Νέα

14χρονη κοπέλα έπεσε στις γραμμές του τρένου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα telos1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 266
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
70
Πόντοι
16
ας τοποθετηθω και εγω στο θεμα
(για αρχη θα πω οτι δεν θεωρω σωστο για κανενα λογο ατομο ενηλικο να εχει σεξουαλικη σχεση με ανηλικο και μην πει κανεις τραχανας αν η κοπελα ειναι 17 κα ι11 μηνων και το αγορι 18 και 1 ημερων;καταλαβαινουμε ολοι τι λεω)

συμφωνα με αυτα που εχω ζησει μου την εχουν πεσει κοριτσακια 15-16 (οταν δουλευα σε κεντρο)
και μιλαμε για αγριο πεσιμο
πιτσιρικα να μου λεει οτι ψαχνει να βρει τροπο να την κανει απο το σπιτι της γιατι την καταπιεζουν
αλλη να μου λεει οτι ειχε να παει σπιτι της απο το πρωι που εφυγε για να παει στο σχολειο και θα πηγαινε σπιτι της το μεσημερι της επομενης μερας μετα το σχολειο

πιτσιρικα που οταν την εστειλα να πιει το γαλα της για να μεγαλωσει λιγο ακομη η απαντηση της ηταν "το πινω απο το μπουκαλι"

και πολλες ακομη περιπτωσεις
με λιγα λογια αν μια τετοια πιτσιρικα βρεθει στον δρομο κανενος τραχανα που βλεπει μουνι μονο σε βαφτιση τοτε θα εχουμε αναλογα θεματα

με αυτα δεν θελω για κανενα λογο να αθωωσω ουτε στο ελαχιστο τον 40αρη που τα εμπλεξε με την μικρη
προφανως ο τραχανας αυτος ειδε ενα ευκολο θυμα, μια χειραγωγισιμη κοπελα, για να μπορεσει να νιωσει αντρας

ενα ατομο σε αυτη την ηλικια που αρχιζει να ανακαλυπτει το σεξ θα πρεπει να το κανει με ατομα της ιδιας ηλικιας

την ευθυνη την εχει μονο ο 40χρονος

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.435
Πόντοι
2.606
Κλοουζεράκο 22 , όταν εσύ ήσουν 14 χρονών
ασχολιόσουν μόνο με το διάβασμα. Δεν είχες γκόμενα.
Δεν γνωρίζεις από εφηβικούς έρωτες.

Ούτε βέβαια, από έρωτες ενηλίκων.

Ένας καλός μαθητής ήσουν,πολύ επιφυλακτικός
να εκφράσεις συναισθήματα.
Μόνο στα μπουρδελάκια πήγαινες.
.....και καπου δω αλανια,τιγκανα γιατι δεν την παλευω...καλα ξεμπερδεματα!

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.090
Πόντοι
3.446
πεθανε ενα κοριτσακι 14 ετων και εσεις εδω καθοσαστε σαν κατινες και κανετε ταχαμου δηθεν αναλυσεις...

Όχι ρε φίλε μη μας τη λες έτσι... Εγώ μπεσα σου μιλάω άνοιξα το νήμα γιατί πονεσα πραγματικά. Αλήθεια σου μιλάω.
Και ήθελα να ακούσω και τους άλλους ανθρώπους. Γιατί μπορεί να είμαστε του αγοραίου, αλλά για να δίνουμε 150αρια σημαίνει ότι τα έχουμε και άρα δουλεύουμε, άρα αρκετοί από μας εδώ είναι σοβαροί άνθρωποι και θέλω να ακούσω τη γνώμη τους. Συγνώμη εάν έγραψα κάτι δήθεν. Την αγωνία μου προσπαθώ να περιγράψω.

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Κανείς δεν σκέφτεται τα πιθανά ψυχολογικά αδιέξοδα, την απελπισία, την μοναξιά του μερακλή ... το ότι ο ένας για τον άλλον θα μπορούσαν να αποτελούν κάποιου είδους στήριγμα και καταφύγιο ... win-win που λένε και οι γιάνκιδες ... στο μυαλό μας το κέρδος του ενός πρέπει να είναι υποχρεωτικά ζημιά του άλλου ... το απρόβλεπτο δεν υπάρχει ... για το έγκλημα φταίει πάντα και μόνον ο φονιάς ... ένας πολύ βολικός εικονικός δυαδικός ξεκάθαρος κόσμος ... μη εφαπτόμενος με τις απείρων αποχρώσεων πραγματικότητα της ανθρώπινης ψυχής όμως ...

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.435
Πόντοι
2.606
ας τοποθετηθω και εγω στο θεμα
(για αρχη θα πω οτι δεν θεωρω σωστο για κανενα λογο ατομο ενηλικο να εχει σεξουαλικη σχεση με ανηλικο και μην πει κανεις τραχανας αν η κοπελα ειναι 17 κα ι11 μηνων και το αγορι 18 και 1 ημερων;καταλαβαινουμε ολοι τι λεω)

συμφωνα με αυτα που εχω ζησει μου την εχουν πεσει κοριτσακια 15-16 (οταν δουλευα σε κεντρο)
και μιλαμε για αγριο πεσιμο
πιτσιρικα να μου λεει οτι ψαχνει να βρει τροπο να την κανει απο το σπιτι της γιατι την καταπιεζουν
αλλη να μου λεει οτι ειχε να παει σπιτι της απο το πρωι που εφυγε για να παει στο σχολειο και θα πηγαινε σπιτι της το μεσημερι της επομενης μερας μετα το σχολειο

πιτσιρικα που οταν την εστειλα να πιει το γαλα της για να μεγαλωσει λιγο ακομη η απαντηση της ηταν "το πινω απο το μπουκαλι"

και πολλες ακομη περιπτωσεις
με λιγα λογια αν μια τετοια πιτσιρικα βρεθει στον δρομο κανενος τραχανα που βλεπει μουνι μονο σε βαφτιση τοτε θα εχουμε αναλογα θεματα

με αυτα δεν θελω για κανενα λογο να αθωωσω ουτε στο ελαχιστο τον 40αρη που τα εμπλεξε με την μικρη
προφανως ο τραχανας αυτος ειδε ενα ευκολο θυμα, μια χειραγωγισιμη κοπελα, για να μπορεσει να νιωσει αντρας

ενα ατομο σε αυτη την ηλικια που αρχιζει να ανακαλυπτει το σεξ θα πρεπει να το κανει με ατομα της ιδιας ηλικιας

την ευθυνη την εχει μονο ο 40χρονος
  Διαβαστε καλα τα παραπανω λογια και βαλτε μυαλο....ο 123 τα εξηγαει θαυμασια!

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Όχι ρε φίλε μη μας τη λες έτσι... Εγώ μπεσα σου μιλάω άνοιξα το νήμα γιατί πονεσα πραγματικά. Αλήθεια σου μιλάω.
Και ήθελα να ακούσω και τους άλλους ανθρώπους. Γιατί μπορεί να είμαστε του αγοραίου, αλλά για να δίνουμε 150αρια σημαίνει ότι τα έχουμε και άρα δουλεύουμε, άρα αρκετοί από μας εδώ είναι σοβαροί άνθρωποι και θέλω να ακούσω τη γνώμη τους. Συγνώμη εάν έγραψα κάτι δήθεν. Την αγωνία μου προσπαθώ να περιγράψω.

Καλά έκανες και το άνοιξες. Δεν υπάρχουν απαγορευμένες ιδέες, σκέψεις και συζητήσεις στις δημοκρατίες όταν δεν παραβιάζονται στοιχειώδεις κανόνες ήθους.

Απλώς ο καθένας μας αντιμετωπίζει το θέμα από την δική του σκοπιά.

Εσύ εμπλέκεσαι συναισθηματικά λόγω βιωματικής σχέσης.

Εγώ αμπελοφιλοσοφώ εκ του ασφαλούς.

Ο Άλεξ το βλέπει σε νομική βάση κάτω από το πρίσμα του αθώος-ένοχος που του επιβάλει η δουλειά του.

Και ούτω καθεξής ...

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.090
Πόντοι
3.446
ο αλεξακης ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ.........ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΤΕ ,ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΑΣ.......ΑΣ ξεστραβωθουν με συνομηλικους τους για να μαθουν...

+1000

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.090
Πόντοι
3.446
Καλά έκανες και το άνοιξες. Δεν υπάρχουν απαγορευμένες ιδέες, σκέψεις και συζητήσεις στις δημοκρατίες όταν δεν παραβιάζονται στοιχειώδεις κανόνες ήθους.

Απλώς ο καθένας μας αντιμετωπίζει το θέμα από την δική του σκοπιά.

Εσύ εμπλέκεσαι συναισθηματικά λόγω βιωματικής σχέσης.

Εγώ αμπελοφιλοσοφώ εκ του ασφαλούς.

Ο Άλεξ το βλέπει σε νομική βάση κάτω από το πρίσμα του αθώος-ένοχος που του επιβάλει η δουλειά του.

Και ούτω καθεξής ...

Eτσι το βλεπω και εγω.

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
δεν γινεται να παει καποιος με ανηλικες ειδικα κατω απο 18  ειναι το χειροτερο πραγμα ο 40 χρονος εκμεταλευτηκε την κατασταση 

Δ

Διαγραμμένο μέλος 186072

Επισκέπτης
δεν γινεται να παει καποιος με ανηλικες ειδικα κατω απο 18  ειναι το χειροτερο πραγμα ο 40 χρονος εκμεταλευτηκε την κατασταση 

Το χειροτερο σε σχεση με τι? Υπαρχει και ο βιασμος με μηδενικη συναινεση που ειναι ακομα χειροτερος απ'το να συμμετεχει ο ανηλικος με τη δικη του συναινεση (ασχετα αν νομικα αυτη η συναινεση ειναι ακυρη). Πχ η περιπτωση της παρου με την 15χρονη που ο πακιστανος της εκανε πλακα το κεφαλι...

Εγγρ.
20 Μαΐ 2014
Κριτικές
64
Like
5.126
Πόντοι
7.786
να πηγαινεις με 14 και 15  χρονες που εχει και ο τυπος παιδι ο καθε ανωμαλος εχει ξεφυγει  καλα αυτο με την μυρτω  ηταν αλλη υποθεση  και χειροτερο   

OP
OP
T

telos1

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Νοε 2017
Κριτικές
19
Like
7.090
Πόντοι
3.446
Αληθεια αυτο το πακι της παρου ζει ακομα? Ξερει κανενας?

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.795
Πόντοι
216
Κανείς δεν σκέφτεται τα πιθανά ψυχολογικά αδιέξοδα, την απελπισία, την μοναξιά του μερακλή ... το ότι ο ένας για τον άλλον θα μπορούσαν να αποτελούν κάποιου είδους στήριγμα και καταφύγιο ... win-win που λένε και οι γιάνκιδες ... στο μυαλό μας το κέρδος του ενός πρέπει να είναι υποχρεωτικά ζημιά του άλλου ... το απρόβλεπτο δεν υπάρχει ... για το έγκλημα φταίει πάντα και μόνον ο φονιάς ... ένας πολύ βολικός εικονικός δυαδικός ξεκάθαρος κόσμος ... μη εφαπτόμενος με τις απείρων αποχρώσεων πραγματικότητα της ανθρώπινης ψυχής όμως ...

Πολύ ωραίος...

merandom

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2006
Like
128
Πόντοι
1
Έχουμε κωδικούς από λαπτοπ, κινητό, φεις, ινσταγκραμ. Έχω κάτσει σχεδόν δίπλα της σε βόλτα της μεταμφιεσμενος χωρίς να πάρει χαμπάρι κάνεις. Για να εξακριβωσω με ποιους είναι και τι καπνό φουμαρουν. Και πολλά πολλά άλλα....

Αν κάποιος αναρωτιέται πως να κάνει τη κόρη του να ψάχνει 50ριδεσγια να υποκαταστήσει γονεϊκή πρότυπα που την κάνουν να ασφυκτιά σε μια ηλικία που προσπαθεί να διεκδικήσει την ανεξαρτησία της ενηλικίωσης, ιδού η απάντηση.  

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom