Νέα

1,000.000 ευρώ για την σύλληψη του παλαιοκώστα, βάλτε και για κανένα υπουργό

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 194
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
ίσως διότι και αυτοί είναι απατεώνες-ρουφιάνοι-πουλημένοι-λαμόγια-κλέφτες...

Όχι ιδιαίτερα, ή τουλάχιστον όχι τόσο μεγάλο ποσοστό. Πάντως είναι αρκετά τα χρόνια που το 50% (σχεδόν) των Ελλήνων έχει χάσει τα αυτονόητα.  ;)

karaflas1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
πιστευτε οτι θα το δωσουνε το 1,000,000 :grin: αμα δεν το δωσουνε και  καρφωσεις τον παλαιωκοστα μετα πιος θα σε βοηθησει οταν ανοιγεις πολεμο με το οργανομενο εγλημα  :helpplea: :dancing:

Επισκέπτης
πιστευτε οτι θα το δωσουνε το 1,000,000 :grin: αμα δεν το δωσουνε και  καρφωσεις τον παλαιωκοστα μετα πιος θα σε βοηθησει οταν ανοιγεις πολεμο με το οργανομενο εγλημα  :helpplea: :dancing:

Πάρε τα λεφτά και φύγε........... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ έτσι και τον πιάσω τον Παλαιοκώστα και παρω τα λεφτά...αλλάζω ονοματεπώνυμο ( :rockon:),αλλάζω χώρα,και τα αφήνω όλα πίσω μου........

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Πάρε τα λεφτά και φύγε........... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγώ έτσι και τον πιάσω τον Παλαιοκώστα και παρω τα λεφτά...αλλάζω ονοματεπώνυμο ( :rockon:),αλλάζω χώρα,και τα αφήνω όλα πίσω μου........

Θα αλλαξεις ονομα σε "πουστικο μαντολινο " ?

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467
Δε το πιασα........με θεωρείς ΒΛΑΧΟ;;;;;; :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Αφήστε στην άκρη τι σας θεωρώ, γιατί θα πικραθούμε. Αυτό που σας ρώτησα είναι αν έχετε Αθηναϊκή καταγωγή τόσο εσείς, όσο και οι γεννήτορές σας.

Επισκέπτης
Αφήστε στην άκρη τι σας θεωρώ, γιατί θα πικραθούμε. Αυτό που σας ρώτησα είναι αν έχετε Αθηναϊκή καταγωγή τόσο εσείς, όσο και οι γεννήτορές σας.

ΕΝΝΟΕΙΤΕ...........είμαι βέρος Αθηναίος,και θέλω να φέρω το "Αθηναίος" ως επώνυμο :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Οποιος βρεθει, αν βρεθει, να καταδωσει τον εν λογω καταζητουμενο, θα πρεπει πρωτα εχει εξασφαλισει την διαφυγη του στο εξωτερικο με αλλο ονομα .....

Η να εχει κανει την διαθηκη του πρωτα.....

Μα ειναι σοβαρα πραγματα τωρα αυτα ?
ποιος θα τολμησει να κανει κατι σε εναν ο οποιος εχει τετοια ασυληπτη δραση και γνωριμιες
και διαφευγει μεσα απο τα χερια των αρχων εδω και χρονια ?

Ποιος του εγγυαται οτι θα χαρει το εκατομμυριο που θα λαβει αν το λαβει κιολας αμεσα ... ?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
:zombie: :zombie: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:=Aυτός που πήρε το μύριο και το φάγανε παρέα με τον Αγιο Πέτρο

Επισκέπτης
Οποιος βρεθει, αν βρεθει, να καταδωσει τον εν λογω καταζητουμενο, θα πρεπει πρωτα εχει εξασφαλισει την διαφυγη του στο εξωτερικο με αλλο ονομα .....

Η να εχει κανει την διαθηκη του πρωτα.....

Μα ειναι σοβαρα πραγματα τωρα αυτα ?
ποιος θα τολμησει να κανει κατι σε εναν ο οποιος εχει τετοια ασυληπτη δραση και γνωριμιες
και διαφευγει μεσα απο τα χερια των αρχων εδω και χρονια ?

Ποιος του εγγυαται οτι θα χαρει το εκατομμυριο που θα λαβει αν το λαβει κιολας αμεσα ... ?

Άμα όμως καθαρίσουμε το σκουπίδι τον Παλαιοκώστα,κουκουλώσουμε το έγκλημα,και πάρουμε το εκατομμύριο;;;;;; Και μετά φύγουμε στο εξωτερικό με άλλο όνομα;;;; Έχουμε ελπίδες;;;;; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom