και 3, 705
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
1,000.000 ευρώ για την σύλληψη του παλαιοκώστα, βάλτε και για κανένα υπουργό
- Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 194
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
τι χαζος εισαι ρε φιλε και του δινεις τα στοιχεια σου. θα βρει ποιος εισαι και θα καρφωσει στον παλιοκωστα οτι γραφεις για αυτον και μετα ο κακοποιος θα σου βαλει την κιθαρα...ξερεις που
Επισκέπτης
τι χαζος εισαι ρε φιλε και του δινεις τα στοιχεια σου. θα βρει ποιος εισαι και θα καρφωσει στον παλιοκωστα οτι γραφεις για αυτον και μετα ο κακοποιος θα σου βαλει την κιθαρα...ξερεις που
Χαζό να πεις τον θείο σου................
The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 39.784
- Πόντοι
- 25.467
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.610
- Πόντοι
- 2.637
Γινεσαι δολοφονος για ενα εκατομμυριο ?Άμα όμως καθαρίσουμε το σκουπίδι τον Παλαιοκώστα,κουκουλώσουμε το έγκλημα,και πάρουμε το εκατομμύριο;;;;;; Και μετά φύγουμε στο εξωτερικό με άλλο όνομα;;;; Έχουμε ελπίδες;;;;;
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Aς ηξερα που ειναι και θα εβλεπες ποιος θα τολμουσε.....Οποιος βρεθει, αν βρεθει, να καταδωσει τον εν λογω καταζητουμενο, θα πρεπει πρωτα εχει εξασφαλισει την διαφυγη του στο εξωτερικο με αλλο ονομα .....
Η να εχει κανει την διαθηκη του πρωτα.....
Μα ειναι σοβαρα πραγματα τωρα αυτα ?
ποιος θα τολμησει να κανει κατι σε εναν ο οποιος εχει τετοια ασυληπτη δραση και γνωριμιες
και διαφευγει μεσα απο τα χερια των αρχων εδω και χρονια ?
Ποιος του εγγυαται οτι θα χαρει το εκατομμυριο που θα λαβει αν το λαβει κιολας αμεσα ... ?
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Χαζό να πεις τον θείο σου................
καλα κανε τον εξυπνο κι οταν θα σου χτυπανε την πορτα νυχτα οι κακοποιοι να δω τι θα λες
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.610
- Πόντοι
- 2.637
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑτι χαζος εισαι ρε φιλε και του δινεις τα στοιχεια σου. θα βρει ποιος εισαι και θα καρφωσει στον παλιοκωστα οτι γραφεις για αυτον και μετα ο κακοποιος θα σου βαλει την κιθαρα...ξερεις που
Κι αν εχει μετεξελλιχθει σε μπασαβιολα ?
Επισκέπτης
Το 702 ανήκει σε Θήλυ.
Α...είναι και η γυναίκα μου μέλος στο σύλλογο......το 702 είναι η γυναίκα μου.....και γράφει καμιά φορά με το νικ μου....
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ
Κι αν εχει μετεξελλιχθει σε μπασαβιολα ?
πιστευω θα τη χωρεσει ο κωλος του
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.610
- Πόντοι
- 2.637
Εχω ακουσει ομως οτι εχει κανει πολλα καλα σε ανθρωπους που ειχαν αναγκη ....Aς ηξερα που ειναι και θα εβλεπες ποιος θα τολμουσε.....
Εγω προσωπικα δεν θα τον πειραζα .....
Επισκέπτης
Γινεσαι δολοφονος για ενα εκατομμυριο ?
Δολοφόνος επειδή θα πετάξω ένα πλαστικό (ούτε καν γυάλινο) μπουκάλι στον σκουπιδοτενεκέ της κόλασης;;; Μη χειρότερα.....
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Φημες και μαλακιες.....εσενα τι καλο σου εχει κανει?Εχω ακουσει ομως οτι εχει κανει πολλα καλα σε ανθρωπους που ειχαν αναγκη ....
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.610
- Πόντοι
- 2.637
Παντως πρεπει να αναγνωρισουμε στον Τζεφρυ οτι προσπαθει,στα πλαισια της Πρασινης Αναπτυξης,να δωσει κινητρα για αναβιωση παραδοσιακών επαγγελματων του εθνους ,οπως εν προκειμενω αυτο του ρουφιάνου.
Επισκέπτης
Εχω ακουσει ομως οτι εχει κανει πολλα καλα σε ανθρωπους που ειχαν αναγκη ....
Ναι....έκλεψε λενα τρακτέρ,και τους επέστρεψε ένα άλλο ΚΛΕΜΜΕΝΟ τρακτέρ.......πολύ καλός άνθρωπος......
Πιάστε τον και πλακώστε τον άμα τον δείτε.....
Δημητρηςς
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.610
- Πόντοι
- 2.637
Κανενα καλο .... ομως και κανενα κακο.....Φημες και μαλακιες.....εσενα τι καλο σου εχει κανει?
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Η εννοια του ρουφιανου ειναι αλλη τυπε...σκεψου και θα το βρεις...ειμαι σιγουρος
Αλεκος2
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Ναι....έκλεψε λενα τρακτέρ,και τους επέστρεψε ένα άλλο ΚΛΕΜΜΕΝΟ τρακτέρ.......πολύ καλός άνθρωπος......
Πιάστε τον και πλακώστε τον άμα τον δείτε.....
κι εγω μαζι σου ειμαι φιλε. τωρα με την κριση το εκατομυριο θα μας ξελασπωνε. θα πηγαινα καμια κουβα να γαμησω αμα επερνα το χρημα. ξεκινα και ψαχνε μηπως τον βρουμε