτε να πειράξω την μικρή. Η μικρή απο τις 11 το βράδυ που έπιανα δουλειά μέχρι της 3 - 4 το πρωί ήταν εκεί μαζί μου και μιλούσαμε για διάφορα θέματα. Μετά απο μια εβδομάδα έφυγαν και γύρισαν πίσω στην Γαλλία απο όπου και ήταν. Φεύγοντας μου έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο και δακρυσμένη έφυγε.
Που θέλω να καταλήξω. Ο έρωτας ηλικία δεν κοιτά. Εμείς όμως οι μεγάλοι πρέπει να φερόμαστε υπεύθυνα. Σας μιλάω ειλικρινά δεν μου πέρασε ούτε στιγμή απο το μυαλό να κάνω κάτι σεξουαλικό με το μικρό. ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ. Απο την άλλη γνωρίζοντας ότι η άρνηση και η απαγόρευση μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες μίλησα με την μητέρα της και την αφήσαμε να το ζήσει αλλά μόνη της.
Η μικρή δεν έκανε κάτι κακό. Όλοι μας ερωτευτήκαμε και τρελαθήκαμε. Και συνομήλικες και μεγαλύτερες γυναίκες σε ηλικία τα πάντα. Άλλωστε έρωτας είναι ζωή. ΖΩ = ΕΡΩΤΕΎΟΜΑΙ.
Εμείς όμως οι μεγάλοι πρέπει να ήμαστε προσεκτικοί. Προσεκτικοί και με αρχές. Δεν αφήνεις τον εαυτό σου να μπλέξει με μια μικρή ούτε συναισθηματικά ούτε φυσικά. Αν το κάνεις τότε έχεις πρόβλημα ο ίδιος. Σημαίνει ότι δεν έχεις βρεί λύσεις και δεν έχεις εντάξει συνομιλικες γυναίκες στην ζωή σου και ψάχνεις στα έυκολα χαιβανάκια όπως λέμε στο χωριό μου. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΣ.
Ο νόμος τα προβλέπει όλα και μπορώ να πώ ότι δεν είναι τέλειος αλλά ανεκτός και αποδεκτός.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση έγεινε απο ΟΛΟΥΣ ΛΑΘΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ. ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Γονείς, συμμαθητές, αστυνομία απο τον 40άρι. ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ. Είναι κρίμα γιατί χάθηκε μια αγνή ψυχούλα τζάμπα... γιατί δεν βρέθηκε ένας απο όλους αυτούς να την προστατέψει.
Ήμαστε σε ένα σίτε που πολλές φορές λέω γιατί είμαι και γράφω εδώ αλλά μετά λέω τουλάχιστον εδώ αυτοί που είναι δεν κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους και προς ευχαρίστησή μου διάβασα πολύ καλές απόψεις.
Γράφουμε παιδιά για τον απλούστατο λόγο ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ. Δεν προσπαθούμε να δείξουμε ότι τα ξέρουμε όλα. Λάθη κάνουν όλοι. Πολλοί όμως δεν έχουνε έναν κοντά τους την στιγμή αυτή να τους πέι ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ.. Αν ο 44άρης είχε έναν πραγματικό φίλο αυτό θα του έλεγε. Αν η μικρή είχε πραγαμτικές φίλες θα ήταν δίπλα της. Αν είχε καλούς γονείς και οχι σταρχιδιστές και παρτάκιδες θα ΄το είχαν προλάβει. Αλλά βλέπετε ζούμε το 2019. Τα παιδιά είναι στον αυτόματο. Ανεξέλεκτα. Ζώ δίπλα σε σχολείο. Ακούω έναν 10χρονο πιτσιρικά βα βρίζει μια μικρούλα "θα σε σκίσω απο δώ και απο κεί" "θα σε μπείξω θα σε δείξω" και άλλα που εγω στην ηλικία του όχι να τα πώ ούτε να σκεφτώ δεν τολμούσα. Η μικρή κατακόκκινη έφευγε δίχως μιλιά. Εγώ τι να κάνω? Αν ανακατευθώ θα μου πούν μαλώνεις τον  μικρό και αντε να αποδείξω αν έρθει ο πατέρας του ότι έλεγε αυτά που έλεγε. Τι να πώ ζούμε σε μια κατάσταση που είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα. Βλέπω κάτι κοριτσάκια να κατεβαίνουν βόλτα και να φοράνε κάτι καυτά σορτσάκια με τα κολομάγουλα απέξω. Καλά βρέ μαλάκα γονέα πώς το επιτρέπεις αυτό?
Είπαμε φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά και πάντα να είσαι σε επαγρύπνηση. Λένε πολλοί θα τα ενημερώσω για τα κατατόποια και μετά θα τα έχω εμπιστοσύνη. Ναι βρέ μαλάκα αλλά αν το στριμώξουν αετονύχιδες αρχίσουν να το εκβιάσουν και δεν σου μιλήσει τότε τι θα πείς ότι είχες κάνει καλά την  δουλειά σου. Η δουλεία του γονέα δεν τελιώνει ποτέ. Φύλαγε τα ρουχα σου να έχεις τα μισά..
ΑΥΤΑ.. ο θεός να συγχωρέσει την ψυχή της μικρούλας και αυτούς που έκαναν τόσα σφάλαματα στην περίπτωση αυτή. 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.677
Πόντοι
9.931
Βλέπω κάτι κοριτσάκια να κατεβαίνουν βόλτα και να φοράνε κάτι καυτά σορτσάκια με τα κολομάγουλα απέξω. Καλά βρέ μαλάκα γονέα πώς το επιτρέπεις αυτό?

Καλά στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από τους γονείς, πέρσι το καλοκαίρι κατεβαίνω πλατεία Νεα Σμύρνης γύρω στις 5 το απόγευμα, ξαφνικά βλέπω μπροστά πάνω απο 5-6 ημίγυμνα κοριτσάκια μεταξύ 12-14 το αποκλείω να ήταν παραπάνω, σορτσάκια όπως είπε ο φίλος με τα κολομαγουλα έξω και από πάνω ένα στράπλες τοπάκι που κάλυπτε μόνο το στήθος και όλα τα άλλα έξω!! Μιλάμε για την χαρά του παιδεραστή! Έπιασα τον εαυτό μου να κοιτάει γύρω-γύρω μηπως δω κάνα "περίεργο".

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Καλά στις περισσότερες περιπτώσεις δεν υπάρχει κανένας έλεγχος από τους γονείς, πέρσι το καλοκαίρι κατεβαίνω πλατεία Νεα Σμύρνης γύρω στις 5 το απόγευμα, ξαφνικά βλέπω μπροστά πάνω απο 5-6 ημίγυμνα κοριτσάκια μεταξύ 12-14 το αποκλείω να ήταν παραπάνω, σορτσάκια όπως είπε ο φίλος με τα κολομαγουλα έξω και από πάνω ένα στράπλες τοπάκι που κάλυπτε μόνο το στήθος και όλα τα άλλα έξω!! Μιλάμε για την χαρά του παιδεραστή! Έπιασα τον εαυτό μου να κοιτάει γύρω-γύρω μηπως δω κάνα "περίεργο".

Kαλά αυτό με τα κωλομάγουλα έξω έχει παραγίνει σε μικρές ηλικίες...χθες πήγα να βγάλω κι εγώ λεφτά και πέτυχα 2-3 τέτοια που καρφώνανε κιόλας...Λες και πάνε για πιάτσα κυκλοφορούν.

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.090
Πόντοι
3.446
Τι του βρήκε ρε του μαλάκα και φουνταρε για πάρτη του ένα κοριτσάκι σαν τα κρύα τα νερά?
Σαν σκουριασμενη προπέλα είναι ο καραγκιόζης ρε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom