centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
παιχτη στα παπαρια μας ο ντοστοτετοιος....
Άμα δεν βαριόμουνα θα το έβαζα στην υπογραφή μου ... Τιτανοτεράστια δήλωση, βοήθεια μας ...
παιχτη στα παπαρια μας ο ντοστοτετοιος....
.....και καπου δω αλανια,τιγκανα γιατι δεν την παλευω...καλα ξεμπερδεματα!Κλοουζεράκο 22 , όταν εσύ ήσουν 14 χρονών
ασχολιόσουν μόνο με το διάβασμα. Δεν είχες γκόμενα.
Δεν γνωρίζεις από εφηβικούς έρωτες.
Ούτε βέβαια, από έρωτες ενηλίκων.
Ένας καλός μαθητής ήσουν,πολύ επιφυλακτικός
να εκφράσεις συναισθήματα.
Μόνο στα μπουρδελάκια πήγαινες.
πεθανε ενα κοριτσακι 14 ετων και εσεις εδω καθοσαστε σαν κατινες και κανετε ταχαμου δηθεν αναλυσεις...
Διαβαστε καλα τα παραπανω λογια και βαλτε μυαλο....ο 123 τα εξηγαει θαυμασια!ας τοποθετηθω και εγω στο θεμα
(για αρχη θα πω οτι δεν θεωρω σωστο για κανενα λογο ατομο ενηλικο να εχει σεξουαλικη σχεση με ανηλικο και μην πει κανεις τραχανας αν η κοπελα ειναι 17 κα ι11 μηνων και το αγορι 18 και 1 ημερων;καταλαβαινουμε ολοι τι λεω)
συμφωνα με αυτα που εχω ζησει μου την εχουν πεσει κοριτσακια 15-16 (οταν δουλευα σε κεντρο)
και μιλαμε για αγριο πεσιμο
πιτσιρικα να μου λεει οτι ψαχνει να βρει τροπο να την κανει απο το σπιτι της γιατι την καταπιεζουν
αλλη να μου λεει οτι ειχε να παει σπιτι της απο το πρωι που εφυγε για να παει στο σχολειο και θα πηγαινε σπιτι της το μεσημερι της επομενης μερας μετα το σχολειο
πιτσιρικα που οταν την εστειλα να πιει το γαλα της για να μεγαλωσει λιγο ακομη η απαντηση της ηταν "το πινω απο το μπουκαλι"
και πολλες ακομη περιπτωσεις
με λιγα λογια αν μια τετοια πιτσιρικα βρεθει στον δρομο κανενος τραχανα που βλεπει μουνι μονο σε βαφτιση τοτε θα εχουμε αναλογα θεματα
με αυτα δεν θελω για κανενα λογο να αθωωσω ουτε στο ελαχιστο τον 40αρη που τα εμπλεξε με την μικρη
προφανως ο τραχανας αυτος ειδε ενα ευκολο θυμα, μια χειραγωγισιμη κοπελα, για να μπορεσει να νιωσει αντρας
ενα ατομο σε αυτη την ηλικια που αρχιζει να ανακαλυπτει το σεξ θα πρεπει να το κανει με ατομα της ιδιας ηλικιας
την ευθυνη την εχει μονο ο 40χρονος
Όχι ρε φίλε μη μας τη λες έτσι... Εγώ μπεσα σου μιλάω άνοιξα το νήμα γιατί πονεσα πραγματικά. Αλήθεια σου μιλάω.
Και ήθελα να ακούσω και τους άλλους ανθρώπους. Γιατί μπορεί να είμαστε του αγοραίου, αλλά για να δίνουμε 150αρια σημαίνει ότι τα έχουμε και άρα δουλεύουμε, άρα αρκετοί από μας εδώ είναι σοβαροί άνθρωποι και θέλω να ακούσω τη γνώμη τους. Συγνώμη εάν έγραψα κάτι δήθεν. Την αγωνία μου προσπαθώ να περιγράψω.
ο αλεξακης ΣΑΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΘΑΥΜΑΣΙΑ.........ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΟΦΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΣΕΤΕ ,ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΡΑΚΙ ΣΑΣ.......ΑΣ ξεστραβωθουν με συνομηλικους τους για να μαθουν...
Καλά έκανες και το άνοιξες. Δεν υπάρχουν απαγορευμένες ιδέες, σκέψεις και συζητήσεις στις δημοκρατίες όταν δεν παραβιάζονται στοιχειώδεις κανόνες ήθους.
Απλώς ο καθένας μας αντιμετωπίζει το θέμα από την δική του σκοπιά.
Εσύ εμπλέκεσαι συναισθηματικά λόγω βιωματικής σχέσης.
Εγώ αμπελοφιλοσοφώ εκ του ασφαλούς.
Ο Άλεξ το βλέπει σε νομική βάση κάτω από το πρίσμα του αθώος-ένοχος που του επιβάλει η δουλειά του.
Και ούτω καθεξής ...
δεν γινεται να παει καποιος με ανηλικες ειδικα κατω απο 18 ειναι το χειροτερο πραγμα ο 40 χρονος εκμεταλευτηκε την κατασταση
Διαβαστε καλα τα παραπανω λογια και βαλτε μυαλο....ο 123 τα εξηγαει θαυμασια!
Στη φυλακη ειναιΑληθεια αυτο το πακι της παρου ζει ακομα? Ξερει κανενας?
Στη φυλακη ειναι
Ζει και εκτιει ισοβιαΖει ο μουλος?
Ζει και εκτιει ισοβια
Κανείς δεν σκέφτεται τα πιθανά ψυχολογικά αδιέξοδα, την απελπισία, την μοναξιά του μερακλή ... το ότι ο ένας για τον άλλον θα μπορούσαν να αποτελούν κάποιου είδους στήριγμα και καταφύγιο ... win-win που λένε και οι γιάνκιδες ... στο μυαλό μας το κέρδος του ενός πρέπει να είναι υποχρεωτικά ζημιά του άλλου ... το απρόβλεπτο δεν υπάρχει ... για το έγκλημα φταίει πάντα και μόνον ο φονιάς ... ένας πολύ βολικός εικονικός δυαδικός ξεκάθαρος κόσμος ... μη εφαπτόμενος με τις απείρων αποχρώσεων πραγματικότητα της ανθρώπινης ψυχής όμως ...
Έχουμε κωδικούς από λαπτοπ, κινητό, φεις, ινσταγκραμ. Έχω κάτσει σχεδόν δίπλα της σε βόλτα της μεταμφιεσμενος χωρίς να πάρει χαμπάρι κάνεις. Για να εξακριβωσω με ποιους είναι και τι καπνό φουμαρουν. Και πολλά πολλά άλλα....