Καστράτο
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 11.899
- Πόντοι
- 3.506
Αγαπητέ ναυαρχε!!Η μεγαλη μου κόρη κοντεύει τα 16.Την εχω από κοντά,συννενοούμαστε-ελπίζω-τσεκαρω τις φιλες της για αποκλίνουσες συμπεριφορές-τσιγαριλίκια κλπ-,της επιτρέπω εξόδους σε παρτυ μεχρι τις 12-12.30 και πάω και την παίρνω και στα Χανιά όταν κατεβαίνουν για βόλτα -μενουμε 10 λεπτά πιο εξω-,είμαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΑΘΕΑΤΟΣ και το ξερει..Οχι γιατι δεν της εχω εμπιστοσύνη-την εχει κερδίσει μεχρι τωρα τουλαχιστον-αλλα για να μη συμβει καποιο ασχημο "πεσιμο" από οποιονδήποτε ή καποιο απρόοπτο.
Αν συμβεί ομως κατι ασχημο,θα ακούσετε τα χαμπερια μου με τρανταχτό τρόπο..
Δεν το διανοούμαι καν να μπλέξει με καποιον τόσο μεγαλο-αν και δεν ειναι του στυλ της μεχρι τωρα-αλλα φοβαμαι τους ανώμαλους που κυκλοφορούν παντού.
Συμπερασμα: Επικοινωνία με το παιδι,του εξηγούμε το τι παιζει "εκεί εξω" αναλυτικα και κανουμε το σταυρό μας να μη ζητήσουμε νομικες συμβουλές από τον Alex...
Σέβομαι και συμφωνώ απόλυτα με τα γραφόμενα σου ! Συμφωνώ μαζί σου με τον τρόπο που θα αντιδρούσες αν κάποιος ", ανώμαλος" εκμεταλλεύονταν σεξουαλικα την κόρη (που ούτε καν το σκέφτομαι)! Αλλά για πες μου αν ερχόταν κάποιος και στην ζηταγε επίσημα για γυναίκα του , εκεί τι θα έκανες?θα συνηγορούσες σε σεξουαλική πράξη στην ανήλικη κόρη σου??
Δηλαδή η σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκου ισχύει μόνο αν είναι στη μη γνώση των γονιών ενώ όταν είναι παύει να υφίσταται??!