Νέα

14χρονη κοπέλα έπεσε στις γραμμές του τρένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα telos1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Παιδιά τι γράφει ο άνθρωπος?
Ρε Μοντ βάλτε του ένα μιουτ στο ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ του μαλάκα.
Έλεος ρε καραγκιόζη...
Πήγαινε σε κανένα άλλο νήμα να μη σε βλέπω ρε...
Μην θυμωνεις ρε αδελφε

Ειπαμε, παντα υπαρχει καποια μειοψηφια που υποστηριζει ανωμαλα και ηλιθια πραγματα

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.107
Πόντοι
3.446
Μην θυμωνεις ρε αδελφε

Ειπαμε, παντα υπαρχει καποια μειοψηφια που υποστηριζει ανωμαλα και ηλιθια πραγματα

Μου γυρίζει το μάτι ρε φίλε.
Δε φτάνει που τα πειστευει μας τα γράφει στη μούρη και μας λέει και μαλακες από πάνω...
Έλεος με τον κάθε ανωμαλοπουστα σε τούτη τη ρημαδα τη χώρα που θέλει να κάνει και παιδιά...

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746
Επειτα απο διάβασμα 11 σελίδων μαλακίες, είπα να γράψω και εγώ τη δικιά μου!
Ρέ ΜΑΛ@ΚΕΣ! Απο τη στιγμή που 2 άνθρωποι (όπως αποδείχθηκε με την επιστολή του κοριτσιού)
είναι μαζί απο δική τους επιλογή, τι δουλειά έχει ο οποιοσδήποτε να τους δημιουργεί προβλήματα?
Το μονο που δεν καταλαβες μετα απο ολες αυτες τις σελιδες κυριε Γατοπουλο ειναι οτι ενα παιδι στα 14 θεωρειται
απο το νομο ανηλικο, ειτε αγορι ειναι, ειτε κοριτσι, σε ολες τις πολιτισμενες χωρες του κοσμου.
Και οταν ενας ενηλικας μπλεκει ερωτικα μαζι με ενα ανηλικο θα υποστει τις συνεπειες του νομου, οποιες και αν ειναι αυτες..
Μονο οι λαθροταλιμπαν και οι αφρικανοι πιστευουν ακομη οτι ενα 14χρονο ειναι ετοιμο για φακ.  :S

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.594
Πόντοι
4.765
Μονο οι λαθροταλιμπαν και οι αφρικανοι πιστευουν ακομη οτι ενα 14χρονο ειναι ετοιμο για φακ.  :S
τυπε η Δυση επιτρεπει στα pride των κιναιδων να παιρνουν μερος αγορακια μικροτερα απο 14  σχεδον γυμνά

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
537
Like
80.176
Πόντοι
41.129
Ελληνιδα ή αλλοδαπη ηταν η ανηλικη ?  :think:

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.476
Πόντοι
4.746

Συνημμένα

• POU_PAME_3_7c2a3.gif
    POU_PAME_3_7c2a3.gif
    568,7 KB · Εμφανίσεις: 40

Kotopoulo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2011
Like
113
Πόντοι
1
Είστε 5 τύποι εδω πέρα που έχετε κοινή άποψη, έχετε κάνει την ομαδούλα σας και ότι διαφορετικό και να ακούσετε φοράτε τις παρωπίδες σας και εμπρος ολοταχώς! Η μόνη διαφορά σας με αυτούς που καίγαν τις γυναίκες που ζούσαν μόνες τους στο δάσος με την δικαιολογία οτι ήταν μάγισσες είναι οτι εσείς ξεφτέρια μου έχετε και ένα κωλο ίντερνετ να μορφωθείτε περισσότερο αλλά όχι. Ακόμα ίδια συμπεριφορά με τον τότε όχλο απλά τώρα αντί να έχετε δαδιά στο χέρι έχετε πληκτρολόγιο και γράφει ένας μια παπαριά με μια μεμονωμένη παράθεση απο το όλο ποστ κάποιου και ξεκινάνε τα κακαρίσματα και τα κλαρίνα απο κάτω γιατί μέχρι εκεί πάει το κεφάλι σας, στο χλευασμό και στη μείωση του άλλου που δεν είναι με το σύνολο...

Στη συγκερκιμένη περίπτωση ξεκατινιάζεστε επειδή ο τύπος πήδαγε μια που ήταν 14 και στην ουσία αυτό ήταν το λάθος του, αν η κοπέλα ήταν 15 τότε κλάιν δηλαδή ε? Αφού το λέει ο ΝΟΜΟΣ......είστε για ΚΛΆΜΑΤΑ. Η κάθε τέτοια περίπτωση είναι μοναδική και χρήζει ειδικής μεταχείρησης και σαφώς δε μπορείς να κρίνεις με βάση τα λεγόμενα ενός ψωρο ρεπορτάζ 10 γραμμών (απο τις οποίες οι 4 είναι το γράμμα της άλλης) και να βγάζεις το συμπέρασμά σου. Στη φωτιά λοιπόν οτιδήποτε δε συμφωνεί με τη κοινή "σας" λογική.

Όσο για σένα Αλεξ που λές οτι πάντα κάποιος θα υπάρχει να πηγαίνει αντίθετα στο αυτονόητο φυσικά και θα υπάρχει γιατί το βλέπει αλλιώς και ο Hawkings όταν είπε οτι οι μαύρες τρύπες είναι λουσμένες στο φώς, γέλαγε και τον κορόιδευε όλη η επιστημονική κοινότητα (όχι τα σαίνια του bou) και τώρα που αποδείχτηκε σωστός δε μιλάει κανείς...που θα έπρεπε να τον κάνουν εικόνισμα στα σπίτια τους οι ηλίθιοι, γιατί απλά δεν ήταν ανοιχτοί σε μια διαφορετική οπτική του θέματος! (και για να σας προλάβω σαίνια δε συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Hawkings)

για να μη μακρηγορώ γιατι ήδη σας φαντάζομαι να "οπλίζετε" πληκτρολόγια, δε ξαναποστάρω στο νήμα. Όχι γιατί παίρνω αρνητικές αντιδράσεις για τις απόψεις μου γιατί γραμμένους σας έχω αλλά επειδή βλέπω οτι είστε παντογνώστες και εγώ δεν είμαι.

ps1: DeanCorso συμφωνώ φίλε, αυτό ήταν το λάθος του. Και ο Κορκολής που πήδαγε την 15χρονη έφαγε ότι ποινές και στίγματα ήταν να φάει και μετά την παντρεύτηκε και έκατσε μαζί της 5 χρόνια. Αυτό που λέω είναι οτι δεν είναι όλες οι υποθέσεις ίδιες.

ps2: Μη ξεχάσετε να πάτε να γαμήσετε την πουτάνα σας αυτήν την εβδομάδα, που αν όχι 100% τότε 99% κακοποιήθηκε σε μικρή ηλικία και κατέληξε να κάνει αυτό το επάγγελμα. Αλλά αυτό έγινε άλλες εποχές...δε μας νοιάζει για τότε....Καλό βράδυ!

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.107
Πόντοι
3.446
Είστε 5 τύποι εδω πέρα που έχετε κοινή άποψη, έχετε κάνει την ομαδούλα σας και ότι διαφορετικό και να ακούσετε φοράτε τις παρωπίδες σας και εμπρος ολοταχώς! Η μόνη διαφορά σας με αυτούς που καίγαν τις γυναίκες που ζούσαν μόνες τους στο δάσος με την δικαιολογία οτι ήταν μάγισσες είναι οτι εσείς ξεφτέρια μου έχετε και ένα κωλο ίντερνετ να μορφωθείτε περισσότερο αλλά όχι. Ακόμα ίδια συμπεριφορά με τον τότε όχλο απλά τώρα αντί να έχετε δαδιά στο χέρι έχετε πληκτρολόγιο και γράφει ένας μια παπαριά με μια μεμονωμένη παράθεση απο το όλο ποστ κάποιου και ξεκινάνε τα κακαρίσματα και τα κλαρίνα απο κάτω γιατί μέχρι εκεί πάει το κεφάλι σας, στο χλευασμό και στη μείωση του άλλου που δεν είναι με το σύνολο...

Στη συγκερκιμένη περίπτωση ξεκατινιάζεστε επειδή ο τύπος πήδαγε μια που ήταν 14 και στην ουσία αυτό ήταν το λάθος του, αν η κοπέλα ήταν 15 τότε κλάιν δηλαδή ε? Αφού το λέει ο ΝΟΜΟΣ......είστε για ΚΛΆΜΑΤΑ. Η κάθε τέτοια περίπτωση είναι μοναδική και χρήζει ειδικής μεταχείρησης και σαφώς δε μπορείς να κρίνεις με βάση τα λεγόμενα ενός ψωρο ρεπορτάζ 10 γραμμών (απο τις οποίες οι 4 είναι το γράμμα της άλλης) και να βγάζεις το συμπέρασμά σου. Στη φωτιά λοιπόν οτιδήποτε δε συμφωνεί με τη κοινή "σας" λογική.

Όσο για σένα Αλεξ που λές οτι πάντα κάποιος θα υπάρχει να πηγαίνει αντίθετα στο αυτονόητο φυσικά και θα υπάρχει γιατί το βλέπει αλλιώς και ο Hawkings όταν είπε οτι οι μαύρες τρύπες είναι λουσμένες στο φώς, γέλαγε και τον κορόιδευε όλη η επιστημονική κοινότητα (όχι τα σαίνια του bou) και τώρα που αποδείχτηκε σωστός δε μιλάει κανείς...που θα έπρεπε να τον κάνουν εικόνισμα στα σπίτια τους οι ηλίθιοι, γιατί απλά δεν ήταν ανοιχτοί σε μια διαφορετική οπτική του θέματος! (και για να σας προλάβω σαίνια δε συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Hawkings)

για να μη μακρηγορώ γιατι ήδη σας φαντάζομαι να "οπλίζετε" πληκτρολόγια, δε ξαναποστάρω στο νήμα. Όχι γιατί παίρνω αρνητικές αντιδράσεις για τις απόψεις μου γιατί γραμμένους σας έχω αλλά επειδή βλέπω οτι είστε παντογνώστες και εγώ δεν είμαι.

ps1: DeanCorso συμφωνώ φίλε, αυτό ήταν το λάθος του. Και ο Κορκολής που πήδαγε την 15χρονη έφαγε ότι ποινές και στίγματα ήταν να φάει και μετά την παντρεύτηκε και έκατσε μαζί της 5 χρόνια. Αυτό που λέω είναι οτι δεν είναι όλες οι υποθέσεις ίδιες.

ps2: Μη ξεχάσετε να πάτε να γαμήσετε την πουτάνα σας αυτήν την εβδομάδα, που αν όχι 100% τότε 99% κακοποιήθηκε σε μικρή ηλικία και κατέληξε να κάνει αυτό το επάγγελμα. Αλλά αυτό έγινε άλλες εποχές...δε μας νοιάζει για τότε....Καλό βράδυ!
Και εμείς γραμμένο σε έχουμε...

Μην ξεχάσεις εάν μία μέρα καταλήξεις στον κορυδαλλο, να εξηγήσεις στους συγκρατουμενους σου τη διαφορά του 14 με το 15...

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
ΕΝΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ...
ΠΟΙΟΣ μαλακας νομοθετησε την ηλικια των 15? με ποιο γαμημενο σκεπτικο? τι 13,τι 14 τι 16?
στα 16 δηλαδη ειναι ετοιμη ωριμη.
δευτερο ΑΚΥΡΟ αλλο να παει με ενα συμαθητη της μια 15 χρονη, εστω 14 χρονη....απο σποντα δεν εξεταζουμε το γιατι...και αλλο να την@@@  ενας 40+...
νομιζω με ενηλικα ανω των 25 το οριο πρεπει να ειναι ΤΑ 17 ουτε μια μερα παρακαρω.
τωρα αν ενας 17αρης πηδηξει μια 15 χρονη τελειως αλλο θεμα. που γινεται ετσι κ αλλιως.
το ΣΚΕΠΤΙΚΟ Ο 40+ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ δεν παει εξ αρχης για μπλεξιμο....
ο 17αρης ειναι ακομη παιδι-
--------------
δευτερον...
ειναι διπλα ΜΑΛΑΚΑΣ...
ΕΚΤΟΣ την μαλακια που εκανε ηταν κ στο σχολειο της κορης του
της ΠΟΥΤΑΝΑΣ Ο ΓΙΟΣ (μεταφορικα)  δεν σκεφτηκε ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ.
ΤΟΥΣ δασκαλους τους συμαθητες της...
----------------------------------------------
τριτον....
η κοπελα πιθανον αυτοκτονησε απο ΛΑΘΟΣ " ΤΥΨΕΙΣ¨"
ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΚΑΙ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΗ.
ΓΙΑ τους ασχετους που δεν καταλαβαν...
---------------------------------------------------------------
τεταρτον
οι μισοι πατεραδες 40+ σημερα ειναι για τον πουτσο, κοιταν μονο κανα χαρτζηλικι,αμαξι,κ τα φροντηστηρια....
ΧΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....
----------------------------------
ΠΕΜΠΤΟΝ..
θα ακουστει σαν καραμελα χωρισμενοι γονεις, το παιδι βρηκε καταφυγιο στον μαλακα...
σε φιλο χωρισμενο που μιλαγε αποτομα του λεω...?
"ρε μαλακα ηρεμα με το παιδι, βρειτε τα βασικα με την γυναικα γιατι αυτο που θα λειπει απο το σπιτι η μικρη θα το ψαξει αλλου"
συνοψη μαλακες δεν ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΤΟ ΠΑΝ...ΣΤΥΛ ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΤΛ...
----------------------------------------------------------------------------
Ο σωστος αντρας αποφευγει τετοια, θυμαμαι απο τσατ πριν πολλα χρονια θα μουν 30,ΜΠΟΡΕΙ κ πιο μικρος η πιο μεγαλος +/- 2,3 χρονια
μιλαγα με μια, δεν ηξερα ηλικια μου λεει 17 κτλ...το αφησα..το τι ακουσα...
"ΚΟΤΑ" "ΧΕΣΤΗ" "ΦΛΩΡΕ"-αλλο σε ενα beach bar ημουν πλεον 40 με κοζαρε ασχημα η σερβιτορα σε βαθμο ++++ αισθανθηκα περιεργα απο την μια θα της τον σφυριζα,κ δεν ηταν 16,αλλα 18+...
η λογικη επικρατησε ηπια το ποτο κ εφυγα....ειχα να αισθανθω τοσο αβολα χρονια-
--------------------------------------------------------------
τραγικο μια 14χρονη να χανει την ζωη της ετσι, ακομη ΠΙΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΑΖΙ να βρισκει την αγαπη που νομιζε στο λαθος ατομο.
--------------------------------------
κανενα ελαφρυντικο στο αρχιδι, δεν ηταν σε ενα μπαρ λιωμα κ του την επεσε μια αγγλιδα 16χρονη...που του πε οτι ηταν 19.
-ηξερε απο πριν.
-ηξερε τουε γονεις
-ηταν συμαθητρια με την κορη του=ντροπη για το παιδι για πραξεις του πατερα-
-ΗΤΑΝ ΓΟΝΕΑΣ Ο ΙΔΙΟΣ...
----------
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΓΡΑΦΩ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ...ΣΕ ΣΤΑΤΟΥΣ...
Ο ΚΑΘΕ ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ....ΓΟΝΕΑΣ ΟΜΩς ΟΧΙ...
------------------
ΣΤΟ KOTOPOULO...
ΤΥΠΕ αλλο μια 14 χρονη με εναν 16χρονο και αλλο 40+ με 14χρονη...
συναινεσε λες ΠΟΙΑ η 14χρονη ??? με ποια λογικη ρε τυπε ενα παιδι?
τοτε να μπουν και στα καζινο απο τα 12....εισαι πολυ λαθος..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006

Λυπαμαι αλλά οσα σπαραξικάρδια και να γραψεις, λες ουρανομήκεις μπούρδες
Και πολυ καλα θα κανεις να μην ξαναγραψεις

Σε λιγο θα μας πεις οτι επειδη καποιοι ελεγαν καποτε οτι η Γη ειναι επιπεδη και ακίνητη ο Γαλιλαιος οτι ειναι στρογγυλη και γυριζει, εισαι κι εσυ κατι σαν τον Γαλιλαιο επειδη δεν πολυχαλιεσαι αν γαμησει ενας σαρανταρης μια δεκατετραχρονη και τελικα θα σε δικαιωσει η ιστορια κιολας.
Ηδη βεβαια επικαλεσθηκες το επιχειρημα των γραφικων, οτι οι υπολοιποι ειναι μια συντηρητικη ομαδουλα που απορριπτουν το "νεο"
Μπραβο τύπε συγχαρητηρια

Φροντισε να ξαναγραψεις κανενα σεντονι παλι, επιδιωκοντας να μας προκαλεσεις ενοχες (νομίζεις) επειδη δεν σεβομαστε τις αηδιες σου

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ΕΝΑ ΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΚΡΗ...
ΠΟΙΟΣ μαλακας νομοθετησε την ηλικια των 15? με ποιο γαμημενο σκεπτικο? τι 13,τι 14 τι 16?
Επρεπε να μπει καπου ενα οριο
Αν βαζανε το 16 θα ελεγες γιατι δεν βαλανε το 17
Αν βαζανε το 17 θα ελεγες γιατι οχι το 18

Δεν ειναι επιχειρημα αυτο.
Κριθηκε οτι πρεπει να ειναι το οριο στα 15, και αυτο ειναι και πληρως αποδεκτο επι 70 χρονια, αρα για να μην αλλαζει ειναι πληρως επιτυχημενη επιλογη

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
----------------
ΑΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ...
ναι πολλες αρκετες εγιναν ετσι οχι ομως ολες...
το να θελει μια σπιτι, αμαξι σε 5 χρονια χωρις "κοπο" δεν λεω οτι 5 χρονια να τρωει πουτσα ειναι ευκολο, ρωτα μια καθαρηστρια σε δημοσιο νοσοκομειο ομως..η οποια ετυχε να μην ηθελε κ αν ηθελε ηταν ασχημη.
------------
κατηγορα αυτους που φτωχοποιησαν αυτες τις χωρες...
βραζιλια,ρωσια καποτε, ουκρανια, ρουμανια ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ Η ΛΙΣΤΑ........ωστε ολες ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ...
ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΟΛΛΑΝΔΕΖΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ Η ΑΠΟ ΝΟΡΒΗΓΙΑ?
ΟΧΙ.... ΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΤΟΤΕ..
--------------------
ΚΑΤΗΓΟΡΑ ΤΟΥς ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ μια αγορα για να υπαρχει υπαρχει και η ζητηση...
πουτανες ειναι αρκετες μπορει να μην γαμιουνται με 20 , αλλα εχουν βρει αλλους τροπους...
-----------
κατηγορα ρε ανεγκεφαλε το καθε αρχιδι που δινει δουλεια σε μια κ θελει να την πηδηξει,
αυτος ειναι πιο ΣΙΧΑΜΕΝΟΣ απο οποιαδηποτε μπουρδελιαρη,
κατηγορα το καθε αρχιδι που μονο μεσω οικονομικης ευχερειας κ αναγκης της αλλης καταληγει σε δεσμο, γαμο κτλ....
-------------------
για την ιστορια αν κ δεν ξερω ολους εδω μεσα το 90% φερεται με σεβασμο ειτε σε στριπ, ειτε σε στουντιο...
αλλου οι ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΕΟΙ....ΤΗΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ κ οτι μαζοχισμο, παρανοια εκει θα την δεις....
το ριξες για να χρυσοσεις το χαπι ασχετο με την ιστορια του νηματος....
αν δεν μπορεις στα ισα με διαλογο μην καταφευγεις αλλου.
---------------

masistas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2012
Κριτικές
6
Like
1.399
Πόντοι
496
Ανωμαλία είναι αυτό ρε παιδιά,μην το κουράζουμε! Δεν πας με κοριτσάκι στην ηλικία της κόρης σου 30χρονια νεότερο. Ημαρτον δλδ, πάνε γάμα καμία Τάνα! Εγώ είμαι στα 30 και μου την έχουν πέσει 15-16χρονα έτοιμα για "φαγωμα" αλλά τα έστειλα για παιχνίδι με τις Μπάρμπι. Κάτι τέτοιοι ανώμαλοι πρέπει να έχουν χημικό ευνουχισμό.

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.662
Πόντοι
3.495
Επρεπε να μπει καπου ενα οριο
Αν βαζανε το 16 θα ελεγες γιατι δεν βαλανε το 17
Αν βαζανε το 17 θα ελεγες γιατι οχι το 18

Δεν ειναι επιχειρημα αυτο.
Κριθηκε οτι πρεπει να ειναι το οριο στα 15, και αυτο ειναι και πληρως αποδεκτο επι 70 χρονια, αρα για να μην αλλαζει ειναι πληρως επιτυχημενη επιλογη
------
λαθος τυπε...εδω δεν εξεταζουμε προστιμο απο εφορια η τι επιδομα θα παρει καποιος με εισοδημα 20,000 η 19,9999....
αλλο 14 κ αλλο 17....
ιδια αποψη εχω κ για την ψηφο...21 η πιο καταλληλη ηλικια...
συν το πιο σημαντικο...
αλλο 15χρονη 14 με ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟ Η 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ...
ο 17 ειναι παιδι ο 30+ 40+ οχι...εκει ο νομος δεν ξεκαθαριζει τιποτα..
ενα θολο τοπιο οπως σε ολα.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
------
λαθος τυπε...εδω δεν εξεταζουμε προστιμο απο εφορια η τι επιδομα θα παρει καποιος με εισοδημα 20,000 η 19,9999....
αλλο 14 κ αλλο 17....
ιδια αποψη εχω κ για την ψηφο...21 η πιο καταλληλη ηλικια...
συν το πιο σημαντικο...
αλλο 15χρονη 14 με ΣΥΝΟΜΙΛΙΚΟ Η 2 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ...
ο 17 ειναι παιδι ο 30+ 40+ οχι...εκει ο νομος δεν ξεκαθαριζει τιποτα..
ενα θολο τοπιο οπως σε ολα.
Κανενα θολο τοπιο δεν υπαρχει, ολα ειναι ξεκαθαρα

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
365
Πόντοι
326
Ποινή του θανάτου για ορισμένα εγκληματα

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Κανενα θολο τοπιο δεν υπαρχει, ολα ειναι ξεκαθαρα
Αγαπητέ Αλεξανδρε!
Συγνώμη αλλά κάπου θα γινω ""κακός"Ναι είμαι εναντίον της παιδεραστίας και υπέρ της μεγαλύτερης ποινής των παιδεραστών! Αλλά εξήγησε μου σαν νομικος αλλά πάνω από όλα σαν άνθρωπος ,ποια είναι η άποψη σου-θεση σου , στο ότι κάποιοι γονείς παντρεύουν τα 13,14χρονα παιδιά τους με κάποιους μεγαλύτερους τους.??Εκεί επειδή ο ηλιακά μεγαλύτερος τους τα πηδαει με τις ευλογίες της εκκλησίας,και των γονέων, παύει να είναι παιδεραστια?
Δημήτρης! :hi:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Η μεγαλη μου κόρη κοντεύει τα 16.Την εχω από κοντά,συννενοούμαστε-ελπίζω-τσεκαρω τις φιλες της για αποκλίνουσες συμπεριφορές-τσιγαριλίκια κλπ-,της επιτρέπω εξόδους σε παρτυ μεχρι τις 12-12.30 και πάω και την παίρνω και στα Χανιά όταν κατεβαίνουν για βόλτα -μενουμε 10 λεπτά πιο εξω-,είμαι ΠΑΝΤΑ ΚΑΠΟΥ ΕΚΕΙ ΚΟΝΤΑ ΑΘΕΑΤΟΣ και το ξερει..Οχι γιατι δεν της εχω εμπιστοσύνη-την εχει κερδίσει μεχρι τωρα τουλαχιστον-αλλα για να μη συμβει καποιο ασχημο "πεσιμο" από οποιονδήποτε ή καποιο απρόοπτο.
Αν συμβεί ομως κατι ασχημο,θα ακούσετε τα χαμπερια μου με τρανταχτό τρόπο..
Δεν το διανοούμαι καν να μπλέξει με καποιον τόσο μεγαλο-αν και δεν ειναι του στυλ της μεχρι τωρα-αλλα φοβαμαι τους ανώμαλους που κυκλοφορούν παντού.
Συμπερασμα: Επικοινωνία με το παιδι,του εξηγούμε το τι παιζει "εκεί εξω" αναλυτικα και κανουμε το σταυρό μας να μη ζητήσουμε νομικες συμβουλές από τον Alex...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom