Νέα

1,000.000 ευρώ για την σύλληψη του παλαιοκώστα, βάλτε και για κανένα υπουργό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
:o

Ήταν φυλακισμένος λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων; Δεν το ήξερα. Ρε τι μαθαίνει κανείς....

ναι βρε... πολιτική πεποίθηση των αντιεξουαστών είναι το έγκλημα .. δεν το ήξερες?

Επισκέπτης
1.000.000 ε ? Για να δωσουν κατι παραπανω στις συνταξεις και τους μισθους δεν υπαρχουν λεφτα. Για τους ρουφιανους ομως το βρισκουν στο αψε σβησε το μυριο.

Επισκέπτης
μακαρι να χαμε πολιτικους σαν τον παλαιοκωστα.....

Να σου κοπεί η γλώσσα ρε μαλάκα..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μήπως θες να είχαμε όλα τα πρεζόνια της Ομόνοιας για πολτικούς;;;; Γιατί αυτοί που έχουμε τώρα μας ξυνίζουν και μας βρωμάνε;;;;;;

Ο Παλαιοκώστας το μόνο που θα μπορούσε να κάνει στη Βουλή είναι να καθαρίζει τα πατώματα της Βουλής......για καρέκλα είναι εντελώς ανάξιος και ανίκανος.....

bosikos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
1
Να σου κοπεί η γλώσσα ρε μαλάκα..... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Μήπως θες να είχαμε όλα τα πρεζόνια της Ομόνοιας για πολτικούς;;;; Γιατί αυτοί που έχουμε τώρα μας ξυνίζουν και μας βρωμάνε;;;;;;

Ο Παλαιοκώστας το μόνο που θα μπορούσε να κάνει στη Βουλή είναι να καθαρίζει τα πατώματα της Βουλής......για καρέκλα είναι εντελώς ανάξιος και ανίκανος.....

καλυτερος οπως απο πολλους αλλους εκει μεσα ....

Επισκέπτης
1.000.000 ε ? Για να δωσουν κατι παραπανω στις συνταξεις και τους μισθους δεν υπαρχουν λεφτα. Για τους ρουφιανους ομως το βρισκουν στο αψε σβησε το μυριο.

Ας πούμε ότι αυτοί που δουλεύουν στην Ελλάδα είναι 5 εκατομμύρια........άμα τους διαιρέσουμε δια το 1 εκατομμύριο για τον Παλαιοκώστα.....μας βγαίνουν 20 λεπτά.......ψίχουλα δηλαδή...... :birdman:

Ευτυχώς που εμείς που θέλουμε να πιάσουμε το σκουπίδι τον Παλαιοκώστα είμαστε λίγοι,γιατί οι περισσότεροι είτε τον φοβάστε-είτε δε θέλετε να συμμαχήσετε με την "ρουφιανιά" των πολιτικών και των μπάτσων και θέλετε να τον αφήσετε ελεύθερο.....και θα τσακώσει ένας από εμάς το εκατομμύριο (οι 2 και 3 και 4,αν τύχει να το πιάσουμε μαζί,και θα τα μοιραστούμε)......εσείς καθίστε να μιζεριάζετε :rockon:

Επισκέπτης
Ευτυχώς που εμείς που θέλουμε να πιάσουμε το σκουπίδι τον Παλαιοκώστα είμαστε λίγοι,γιατί οι περισσότεροι είτε τον φοβάστε-είτε δε θέλετε να συμμαχήσετε με την "ρουφιανιά" των πολιτικών και των μπάτσων και θέλετε να τον αφήσετε ελεύθερο.....και θα τσακώσει ένας από εμάς το εκατομμύριο (οι 2 και 3 και 4,αν τύχει να το πιάσουμε μαζί,και θα τα μοιραστούμε)......εσείς καθίστε να μιζεριάζετε :rockon:

Eσυ ρε μαλακα φοβασε τα σκυλια και θα πας να πιασεις τον Παλαιοκωστα :2funny: :2funny: Αν δεν εισαι τελειως ηλιθιος, εχεις χιουμορ.

Επισκέπτης
καλυτερος οπως απο πολλους αλλους εκει μεσα ....

Ορίστε κατάντια.....φτάσαμε να τιμάμε κάποια κατακάθια τρομοκράτες-που βάζουν εκρηκτικά μέσα σε φακέλους για να τα στέλνουνε σε υπουργούς,κλέβουν αγροτικά,αποδράνε από τις φυλακές με ελικόπτερα,κτλ......... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επίσης.....άμα ένας μπάτσος σκότωνε έναν οποιοδήποτε μαθητή/φοιτητή θα ήταν ένας παλιάνθρωπος,που του αξίζει να σαπίσει στη φυλακή,να πάθει καρκίνο,κτλ......αν όμως ένας μπάτσος σκότωνε έναν πολιτικό....θα γινόταν αυτόματα ήρωας,και θα τον κάναμε εικόνισμα.....

Έχετε πάθει μαζική βλαβή περισσότερο από το 90% του πληθυσμού,σε αυτή τη χώρα,εξισώνοντας τη λέξη πολιτικός,με τις λέξεις απατεώνας-ρουφιάνος-πουλημένος-λαμόγιο-και τα γνωστά.....ευτυχώς εγώ ανήκω στη μειοψηφία που δεν έπαθε αυτή τη βλάβη.....άντε ξυπνάτε,και πιάστε το σκουπίδι μπας και βγάλετε εσείς και η παρέα σας κανένα φράγκο....διαφορετικά θα μιζεριάζετε....... :jerking:

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.782
Πόντοι
3.715
ο Βασιλάκης ζωντανός δε θα πιαστεί πάντως, πιο πιθανό να τον φάνε όπως προσπαθήσανε στα βουνά στο Λουτράκι...τους έχει κάτσει αμανάτι και μετά το θέμα με το φάκελο και το νεκρό, έχουν ακόμη έναν παραπάνω λόγο να τον έχουν οριζόντιο.

kwstakisp

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Ο παλαιοκωστας ειμαι.
τα ομολογω ολα!!
ειμαι ενοχος!!
θα σας τα πω πρωτα σε εσας και μετα στην αστυνομια.
ξεκινησα την δραση μου ως πρωτοπαλικαρο του αλ καπονε.
εκανα ολη την βρωμικη δουλεια για αυτον...
μετα τον θανατο του πολεμησα στο αλβανικο μετωπο και κατοπιν στο οχυρο ρουπελ.
εκει οι γερμανοι με αιχμαλωτησαν και με εστειλαν σε στρατοπεδο συγκεντρωσης υψιστης ασφαλειας.
δραπευτευσα με αεροστατο που μου εστειλε ενας κολλητος μου στην φερμανικη μαφια.
δεν υπολογισα σωστα τους ανεμους και το αεροστατο προσγειωθηκε στην κοκκινη πλατεια της μοσχας πανω στην σκεπη του αρχηγειου του σταλιν.
με ξανασυλλαβανε και με ξαναφυλακισανε.
το εσκασα και απο εκει οταν ενας κολλητος μου ,ελληνας συντροφος ,που ειχε βρεθει στην μοσχα για να παρει <<καθοδηγηση>> λαδωσε τους φυλακες τις φυλακης μου με ενα τενεκε ελαιολαδο.
μετα απο περιπλανηση βρεθηκα στο ρηνο οπου για κακη μου τυχη στεκομουν αναμεσα απο το μετωπο γερμανων και ρωσων.
ξαφνικα σταματησαν οι πυροβολισμοι και ταυτοχρονα ο στρατηγος των ρωσσων και ο γερμανος στρατηγος φωναζουν
να ο παλιοκωστας πιασστε τον.οποιος τον πιασει ενα μηνα τιμητικη!!
με στρωνουν στο κατοπιν ρωσσοι και γερμανοι φανταροι που παρατησαν τον πολεμο και κυνηγουσαν την τιμητικη...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.ΠΑΩ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΩ.ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ..
Υ.Γ. Πουστικη κιθαρα το βραδυ θα ερθω να σε βρω και θα σε κανω  straight....

Επισκέπτης
ο Βασιλάκης ζωντανός δε θα πιαστεί πάντως, πιο πιθανό να τον φάνε

Μακάρι......αλλά κάτι θερμοκέφαλοι θα κάνουν πορεία επειδή πετάξανε ένα σκουπίδι στην κόλαση.....χαλαρώστε......είναι σαν να λέμε κάναμε πορεία επειδή κάποιος πέταξε μια σακούλα με σκατά στο δρόμο......

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Έχετε πάθει μαζική βλαβή περισσότερο από το 90% του πληθυσμού,σε αυτή τη χώρα,εξισώνοντας τη λέξη πολιτικός,με τις λέξεις απατεώνας-ρουφιάνος-πουλημένος-λαμόγιο-και τα γνωστά.....ευτυχώς εγώ ανήκω στη μειοψηφία που δεν έπαθε αυτή τη βλάβη.....

ελα ρε μοδα ειναι αμα αρχισουν και ανοιξουν τα πουγκια  παλι στο γλυψιμο θα πεσουν

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Λεφτά για ρουφιανιλίκια βρήσκουν οι ξεφτυλισμένοι...να τα δώσουν στα γεροντάκια να πάρουν κανένα φάρμακο ,λίγο ψωμί...δεν τα δίνουν..που να τα φάνε όλα στους γιατρούς τα μουνόπανα.Τα ίδια κάνανε και με την 17 Νοέμβρη....θέλουν όλο τον κόσμο να γίνει ρουφιάνος και καταδώτης, όπως αυτοί δηλαδή...ε όχι ρε μουνιά......δεν είναι όλοι ρουφιάνοι....

Επισκέπτης
ελα ρε μοδα ειναι αμα αρχισουν και ανοιξουν τα πουγκια  παλι στο γλυψιμο θα πεσουν

Ααααα μπράβο............όπως πάντα...ο κλασικός Έλληνας που μαϊμουδίζει..... :jerking:

Λεφτά για ρουφιανιλίκια βρήσκουν οι ξεφτυλισμένοι...να τα δώσουν στα γεροντάκια να πάρουν κανένα φάρμακο ,λίγο ψωμί...δεν τα δίνουν..που να τα φάνε όλα στους γιατρούς τα μουνόπανα.Τα ίδια κάνανε και με την 17 Νοέμβρη....θέλουν όλο τον κόσμο να γίνει ρουφιάνος και καταδώτης, όπως αυτοί δηλαδή...ε όχι ρε μουνιά......δεν είναι όλοι ρουφιάνοι....

Και να αφήναμε τον κάθε μαλάκα της 17,να βάζει βόμβες και να τα τινάζει όλα στον αέρα.....ρε έχετε τρελαθεί ομαδικώς;;; :idiot:

Επισκέπτης
Ο παλαιοκωστας ειμαι.
τα ομολογω ολα!!
ειμαι ενοχος!!
θα σας τα πω πρωτα σε εσας και μετα στην αστυνομια.
ξεκινησα την δραση μου ως πρωτοπαλικαρο του αλ καπονε.
εκανα ολη την βρωμικη δουλεια για αυτον...
μετα τον θανατο του πολεμησα στο αλβανικο μετωπο και κατοπιν στο οχυρο ρουπελ.
εκει οι γερμανοι με αιχμαλωτησαν και με εστειλαν σε στρατοπεδο συγκεντρωσης υψιστης ασφαλειας.
δραπευτευσα με αεροστατο που μου εστειλε ενας κολλητος μου στην φερμανικη μαφια.
δεν υπολογισα σωστα τους ανεμους και το αεροστατο προσγειωθηκε στην κοκκινη πλατεια της μοσχας πανω στην σκεπη του αρχηγειου του σταλιν.
με ξανασυλλαβανε και με ξαναφυλακισανε.
το εσκασα και απο εκει οταν ενας κολλητος μου ,ελληνας συντροφος ,που ειχε βρεθει στην μοσχα για να παρει <<καθοδηγηση>> λαδωσε τους φυλακες τις φυλακης μου με ενα τενεκε ελαιολαδο.
μετα απο περιπλανηση βρεθηκα στο ρηνο οπου για κακη μου τυχη στεκομουν αναμεσα απο το μετωπο γερμανων και ρωσων.
ξαφνικα σταματησαν οι πυροβολισμοι και ταυτοχρονα ο στρατηγος των ρωσσων και ο γερμανος στρατηγος φωναζουν
να ο παλιοκωστας πιασστε τον.οποιος τον πιασει ενα μηνα τιμητικη!!
με στρωνουν στο κατοπιν ρωσσοι και γερμανοι φανταροι που παρατησαν τον πολεμο και κυνηγουσαν την τιμητικη...

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΟΣΕΧΩΣ.ΠΑΩ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΩ ΛΙΓΟ ΕΞΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΩ.ΜΗΠΩΣ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ..
Υ.Γ. Πουστικη κιθαρα το βραδυ θα ερθω να σε βρω και θα σε κανω  straight....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Έχετε πάθει μαζική βλαβή περισσότερο από το 90% του πληθυσμού,σε αυτή τη χώρα,εξισώνοντας τη λέξη πολιτικός,με τις λέξεις απατεώνας-ρουφιάνος-πουλημένος-λαμόγιο-και τα γνωστά.....ευτυχώς εγώ ανήκω στη μειοψηφία που δεν έπαθε αυτή τη βλάβη.....άντε ξυπνάτε,και πιάστε το σκουπίδι μπας και βγάλετε εσείς και η παρέα σας κανένα φράγκο....διαφορετικά θα μιζεριάζετε....... :jerking:

Δεν τους εξισώσαμε εμείς. Από μόνοι τους το κατάφεραν. Και αυτό έγινε γιατί ακόμα και όσοι ήταν  πραγματικά αξιόλογοι κάλυπταν και συνεχίζουν να καλύπτουν τους απατεώνες-ρουφιάνους-πουλημένους-λαμόγια κ.λ.π. συναδέλφους τους.

Κατά τον ίδιο τρόπο λοιπόν το 90% του πληθυσμού καλύπτει τον Παλαιοκώστα.  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Δεν τους εξισώσαμε εμείς. Από μόνοι τους το κατάφεραν. Και αυτό έγινε γιατί ακόμα και όσοι ήταν  πραγματικά αξιόλογοι κάλυπταν και συνεχίζουν να καλύπτουν τους απατεώνες-ρουφιάνους-πουλημένους-λαμόγια κ.λ.π. συναδέλφους τους.

Κατά τον ίδιο τρόπο λοιπόν το 90% του πληθυσμού καλύπτει τον Παλαιοκώστα.  
ίσως διότι και αυτοί είναι απατεώνες-ρουφιάνοι-πουλημένοι-λαμόγια-κλέφτες...

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
30
Πόντοι
16
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πώς ένα κακοποιός σαν τον Παλαιοκώστα άφησε τα αποτυπώματά του πάνω στο φάκελο βόμβα. Του είχαν τελειώσει τα γάντια ή ήθελε να καρφωθεί?
Αυτό που έχω καταλάβει καλά όμως είναι ότι όταν κάτι δεν πάει καλά για οποιαδήποτε κυβέρνηση δημιουργείται θέμα τρομοκρατίας.

Επίσης θέλω να ρωτήσω όποιον γνωρίζει. Στις δύο αποδράσεις με ελικόπτερο τιμωρήθηκε κανείς ή έστω παραιτήθηκε κανείς σαν ανίκανος?

Επίσης δεν είναι περίεργη η ληστεία στην Εθνική στη Καλαμπάκα που πήραν 125.000.000 δρχ όπως και τα 250.000.000 από την απαγωγή Χαϊτογλου?

Και μια τελευταία αφελής ερώτηση. Το λογικό μετά από τόσα λεφτά που έκλεψαν δεν θα ήταν να είχαν μετακομίσει σε καμιά Βραζιλία? Γιατί κάθονται εδώ και παίζουν τη γάτα με το ποντίκι και βγαίνουν στην επιφάνεια όποτε ο κόσμος αρχίζει και δυσανασχετεί με τα δρώμενα στη χώρα??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom