petroskonstantinou17
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Αυγ 2010
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
Για τους τονους λες;
βαριεμαι.
ΜΗΠΩΣ σε λενε παπαζολ και εισαι φοιτητης?
Για τους τονους λες;
βαριεμαι.
Γκασμα αν η Ελλαδα ή η Τουρκια ειχαν 100% δικιο στις διεκδικισεις τους θα πηγαιναν να το βρουν σε καποιο διεθνες δικαστηριο,απλο ειναι.
Κανεις δεν παει κ παιζουμε αερομαχιες γιατι κ οι δυο εχουν αδικο ή δικιο,οπως θες πες το.
Eσυ μην πας,κατσε κ μεσα στο σπιτι σου μεχρι να βαρεθει κ να φυγειθα πας εσυ στα δικαστηρια εαν αυριο ερθει ενας τρελος στην γειτονια σου και φωναζει οτι το σπιτι που εχεις επι 20 χρονια ειναι δικο του?
Οποτε οι επιλογες ειναι:
α)Υποκυπτεις στις απειλες,μενει το Αιγαιο ανεκμεταλλευτο κ συνεχίζουν τα δυο κρατη να παιζουν κλεφτες κ αστυνομους.
β)Πας σε συνεκμεταλλευση με καποια συμφωνια.
γ)Ορμας κ βλεπεις αν θα εχεις πολεμο.
Eσυ μην πας,κατσε κ μεσα στο σπιτι σου μεχρι να βαρεθει κ να φυγει
Η Ελλαδα εχει ισα δικαιωματα με την Τουρκια στο Αιγαιο.
Εχουν κ αυτοι τα παραλια τους που αν τα μετρησουν στα 12 μιλια βγαινουν μαζι μας.
Ποιο βιντεακι;
Σε ρωτησα γιατι η Ελλαδα που εχει κατα την αποψη σας περιτρανο δικιο δεν το βρισκει σε καποιο διεθνες η ευρωπαϊκο δικαστηριο κ μας λενε βρειτε τα μονοι σας....μια γνωμη ρε παιδι μου αντικειμενικη ή υποκειμενικη,τοσο δυσκολο σου'ναι;;;;
μπααα,δυστυχως ελληνας ειμαι.
Ε, πολιτογραφήσου κάτι άλλο και μη μας πρήζεις καλοκαιριάτικο τα παπάρια
πες του τα του μαλάκα του παπαζόλη...
σύμφωνα με την θεωρία του Δαρβίνου για την εξέλιξη των ειδών μεταξύ του Homo Erectus και του Homo Sapiens υπήρξε και ένα άλλο στάδιο .. ο Homo Spazarhidious στο στάδιο αυτό έχει μείνει ο παπαζόλης...
την καλημέρα μου...
Καλημέρα!
Επέστρεψες να αναλάβεις υπηρεσία σε ΥΠΟΓΑ; Φόρτισες μπαταρίες;
Μας περιμένεις γερός Χειμώνας με νατσοσκασκοπαπατρολλοπορνοπαπουπερμύες
Καλημέρα!
Επέστρεψες να αναλάβεις υπηρεσία σε ΥΠΟΓΑ; Φόρτισες μπαταρίες;
Μας περιμένεις γερός Χειμώνας με νατσοσκασκοπαπατρολλοπορνοπαπουπερμύες
γιατί πολύ απλά η Τουρκία αρνείται να πάει στην Χάγη...
και να μην ξεχάσεις να στείλες χρόνια πολλά στον υπερπόντικα.. χτές γιόταζε ο Οσιος Φλώρος...
μαγκάκο,
εσύ δλδ ξέρεις από τώρα τι απόφαση θα βγάλει η Χάγη για το Καστελλόριζο κι αν δικαιούται ΑΟΖ;
άντε ρε τζάμπα μάγκα του πληκτρολογίου που θα πεις φλώρο το Μάους!
αυτός τουλάχιστον βγαινει και στους δρόμους και παίζει και ξύλο με τους "αντίπαλους"...
εσύ το πολύ να ζωγραφίσεις κανα μπουτάκι!
όχι.. αυτό που ξέρω είναι ότι η Τουρκία ανρνείται να υπογράψει το συνυποσχετικό για την παραπομπή της επίλυσης του θέματος της υφαλοκρηπίδας στην Χάγη .... αυτό μου φτάνει..
άντε ρε τζάμπα μάγκα του πληκτρολογίου που θα πεις φλώρο το Μάους!
αυτός τουλάχιστον βγαινει και στους δρόμους και παίζει και ξύλο με τους "αντίπαλους"...