Νέα

10.500 προστιμο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mixalis k.
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Η μητερα μου έχει ενα σταρλετ.
Της πλήρωσα τα τελη και την ασφαλεια πριν μηνες
Ξεχασα να κανω άρση ακινησίας ηλεκτρονικα.
Λιμενικος το σκαναρε και θα ρίξει 10.500€ πρόστιμο
Επιτελικό κράτος

• Ουάου
Αντιδράσεις: geoMan

Iso14

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.429
Πόντοι
456
Επιτελικό κράτος λέει ο αλλος:headbang::headbang:

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Δυστυχώς από την πρώτη ημέρα που εφαρμόστηκε η ηλεκτρονική ακινήσια οχημάτων είχαν ξεκαθαρίσει ποιά θα είναι τα πρόστιμα αν έκανες το λάθος να κυκλοφορήσεις χωρίς να κάνεις άρση.
Ε μα, αυτή τη φορά εσυ έκανες μαλακία, δεν σου φταίει το κράτος.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.942
Πόντοι
6.946
Και πάλι όμως, μου φαίνεται υπερβολικό το πρόστιμο, μπορεί πράγματι να ξεχάστηκε ο άνθρωπος. Σε τόσα άλλα πράγματα, τα πρόστιμα είναι κάποιες εκατοντάδες ευρώ, εδώ γιατί τόσο;

OP
OP
mixalis k.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Και πάλι όμως, μου φαίνεται υπερβολικό το πρόστιμο, μπορεί πράγματι να ξεχάστηκε ο άνθρωπος. Σε τόσα άλλα πράγματα, τα πρόστιμα είναι κάποιες εκατοντάδες ευρώ, εδώ γιατί τόσο;
Αφου ολα ειναι πληρωμενα
Τελη, ασφαλεια προ διμηνου
Σαφώς δεν υπηρχε δολος
Στο κατω κατω κάθε 80αρης που να ξερει να τα κάνει ολα αυτα τα ηλεκτρονικα

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Γιατί στην ουσία κάνεις ακινησία ενω διατηρείς στην κατοχή σου κρατικό έγγραφο, άδεια κυκλοφορίας, καθώς και πινακίδες που και αυτές στο κράτος ανήκουν. Και ότι ώρα θέλεις μπορείς να βγάλεις για βόλτα το όχημα και αν σε πάρει χαμπάρι κανείς......
Για αυτό λοιπόν το έχουν εκεί πάνω και αν το καλοσκεφτούμε τα 10 χιλιαρικάκια δεν είναι τίποτα.
Πιο πολλά έπρεπε να χρεώνουν.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.942
Πόντοι
6.946
Γιατί στην ουσία κάνεις ακινησία ενω διατηρείς στην κατοχή σου κρατικό έγγραφο, άδεια κυκλοφορίας, καθώς και πινακίδες που και αυτές στο κράτος ανήκουν. Και ότι θέλεις μπορείς να βγάλεις για βόλτα το όχημα και αν σε πάρει χαμπάρι κανείς......
Για αυτό λοιπόν το έχουν εκεί πάνω και να το καλοσκεφτούμε τα 10 χιλιαρικάκια δεν είναι τίποτα.
Πιο πολλά έπρεπε να χρεώνουν.
Αναλογικά δηλαδή, για σοβαρότερα θα έπρεπε να χρεώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια; Για το δολοφονικό πέρασμα με κόκκινο, πόσο είπαμε είναι το πρόστιμο;

Τέλος πάντων, δεν είμαι εγώ ο νομοθέτης να το αλλάξω, απλά σχολιάζω.

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
434
Πόντοι
21
Η μητερα μου έχει ενα σταρλετ.
Της πλήρωσα τα τελη και την ασφαλεια πριν μηνες
Ξεχασα να κανω άρση ακινησίας ηλεκτρονικα.
Λιμενικος το σκαναρε και θα ρίξει 10.500€ πρόστιμο
Επιτελικό κράτος
Εάν έχεις πληρώσει τα τέλη δεν τίθεται θέμα προστίμου. Η άρση ακινησίας έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον αν έχεις υποχρέωση πληρωμής και τίποτα άλλο. Το πρόστιμο σβήνεται και επίσης διορθώνεται το status του οχήματος

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
να πας σε μια σχολή οδηγών και θα σε καθοδηγήσουν τι πρέπει να κάνεις...θα τους δώσεις κάνα 50ρικο και θα στο διευθετήσουν λογικά...

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Αναλογικά δηλαδή, για σοβαρότερα θα έπρεπε να χρεώνουν εκατοντάδες χιλιάδες ή εκατομμύρια; Για το δολοφονικό πέρασμα με κόκκινο, πόσο είπαμε είναι το πρόστιμο;

Τέλος πάντων, δεν είμαι εγώ ο νομοθέτης να το αλλάξω, απλά σχολιάζω.
Μακάρι κάποια μέρα να το κάνουν έτσι, μια χαρά ακούγεται.

Στο θέμα όμως, κάνεις ακινησία και αφήνεις το αμάξι παρατημένο κάπου έτσι αόριστα με τις πινακίδες πάνω??

OP
OP
mixalis k.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.681
Πόντοι
506
Εάν έχεις πληρώσει τα τέλη δεν τίθεται θέμα προστίμου. Η άρση ακινησίας έχει να κάνει ξεκάθαρα με τον αν έχεις υποχρέωση πληρωμής και τίποτα άλλο. Το πρόστιμο σβήνεται και επίσης διορθώνεται το status του οχήματος
Με ανάλογη αίτηση φαντάζομαι

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Μακάρι κάποια μέρα να το κάνουν έτσι, μια χαρά ακούγεται.

Στο θέμα όμως, κάνεις ακινησία και αφήνεις το αμάξι παρατημένο κάπου έτσι αόριστα με τις πινακίδες πάνω??
όταν κάνεις αίτηση ακινησίας πρέπει να τις παραδόσεις στην εφορία

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Γισ ηλεκτρονική μιλάμε τόση ώρα, ΞΥΠΝΑ!!!!!!
κάνεις την αίτηση ηλεκτρονικά και δεν ελέγχει κανείς αν παρέδωσες πινακίδες?

πως γίνεται αυτό έχω 4-5000 κυβικά που θέλω να θέσω σε ακινησία :rockon:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.330
Πόντοι
3.656
κάνεις την αίτηση ηλεκτρονικά και δεν ελέγχει κανείς αν παρέδωσες πινακίδες?

πως γίνεται αυτό έχω 4-5000 κυβικά που θέλω να θέσω σε ακινησία :rockon:
Ρε ηλίθιε ..... γράφεις πίπες χωρίς να ξέρεις .........

Κάνεις ηλεκτρονικά ...... στο my car της ΑΑΔΕ .........

Και γράφει ξεκάθαρα ο νόμος ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ !

Τυπικά και σε αυλή δική σου αν το έχεις, με ηλεκτρονική ακινησία , ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΑΝΩ,
μπορούν να σου βάλουν το πρόστιμο τα 10 χιλιάρικα.
Δεν χρειάζεται καν να είναι έξω.

Όταν κάνεις άρση ακινησίας, για να γίνει ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Μόνο έτσι γίνεται πληρώνοντας τα τέλη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

όταν κάνεις αίτηση ακινησίας πρέπει να τις παραδόσεις στην εφορία

άλλο σκουτεράκι ..................

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΤΣΑΡΟΥ .........βλαμμένο .........

ηλεκτρονική ακινησία

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.641
Πόντοι
1.706
Μπες παιδί μου mycar.gov.gr με τους κωδικούς του κατόχου του οχήματος και κάνεις ηλεκτρονικά την ακινήσια.
Υπ όψιν πως κάνεις την δήλωση που ΘΑ ακινητοποιήσεις το όχημα ΚΑΙ αφαιρείς τις πινακίδες ΕΣΥ. Το τελευταίο θέλει προσοχή.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
Ρε ηλίθιε ..... γράφεις πίπες χωρίς να ξέρεις .........

Κάνεις ηλεκτρονικά ...... στο my car της ΑΑΔΕ .........

Και γράφει ξεκάθαρα ο νόμος ΟΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ !

Τυπικά και σε αυλή δική σου αν το έχεις, με ηλεκτρονική ακινησία , ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΡΟΧΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΑΝΩ,
μπορούν να σου βάλουν το πρόστιμο τα 10 χιλιάρικα.
Δεν χρειάζεται καν να είναι έξω.

Όταν κάνεις άρση ακινησίας, για να γίνει ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
Μόνο έτσι γίνεται πληρώνοντας τα τέλη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

άλλο σκουτεράκι ..................

ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙ ΤΣΑΡΟΥ .........βλαμμένο .........

ηλεκτρονική ακινησία
Ναι....δεν είμαι εγώ ηλίθιος αλλά το σύστημα...διότι μπορώ να κάνω φέρω μια viper 9.000 κυβικά....να κάνω την αίτηση και να την κυκλοφορώ με τις πινακίδες κανονικά....και στα αρχίδια μου 99% δεν θα με πιάσουν ποτέ....Σοβαρός τρόπος...

εγώ πριν 3-4 χρόνια είχα θέσει σε ακινησία ένα σάπιο Στέισον που είχαμε παλιό και πήγα στην εφορία και παρέδωσα πινακίδες. Αυτό μου φαίνεται λογικό.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.330
Πόντοι
3.656
Ναι....δεν είμαι εγώ ηλίθιος αλλά το σύστημα...διότι μπορώ να κάνω φέρω μια viper 9.000 κυβικά....να κάνω την αίτηση και να την κυκλοφορώ με τις πινακίδες κανονικά....και στα αρχίδια μου 99% δεν θα με πιάσουν ποτέ....Σοβαρός τρόπος...

εγώ πριν 3-4 χρόνια είχα θέσει σε ακινησία ένα σάπιο Στέισον που είχαμε παλιό και πήγα στην εφορία και παρέδωσα πινακίδες. Αυτό μου φαίνεται λογικό.

Τέρμα βλάκας.

Τι σχέση έχουν οι πινακίδες με τα κυβικά ; Είτε 500 είτε 7000 , ίδια διαδικασία είναι .

Ηλεκτρονική ακινησία. Ξεβιδώνεις μόνος σου. Ακίνητο το αμάξι σε ιδιωτικό χώρο . Αν δεν έχεις πληρώσει τέλη
εφόσον δεν είναι σε ακινησία ......... ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ .........

Χωρίς κανέναν έλεγχο .

Άλλωστε δεν νομίζω ότι τροχαία πλέον ελέγχει αν είναι πληρωμένα τα τέλη !
Αλλά αν είναι σε ακινησία το όχημα το βρίσκουν εύκολα.

Saul

Μέγας
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
15.036
Πόντοι
3.656
πάντως τύπε για να μη σου μπαχαλέυουμε το θέμα...εγώ όταν είχα φάει πρόστιμο 10Κ σε ένα από τα φορτηγάκια επειδή ο υπάλληλος δεν είχε την άδεια μέσα η τροχαία μου είπε να πάω την άδεια και το έσβησαν. Του πήραν και το δίπλωμα...

είχα πάει σε μια σχολή οδηγών και 50 ευρώ ανέλαβαν να του πάρουν πίσω το δίπλωμα και να πάνε όλα τα χαρτιά κτλ

πήγαινε και ρώτα....είναι πολύ πιθανό να σου σβήσουν το πρόστιμο το οποίο είναι τεράστιο για μια παράληψη

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.202
Πόντοι
5.506

Μην τα βαζεις με το βλακα το λακη, προφανως γνωριζει καλυτερα την ηλεκτρονικη ακινησια, δεν καταφερε ουτε το σεατ λεον ντιζελ να συντηρησει και εκανε ηλεκτρονικη ακινησια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom